Off topic.
Cred ca si Dorinel si CFR vor avea un cuvant greu de spus.
Stii cum e Dorinel,tace si face.
Off topic.
Cred ca si Dorinel si CFR vor avea un cuvant greu de spus.
Stii cum e Dorinel,tace si face.
nu reuseste Poli sa inscrie 2 goluri in poarta Stelei nici daca se joaca 2 zile la rand... Si nu imi spune, bega, ca am primit 5 de la ucrainieni ca nu e relevant...
Nu spun de Simferopol nimica.
Iti amintesc doar ca il aveti in poarta pe Carlos "Keep Walking".
vedem la meci pe cine avem in poarta ![]()
Pana atunci parem o echipa mai inchegata si suntem favoriti...
Cred ca Oli cunoaste echipa Timisoarei mai bine decat Cartu. Recunosc ca acest antrenor este unul valoros dar totusi cred ca este un meci pe care trebuie sa-l castigam.
HAI Steaua!!!!!
Nu spun de Simferopol nimica.Iti amintesc doar ca il aveti in poarta pe Carlos "Keep Walking".
Las'ca nici cu ai vostri nu mi-e rusine :lol:
Poate ca greva japoneza a suporterilor de pe Bega,va turna plumb in ghetele jucatorilor lui Poli.
Nu putem decat sa fim de acord cu atitudinea membrilor galeriei,care denota demnitate si independenta.
Ii suntem recunoscatori lui Marian Iancu,pentru disponibilizarea lui Oli.
Nu cred ca atmosfera din tribune ii va impresiona prea mult pe jucatorii lui Poli. Le va fi mai greu, dar daca ar avea o prestatie buna chiar in meciul cu Steaua ar avea sansa sa le demonstreze suporterilor ca se inseala in privinta lor.
Nu vreau sa va "demoralizez", dar Timisoara asteapta cu nerabdare meciul cu Steaua (asa se zvoneste) si nu va prea inghite nici pe voi. Pana una alta poate galeria polista va face o surpriza tipica ei.
Nu spun de Simferopol nimica.Iti amintesc doar ca il aveti in poarta pe Carlos "Keep Walking".
Las'ca nici cu ai vostri nu mi-e rusine :lol:
Pe al nostru Gigel "Keep Walking" l-am transferat la alta echipa. Mi se pare ca a ajuns pe la Steaua. Cred cu "tarie" ca va face echipa buna cu Carlos si cu Bostina. Gheatza sa fie.
@Bega
Haide ... altceva decat cliseul asta "Carlos e betiv" nu mai ai ? Tin sa-ti amintesc un mic detaliu ... returul trecut acelasi Carlos apara la Steaua ... si v-am batut 2-1. Si sper s-o facem din nou :twisted: :twisted:
Pe al nostru Gigel "Keep Walking" l-am transferat la alta echipa. Mi se pare ca a ajuns pe la Steaua. Cred cu "tarie" ca va face echipa buna cu Carlos si cu Bostina. Gheatza sa fie.
pana la urma Carlos si Bostina au fost in stare sa castige titlul anul trecut. in timp ce Celsii din banat s-a multumit sa se zbata pe undeva pe la jumatea clasamentului. sincer, inca nu sunteti in masura sa vorbiti de Steaua, Rapid sau Dinamo. jucati ceva fotbal sezonul asta, terminati campionatul in rand cu noi si abia dupa aia discursurile.
Ar trebui sa batem pt ca Olaroiu cunoaste destul de bine echipa Poli Timisoara. 8) 8)
Ar trebui sa batem, sa le taiem macaroana viola din prima etapa si sa-i scutim sa se mai gandeasca la titlu.
E foarte bine ca jucam la Timisoara, pentru in retur probabil vom juca in Ghencea, si primul meci va fi cu Poli. 8)
Ar trebui sa batem, sa le taiem macaroana viola din prima etapa si sa-i scutim sa se mai gandeasca la titlu.E foarte bine ca jucam la Timisoara, pentru in retur probabil vom juca in Ghencea, si primul meci va fi cu Poli. 8)
Primul meci in primavara il veti juca acasa cu UTA.
