FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Jiul Petrosani 1-0

«156789»
Harald03.06.2006 18:12

hai ca merge acum, sie-a revenit

Bogdan4Steaua03.06.2006 18:22

Inainte de pauza au aparut ceva defectiuni la instalatia de nocturna. Sa fie mana lui Copos? Doar a spus ca nu este jucat campionatul... :wink:

***alex***03.06.2006 18:23

La mine a mers nu au fost probleme. 1-0, jucam binisor, hai cu golul 2 sa plece emotiile :D

Apropo de comentariu jenant : Alt frustrat caruia ii stam in gât, si anume rapidistul de baleanu declara el prin min. 5 dupa ce s-a gandit bine : "Inaintea meciului cand echipele erau pe teren, patronul Stelei a coborat la vestiare unde s-a intalnit cu Alin Simota" :roll:

P.S. Care umbla pe la cablul de la nocturna? Copos, Vama, vreun aviar-kamikaze sau cel care se ocupa de instalatie e rapidist? Sau e chiar el... razvanel mama nu ai voie sa te joci la fire! Vrei sa faci buba? :lol:

FORZA Steaua!!!

IL_Diablo03.06.2006 18:43

Ce se intampla? S-a stins nocturna??? De ce au bagat reclame?

GSP: "50' Probleme cu nocturna care s-a stins partial "

***alex***03.06.2006 18:45

A picat Antena sau nocturna? E mana lui Copos!

felix4you200203.06.2006 18:48
Deja Dinu Vama e cu memoriul la LPF pentru depunctarea  Stelei, ca s-a stins nocturna.
a obtinut deja decizia de depunctare :D :lol:
Bogdan4Steaua03.06.2006 18:56

Comentariul celor de la Antena 1 este execrabil si tendentios.

Sunt josnici!

manuela03.06.2006 19:01
Comentariul celor de la Antena 1 este execrabil si tendentios.  

Sunt josnici!

Josnici e putin spus...nu baga decat strambe....ca nu e Oli nelinistit,ca nu...

IL_Diablo03.06.2006 19:02

Din pacate nu numai comentariul este execrabil ci si jocul echipei noastre. Extrem de slab. :?

Bogdan4Steaua03.06.2006 19:12

Nici una din cele doua echipe nu forteaza. Jiul are tot interesul sa nu ia goluri multe pentru a fi siguri ca nu retrogradeaza, iar noi ne multumim cu cele trei puncte.

Daca Jiul ar fi jucat extrem de ofensiv ar fi riscat un 3-0 sau 4-0, situatie in care aveau sanse foarte mari sa retrogradeze.

IL_Diablo03.06.2006 19:20

Nu vreau sa supar pe nimeni dar Jiul da pase la portar si nu vrea nimic de la acest joc. Nu fac presupuneri dar jocul echipei noastre este absolut ciudat. Nu stiu ce sa zic, dar nu la un asemenea meci ma asteptam. Dezamagitor.

horse3703.06.2006 19:20

ce dracului jucam!? este cea dreptul scandalos! o scuza scopul mijloacele, dar daca tot ne dam cu caramida-n piept, ca santem cei mai, de ce dracului nu o bagam in halau si jucam laba-laba.

si aviarii pot striga acum, ca am blatuit cu Jiul.

cel mai urat meci suspectabil de orice!

execrabil!

***alex***03.06.2006 19:22

Daca asta a fost cel mai slab meci al campionatului, cu siguranta am avut parte si de ce cel mai penibil, josnic, execrabil, dezastrous, mizerabil comentariu de la vreun meci de Divizia A din acest sezon!

AGRESSIVO198+103.06.2006 19:24

chiar de ma veti injura,cred ca a fost blat.i-am egalat pe tuciurii la blaturi...1-1

@alex

mizerabil dar bazat pe realitate

Bogdan4Steaua03.06.2006 19:24

Meciul a fost foarte slab. Motivul il gasesti mai sus. Fiecare echipa si-a urmarit interesul. Frustrarea celor de la Antena 1 si-a spus cuvantul.

manuela03.06.2006 19:25

Ce kkt fu asta ma???? Incredibil.......Ce se mai poate zice dupa meciul asta??? NO COMMENT

***alex***03.06.2006 19:27
Nici una din cele doua echipe nu forteaza. Jiul are tot interesul sa nu ia goluri multe pentru a fi siguri ca nu retrogradeaza, iar noi ne multumim cu cele trei puncte.  

Daca Jiul ar fi jucat extrem de ofensiv ar fi riscat un 3-0 sau 4-0, situatie in care aveau sanse foarte mari sa retrogradeze.

