DOAR victorie la meciul cu Jiul. Decizia de a juca cu portile inchise nu o pot intelege nicicum, dc dreq din nou? cu ce am gresit? dak la rrapizi li se zice tigani care dreq ii problema?!
SPRE 23 :arrow:
DOAR victorie la meciul cu Jiul. Decizia de a juca cu portile inchise nu o pot intelege nicicum, dc dreq din nou? cu ce am gresit? dak la rrapizi li se zice tigani care dreq ii problema?!
SPRE 23 :arrow:
propun coregrafie in peluza un tricou mare al Stelei cu numele Ogararu 20 si banner de gen Multumim pt tot, chiar daca nu vom fi acolosi multe mesaje la adresa crapidului
De acord mai putin faza cu mesajele la adresa
crapidului. Si eu am boala pe nenorocitii aia
dar nu trebuie sa le dam apa la moara ca abia
asteapta sa ne prinda.
Pai poate deschidem si un cont in care sa cotizam pentru ca sa fie facuta coregrafia, e usor sa spunem ce ne dorim dar sa nu contribuim :wink:
Nu trebui si noi sa facem plangere ca nu jucam la aceeasi ora dar in aceeasi zi cu rapidul,cum spune regulamentul? Sportul va stii de ce rezultat are nevoie rapidul. Rusine rapid! Daca vreti titlul prin orice mijloace(cum a spus Marius Constantin) sa va stea in gat.
Nu trebui si noi sa facem plangere ca nu jucam la aceeasi ora dar in aceeasi zi cu rapidul,cum spune regulamentul? Sportul va stii de ce rezultat are nevoie rapidul. Rusine Rapid! Daca vreti titlul prin orice mijloace(cum a spus Marius Constantin) sa va stea in gat.
Corect.Cum meciul CFR - Ufc Rapid s-a jucat in aceeasi zi si la aceeasi ora cu meciul nostru din Regie ar trebui ca si meciul din jiulesti sa se dispute la fel.RUSINE Rapid ! Suspendati-ne, uram [berea neagra] !!!
Te rog sa-ti revizuiesti modul de exprimare.Nu cred ca mai e cazul sa dam apa la moara
dusmanilor.
Moderator
Stie cineva cat de grava e accidentarea lui Goian din turneul din SUA? :?
Este important sa avem 11-le de baza in ultimele 2 etape!
Din cate stiu,nimeni nu a vorbit de vreo accidentare serioasa a lui Goian.In plus de maine pana pe 3 iunie,data meciului cu Jiul,are suficient timp sa se refaca.
Ce accidentare? :roll: A fost faultat din spate dar a continuat meciul si abia pe final a fost inlocuit..sper sa nu fie vorba de nici o accidentare :evil: .
Nu e vorba de nici oaccidentare... Daca era ceva grav nu juca pana in final... :wink:
Din nou fara spectatori.
In principal datorita clubului de sub noi care crede ca a gasit rezolvarea titlului prin comisii si apeluri.
Le doresc sa fie si ei bagati in aceeasi oala si ambele echipe sa beneficieze de acelasi tratament pentru ca altfel campionatul nu se mai joaca pe teren ci in culise.
Pana una alta se pare ca Steaua e vanata asa ca sa facem bine si sa scoatem din repertoriul galeriei orice incurajare care poate fi incriminata.
Batem noi Jiul si sa vedem rezultatul amaratilor cu sportul.
Forza Steaua!
Nu merita sa se joace asa . :cry: La Vaslui e mai greu de ajuns..si am pierdut ocazia sa`l vedem pe Ogararu : :cry: . Dar o sa luam titlul numai pt a le arata ca noi suntem cei mai tari ![]()
3-0 sau 3-1 ![]()
Poate amplaseaza conducerea Stelei un ecran in afara stadionului sa vedem si noi meciul acolo, mai aproape de baieti.
4. Steaua Bucuresti - Jiul Petrosani
Stadion: LIA MANOLIU (Bucuresti)
03.06.2006, ORA 20.30
A: LAJOS TIBERIU (Timisoara)
A1: BUZARNESCU Florin (Craiova)
A2: DAMASCHIN FLAVIU (Timisoara)
R: IONITA Andrei (Bucuresti)
sursa: FRF-CCA.ro
Lajos nu ne-a mai arbitrat de mult.Nu am incredere deplina in el.