Doua etape din retur, cu Poli si Craiova, le veti juca in toamna.
Primul meci in primavara il veti juca acasa cu UTA.Doua etape din retur, cu Poli si Craiova, le veti juca in toamna.
I didn't know this.
! Thanks.
Cu placere.
Dar, gorjene, stii vorba aia:
"Sprijiniti echipa locala, nu pe cele din Capitala!"
voi va "atacati" asa ca n-aveti suporteri prin alte orase? :twisted: :roll:
Au si ei suporteri in alte orase: Caransebes. Pe bune, nu glumesc, am vazut chiar si un fan club pe acolo.
Nu stiu la ce ne-ar folosi sa-i avem.
E ca si cum la Birlad lumea ar tine cu Brazilia, ca e la moda.
e ceva normal....anume ca vom bate pe Poli..stie Oli ce face:) 8)
Nu stiu la ce ne-ar folosi sa-i avem.
E ca si cum la Birlad lumea ar tine cu Brazilia, ca e la moda.
si-atunci, tu tii cu Poli pt ca esti din Timisoara? si nimic mai mult? n-ar trebui atunci sa tii cu Poli din Divizia C? sau eu, daca stau in Giulesti, trebuie neaparat sa tin cu rapedul? sau daca stau in Urziceni, tre sa tin cu Unirea?
:evil: >>>>Eu sunt din Brasov si nu tin cu astia de aici,si nici cand jucau impotriva Stelei nu tineam cu ei,putin imi pasa de amarati astia,Steaua o am in sange pana cand ochii mi se vor inchide pe vecie,asa ca nu conteaza de pe unde suntem!!>>> :twisted:
Cu placere.Dar, gorjene, stii vorba aia:
"Sprijiniti echipa locala, nu pe cele din Capitala!"
Tu vorbesti?! Rade ciob de oala sparta :twisted:
daca stau in Urziceni, tre sa tin cu Unirea?
CORECT, un individ crescut in Urziceni ar trebui sa tina cu Unirea, mai ales ca au echipa in Divizia A.
Eu tin cu Poli, cea care joaca pe Stadionul Dan Paltinisanu, care este sustinuta de autoritatile locale si de Universitatea Politehnica.
Echipa lui Zambon nu indeplineste niciuna din cele trei conditii.
Eu tin cu Poli, cea care joaca pe Stadionul Dan Paltinisanu, care este sustinuta de autoritatile locale si de Universitatea Politehnica.Echipa lui Zambon nu indeplineste niciuna din cele trei conditii.
poate Fulgerul Bragadiru AKA Poli, nu Politehnica... care zace in C!
Eu tin cu Poli, cea care joaca pe Stadionul Dan Paltinisanu, care este sustinuta de autoritatile locale si de Universitatea Politehnica.Echipa lui Zambon nu indeplineste niciuna din cele trei conditii.
poate Fulgerul Bragadiru AKA Poli, nu Politehnica... care zace in C!
Sa zaca!
P.S. Cum ar trebui sa se cheme echipa de fotbal sustinuta oficial si cu membru in Consiliul de Administratie de catre Universitatea "Politehnica" Timisoara? Universitatea Crestina? Sau cum?
poate cu Poli ne vom bate la titlu da cu dniamo nu cred la ce lot si ce conducere are . zic k sezonul asta nu au nici o sansa !! In schimb Poli are o echipa cu multe valori si acum si cu un antrenor cu experientza care la un scor favorabil pt Poli stie cum sa inchida meciul !! Insa acest lucru nu se va intampla zic eu !! Steaua va invingeCred ca foarte multa lume va avea o surpriza in acest sezon in ceea ce priveste Polit Timisoara. valentele defensive ale lui cartu au fost intotdeauna determinate de lotul modest pe care l-a avut la indemana. Sincer, cu Nea Sorin antrenor, cred ca Poli Timisoara, alaturi de Dinamo, este echipa cu care ne vom bate pentru titlu.