A fost un meci greu,datorita caldurii,a terenului sub orice critica,a determinarii polistilor.Nu cred ca are rost sa ne lamentam si sa aruncam cu tot felul de mizerii in jucatori.
Am obtinut un punct intr-o deplasare grea,dar se poate spune ca am inceput cu dreptul.
Fara Radoi si fara Ogararu in echipa,jocul nostru nu mai e acelasi cu cel din campionatul trecut.
Sa avem rabdare cu echipa,suntem de abia in prima etapa a campionatului.
Personal sunt multumit de rezultat,desi sunt convins ca trebuie sa avem un penalty atunci cand un polist a atins mingea cu mana in careu.
FORZA Steaua !
ai dreptate ca nu trebuie sa ne enervam acuma si sa aruncam cu mizerii in jucatori, gen betivi sau nu mai stiu ce. Pana la urma e doar inceputul sezonului, Poli nu e chiar orice echipa, am jucat in deplasare fara cel mai important jucator al nostru...
insa nu ai dreptate cand dai ca posibile motive caldura,terenul... si cealalta echipa a jucat in aceleasi conditii. asta cu determinarea e chiar o gluma...nu cred ca astepta cineva sa se dea ei la o parte si sa ne invite sa le dam vreo 8 bucati. poti insa sa fii sigur ca tot sezonul asta vom avea parte de aceeasi determinare in randul adversarilor... iar o sa tremuram la sfarsitul sezonului...
dupa cum s-a vazut si astazi...avem probleme pe cateva posturi.
1.fundas stanga. chiar nu gasim nici macar in campionatul Romaniei un jucator mai bun decat Nesu??! Nu ma mai luati ca e tanar si are timp sa creasca... are deja 2 sezoane la activ si nu vad nici o imbunatatire...tot acelasi joc primitiv il are, nici o orientare tactica...absolut nimic. Sper ca la meciul cu Standard sa joace Saban pe dreapta si Marin pe stanga. Petre Marin are insa o varsta...dar tot este cu o clasa peste Nesu. Sezonul viitor ne trebuie neaparat pe cineva pe acest post.
2.mijlocas stanga. cu toate ca avem 3,5 jucatori pe acest post ( Ochirosii nu e inca o certitudine cu toate ca as fi vrut sa-l vad in teren in seara asta...dar la catde fricos este Oli) nici unul nu este o certitudine. Bostina este slab rau de cand a venit Oli la Steaua. La 29 de ani ma asteptam sa fie mai constant.Coman accidentat si indisciplinat tactic , Ochirosii nu are experienta, Cristocea ar trebui sa fie titular pe acest post.Oricum sezonul viitor sper sa scapam de Bostina si sa aducem un jucator constant pe acest post
3.Mijlocas central...nu vreau sa zic ca v-am mai zis...Paraschiv este zero barat daca nu il are pe Radoi langa el, si chiar si atunci cand joaca Radoi nu straluceste. Sper sa intram oarecum in Liga si sa scapam de el cat mai repede. Lovin este clar peste el , e si mai inalt si macar mai are si el un sut de la distanta.
4.Mijlocas dreapta...Nicolita nu are rezerva. pe Oprita nici nu il pun la socoteala, dupa parerea mea el e cel mai slab jucator din lotul Stelei...ar trebui imprumutat pe undeva prin afara, poate se trezeste. De Nicolita ce sa mai zic...centrari zero, suturi zero. Fuge in schimb omul...da macar daca ar trage un jucator dupa el...
5.Atacant...Iacob a incercat ceva, dar nu am sa il critic pentru ca tipul lui de jucator inscrie doar daca primeste pase, daca este jucat corespunzator. Nu e genul de jucator care sa dribleze.
Dica...se vede ca tot atacul nostru sta in el...daca e tinut bine si nu mai face nimic ne-am ars.
Deja se vad problemele pe care le vom avea tot sezonul...toate celelalte echipe s-au intarit, noi doar ne-am carpit gaurile pe care le aveam...si macar daca faceam si asta ca lumea. Dar asa se intampla daca nu esti dispus sa cheltui...trebuie sa risti.