FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Timisoara 0 - 0 Steaua Bucuresti

«1678»
Virgil30.07.2006 16:50
Credeti ca daca am fi jucat in stil "Oleg Protasov" intalnirea de la Timisoara,am fi castigat ?

Explica ce inseamna pentru tine "Stilul Protasov" ?

Poate pentru mine inseamna altceva...

Daca ai ceva de spus,spune domnule caruia îi place sa fie misterios si interesant deopotriva.Daca nu...si tacerea e un raspuns.

Ayrton30.07.2006 18:29

Uneori tacerea e de aur...

Virgil30.07.2006 18:35

Ai dreptate.Stiu.

Tacerea e de aur si vorba e de argint.Sau,tacerea e ca mierea,etc.

c0nVicT30.07.2006 19:12

@ Virgil

1. pe caldura adevarata s-a jucat la campionatul mondial la ora 15:00 in soare. Nu imi spune mie ca la ora 21:00 era mai cald decat atunci.

2. starea terenului nu a fost asa de grava...adu-ti aminte cum jucam in mocirla din Ghencea si nu de putine ori am jucat mia bine.

3.argumentul asta cu determinarea cu care a jucat echipa adversa nici nu ar trebui adus... nu ti se pare normal ca o echipa sa joace totdeauna la 100% din posibilitati?

ceea ce am scris in postul anterior nu cred ca poate fi catalogat ca off-topic, avand in vedere ca am plecat de la ce au aratat unii jucatori in acel meci.

Virgil30.07.2006 19:19

Iti consider sustinerea fara rost.Nu cred ca are foarte mare rost sa ne lungim.Ramai cu parerea ta,care din fericire pentru mine,nu e si parerea mea.

Avem puncte de vedere total diferite domnule.Asta nu ne impiedica sa fim amandoi Stelisti si sa vrem binele acestei echipe.

silvy30.07.2006 19:33

inca dezamagita..Poli nu merita nici un punct

17+3 nu e egal cu 23

nimeni_7030.07.2006 20:37

Am fost la meci...am stat intre pulisti...nu am avut bilet la galerie. Erau numai handicapati acolo

weeezer_2030.07.2006 20:41

Bine ca ne-a scapat Carlos de un gol ca si facut... Goiam dormea la faza aia... nici n-a respins, nici n-a pasat cu capul catre portar (care, zic eu, a iesit ideal pt o pasa de la fundas) cand a avut ocazia...

sergiu_titan30.07.2006 21:18

pentru mine Cartu e un antrenor mare iar acum ca are lot e un punct castigat.Echipa nu se mai apara asa bine ca anul trecut deoarece lipseste Radoi meritul pt aceea aparare departe de poarta fiind al lui. Goian se ocupa de mingile inalte Ghionea e mai mobil dar totusi pot fi pusi in dificultate de combinatii la firul ierbii.

Asa nu ne putem califica insa pot aparea surprize in jocul nostru pot aparea alte elemente noi si ce as vrea scos Lovin mai des si introdus Badea langa Dica dar stim ca Oli nu risca asa ceva, e impotriva religiei lui fara 2 mij centrali

weeezer_2030.07.2006 21:20

eu as zice ca, totusi, cei doi fundasi centrali ai nostri ies putin din tiparele "clampailor" mari si greoi, in sensul ca, pentru fizicul lor, sunt destul (neasteptat as zice, chiar) de buni si in fata unor combinatii "in viteza". Poate ii ajuta plasamentul, nu stiu... dar rar i-am vazut depasiti chiar si in situatii de 1 la 1.

sorina4steaua31.07.2006 08:32

eu am vazut meciul din galeria Stelei si mi s-a parut jocul Stelei destul de bun...am avut si multe ocazii...daca ne chinuiam putin puteam sa dam si un gol macar...

bun...cat despre timisoreni...pot sa spun ca nu ma asteptam sa faca ce au facut...adica...au injunghiat cu cutitul 5 stelisti care au ajuns la spital,multi dintre ei au fost batuti,ne-au furat tot ce aveam la noi cu Steaua,fulare,tricouri,steaguri tot...pe toti care ne-au prins prin oras...pana si de noi fetele s-au legat...atat ca nu ne-au batut dar ne-au luat tot ce aveam cu Steaua...pot sa spun doar atat,RUSINE Timisoara!

iar pe polististii timisoreni ii durea fix undeva ca suporterii Stelei erau batuti...nu au facut absolut nimic...

