FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Jiul Petrosani 1-0

«1789»
Virgil04.06.2006 16:09

La aproape 24 de ore dupa meci,vin si eu cu opinia mea.

In primul rand despre opiniile anterioare.Am impresia ca 90% din cei care si le-au exprimat sufera de mania persecutiei.Sucesc si rasucesc meciul pe toate partile,doar or gasi un mic detaliu care sa demonstreze blatul...

Credeam ca primul lucru pe care trebuiau sa-l faca este sa chiuie de bucurie ca cel putin pana asta seara la 20:00 avem 5 puncte avans fata de echipa ai carei conducatori ne-au bagat bete in roate o saptamana intreaga pentru a fi depunctati.

Imi pare rau ca o spun,dar parca nu mai stim sa ne bucuram.

A fost un meci cu o mare miza pentru noi.Si tocmai din acest motiv echipa a jucat cu teama parca.

Am luat 3 puncte,restul nu ma mai intereseaza.

Urez bafta Sportului Studentesc in aceasta seara,impotriva celei mai urâte echipe din campionat.

FORZA

Ayrton04.06.2006 17:13
Imi pare rau ca o spun,dar parca nu mai stim sa ne bucuram.

Referitor la meciul de aseara, nu prea avem de ce sa ne bucuram! A fost, fara dubii, cel mai slab meci al Stelei din acest sezon! Daca Sportul nu ne va ajuta in seara asta, la Vaslui, Steaua trebuie sa-si schimbe atitudinea pentru a fi campioni!

karas_ultras04.06.2006 18:05
pt ca suntem SUPERIORI

Am doua raspunsuri la afirmatia ta:

1. Atunci eu ma consider inferior tie si celor care au opinia ta.

2. De cate ori superiorii au pierdut folosind caile corecte si neabatandu-se de la ele?

Sa fie clar' date=' eu nu apar modalitatea in care s-a jucat azi, dar o inteleg si o accept daca este necesar si nevoie. La mine functioneaza in acest caz scopul scuza mijloacele.[/quote']

1. nu trebuie sa te consideri inferior mie, Razvane, tb doar sa te gandesti ca orice pata estompeaza stralucirea gloriei;

2. de multe ori.

...la mine nu functioneaza in cazul asta pt ca Jiul nu era echipa de neinvins, iar intelegerea ii ajuta pe ei nu pe noi, de-aia consider ca ne-am maculat inutil!

«1789»