FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Valentin Badea

«110111213»
D4v1dstelist25.05.2009 12:37

Il avem pe Badea disponibil si noi jucam cu Rusu?

Vai!

Si ar merge perfect un 4-3-3

------------------Zapata-----------------------

---Ogararu---Golanski---------Goian------P.Marin

------J. Szekely------Toja----------Nicolita---

------B.Stancu-----Kapetanos-----V.Badea

mircea_1020.06.2009 13:15

a plecat la Craiova :(

ady_ultras20.06.2009 16:30

sa ma pish p ea de conducere !! felicitari celor de la Craiova au facut super afacere , l-au luat moca p Badea si il da pe costea afara pe 3-4 milioane :| se cunoaste cine are foste glorii in conducere, balaci face treaba !

pugliesi20.06.2009 18:44
sa ma pish p ea de conducere !! felicitari celor de la Craiova au facut super afacere , l-au luat moca p Badea si il da pe costea afara pe 3-4 milioane :| se cunoaste cine are foste glorii in conducere, balaci face treaba !

daaaaa...e traznet balaci...

puyol21.06.2009 20:26

Multumim Vali Badea pt ce ai facut la Steaua. Succes!

JDERUL22.06.2009 08:03

De la accidentul acela cu masina,Vali nu si-a mai revenit.Poate la Craiova....

KERATOCONUS22.06.2009 10:35

Vali Badea s-a dat singur afara de la Steaua prin viata extrasportiva de dupa accidentul stupid de masina. La "U" Craiova are sansa sa joace mai mult decat la Steaua. Mi-as dori pentru el sa revina la forma pe care a avut-o in trecut, insa nu cred.

Robinson Rufay Zapata22.06.2009 17:04

Multumesc "copile"!!!

gby1023.07.2009 10:01

Badea a fost un jucator extraordinar...sa ne aducem aminte de meciul cu Standard Liege...dar el i-a luat soarta lui Cristea....

D4v1dstelist27.07.2009 09:56

Se potrivea foarte bine in primul 11.Si el,si Rada,si multi altii.

Dragoshel20.01.2010 11:10

"Astept sa-mi gasesc echipa. Nu imi doresc decat sa joc, insa e greu sa ma mai intorc la Steaua. Au jucatori si nu stiu daca au nevoie de mine. Oricum, mi-e foarte greu, dar cine stie? Niciodata sa nu spui niciodata", a declarat Valentin Badea.

nu cred ca mai are sanse sa se intoarca la Steaua...

MoWeed20.01.2010 11:14

Dupa sezonul acela extraordinar in care a dat 2 goluri in meciul cu Standard nu a mai jucat nimic. Din pacate, nici macar la o echipa ca a Craiovei nu s-a impus...

Nu cred ca ar avea loc la noi.

Andrei^09.02.2010 22:05

Nici nu prea se putea impune la Craiova, atat timp cat "inegalabilii" frati Costea erau in echipa.

Lari31.01.2011 22:36

Valentin Badea e acum liber de contract după o aventură episodică la Brasov. Locuieste in apartamentul lui Banel Nicoliță si iși caută o echipă la care vrea să redescopere ceea ce a avut la Steaua: "Nicaieri n-am avut increderea pe care o aveam aici!"

"Valiiiiii Badeaaaa marchează pentru Steaua!". Vorbele comentatorilor de la Steaua - Standard Liege au ramas in timp ca o etichetă a atacantului de 28 ani: "Pe stadionul 23 August, pe data de 23 august. Ce noapte! Am revazut meciul ala de nu stiu cate ori, mai ales atunci, la inceput. Acum nu mă mai uit, că nu vreau să-mi fac sange rau". Amintirile sunt incă proaspete, desi au trecut peste patru ani de cand "dubla" lui Vali trimitea formatia din Ghencea in Liga Campionilor: "Veneam spre stadion, cu autocarul, si vedeam cozile nesfarsite de suporteri. Eram in transa Nici nu mai stiu ce ne-a zis Olaroiu inainte să intram pe teren. Cred că nici nu l-am ascultat, ca să-ți dai seama cat de concentrat eram!", punctează atacantul.

L-a lovit pe Banel pentru a da gol!

Se ridică de la masă cand vrea să descrie fazele golurilor. Face o arcadă cu mana incercand să explice pasa lui Goian: "Uite, asa mi-a dat-o! Pe sus, peste toată apararea lor. Am facut preluare la marginea careului si am dat cu dreptul". Pe masură ce povestirea prinde contur, zambetul stingher din coltul gurii se mareste: "La golul doi a fost o fază tare! A fost un out pentru ei, a interceptat Banel mingea si eu mă duceam spre el. I-am dat un cot si i-am luat prim-planul, apoi am tras la coltul lung cu stangul. Mi-am lovit cel mai bun prieten ca să dau gol", povesteste razand.

"Iesi afară! Pentru tine au venit!"