HMMMMMMMMMMM... 2 din Timisoara, 1 din Craiova... 2 orase care ne "iubesc"
Eu propun sa le acordam prezumtia de nevinovatie si sa ii comentam dupa meci. Pana la proba contrara eu nu pot sa spun decat ca ei vor arbitra CORECT si nu vor influenta desfasurarea meciului. Greseli vor fi cu siguranta pt ca si ei sunt oameni si au voie sa greseasca , ideea e ca sper ca aceste greseli sa nu aibe culoare !
Pana dupa meci eu sustin ideea ca arbitrii acestia nu ne vor dezavantaja! Hai 23-u!
Important e cum vom juca noi...Daca dam gol Lajos nu o va scoate din poarta, iar daca nu dau ei gol la fel nu o va baga Lajos in poarta. Logic, nu?![]()
Aaaaaaaaa...
Va fi 2-0 sau 3-0 de moral pt meciul de la Vaslui!!
P.S.:Poate isi intra in forma si Oprita(dupa pauza)! Nu de alta, dar e aerian de cateva luni incoace!
CL HERE WE COME!!!!!!!
Foloseste butonul edit daca vrei sa adaugi ceva unui post anterior. Moderatorii
Ne trebuie Cristocea acuma mai mult decit Oprita. Oprita poate sa isi revina la anul, acuma netrebuiesc 6 puncte si le luam cu Cristocea titular. Cer iertare lui FIFA ca iubesc Steaua si indrasnesc sa imi fie sila de rapidisti. Ce magar sunt hahahahah uram la nebunie culoarea visinieeeeeee
Daca Steaua deschide scorul in primele 15-20 de minute vom avea un meci usor... altfel vom trenura pana la final...
AAAAA, vroiam sa va anunt ca Rapid va fi condusa la pauza cu 2-0... de Sportu insa nu stiu ce va face pana in final... Siman poate stie cel mai bine ![]()
Pai poate deschidem si un cont in care sa cotizam pentru ca sa fie facuta coregrafia, e usor sa spunem ce ne dorim dar sa nu contribuim :wink:
Asta chiar e o idee foarte buna...chiar si pentru alte meciuri...
am o intrebare pt toata lumea:ne intalnim in fata la stadion?
eu o sa vin la Bucuresti pentru asta si as vrea sa stiu dak mai merge lume acolo!scz dak e off-topic
Poate amplaseaza conducerea Stelei un ecran in afara stadionului sa vedem si noi meciul acolo, mai aproape de baieti.
Ar fi frumos!
Daca rapidistii s-au simit lezati de apelativul "tigan" eu ca roman ma simt si mai lezat pentru ca o natie de tigani mi-au jignit presedintele tarii.Nu conteaza daca presedintele era de la PSD sau alt partid,atata timp cat el ne reprezinta pe toti romanii,este un lucru dureros ca niste nesimtiti din galeria Rapidului,jucatori si oficiali sa injure presedintele tarii doar ca simpatizeaza cu o echipa!Meseriasilor de la Liga,dadeati ordin Jandarmeriei sa evacueze galerii pentru ca strigau impotriva lui Dragomir sau Alexandru.Dar cand presedintele nu este din PRM sau din PUR,ne facem ca ploua??Sunteti niste nesimtiti si o sa va zic si in fata acest lucru!Cand veti iesi voi de la meciuri si veti da declaratii presei o sa va intreb si eu cum de permiteti unor cretini,jucatori si oficiali, pe care ii puteti controla,bineinteles,sa injure presedintele tarii??Sunteti de RAHAT!
Am citit prin presa ca ar fi facut Steaua prin Stoica o oferta jucatorului portughez Toni. Curios m-am uitat la secventele video de pe gsp. Sincer mi s-a parut un jucator f bun. Ar fi un inlocuitor destul de bun pe partea dreapta...Sper sa accepte si el si clubul sau..Ar fi inca un transfer reusit al lui MM si un castig pt Steaua.
As vrea sa stiu si parerea celorlalti stelisti in legatura cu Toni!
PS Joaca ofensiv, ceea ce e specific Stelei!
Post-ul tau nu are nici o legatura cu topic-ul acesta. Posteaza in topic-ul dedicat transferurilor. Moderatorii
Am vazut o informatie cum ca Dinamo ar juca cu spectatori in afara Bucurestiului... Deci practic pedeapsa luata initial a fost redusa... la noi nu se poate face la fel?