FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Jiul Petrosani 1-0

«12349»
father.lazio21.05.2006 19:37

Nu ati vazut pe Steaua cu CFR Cluj? Dar cu Sportul? Steaua a controlat ambele meciuri! E clar, si-a revenit, cu Jiul cred ca o sa fie 5-0 iar titlul se joaca la Vaslui pentru ca mortul studentesc a dat probabil meciul lui Rapid inca de prin martie...La Vaslui Steaua o sa bata cu vreun 3-1. Titlul 23. Imi era frica dar dupa cum joaca astia iar...nu imi mai fac probleme. Nici voi nu ar trebui.

cristian01421.05.2006 20:03

Nu cred ca Jiul poate emite pretentii, mai ales la Bucuresti.Sunt aproape salvati, gratie victoriei de azi cu FCM Bacau si se gandesc deja la vacanta.

In legatura cu celalalt meci din Giulesti, cred ca Sportul va juca pe bune pentru a prinde Cupa UEFA, si pentru asta Steaua trebuie sa devina campioana, asa ca trebuie sa incurce Rapidul neaparat. 8)

Ah..era sa uit..se profileaza un an european fara Dinamo. :lol:

clubdumonde21.05.2006 20:28

Citind post-urile de pana acum vad ca se comite o mare greseala:

Partida cu Jiul NU este deja castigata. Chiar daca nu ar mai avea niciun motiv sa traga tare pt ca sunt deja salvati de la retrogradare sa nu credeti ca nu vor fi motivati financiar de catre c.r.a.dip.

Si in plus credeti ca pentru jucatori de acolo nu ar fi un bun moment pentru a se face remarcati?

Deasemenea noi am avut destule probleme cand jucam cu ecipe clasate pe ultimele pozitii.

Jucatorii, si noi alaturi de ei, nu trebuie sa faca greseala de a nu trata cu maxima seriozitate acest meci.

Altfel 23-ul ar putea sa ne scape printre degete pt ca meciul lebedelor cu sportul este castigat de gunoieri din momentul in care s-a terminat partida noastra din Regie.

i.h.u.g.21.05.2006 20:32

noi putem sa spunem orice...important sa-si dea echipa seama ca meciul nu e castigat...in conditii de normalitate suntem campioni...

poate sunt destul de maturi sa nu repete gresilele din meciurile cu Poli Iasi anul trecut, gloria si Vaslui de anul asta...pe teren propriu...

sindrom21.05.2006 20:43

Se tot vorbea de video imediat dupa meci...io nu am reusit sa vad meciul...iar la radio va dati seama...are cineva idee cand va fi pus meciul?

Bogdan4Steaua21.05.2006 23:09
momentan vada ca isi scot din pariuri SIGURE...  

CFR-Rapid ,meci de 2... si uite cum Radoi din 50 mil a facut 80 mil... :wink:

Tot asa am facut si eu 1.8 mil din 1 mil la Gamebookers. :wink:

_yang21.05.2006 23:32

Sper ca baietii se vor mobiliza la fel ca si azi si ca vom invinge.

***alex***22.05.2006 06:49

Nu va mai faceti griji, o sa fie blat la meciul cu Jiul! :lol:

i.h.u.g.22.05.2006 07:22

macar sa castigam...stim sigur ca rapidistii n-o sa joace pe bune...nu conteaza ce acuze mai aduc...

antonika22.05.2006 08:09

Steaua nu este cea de acum 2 luni can juca in UEFA, dar nu este ce care a pierdut cu Gloria si cu Rapid.... dar incet incet isi revina la forma initiala si nu cred ca ne va pune probleme Jiul.......ii batem la scor, atunci ar trebui sa vina si cu cupa pe Lia sa nu mai asteptam atata.....

i.h.u.g.22.05.2006 08:13

:lol: macar de ar fi asa...eram in forma buna si cu Poli Iasi de exemplu...oricum...ar fi super sa castigam campionatul pe teren propriu...*party*

IONUTZ-CIPRIAN22.05.2006 08:36

:evil: >>>Nu indraznesc sa cred ca ne vor face minerii probleme in urmatorul meci,dar niciodata nu se stie ,o sa-i batem si pe astia,ii luam asa ca pe banda rulanta!!>>> :twisted:

i.h.u.g.22.05.2006 08:40

:lol: ar fi minunat...sa speram doar ca echipa n-o sa considere meciul deja castigat...*party*...pe banda rulanta :D

sorin_77722.05.2006 09:23

pana la acest meci mai sunt 2 saptamani si un turneu in USA de unde speram ca jucatorii Stelei sa nu se intoarca accidentati sau obositi...

cristian01422.05.2006 10:12

clubdumonde : Deasemenea noi am avut destule probleme cand jucam cu ecipe clasate pe ultimele pozitii.

