eu am vazut meciul din galeria Stelei si mi s-a parut jocul Stelei destul de bun...am avut si multe ocazii...daca ne chinuiam putin puteam sa dam si un gol macar...
bun...cat despre timisoreni...pot sa spun ca nu ma asteptam sa faca ce au facut...adica...au injunghiat cu cutitul 5 stelisti care au ajuns la spital,multi dintre ei au fost batuti,ne-au furat tot ce aveam la noi cu Steaua,fulare,tricouri,steaguri tot...pe toti care ne-au prins prin oras...pana si de noi fetele s-au legat...atat ca nu ne-au batut dar ne-au luat tot ce aveam cu Steaua...pot sa spun doar atat,RUSINE Timisoara!
iar pe polististii timisoreni ii durea fix undeva ca suporterii Stelei erau batuti...nu au facut absolut nimic...
cat despre ziaristii care au scris niste aberatii despre galeria Stelei...mai bine si-ar deschide dracu ochii mai bine...suporterii polisti au inceput sa de-a foc la fularele cu Steaua si tot despre noi au scris cum ca noi am fi dat foc...mi-ar fi si rusine sa mint mai ales daca as fi ziarist...plus ca jandarmii tot se legau de noi,comentau cand puneam banerul...
imi este scarba de un asemea oras si de asemea oameani...
oricum vin timisorenii la Bucuresti ...ar fi frumos sa le-o platim cu aceeasi modeda sa vada ce bine e...ar trebui ca oamenii mari ai fotbalului sa isi deschida ochii si sa nu acuze mai tot timpul galeria Stelei pt rasism si ca a injurat ...sa isi deschida bine urechile si sa asclute ce spun si altii un exemplu Poli tm si rapid...cand ei ne injura nu aude nimeni?pacat ca anul trecut nu a recunoscut Nicolita ca a fost injurat de galeria polii tm...pt ca meritau sa fie sanctionati...
atat am avut de spus...
FORZA Steaua!!!