Venim si va ardem la Vaslui dar noua ne pare rau k nu avem sansa sa va trimitem inapoi in B unde va este locu.
Venim si va ardem la Vaslui dar noua ne pare rau k nu avem sansa sa va trimitem inapoi in B unde va este locu.
sa nu fim rai acuma.. cred ca sunt echipe mai petarde in divizia A decat Vasluiul
sa nu fim rai acuma.. cred ca sunt echipe mai petarde in divizia A decat Vasluiul
Rapid, Dinamo, FC National...
Coltescu din Craiova la Centru... Cred ca e singurul in care am incredere...
Mai este unul in care am eu incredere dar ne-a arbitrat acu' doua etape ![]()
poate e un pic offtopic dar tot ce se intampla in etapa asta are legatura... cei de la Jiul au anuntzat ca nu zic nu la ceva oferte publice de recompensa... hehe... poate cei ce merg la Vaslui ar putea sa faca un banner "thank you Jiul"... asa la oha...
amu mi-am adus aminte ca am mai scris despre asta... mai bine nu, la cat is de deshteptzi unii prin presa ar interpreta... si ne-am cobora la niveluride sub pod... forget it...
Offf ce final ... anul trecut ma intepa inima la golul lui Moldovan... sper sa nu traiesc asa ceva si anul' asta !
Capacitatea stadionului : 10000 locuri
Bilete : 10 RON peluze, 25 RON tribunele I si II, 40 RON tribuna 0
Forte de ordine : 450 jandarmi
Suporteri Steaua : 900 locuri rezervate
"Nu mã intereseazã de x sau de y, eu mã duc sã arbitrez corect. Sper sã-mi ajute bunul Dumnezeu sã trec cu bine de acest meci"
Sebastian Colțescu
Din afirmatia aceasta sa inteleg ca ii este cam frica de meci...
sursa : gsp.ro
"Nu mã intereseazã de x sau de y, eu mã duc sã arbitrez corect. Sper sã-mi ajute bunul Dumnezeu sã trec cu bine de acest meci"Sebastian Colțescu
Normal. Daca-l supara pe Porumboiu are toate sansele sa devina un arbitru de duzina, nebagat in seama de sefii din arbitraj. Daca il supara pe Gigi risca sa ajunga un paria de genul Serea injurat si blamat peste tot atat pentru ce a facut cat si pentru ce nu a facut.
Daca meciul se joaca pe bune Coltescu nu va avea deloc o misiune usoara !
Coltescu din Craiova la Centru... Cred ca e singurul in care am incredere...
"Teme-te de greci si cand fac daruri."
Dar si mai mult de arbitri,cand dau senzatia ca le pasa de vreun meci. :wink:
"Nu mã intereseazã de x sau de y, eu mã duc sã arbitrez corect. Sper sã-mi ajute bunul Dumnezeu sã trec cu bine de acest meci"Sebastian Colțescu
sursa : gsp.ro
asta inseamna ca nu va lua decizii grele... eliminarii si 11 m acordate la repezeala...
Offff , am ajuns sa tragem tare pentru a lua campionatul la Vaslui ! Si acum ma mai gandesc la punctele pierdute cu Arges , National , Bistrita si Vaslui(in tur) . Probabil cu acele puncte eram campioni cu vreo 3 etape in urma :cry:
Suntem campioni de mult, maine vom conduce inca din minutul 10.... Stati calmi ca nu rateaza Steaua un campionat in ultima etapa... Suntem prea puternici si ganditi-va ca in acest meci se va pune toata rautatea acumulata dupa meciul cu Boro... Ii nimicim pe modoveni...
Sorine , nu stiu ce sa zic dar mi`e frica rau de meciul asta . Pana acum 2 etape speram din tot sufletul sa nu ajungem sa jucam titlul la Vaslui . Orice echipa putea sa fie , dar nu Vaslui . Nu mai pot , de abia astept sa se termine campionatul
Stiti cum e vorba aia,"un car cu vorbe,doi bani nu face".Asa si cu declaratiile belicoase ale lui Porumboiu,Rednic,etc.Faptele vor vorbi.Vasluiul nu mai are ce castiga sau pierde.Cel mult o prima din partea Rapidului.