Intr-adevar, am avut probleme cand am jucat cu echipele mici, dar in deplasare.In tur la Petrosani, Jiul a deschis scorul iar noi am revenit si am invins.

Acasa, mi-e greu sa cred ca ne-ar putea pune probleme.

Iar in legatura cu UFC Aviarii, acestia trebuie sa castige meciul cu Sportul si apoi sa-i premieze pe ortaci sa ne incurce pe noi.Nu cred ca studentii vor sa rateze si Cupa UEFA, si pentru asta trebuie sa ocupe locul 3 si Steaua sa devina campioana.

clubdumonde22.05.2006 10:21
Iar in legatura cu UFC Aviarii, acestia trebuie sa castige meciul cu Sportul si apoi sa-i premieze pe ortaci sa ne incurce pe noi.Nu cred ca studentii vor sa rateze si Cupa UEFA, si pentru asta trebuie sa ocupe locul 3 si Steaua sa devina campioana.

La felul in care joaca cred ca Sportul are sanse mai mici de 50% sa obtina un rezultat bun in fata lebedelor.

Asa ca s-ar putea sa accepte niste bani siguri in locul unei victorii nesigure. Si mai e si Siman care are ceva bucuri la prajiturelele lui Copos

dbd22.05.2006 10:26

cred si sper intr-un 2-0...evident pentru noi... :)

Bogdan4Steaua22.05.2006 13:07

S-a anuntat ora de desfasurare a partidei. Se pare ca noi jucam sambata de la 20:30, iar Rapid joaca duminica. Daca noi invingem pe Jiul Petrosani, Rapid joaca sub o presiune fantastica.

George Stan22.05.2006 13:54

Cam aiurea. Trebuia sa se joace de la aceeasi ora. Aveam si noi ocazia sa sarbatorim in caz de o minune in Giulesti :D

forever_STEAUA22.05.2006 14:00
S-a anuntat ora de desfasurare a partidei. Se pare ca noi jucam sambata de la 20:30, iar Rapid joaca duminica. Daca noi invingem pe Jiul Petrosani, Rapid joaca sub o presiune fantastica.

Dar ce, ai nostri vin mai repede din America? Sau trecerea de la un fus orar la altul se face mai repede in cazul nostru? Mi se pare ceva necurat la mijloc. Avem cei mai multi jucatori in lotul care face deplasarea in State, si tot noi jucam primii...

sorin_77722.05.2006 15:07
Cam aiurea. Trebuia sa se joace de la aceeasi ora. Aveam si noi ocazia sa sarbatorim in caz de o minune in Giulesti :D

Sarbatorim duminica, nu ma supar... :), fix ca avem sansa sa urmarim jocul "bun" al feroviarilor.....

Dar...

Eu presimt ca vom merge cap la cap, castigam tot noi, tot ei si titlul vine unde trebuie... :wink:

Totusi rapidul va avea un meci mai greu la Jiul...

@forever_steaua

sunt 5 zile de la venirea din SUA pana la meciul cu Jiul si apoi vom avea 4 pana la meciul de la Vaslui si nu 3, cate vor avea feroviarii...

vlad7522.05.2006 16:16
asta e cea mai tare faza Virgil, sa vina Borcea cu diplomatul cu bani la meciul nostru cu Jiul  :lol:  :lol:  :lol: ... Fantastic... :lol:

Sa-l vezi pe Borcea ca alearga autocarul Stelei cu Audi!

IONUTZ-CIPRIAN22.05.2006 16:41

:evil: >>>Asta ar fi una din culmea fotbalului romanesc!!>>> :twisted:

Harald22.05.2006 17:52

de acum e sigur, din sezonul viitor Rednic va antrena pe Dinamo, asa ca poate in ultimul meci nu o sa avem probleme cu Vasluiul astfel incat Rednic si cu ai lui dinamovisti sa se poata pregati pentru grupele shampion lig, pardon Cupei UEFA,

asta si in caz ca reusesc sa treaca de sportu

cristian01422.05.2006 17:55

Faptul ca jucam cu o zi mai devreme ca 'baietii de sub podul grant' pune o presiune si mai mare asupra lor in cazul probabilei victorii impotriva Jiului.Asadar, cei mai castigati ar putea fi cei de la Sportul care printr-o victorie in Giulesti si-ar asigura locul in Cupa UEFA.

Daca noi invingem, rapidul o sa pice de tot dpdv moral..am vazut cateva declaratii si inca mai cred ca ne pot depasi.Chiar Copos a spus : "Tineti minte, campionatul nu e jucat !"..bine..nu stiu la ce sport s-a referit. :lol:

23+UCL

«12349»