Mi-e dor de el , dar cine stie cand revine...
De ce va este dor la Badea?De preluarile lui 'senzationale'?Sau de driblingurile sale laaaargi? ![]()
Mi-e dor de el , dar cine stie cand revine...
De ce va este dor la Badea?De preluarile lui 'senzationale'?Sau de driblingurile sale laaaargi? ![]()
De ce va este dor la Badea?De preluarile lui 'senzationale'?Sau de driblingurile sale laaaargi?![]()
De determinarea aratata de el meci de meci :laugh: Nu degeaba ii ziceam "moartea pasiunii" cand intra pe teren
era o vreme cand cu el in teren reuseam sa castigam cu usurinta.
era o vreme cand cu el in teren reuseam sa castigam cu usurinta.
De acord, dar acea vreme a trecut
cu o conducere cu cap, Badea si Neaga si-ar reveni , sunt sigur de asta. insa in situtia de fata e imposibil.
Eu cred ca daca ar revemi la Steaua Vali Badea si ar fi bagat il lotb ar fi peste Kapetanos si mult peste Arthuro si Bogdan Stancu
Refuzat în primã fazã de Argãsealã, Badea sperã ca prin venirea lui Lãcãtuș sã îmbrace, din nou, tricoul roș-albastru.
Dupã doar 4 meciuri jucate pentru Pansseraikos, Badea a decis sã întrerupã contractul și plece de la echipa elenã, deși împrumutul sãu expira abia la varã. " Nimeni nu vorbea acolo cu mine. Nici antrenorul, nici președintele, nimeni! Au mai fost și problemele acelea de la început cu .... Nu am mai rezistat!", a dezvãluit vîrful, care mai are contract cu roș-albaștrii încã 3 ani și jumãtate.
"Acum cã s-a întors și nea Marius, aștept sã vãd ce se decide. Oricum, în calcul iau doar douã variante: ori la Steaua, ori pe barã pînã-n varã", a mai spus atacantul.
Cu Marius Lãcãtuș antrenor în Ghencea, Vali Badea a fost folosit doar în 18 meciuri, într-un an. În ediția de campionat 2007-2008, atacantul a bifat 17 dintre acestea, însã în returul de campionat nu a fost titularizat nici mãcar o datã! De asemenea, pînã sã plece la Pansseraikos, Badea a intrat și pe finalul meciului din Ghencea cu FC Brașov (scor 2-1), jucand 18 minute.
Vali Badea a avut cele mai bune evoluții în Ghencea în chiar primul sezon petrecut la echipa patronatã de Gigi Becali. Sub comanda lui Olãroiu, în 2006-2007, atacantul adus de la FC Vaslui în schimbul a 550.000 de euro a marcat nu mai puțin de 17 goluri, fiind golgeterul echipei, înaintea lui Dicã (15) și a lui Thereau (10).
149 de minute a jucat pentru echipa elenã, înscriind un singur gol, într-un joc din Cupa Greciei.
pai un gol la 149 de minute e chiar performanta, altii nu stiu nici unde e stadionul propriu asa repede. de ce oare nu a jucat Badea pentru noi si arthuro pentru greci?
la noi a dat vreo 14-15 goluri in mai putin de 40 de meciuri. asta ar insemna undeva la 10-11 pe sezon. tot era ceva... nu ca l-as regreta, dar e prea mult timp de cand nu am mai avut si noi un golgheter al campionatului. pleaca un atacant mediocru si vine unul mai rau...
nu înteleg de ce îl dã la o parte Argãsealã
golurile lui au fost decisive în multe din meciurile câstigate de noi
sper sã revinã , si este foarte posibil , pentru cã si lui jj îi place de Vali Badea.
Împreunã cu Ochirosii , zic eu cã ar face treabã bunã
Nu se poate vorbi despre Argaseala ca si despre o fiinta autonoma. El este un robot, iar telecomanda e la Palat.
"Nea' Vali", sau sluga perfecta, servitorul umil, Iuda in cazul relatiei cu Meme Stoica, este prelungirea lui Becali. Daca Becali nu il vrea pe Messi, nici Argaseala nu il doreste.
Noi nu avem presedinte, nu avem manager, nu avem antrenor. Avem doar un creditor tampit si o mana de slugi.