"Șocul calificarii l-am simtit la cateva ore după meci, cand am ajuns in Piata Universității. Mă ascunsesem undeva in spatele autocarului, in timp ce colegii iesiseră să dea ochii cu fanii. A venit Oli la mine, m-a luat de mană si mi-a zis: Vali, iesi, ma afara că oamenii ăștia pentru tine au venit!", rememorează el, parcă rusinat de momentele sale de glorie. "Eu sunt mai timid. În prima lună la Steaua nu stiu dacă am scos vreun cuvant in vestiar", vine rapid si explicatia.

Emotii la conferinta de presă

Stelistii au adus Real Madrid in Romania, au batut la scor Dinamo Kiev si Vali Badea a fost mereu in prim-plan: "Aia a fost matematică pură la golul meu din Ucraina. Știam exact cum o să curgă faza aia, eu doar trebuia să incrucisez si să dau cu capul", mentionează cand vine vorba despre debutul in Liga Emotii? "După antrenamentul oficial pe Santiago Bernabeu, mi-a zis Oli să merg cu el la conferinta de presa Cand am vazut atâția oameni acolo, i-am zis că eu nu intru in sala M-a luat de mană si m-a bagat acolo... eram transpirat din cap pană-n picioare".

Despre Vali Badea s-a banuit că a ajuns la Steaua ca efect al bizarului meci de la Vaslui, câștigat de stelisti cu 4-0, in urma caruia echipa din Ghencea a devenit campioană in sezonul 2005-2006.

"De cand am plecat de la Steaua, parcă s-a terminat fotbalul pentru mine. Marele meu regret e că poate ar fi trebuit să raman in Ghencea" - Vali Badea, atacant

"Liga Campionilor nu se compară cu nimic! Atunci am simtit că am ajuns in varf. Visam să ajung la echipa natională si la o echipă mare din Vest. Dar... asta e acum!" - Vali Badea, atacant

"În meciul cu Standard putea să dea Cristocea vreo patru goluri, fară exagerare. Mai bine că n-a dat, că am ramas eu eroul. Ha-ha!" - Vali Badea, atacant

ProSport

Lari03.02.2011 23:24

Liber de contract după despartirea de FC Brasov, Badea (29 de ani) se antrenează cu echipa secundă a roș-albastrilor pregatită de Liță Dumitru si speră să fie luat in seamă si de staff-ul primei echipe. "Badea se pregateste foarte bine, sintem impresionati!", a spus unul dintre oficialii echipei a doua. Virful din Alexandria speră să semneze un contract pe sase luni cu Steaua, să evolueze la echipa secundă si, dacă evolutiile sale vor fi unul bune, să facă pasul la echipa lui Marius Lacatus

15 goluri a marcat Badea in 50 de partide jucate in cei 2 ani petrecuti la Steaua.

"O să-l tin pe Badea toată viata la Steaua pentu că a dus echipa in Champions League după zece ani"

Ciobanul, in 2006

David04.02.2011 00:53

Dica si Vali Badea in atac? Bine ca e Stancu de domeniul trecutului.

red&blue_boy04.02.2011 05:17

De-ar reveni si Lovin...

MoWeed04.02.2011 09:43

Gata, am gasit inlocuitor pentru Stancu si Kapetanos.

David04.02.2011 10:31

Omul asta i-a dat gol lui Casillas.

pytycrys04.02.2011 10:43

Nu ca ar fi important, dar baiatul asta este, sau cel putin era peste tot ce avem noi acum in atac.

mountytoma04.02.2011 16:25

daca Badea si-a facut transplant de creier de cand a plecat de la noi, e cel mai bun atacant pe care Steaua il putea lua pe gratis, asa cum ii place maimutei.

oare va sti sa foloseasca a doua sansa? in viata, de obicei nu pupi a doua sansa...

baiatul asta nu e cu nimic mai prejos decat Bilasco. parerea mea

optarul04.02.2011 17:23

as reveni si eu la Steaua! am dat 2 goluri la o selectie in 1994.

anti gigi04.02.2011 18:03

astept cu nerabdare revenirile lui chiorean,csik,zanfirescu,Ovidiu lazar,bucur Bogdan sau lavi hrib

Le reseau pansant04.02.2011 19:22
astept cu nerabdare revenirile lui chiorean,csik,zanfirescu,Ovidiu lazar,bucur Bogdan sau lavi hrib

Mai Tiberiu Csik nu a fost rau ca jucator, din contra a fost un jucator muncitor si serios, eu unul nu imi aduc aminte sa fi fost vreo petarda, adica a fost genul lui Ogararu, nu s-a evdentiat enorm de mult, dar facea lucrurile asa cum trebuia.

Despre Lavi Hrib din ce stiu eu el nu prea mai poate juca fotbal din cauza problemelor pe care le are la spate, ceva gen la coloana are probleme cu 2,3 vertebre care ii cauzeaza un fel de paralizie temporara.

as reveni si eu la Steaua! am dat 2 goluri la o selectie in 1994.

eu am dat in 93 un gol, o pasa de gol, am facut un penaly si am luat un galben, vreau sa revin ca manager, nu ca jucator ce spui am sanse?

Ronnie04.02.2011 20:42

Eu ce sa mai spun ca la Cupa Liceului am dat 14 goluri in 3 meciuri?!

«110111213»