Corect. Asa e, Dinamo nu are deloc echipa si nici antrenor. Noi ne vom zbate pe la retrogradare. Poli e echipa de care trebuie sa va temeti cel mai mult. Cu asa rivala ii veti depasi pe Lyon.
Corect. Asa e, Dinamo nu are deloc echipa si nici antrenor. Noi ne vom zbate pe la retrogradare. Poli e echipa de care trebuie sa va temeti cel mai mult. Cu asa rivala ii veti depasi pe Lyon.
reddog iti dau dreptate dar numai partial. Dinamo se va bate intr-adevar la retorgradare. Cu Poli Timisoara si CFR Cluj !!! :twisted: :twisted: :twisted:
Motane, asta poate daca se intoarce clasamentul. Pai si Clujul si Timisoara la retrogradare? Inseamna ca nu mai aveti probleme. :wink:
I-ai uitat pe milogi...
Dar sa nu zici ca nu ar fi frumoasa o lupta la redrogradare intre voi, Poli si CFR...
Cred ca ar fi superba aceasta lupta daca ar veni si campionii sa ne ajute.Ce deviere de subiect... :roll:
Acum pe bune, si tu crezi ca Poli va e adversara directa?
Poli e mare echipa numai prin presa. Pe teren eu cred ca va lua gol dupa gol de la echipele din Bucuresti si nu numai. Cu tot cu "Sorinaccio" pe banca.
Politica manageriala e mai slaba decat cea din ultimii ani de la Dinamo. Patronul e interesat sa spele banii dar habar nu are fotbal... si tot asa.
Deci nu e un adversar nici pentru noi si nici pentru voi. Aia vor prinde Cupele Europene cand o castiga Rapid al 50-lea trofeu !
Sa moara Cartu si Iancu de ciuda sa le dam iarasi 8 !!!
asa sa fie! ![]()
,....ha ha ...Cartu o sa albeasca de tot..la fata:))
Sa se stie-n toata tara,batem Poli Timisoara !
O sa ne fie mai greu cu Gorica deca cu Poli... Sa fim seriosi, anul acesta Poli isi va revenii cu Rapid... :lol:
Fainutz avatar.Bravo Sorine ! Le schimbi ca pe ciorapi.Sper sa fii mai constant in dragoste. :lol:
:lol:
Sunt casatorit si imi iubesc sotia si imi place treaba asta... :lol:
Avatarul este pentru sezonul actual, nu se va mai schimba, sper doar sa il mai completez cu ceva nume ... :wink: :wink: :wink:
ONTOPIC::
Poli il testeaza pe atacantul de la juniorii lui Newcastel, atacantul englez, Marc Walton....
Cum sa nu-ti placa ? Auzi vorba... :lol:
Cred ca o sa fie un meci destul de echilibrat dar pana la urma experienta echipei noastre isi va spune cuvantul si vom bate cu 2-0 pe banateni. Apropo, stie cineva care e treaba cu deplasarea din Bucuresti? Eu unul mi-am luat bilet la tren si vroiam sa stiu daca ma duc singur. Daca stie cineva ceva de deplasare sa dea un reply, banuiesc ca mai sunt doritori de informatii de deplasarea la Timisoara. 10x
Cand ma gandesc ca Timisoara va incepe tare cu Steaua ma apuca groaza.O sa ajungem sa plangem si dupa Ciocoiu daca ramanem fara jucatori.Cristea nu trebuie neglijat.O sa vedem de ce va fi in stare.Am pariat pe victoria Stelei,dar cam naspa in prima etapa cu Poli.Preferam pe Dinamo sau Rapid,ca nu prea au jucatorii de pe la ei meciuri impreuna.
Nu va faceti griji ...castigam la diferenta de 2 goluri ...presimt ! :lol:
Forza Steaua !
si eu, am avut o premunitie :lol:
5. FCU Politehnica Timisoara - Steaua Bucuresti
Stadion: Dan PALTINISANU (Timisoara)
29.07.2006, ORA 21.00
A: CORPODEAN Sorin (ALBA IULIA)
A1: NICA Cristian (PLOIESTI)
A2: POPA IONEL (PASCANI)
R: Dan LUCIAN (AIUD)
OBS: SATMARI Sorin (Bucuresti)
SALOMIR Mircea (Cluj)
Avem arbitru bun,arbitru cu care multe meciuri s-au incheiat in favoarea oaspetilor.
Miercuri, 26 iulie, vor fi puse in vanzare biletele pentru meciul de sambata dinte Poli Timișoara și Steaua Bucuresti. Biletele vor costa 10 RON-la peluze, 13 RON-la tribunele I si II, 16 RON-la tribuna zero.
Avem arbitru bun,arbitru cu care multe meciuri s-au incheiat in favoarea oaspetilor.
:lol: :lol: :lol:
Nu asta a fost la centru la un celebru meci Poli - Dinamo cand Savaniu a inventat fanta de lumina ?
Pai cine altu... ![]()
stie careva ceva de deplasare? cu ce o sa mergem? cati bani ....etc.
Sa se stie-n toata tara,batem Poli Timisoara !
Batem Poli AEK Timisoara! ![]()
Sper ca Oli sa vrea sa-i arate lui "Jail" Iancu ca este altfel decat credea acest patron interlop.(apropo este cu sange de giulesti). Steaua TREBUIE SA CASTIGE SI PENTRU CA ASA O CERE BLAZONUL UNEI MULTIPLE CAMPIOANE.
Poli nu cred ca se poate bate la titlu. S-au perindat prea multi jucatori "petarda" pe la clubul asta ca sa se faca "maret".
SUNTEM Steaua, ASA CA, AVEM O SINGURA OPTIUNE: VICTORIE!!!!!!
Off topic: am citit in presa ticaloasa si vanqatoare de senzational cum ca odata cu retrogrdarea Sportului Copos a reusit sa-l convinga sa treaca la crrapid urmatorii jucatori: Ionut Mazilu, Viorel Ferfelea, Costin Lazar, Costin Curelea si pe Tibi Balan.
Sper sa fie doar o gluma proasta.
www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=10395
sper sa nu fie adevarat
Steaua e favorita.
1. Poli nu are atacant de careu
2. Apararea cu Mehmedovici e vulnerabila
3. Terenul e jalnic
4. Galeria e autosuspendata
5. Corpodean e o javra
Dar nu va asteptati la un nou 1-8, ca asteptati degeaba. Hai, sa zicem, un 1-1.