cat despre ziaristii care au scris niste aberatii despre galeria Stelei...mai bine si-ar deschide dracu ochii mai bine...suporterii polisti au inceput sa de-a foc la fularele cu Steaua si tot despre noi au scris cum ca noi am fi dat foc...mi-ar fi si rusine sa mint mai ales daca as fi ziarist...plus ca jandarmii tot se legau de noi,comentau cand puneam banerul...

imi este scarba de un asemea oras si de asemea oameani...

oricum vin timisorenii la Bucuresti ...ar fi frumos sa le-o platim cu aceeasi modeda sa vada ce bine e...ar trebui ca oamenii mari ai fotbalului sa isi deschida ochii si sa nu acuze mai tot timpul galeria Stelei pt rasism si ca a injurat ...sa isi deschida bine urechile si sa asclute ce spun si altii un exemplu Poli tm si rapid...cand ei ne injura nu aude nimeni?pacat ca anul trecut nu a recunoscut Nicolita ca a fost injurat de galeria polii tm...pt ca meritau sa fie sanctionati...

atat am avut de spus...

FORZA Steaua!!!

Virgil31.07.2006 09:09

Intr-adevar s-au intamplat lucruri inimaginabile Sorina.Aproape ca nu-mi vine sa cred ca Stelistii au fost jefuiti si batuti fara niciun motiv.

Aceste lucruri ar trebui sa fie mediatizate intens,politia si jandarmeria din Timisoara ar trebui sa dea socoteala,iar satul ala de nemernici at trebui pus la index.

Federatia ar trebui sa ia masuri de programare a meciurilor timisoarei la cel putin 100 de km distanta de acel sat,in care integritatea corporala a oamenilor,chiar viata,sunt puse in pericol.

RUSINE Timisoara !

c.ronaldo1731.07.2006 10:34

Timisoara>>>>cea mai frumosa galerie....:)) asa ziceaua si baietzi de sub pod ca au cea mai frumoasa galerie...si pan la urma sunt de rusine astea 2a

sorina4steaua31.07.2006 12:13

cand vezi ceva cu ochii tai poti comenta.noi stelistii ne-am intalnit si prin oras...si am vazut cu ochii mei ce s-a intmplat...sa scot aparatul sa fac poze?ce dracu cand cineva ma ameninta ca ma bate ca tin cu Steaua mai imi arde de facut poze...sa duc dovezi?

mai nou omul nu poate iesi pe strada in Tm ca daca nu tii cu Poli te omoara,te bat sau mai stiu eu ce...Sa fim putini realisti...ajungem de rasul luimii daca tot asa vom face...fiecare tine cu cine vrea...sunt stelista,tin cu Steaua dar asta nu inseaman ca daca vad pe strada un rapidist,dinamovist sau mai stiu eu...incep sa-i bat...am prieteni care tin si cu rapid si cu Dinamo...

Sters ultimul pasaj.

Moderator

The Flyer01.08.2006 07:06

lasa,fata,ca vin ei in Bucuresti!de felul meu sunt mai pacifist,da' sa mor daca nu-mi iau citiva baieti si rupem capetele unor pulisti!si se dau mareti,[........]cu banatul lor!

Sunt interzise cuvintele obscene.

Moderator

bodanelu18.08.2006 05:43

domnule fan al echipei BRAGADIRU, nu ai ce cauta aici :) injuraturile sunt la voi, la noi se discuta civilizat!

Stelista tm20.08.2006 17:21

Imi pare ffff rau ca nu s-a pupt mai mult la Timisoara!!!

Poli e o echipa bunicica dar prea si-a luat nasul la purtare....ar fi meritat o bataie de neuitat.un scor 3-0 cred ca i-ar fi trezit la realitate

Ana-Maria22.08.2006 10:52

Timisorenii sunt cei mai nenorociti suporteri.Cine a spus ca e cea mai frumoasa galerie?Cea mai frumoasa galerie te pandeste la cot si te scuipa?Noroc cu jandarmeria,ca ne-au luat ca pe niste puscariasi cu dubele,ca alfel nu mai plecam intregi... :roll:

Virgil22.08.2006 15:10

Stelistii din Timisoara merita respectul tuturor Stelistilor,pentru calitatea lor de a avea puterea sa iubeasca culorile ros-albastre,in conditii de "ilegalitate locala".

Stelista tm22.08.2006 19:40

Multumim :)

Promitem ca sustinem echipa .....prin furtuna, foc si razboi! :wink:

HAI Steaua se striga si-n orasul de pe Bega!!!!

«1678»