FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Timisoara 0 - 0 Steaua Bucuresti

«145678»
weeezer_2029.07.2006 18:57

Poli - Steaua 0-0 la pauza:

- Nicolita NU ARE ce cauta in prima echipa a Stelei in acest moment

- Bostina - slab, ca de obicei. Nu inteleg de ce se insista cu el si nu i se da o sansa lui Cristocea. Sau chiar lui Ochirosii

- Nesu, de cateva ori a fost facut avioane de Olah - Caramarin

- Iacob se chinuie, dar nu e suficient sustinut

NU AM VAZUT nici o idee, nici o faza, nici o schema, absolut nimic.. singurele ocazii au fost la 2 suturi ale lui Dica, ambele venite dupa devieri/faze intamplatoare.

SLAB, EXTREM DE SLAB!!!

DTP-Ludacris29.07.2006 18:59

Nu e chiar asa de slab...si gazonu ala e vai mortii lui ,greu de jucat,nu sunt de acord in privinta lu Nicolita ,se zbate dar ..na :(

mikesoccer2529.07.2006 18:59

batem sigur dar inca ceva , mi se pare mie sau Nesu e varza cu carne? nu stiu ce cauta in echipa..e un jucator slab, face multe greseli, paraca e un copil in curtea scolii , acum am vazut prima repriza cu Poli si toate actiunile lor pe partea lu Nesu au fost si cand vine in atac nu gandeste deloc faza si inchide jocul...ne vedem in Liga Campionilor

DTP-Ludacris29.07.2006 19:00

Nesu ... e Nesu frate nu ai ce`i face,gafeaza peste toot ..si la Steaua si la nationala,ca doar e Nesu :evil:

weeezer_2029.07.2006 19:04

Frati stelisti (suna foarte comunist, nu? :D), poate o sa fiu luat la rost de multi de pe-aici. DAR EU M-AM SATURAT EFECTIV SA IL VAD PE Banel CUM IROSESTE MINGI DUPA MINGI, PRELUARI SIMPLE GRESITE, CENTRARI REUSITE SUB 10% INTR-UN MECI, DRIBLINGURI IOC... ce folos ca are viteza, si se zbate? sincer, nu l-am vazut nici macar sa traga 1-2 jucatori dupa el pt a-i face culoar altcuiva, lui Paraschiv, de exemplu... IMI FACE O MIE DE DRACI, am ajuns sa ma rog sa nu i se dea mingea.

Asta e criteriul de selectie la Steaua? te chinui => joci?? pai ma duc si io sa ma chinui, poate il scot pe Banel din echipa... TREBUIE SA MAI SI POTI, iar Nicolita in momentul asta NU DEMONSTREAZA CA AR PUTEA SA FACA ALTCEVA DECAT SA ALERGE!!! EXISTA UN SPORT SPECIAL PT ASA CEVA!!! LA CARE NU TREBUIE DECAT SA ALERGI!! SI SA ITI MENTII DIRECTIA.

iertati-ma dar am o mie de draci, nu mai suport sa vad 90% din mingile ajunse la el pierdute sau date in boscheti.

DTP-Ludacris29.07.2006 19:06

Yo am 1001 draci ...dar vb dupa meci ...vedem noi dak o sa mai fii asa nervos .. :lol:

Virgil29.07.2006 19:06

Ce pacat ca nu observati si ce face bun Nesu.Dar va inteleg,vi s-a pus pata pe el.Sau trebuie neaparat sa criticati pe cineva.Va lipseste aerul daca n-o faceti.

Motanu D29.07.2006 19:06

Adevarul e ca Banel, Paraschiv si Nesu sunt jalnici in meciul asta...

DTP-Ludacris29.07.2006 19:08

Da... face 30% bine ,70 % prost,din cauza lui am pierdut multe meciuri .Paraschiv ...ii duce dorul lui Radoi in momentu asta,se vede ca nu e Radoi sa`l ajute...

mikesoccer2529.07.2006 19:13

Tovarasi Nesu nu are constitutie de razboinic, fara misto , uitati-va la el, are o constitutie slaba asa firava, cand il vad pe Goian parca il vad pe Bumbescu ca o stanca, cred ca jidanu asta nou o sa mearga bine , eu il regret pe albanezu ala Duro mi se pare, mama ce manca pamantu ala

Rossoblu29.07.2006 19:35

Duro avea nume predestinat, slabut jocul echipei azi, Nicolita traverseaza o eclipsa de forma, iar achizitiile din aceasta iarna sunt ca si inexistente, am pierdut un mare jucator Ogararu, si n-a venit nimeni in schimb care sa poata sa-l inlocuiasca :roll:

alex ripper29.07.2006 19:38

dezamagitor meci.are si caldura partea ei,dar nici echipa nu se omoara. :evil:

weeezer_2029.07.2006 19:59
Ce pacat ca nu observati si ce face bun Nesu.Dar va inteleg,vi s-a pus pata pe el.Sau trebuie neaparat sa criticati pe cineva.Va lipseste aerul daca n-o faceti.

era vorba de Banel...