Referitor la Vali Badea: merita o sansa, chiar daca ne-a exasperat uneori. Decat sa fi dat bani pe Arthuro sau Semedo, mai bine jucam cu Vali Badea. Si inca o chestie: ex-vasluianului ii convenea sa joace atacant central. In prostia lor fara margini, antrenorii de la Steaua(si aici ma refer in primul rand la "carpa" Olaroiu), l-au folosit in banda dreapta.
Pai noi cam de cand nu am mai avut un atacant central care sa joace pe acest post 90 de minute pe meci? De-asta par Danciulescu, Niculescu si mai stiu eu care alti de-astia mari atacanti. Ia pune-i sa joace in banda, sa vedem ce randament dau ei.
Parca-au tampit toti cu jocul pe benzi la Steaua. Indiferent pe post au jucat transferurile noastre pentru posturile ofensive, sunt pusi ori pe dreapta, ori pe stanga. Deseori, exact invers decat ar putea randament maxim.
Eu stiam ca scoala tampeste, dar si scoala de antrenori are acelasi efect?
Eu stiam ca scoala tampeste, dar si scoala de antrenori are acelasi efect?
scoala multa ii tampeste doar pe cei tampiti deja. cu scoala de antrenori e altceva. azi se invata acolo si despre cum se dau interviurile, despre relatia cu mass media, pe care o poti impresiona cu chestii de genul "ia-l pe ala care joace bine acolo si pune-l pe alt post, daca joaca bine toti vor spune ca esti un antrenor mare, daca e slab, vor zice de jucator ca e prost!"
Din carpeta:
Vali Badea va evolua pînã în varã pentru Steaua II, în Liga a III-a. El a decis sã își rezilieze contractul cu Panserraikos, echipa la care roș-albaștrii îl împrumutaserã pînã în iunie 2009. Conform regulamentelor, Badea nu mai poate juca în acest sezon decît la Steaua, dar Lãcãtuș a hotãrît cã nu are nevoie de el la prima echipã.
ca Vali Badea a ales Steaua II in loc de greci, e de apreciat si admirat.
si ca Lacatus a decis ca nu are nevoie de el, asa cum acelasi Lacatus a decis ca aveam nevoie de arthuro inainte de turul campionatului, nu e de mirare. sa speram ca nu va fi si de plans...
Vali Badea e cu 3 clase peste Litu ! Si Litu cand va avea experienta lui Badea ,tot la fel de in urma o sa fie !
"Vali Badea nu va mai merge în China, s-a întors la Steaua. Nu știu dacã are vreo ofertã acum, trebuie sã am o discuție cu el. În cazul în care nu își va gãsi nimic, atunci va rãmâne la Steaua II", a spus Argãsealã pentru NewsIn.
Steaua și Changchun Yatai au ajuns la un acord pe 20 februarie pentru împrumutul pe 10 luni al atacantului, însã acesta din urmã nu a ajuns la niciun consens privind salariul, deși la plecarea în China susținea cã mutarea este ca și realizatã.
parerea mea:
Vali Badea > Dayro Moreno
adica Vali Badea e peste Dayro
in meciul cu Vaslui Dayro moreno se uita la toja cum dribla si cand ii dadea pase aluneca si mingea iesea in aut !
ms!
Nu avem atacanti .. dar Lacatus il trimite pe Vali Badea la echipa a II a .
E bataie de joc dupa parerea mea .
Nea` Vali e o zdreanta . Seamana cu zdreanta aia de fisa din Lazar . ![]()
E bataie de joc dupa parerea mea.
Dupa parerea tuturor...
Chiar e pacat de acest jucator , s'a uitat usor ce a facut pentru Steaua , desi a jucat putin a realizat multe , e peste Dayro , kapetanos sau Litu , dar e Steaua si oricine ajunge acum la Steaua sa se astepte la orice.
Nu il mai cocolositi atata, s-a dat si el in stamba cand era in varf de forma, era zmeu, facea giumbuslucuri cu masina. A fost accidentat, nu a mai tras de el, nu mai e in forma.
aa fost foarte bun atacant pana cand a avut accidentul ala de masina..
clar trebuia sa i acorde o sansa pentru Badea el merita sa fie in atat langa kapetanos ![]()