Va insemna aceasta prima un transfer de energie si de inteligenta asupra jucatorilor vasluieni ?
Nici Sportul care avea 110.000 USD promisi de "Vlad Tepes" nu a reusit.De ce ar reusi Vasluiul ?
Steaua - Vaslui 1 - 0.
Titlul ramane in Ghencea.Acolo unde e locul lui favorit.
Vor,nu vor/tilul va fi al nostru/nicidecum al lor.
FORZA
Titlul a fost castigat etapa cu etapa.La Vaslui doar vom sarbatori cucerirea lui. :wink:
Titlul a fost castigat etapa cu etapa.La Vaslui doar vom sarbatori cucerirea lui. :wink:
Sper sa ai gura aurita ![]()
Eu ma gandesc sa nu facem iarasi vreo prostie, cu dinamoo in supercupa aveam meciul in mana, cu rosemborg la fel, la boro eram ca si calificati, insa sper ca in acest meci sa se adune toate ocazile ratate pana acuma, sa se adune toata ura stransa pe milogi, sa vedem pe teren razboinici lui Gigi... :(cum ii place lu Gigi sa spuna)lol:
Echipa a fost primita la Vaslui precum Brazilia in cantonamentul din Elvetia...
Pacat de unii ca strica atmosfera si vopsesc magazinul mobil
@***alex***
Eu nu am observat sa fi fost vreo problema cu "mobilul" dar poate ma insel eu...
Suporterii vasluieni au atacat magazinul mobil al Stelei, noaptea trecutã. Vasluienii au aruncat cu vopsea galbenã și verde, reușind sã schimbe aproape în totalitate culoarea mașinii care vindea suveniruri cu însemnele campioanei.
stelisti.ro
Poate l-au revopsit azi...
Au si ei "fanaticii" lor. E bine ca nu l-au vopsit in visiniu-cacaniu. Galben si verde e o combinatie chiar reusita ![]()
Sal fratilor! Sunt fan vasluian , dar sincer as vrea ca Steaua sa ia campionatu! Meciul de astazi se anunta unul din cele mai interesante meciuri din divizia A!In primul rand daca Steaua se relaxeaza a BELIT-O!Asa cum a facut si cu Roosenbour Middllesboro si cu Dinamo :cry: in supercupa.
Spun asta pentru ca Steaua va juca azi sub o presiune uluitoare(care se simtea mai ales aseara la Fanatik pe chipul lui MM) , Vasluiul va juca degajat ca o echipa care si-a atins obiectivul dupa victoria de la Bacau!
Nici nu vreu sa ma gandesc ce era azi pe Municipal daca Bacaul ne batea vineri!Era un meci pe viata si pe moarte dar bine ca nu a fost asa!
Spun ca Steaua trebuie sa fie atenta pentru ca Vasluiul a facut un lucru incredibil: A reusit de la 6 puncte in tur la 29 de puncte in retur! In plus mai este neinvinsa si de 9 etape!!!
Azi voi fi fan vasluian , si Steaua daca merita campionatul ca trebui sa ne bata pe noi , asa va arata ca merita intr-adevar sa fie incununata cu titlul de campioana!
Echipa din Vaslui este neinvinsa pentru ca nu a jucat
cu Steaua. In plus echipa noastra are o revansa de luat
dupa ce in tur a fost 2-2 din cauza terenului rau de
tot.
VICTORIE Steaua!!!!
Eu vad acest meci ca pe primul tur preliminar de Liga Campionilor... Si ganditi-va ca am intalni o echipa de valoarea Vasluiului... Ce ati spune ca va face Steaua? Va spun eu, va bate si se va califica in turul II !!!!