Hai, sa zicem, un 1-1.
Avetzi vise erotice.Va bate Steaua de va suna apa in cap.
Vine tavalugul peste voi.
Anul trecut ati scapat cu noroc la 0-0.
Hai, sa zicem, un 1-1.
Avetzi vise erotice.Va bate Steaua de va suna apa in cap.
Vine tavalugul peste voi.
Anul trecut ati scapat cu noroc la 0-0.
asta daca nu cumva o sa-l faca de roshu din prima repriza! Nicolita pe "timisorean".
Steaua e favorita.
1. Poli nu are atacant de careu
2. Apararea cu Mehmedovici e vulnerabila
3. Terenul e jalnic
4. Galeria e autosuspendata
5. Corpodean e o javra
Dar nu va asteptati la un nou 1-8, ca asteptati degeaba. Hai, sa zicem, un 1-1.
Frate am veste buna pentru tine castigatoarea dintre AS Soimii Costesti si FCM Hidrometal Cord joaca cu Poli in turul 3 al Cupei Romaniei.Din pacate pentru tine Steaua intra direct in 16-imi si nu cred ca ajunge Poli pana acolo.
Cat despre scor iti zic eu ca fara 3 nu scapati...
Revelaţia Andrei Cristea
Dana Surulescu (Timişoara)
Adus de la Steaua, atacantul a reuşit ieri să marcheze un hattrick în amicalul cu Timişul Albina
Primul meci jucat de Andrei Cristea în tricoul alb-violeţilor, ieri contra Timişului Albina, a fost ocazia perfectă pentru fostul atacant al Stelei de a demonstra că Poli nu a greşit cînd a plătit 500.000 de euro pentru transferul său pe Bega şi l-a cedat pe Gigel Coman, încasînd alţi 200.000 de euro.
Cristea a reuşit să deschidă scorul cu un şut din marginea careului, lateral stînga (36), iar la numai două minute a avut o execuţie de efect, o întoarcere şi o torpilă expediată în vinclul porţii adverse, aplaudată de toţi spectatorii prezenţi la meci. Atacantul şi-a desăvîrşit recitalul în repriza secundă, cînd a reuşit hattrick-ul, un şut la colţul lung din interiorul careului mare (71). "Deocamdată, e doar un amical. Îmi place să rămîn cu picioarele pe pămînt. Greul de abia începe, aştept să începem cu dreptul acest debut de campionat", a spus, la final, Cristea.
sursa gsp.ro
sper ca MM s-a gandit sa bage o clauza in contract, sa nu joace Andrei Cristea impotriva noastra, cum au bagat si timisoreni sa nu joace Coman
sper ca MM s-a gandit sa bage o clauza in contract, sa nu joace Andrei Cristea impotriva noastra, cum au bagat si timisoreni sa nu joace Coman
Sunt sigur de asta...altfel e chiar prost...
stie careva ceva de deplasare? cu ce o sa mergem? cati bani ....etc.
deplasarea o faci individual sau cu un grup organizat .. daca vrei sa vi cu noi ID`u meu de mess e preotu_steaua
Nici Cristea la Poli si nici Coman la noi nu vor juca. Exista o clauza...
Dar ce importanta are asta, de infrangere Cartu nu scapa... :lol:
Sigur ii batem.
Victorie Steaua cu 1 la 0...adica nu cred ca o sa poata baietii sa dea mai multe goluri
o sa fie un meci echilibrat,o sa vedeti,Timisoara cu cirtu pe banca e altceva!sper la un rezultat de 3-1 pentru Steaua,sa fie un meci frumos.
Eu zic ca batem la 2 goluri diferenta cel putin, va fi un meci surpriza pentru toti iubitorii de fotbal :wink:
Spun surpriza pentru ca nu scorul se va remarca ci modul cum va juca Steaua... si cine va inscrie pentru Steaua va fi o surpriza
Ar fi perfect un asa inceput de campionat, insa cred ca , antrenorul Cartu va baga hangarul in poarta , iar Oli nu va putea sa parcheze vreun Boeing inauntru.....