E si asta o varianta si cred ca poate fi cea adevarata!

weeezer_2003.06.2006 19:29

daca nu m-as fi uitat si imi zicea cineva ca a fost blat, ziceam ca-i cretin si-l bagam rapid si-n aia ma-sii. dar vaaaaaaai... am vazut meciuri in care o echipa nu joaca nimic. si atunci se ridica cealalta si pare ca joaca mai bine ca oricand. dar asa un rahat in care nici una nu joaca nimic? sincer va zic, singura chestie pt care ma gandesc ca totusi N-A FOST BLAT, este faptul ca efectiv nu cred ca aveam nevoie de asa ceva cu amarastenii aia. in rest... la ce-am vazut pe teren... mai bine ma abtin.

Sad1c03.06.2006 19:31

Unde e Steaua care a batut pe Betis ? :?

Bogdan4Steaua03.06.2006 19:34

Cei de la Antena 1 si-au facut datoria fata de cel care ii plateste. Singura placa pe care au pus-o a fost cea cu blatul si se pare ca i-a convins si pe multi dintre voi.

Repet: cei de la Jiul au venit cu un singur scop: sa ia cat mai putine goluri. Au jucat execrabil. Dar noi ce am jucat?

Una peste alta, meci slab, fara spectatori, disputat pe o vreme urata, cu un comentariu ostil si de toata jena.

Decat sa vorbim aiurea, am face bine sa analizam jocul slab al echipei. Cred ca pauza competitionala si turneul din America si-au spus cuvantul.

Ayrton03.06.2006 19:37

Jocul de dupa golul Stelei, mi-a adus aminte de un joc din Liga Campionilor in care echipele aveau nevoie de un egal pentru a se califica! Una dintre echipe era, parca, Valencia! Nu stiu daca a fost o intelegere la nivel de conducere, insa cred a fost o intelegere tacita intre jucatori... fiecare a obtinut ceea ce a vrut! Din pacate asta va da apa la moara ziarelor, care abia asteptau ceva de genul asta ca sa ne puna la zid!

martanu03.06.2006 19:37

Cred ca suntem in grafic. Si nu cred ca este de

asteptat "spectacol" cu Oli ca antrenor mai ales

in meciuri decisive.

De ce cred ca s-a jucat anost: lipsa spectatorilor,

conservarea in vederea meciului de la Vaslui,

oboseala celor care au fost in America, si mai ales

faptul ca au fost si jucatorii stresati de toata treba cu memoriul MILOGILOR, care nu cred ca

urmareau depunctarea ca stiu si ei ca nu se poate,

au facut circ ca sa puna presiune pe jucatori si au

reusit din pacate.

Stie cineva cat de grav este acidentat Paraschiv?

SPRE 23!!!!!!

radusteaua03.06.2006 19:41

cred ca a fost ca Jiul sa piarda doar cu 1-0 ca au golaverajul in fata pandurilor

Motanu D03.06.2006 19:47

Daca asta a fost blat atunci e unul din cele mai jalnice balturi din istorie. Penibil meci !

Bogdan4Steaua03.06.2006 19:52

Daca Jiul era deja salvata de la retrogradare s-ar fi putut vorbi de un posibil meci aranjat. Inaintea meciului din aceasta seara, cei de la Jiul aveau +9 la golaveraj fata de Pandurii. Sa nu uitam ca:

1. Jiul are in ultima etapa meci cu Rapid, meci foarte greu

2. Pandurii Tg. Jiu are un meci destul de usor cu Otelul

Daca azi ar s-ar fi jucat deschis, scorul ar fi putut fi de exemplu 4-1. Plusul la golaveraj ar fi ajuns la 6. In aceste conditii, ia ganditi-va ce s-ar fi intamplat daca meciurile din ultima etapa ar fi aratat asa:

Jiul - Rapid 0-3(foarte probabil tinand cont de diferenta dintre cele doua echipe)

Otelul - Pandurii 0-4(cei de la Otelul nu sunt deloc motivati si la nevoie ar fi incasat cate goluri trebuie).

Raspuns: Jiul in Divizia B.

In aceste conditii, Jiul a venit sa se apere, sa omoare jocul. Aceeasi atitudine o aveau si daca era 1-0 pentru ei sau 0-0. Stelistii nu s-au omorat dupa ce au deschis scorul pentru ca nu aveau motiv. Nici cei de la Jiul nu aveau motive din considerentele expuse mai sus. Simplu.

«156789»