FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Jiul Petrosani 1-0

«123459»
twetwet22.05.2006 18:13

Nu va faceti griji!! Nu o sa ne impiedicam de sarantocii astia!! Si asa nu prea au ei ce cauta in divizia A si park e ok ca revin prazarii :lol: :lol: :lol:

3-0 pt unica echipa de fotbal adevarat din Romania: Steaua Bucuresti!!

radusteaua22.05.2006 18:39

Ogăraru la Ajax! Noul antrenor al echipei Ajax, Henk ten Cate, a declarat astăzi că echipa olandeză a ajuns la un acord cu stelistul George Ogăraru urmînd ca în zilele următoare cele două cluburi să demareze negocierile privind suma transfer. "Cu el, Ajax va fi mai puternic", a declarat tehnicianul. Patronul Stelei, Gigi Becali a declarat la emisiunea "Om la om" că transferul aproape realizat, suma ce urmează să o plătească Ajax fiind de aproximativ 3 milioane de dolari

asa ca un jucator sa dus :x daca nu aducem un la fel ca valoare macar o sa fim descoperiti

korynna22.05.2006 20:06

eu cred k o sa batem cu 3-0 in cel mai rau caz 3-1 :) .totusi sa nu ne culcam pe-o ureche!SPRE 24!! 8)

Skumpy22.05.2006 20:06

Ce fac jucatorii in America?? E ceva meci sau ce?? plz explicati`mi si mie ca am cam ramas in urma :(

DTP-Ludacris22.05.2006 20:13

Da...joaca cu Uruguay,Columbia si Irlanda :wink:

Skumpy22.05.2006 20:18

si cum adika pleaca 5 jucatori de la noi si 4 de la Crrapid? Acolo vor fii o echipa toti ? 8O

DTP-Ludacris22.05.2006 21:19

Probabil..nu stiu ce "unspe" va folosii Piturca dar in lotul pentru SUA sunt atat jucatori de la Steaua cat si de la Rapid....deci ,vor juca impreuna !

cannavaro22.05.2006 21:48

Jiul e de partea Stelei ..ca si Farul ...

Avand in vedere ca Jiul e salvata de la retrogradare...si cu ajutorul stelistilor Dinita si Florentin Dumitru eu zic ca nu vom avea un meci greu cu ei ..si ne asteptam ca in ultima etapa la meciul lor cu rapid sa produca o surpriza frumoasa.:)

poisonsnakebite200223.05.2006 05:51
Ultimele doua etape se vor juca dupa revenirea echipei nationale din U.S.A.Nu inteleg de ce atata graba in a ne exprima opiniile despre cum va fi  partida cu Jiul,un meci care in niciun caz nu trebuie tratat cu superioritate.

nu trebuie tratat cu superioritate, dar nici cu emotii...trebuie sa fim relaxati, si siguri pe puterile noastre. VOM FI CAMPIONI! SPRE 23!

eu cred ca o sa batem cu 3-0 in cel mai rau caz 3-1  :) .totusi sa nu ne culcam pe-o ureche!SPRE 24!! 8)

da....exact...spre 24!

Agy_2323.05.2006 08:12

Eu cred ca Steaua va face scor cu Jiul , 3 sau 4-0 , gol sigur nu primim . E bine cu turneul asta din SUA , jucatorii se vor mai destinde , vor mai uita o saptamana de titlu , de declaratii , presiune etc. Vor veni de acolo mai relaxati . SPRE 24 !!! :twisted: :twisted: :twisted:

waste23.05.2006 08:41
Nu va faceti griji!! Nu o sa ne impiedicam de sarantocii astia!!

Bai bogatule care esti, uiti amanunte din istoria recenta a echipelor "mari" din Bucuresti. E bine insa ca au scapat de B, nu cred ca vrea sa-l supere Simota pe nea Gigi :lol:

Daca o petarda de echipa se agata de orice minge, poate pune probleme. Ma gandesc la cele doua meciuri cu Bistrita, la victoriile chinuite ale lui rapid si dinam0 cu bacaul.

I.N.Money23.05.2006 10:09

Da,bine punctat Zama.

Sa vedeti ce o sa fie pus la zid saracul Dinita.. :roll:

tanti23.05.2006 11:25
Jiul e de partea Stelei ..ca si Farul ...