DTP-Ludacris29.07.2006 20:00

Nu avem atac ... Fac pariu ca Andrei Cristea reusea preluarea la faza ia unde Oprita a gresit-o...impiedicat e .. :evil:

brada29.07.2006 20:01

ma baietzi lasatzil pe nesu ca nu el trebuie sa bage mingean poarta ! BA DA Becali ASTA NU A AUZIT DE UN ATACANT PUR SANGE si de un mijlocas de creatie /

? nesu a jucat bine azi dar a avut 2 greseli mari ... atacu nu merge... daka nu e Dica in zi mare nu e nimiq ... am un car de draci

skorpio1529.07.2006 20:03

@ ludacris

N-ai de unde sti.. Chiar daca reusea preluarea fac pariu ca n-o baga in poarta.

weeezer_2029.07.2006 20:04

Steaua joaca cu doi inchizatori. Radoi (Lovin, azi) si respectiv Paraschiv. Nici un din ei nu poate juca rolul (cu mici exceptii, sclipiri de moment) de conducator de joc. Si-atunci, MAJORITATEA fazelor noastre periculoase de atac trebuie sa vina de pe flancuri. Asadar, e VITAL ca flancurile sa functioneze. Iar atunci cand patim ca azi, cand Nicolita si Bostina au jucat la nivel de DIVIZIA D (a cata oara??), nu putem avea pretentia sa inscriem. Dica o fi el bun, dar nu e Dumnezeu.

Una peste alta, dupa un meci in care atacul n-a functionat, nu ne putem declara decat multumiti ca... macar a mers apararea si n-am luat gol. Daca am ajuns sa ne multumim cu asta.

DTP-Ludacris29.07.2006 20:06

@skorpio15 : n-ai de unde stii ,i-a bagat-o lu Palop(valencia) de 2 ori ... si nu o i-o baga lu Popa.. in poarta :lol:

skorpio1529.07.2006 20:08

Parca meciul a mers mai bine fara Paraschiv si Bostina in teren. Ar trebui titularizat Cristocea sa nu-l mai vad pe betivanul ala!

Ayrton29.07.2006 20:12

Una peste alta un meci modest, cu multe greseli personale de-o parte si de alta.

Steaua a practicat acelasi joc de constructie stereotip, dezvoltat aproape numai pe flancuri. Foarte putine suturi pe poarta(sau macar spre poarta) din faze de constructie si o supra aglomerare pe flancuri care nu da roade, dar este folosita in continuare cu aceeasi incapatanare!

Un lucru bun: cei 2 mijlocasi la inchidere nu au mai jucat in linie, asadar au fost mult mai greu de depasit cu pase "printre".

Totusi, diferenta de valoare a fost evidenta in favoarea Stelei si numai ghinionul sau imprecizia a facut ca acest meci sa se termine la egalitate!

Pana la meciul cu Standard mai avem mult de lucru la constructie.

Greselile individuale trebuie sa dispara!

Virgil29.07.2006 20:12

A fost un meci greu,datorita caldurii,a terenului sub orice critica,a determinarii polistilor.Nu cred ca are rost sa ne lamentam si sa aruncam cu tot felul de mizerii in jucatori.

Am obtinut un punct intr-o deplasare grea,dar se poate spune ca am inceput cu dreptul.

Fara Radoi si fara Ogararu in echipa,jocul nostru nu mai e acelasi cu cel din campionatul trecut.

Sa avem rabdare cu echipa,suntem de abia in prima etapa a campionatului.

Personal sunt multumit de rezultat,desi sunt convins ca trebuie sa avem un penalty atunci cand un polist a atins mingea cu mana in careu.

FORZA Steaua !

DTP-Ludacris29.07.2006 20:16

A fost si penalty ..in fine ! :lol:

***alex***29.07.2006 20:20

Cheia meciului s-a consumat in doua randuri :

MIN. 81 : Oprita este angajat, mingea trece pe langa el dar si pe langa timisorean, Oprita schimba directia si scapa singur, fundasul cade si si... FAULT???

MIN. 85 : Actiune pe dreapta a lui Cristocea, un dribling patrunde in careu, ii paseaza lui Oprita, McKain ( daca nu ma insel ) respinge mingea, dar in cadere o atinge cu mana, si si... CORNER???

In rest am jucat mai bine ca ei, i-am dominat clar, am avut si un pic ghinion la bara lui Nicolita, desi si acolo Corpodean fluierase ceva, naiba stie ce...

DTP-Ludacris29.07.2006 20:26

Lasa ca o sa vede-ti voi k nu ajungem nicaieri cu Oli,Nesu,Paraschiv,nu asa ..trebuie schimbat ceva ! :roll:

Horica29.07.2006 20:26

Meritam victoria...am avut ocazii bune, pacat de mana aia pe minge a timisoarei. Dica ma impresioneaza ca intotdeauna prin jocul lui, dar Nicolita incepe sa isi piarda faima pe care si-a construit-o in Cupa UEFA. De Nesu nu mai zic nimic, nu imi place de el pentru ca e prea increzut, ar trebui sa fie umpic mai realist, nu este nici Mike Tyson, nici Ronaldinho.

«145678»