Pentru cei care vor sa vina in deplasare si nu stiu detaliile legate de plecare dati mesaj privat sau raspundeti pe forum si va contactez eu ..
Plecarea se face cu trenul
Am avut si vom avea mereu boala pe MILOGI !!!
Meci greu, sper sa nu se lase cu accidentari. 1-0 pt noi ar fi frumos dar nici un egal n-ar fi rau in conditiile in care Timisoara va avea un cuvint greu un acest campionat. Cheia succesului la Steaua e omogenitatea, iar Timisoara pare sa urmeze acelasi drum, mare parte din lot s-a pastrat, deci vor juca mult mai bine anul acesta. In plus Cirtu e antrenor, nu fost mare jucator retras si inca adulat. Avem noroc ca se joaca in prima etapa. Hai Steaua, 24 si LC anul acesta!
"- Prima partidã pe care o veți transmite va fi Poli Timișoara-Steaua.
- Da. Numai pentru aceastã partidã am trimis la fața locului 50 de oameni care se vor ocupa de tot ceea ce este nevoie pentru ca transmisiunea sã se desfãșoare în condiții excelente. Vom avea un invitat special, Dan Negru, cu care voi face echipã la comentariul partidei."
gsp.ro
Mi-e rau! Nu era de ajuns un rapidist, mai vine si un timisorean!
Revino-ti ***alex***,nu mor caii când vor câinii. :wink:
"- Prima partidã pe care o veți transmite va fi Poli Timișoara-Steaua.- Da. Numai pentru aceastã partidã am trimis la fața locului 50 de oameni care se vor ocupa de tot ceea ce este nevoie pentru ca transmisiunea sã se desfãșoare în condiții excelente. Vom avea un invitat special, Dan Negru, cu care voi face echipã la comentariul partidei."
gsp.ro
Mi-e rau! Nu era de ajuns un rapidist, mai vine si un timisorean!
Din curiozitate am intrat pe site-ul galeriei lui Poli www.cvucs.ro sa vad ce mai zic ei inainte de meci si am vazut acolo intr-un sondaj scris asa Dan "ros-albastru" Negru, deci cred ca ei il considera stelist asa ca nu ar trebui sa iti fie rau.
Daca A1 va transmite meciurile Stelei cred ca va trebui sa le urmaresc fara comentariu, cu sonorul dat la minim nu de alta dar Cosmin Baleanu ala e penibil rau de tot.
Dan Negru e stelist, dar in in primul rand este timisorean si sunt sigur ca in meciul direct el va tine cu Poli
Nu cred ca trebuie sa ne preocupe echipa de start a adversarilor (in general), fosti stelisti sunt peste tot, dar asta nu ne-a impiedicat sa castigam.
fara suparare da e cam imposibil
Asa e, e imposibil sa pierdem ![]()
A si plecat Walton ala, Cartu nu a fost satisfacut de prestatiile lui din amicale. Pronosticul meu : 2 - 1 pentru Steaua (marcatori Iacob si Goian).Poli il testeaza pe atacantul de la juniorii lui Newcastel, atacantul englez, Marc Walton....
Daca nici Poli nu face antrenamentul pe Dan Paltinisanu inseamna ca e rau de tot gazonul... poate ploua ca suntem obisnuiti pe mocirla ![]()
in principiu echipa noastra ar trebui sa fie cea standard (fara Radoi) nu? adica cei care au jucat la gorica...
sunt curios totusi daca nu o sa joace cu Balan sau Saban pe dreapta - parca se simtea acolo lipsa unui om de meserie...
despre televiziunea care transmite meciul - sonorul mic mic cat sa nu aud nimic din ce zice comentatorul si sper sa fie primul si ultimul meci al Stelei transmis de ei sezonul asta (mai ales ca din cupele europene ei au luat UEFA nu cl ![]()