Avand in vedere ca Jiul e salvata de la retrogradare...si cu ajutorul stelistilor Dinita si Florentin Dumitru eu zic ca nu vom avea un meci greu cu ei ..si ne asteptam ca in ultima etapa la meciul lor cu Rapid sa produca o surpriza frumoasa.:)

l-ai uitat pe militaru... asta daca o sa joace... ar fi frumos sa intre si el macar pe final... si-ar incheia cariera cu un meci "la" Steaua... a fost un jucator bun, muncea mult... mie cel putin mi-a placut...

a, si l-ai uitat si pe hotoboc, care este un "mare" portar... el si cu rotaru au fost cei mai tari mancatori de ficati din istoria Stelei (cel putin cea relativ recenta)... Carlos e mic copil... daca joaca "hoto" e de bine... poate o sa vedem si noi un regal de goluri cum nu ne-a mai fost dat de cam mult timp... :wink:

florentin Dumitru a plecat de la Jiul de vreo 3 saptamani, iar Dinita a avut grija sa ia in meciul cu bacaul galbenul care ii asigura suspendarea pentru meciul cu Steaua... era tare abatut saracu` la final :wink: asa ca Jiul o sa joace, probabil, in atac cu catelandrul de dragan (care nu prea stie sa stea in teren) si cu ametitul de dulcea, care da in pamant in loc sa loveasca mingea.. lol... e rost de victorie, cum spuneam, dar nu cred ca trebuie tratat cu superficialitate acest meci... il au pe ciprian Petre care este destul de periculos pe stanga, mai e paleacu...

i.h.u.g.23.05.2006 18:00

hmm...florentin Dumitru pare genul care se ambitioneaza intr-un meci ca asta..cand are ceva de demonstrat, deci e mai bine ca a plecat...offtopic se pare ca e ziua lui azi...cred ca nu i-ar fi placut ceva mai mult decat sa incurce Steaua de ziua lui...

cat despre Dinita, el a jucat infinit mai bine la Jiul decat la Steaua deci din nou e bine ca nu joaca...chestia asta cu fostii stelisti care si-ar ajuta echipa nu prea e cum ar trebui sa fie :D

martanu24.05.2006 18:10

Off-topic: Au facut lebedele memoriu ca cica

au fost scandari rasiste. Ca suspenda terenul

sau altceva nu ar fi o tragedie, dar sa nu ne

depuncteze ca cica am fi recidivisti. Stie cineva

cum sta treaba?

Inca odata scuze pentru off-topic

Bogdan4Steaua24.05.2006 18:34

Exista topic dedicat acestei probleme. Discutia in cauza continua acolo.

radusteaua24.05.2006 19:00

poate facem si noi o cergrafie cum a fost anul trecut cand am loat titlul

_yang25.05.2006 07:07

Stie cineva daca se aduce trofeul in Ghencea la meciul cu Jiul in cazul in care castigam titlul matematic de pe 3 iunie ???

radooku_steaua25.05.2006 07:21

nu are cum sa se aduca pentru ca Steaua are meci sambata iar rapid duminica..... nu poti sa castigi matematic atata timp cat rrapidisti nu joaca...

sorin_77725.05.2006 08:19

Trofeul as vrea totusi sa se decerneze in Ghencea... poate ca ar fi mai stelist momentul daca s-ar decerna trofeul acolo. Dar vom vedea ce va fi dupa sedinta de astazi. ... Sper sa nu ne depuncteze. GG parea un om linistit ieri la TV, cred ca stia el ceva... :wink:

Virgil25.05.2006 09:24

Si eu as dori ca trofeul sa se atribuie in Ghencea,dar din pacate cred ca festivitatea va avea loc la Vaslui.

Cu conditia sa batem Jiul si Vasluiul si sa nu fim depunctati de Comisia de Disciplina a FRF,ca urmare a memoriului inaintat de Rapid impotriva noastra.

redandblue25.05.2006 09:39

sa fim serosi cu depunctarea Stelei...s-au mai intimplat asemenea lucruri si nimeni nu a patit nimic...

rapid nu o sa ia campionatul...pot sa faca ei si pe dracu in patru...

sorin_77725.05.2006 10:28
Si eu as dori ca trofeul sa se atribuie in Ghencea,dar din pacate cred ca festivitatea va avea loc la Vaslui.

....

Ar vedea si cei de la Vaslui ce inseamna o campioana.... Sper sa aiba aceasta ocazie...

Doamne ajuta!

gigi2k25.05.2006 13:44

ce se aude de Ogararu dak joaca in ultimile 2 etape pt Steaua.....???

redandblue25.05.2006 13:44

normal ca joaca...luam campionatul impreuna!

spre 23!

«123459»