de unde a aparut si crocobaurul asta?
mai foamea stai ma in banca ta ... nu mai visa victorii
ati jucat si voi un sezon in Div A si acu va credeti mari zmei.. pfffff
de unde a aparut si crocobaurul asta?
mai foamea stai ma in banca ta ... nu mai visa victorii
ati jucat si voi un sezon in Div A si acu va credeti mari zmei.. pfffff
Sa intelg ca esti si tu milog ? Nu m-ar mira ! :roll:
Am facut egal pentru ca Gigi nu-si putea lasa amicul la greu. Acum se mai schimba treaba !
La urma urmei daca castiga azi sportul n-aveti decat sa castigati. Si sa va mandriti si voi dupa aia cu cea mai mare performanta din istoria clubului !
Daca n-ati fost in stare sa bateti Iasiul crezi ca aveti vreo sansa cu Steaua ?!
Nu uitati in tur ati facut egal cu noi la voi acasa.
Nu e cel mai bun exemplu pe care il puteai da... Gigi (pardon, George) stie de ce...
Tu chiar crezi ca Steaua se va impiedica de un ciot? Dream on...
@ teofcvaslui
mah teo. uite cum sta treaba. s-ar putea sa pierdem (0,00000000000001% sanse) sau sa castigam(99,99999999999 %sanse). Insa daca batem atunci tu trebuie sa vi aici si sa iti ceri public scuze. De acord?
si sa strige de 5 ori "Forza Steaua" :evil: :evil:
@ teofcvaslui
batem vasluiu miercuri si va batem si pe voi in orasu vostru
Ba nu s-a jucat deloc, o sa luptam pina la capat. Suntem neinvinsi de 8 etape. nu aveti cum sa ne stati in cale.
voi sarbataoriti ca ati scapat de retrogradare si tu zici ca Steaua nu poate sa va stea in cale?!?! :lol: :twisted: ce penibil esti =))
cei care merg la Vaslui astea sunt preturile
Peluze : 10 Ron
Tribuna 1 si 2 : 25 Ron
Tribuna 0 : 40 Ron
S-a transformat FC Vaslui in Barcelona peste noapte si nu stiu eu?
lasati-i dreaq pe martzafoii astia care se baga in seama dupa ce i-a scos porumboiu din rahat cu arbitrii lui de casa... ce ne facem, para e suspect de intindere iar Radoi e cu genunchiu-n pioneze...
Pe mine ma face un winner faptul ca sunt stelist!Vom castiga sigur la Vaslui si fara prea multe probleme
vine vine ... 23-u!!!!
la Vaslui o sa fie sarbatoare stelista !!! nu cred ca ne putem ineca precum tziganii la mal*!! Sa Vina ! Sa Vina ! 23-uuu!!!
---
* Zicala romaneasca , sper sa nu sara milogii cu discriminarea =))
Acest meci este foarte important, din cel putin 2 motive:
1. Vom sarbatori titlul cu numarul 23, desi este un meci dificil, cred ca baietzii o sa se mobilizeze exemplar si totul o sa fie bine
2. Este ultimul meci oficial in tricoul Stelei pentru un mare stelist: George Ogararu. George merita sa aiba parte de o plecare frumoasa.
Am vazut ca se organizeaza o deplasare, asa ca astept sa fim cat mai multi acolo sa ne bucuram de titlul 23!
bah dute mah aksa cu vasluiul tau cu tot daca iati batut pe Dinamo ne bateti si pe noi da ce noi suntem Dinamo suntem de o suta de ori mai buna ca dinamuisti dute mah sa mulgi vaca la tine la tara ![]()
Pai normal ca ti l-au dezactivat daca faci reclama!!! Sa vezi ce capaceala iti dau eu daca te prind :lol:
sa vezi capaceala dreq ce o sa o loati voi
)
!!
PT VOI CARUTZA E METROU, E METROU, E METROOOU
Va batem Vaslui, dar poarte greu, este buna ecipa. Sper va fi 0:1
Hei, la tropicul limba engleza are un suporter nou CSKA, asteapta va raspunete voi. la tropic ABOUT Steaua. Asteaptam alte suorteri TSKA, eu dati URL acest tropic.
Va roc voi scrie si pe acest tropic, Steaua are si suporteri strain.
am si eu o curiozitate:
cate locuri are stadionul din Vaslui ?
si cate din locurile astea nu sunt ale vasluienilor ?
cat numar suporteri va pleca de Vaslui?
destui... sper sa avem unde intra!
am si eu o curiozitate:
cate locuri are stadionul din Vaslui ?
si cate din locurile astea nu sunt ale vasluienilor ?
Are vreo 10000 din cate stiu eu. Si alea ca vai de ele.
10 mi de locuri are stadionul biletele se vor cumpara de la stadion nu cred ca cumpara vasluieni ca sunt scumpe pentru ei
Peluze : 10 Ron
Tribuna 1 si 2 : 25 Ron
Tribuna 0 : 40 Ron
MERGEM CU TOTI LA Vaslui
nu cred ca cumpara vasluieni ca sunt scumpe pentru ei
Pai nici nu trebuie sa le cumpere. Le da Porumboiu la pret redus...
sa vezi capaceala dreq ce o sa o loati voi)
!!
PT VOI CARUTZA E METROU, E METROU, E METROOOU
spre_23 ce faci la anul' ca tre sa-ti schimbi nickul!! hahaha
:D:D
@colaps
Probabil ca miercuri o sa fiu nevoit sa-i schimb nick-ul in "spre_24"