FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Jiul Petrosani 1-0

«16789»
Agy_2303.06.2006 19:54

Nu stiu ce sa spun , nu vreau sa supar pe nimeni dar acest meci nu mi s-a parut in regula. Exact de acest lucru nu aveam nevoie . Toata presa va exploda. Insa , aranjament nearanjament , nu se poate caracteriza prestatia jalnica a lui Baleanu . Si transmisia a fost una de kkt.

Motanu D03.06.2006 19:55

Sper ca lucrurile sa fie asa de simple pe cat sustii tu Bogdane. Insa meciul asta mi-a lasat un gust amar. Sper sa facem scor cu Vasluiul si sa putem sa sarbatorim linistiti 23-ul.

Astfel de meciuri se razbuna. Meciul retur cu Boro e un exemplu !!!

Ayrton03.06.2006 19:58

Bogdane, stii bine ca imaginea conteaza, iar imaginea nu ne-o facem doar noi, o mai face si media! Daca Sportul-Steaua s-a spus ca a fost blat ce crezi ca vor titra ziarele maine dupa acest meci?

Indiferent care a fost realitatea, maine e probabil ca toata media sa spuna, ca a fost blat! Si asa va ramane!

Ionutdal03.06.2006 20:01

Of ce pot sa spun , exact ce nu trebuia ... Din pacate imi este rusine cu astfel de prestatii sa speram ca nu vor mai exista . Si pana miercuri trebuie sa se intample ceva ca altfel este greu cu Vasluiul . Oricum un lucru este sigur 23 -ul este al nostru .

danut chiorean03.06.2006 20:02

Nu va stresati. N-a fost blat. Sau daca a fost, a fost unul "tacit". Ambele echipe si-au vazut obiectivul indeplinit la 1-0. Plus pauza competitionala, plus America...Asta e, se intampla si afara, 100%. Totusi, daca imi pare rau dupa un singur lucru, e jocul absolut catastrofal al lui Dica. Asta, cand e geniu, cand e varza totala.

Sa speram, acum, ca Gigi va sti sa motiveze jucatorii Sportului cum se cuvine, pentru meciul de maine. Nu prea mi-as dori sa pierdem titlul, la Vaslui, pe vreo greseala individuala, sau pe vreo mare ratare, prin minutul 92...

karas_ultras03.06.2006 20:46
Nu va stresati. N-a fost blat. Sau daca a fost, a fost unul "tacit". Ambele echipe si-au vazut obiectivul indeplinit la 1-0. Plus pauza competitionala, plus America...Asta e, se intampla si afara, 100%. Totusi, daca imi pare rau dupa un singur lucru, e jocul absolut catastrofal al lui Dica. Asta, cand e geniu, cand e varza totala.

Sa speram, acum, ca Gigi va sti sa motiveze jucatorii Sportului cum se cuvine, pentru meciul de maine. Nu prea mi-as dori sa pierdem titlul, la Vaslui, pe vreo greseala individuala, sau pe vreo mare ratare, prin minutul 92...

sper sa ai dreptate, cu blatul tacit, dar tot blat se cheama...

razvan198303.06.2006 20:57

Eu chiar nu va inteleg, de ce unii din voi se simt jigniti si ofuscati ca ar fi fost blat, credeti ca rapidistii au avut astfel de mustrari de constiinta? De ce noi stelistii trebuie sa fim mai catolici decat Papa? Eu stiu un singur lucru, ca Steaua este echipa care merita sa castige campionatul si ca este singura echipa romaneasca care poate si merita sa reprezinte Romania in Champions League. Metodele nu ma intereseaza atata timp cat contracandidatii fac acelasi lucru. Iar un alt motiv este acela ca noi nu ne facem de ras in Europa chiar daca avem un astfel de meci intr-un campionat. La Dinamo insa s-a vazut in Europa prin jocul prestat ca ei fac pe sezon cam multe blaturi si asta a dus la jocul si la rezultatele lor dezastruoase din Europa. Si imi amintesc parca sezonul trecut cand Barcelona avea nevoie de un egal ca sa fie campioana, scorul era 1-1 in ultimele 10-15 minute, pana la final n-a mai fost nicio ocazie de nicio parte pentru ca ambele echipe si-au vazut interesul. Iar la unii din cei care au postat i-am vazut ingrijorati de ce va scrie presa sau ce vor zice televiziunile, de cand va intereseaza ce spune presa, parca o injurati, au ei moralitatea sa dea verdicte? Sunt cumva detinatorii adevarului absolut? Asa ca pe mine ma lasa rece ce vor scrie ei, d-aia nu mai pot eu, la cate prostii au scris pana acum chiar pot sa zica ca Steaua a facut 100 de blaturi, noi sa castigam campionatul si ei sa scrie ce vor.

karas_ultras03.06.2006 21:01

pt ca suntem SUPERIORI

razvan198303.06.2006 21:14
pt ca suntem SUPERIORI

Am doua raspunsuri la afirmatia ta:

1. Atunci eu ma consider inferior tie si celor care au opinia ta.

2. De cate ori superiorii au pierdut folosind caile corecte si neabatandu-se de la ele?

Sa fie clar, eu nu apar modalitatea in care s-a jucat azi, dar o inteleg si o accept daca este necesar si nevoie. La mine functioneaza in acest caz scopul scuza mijloacele.

Bogdan4Steaua03.06.2006 21:38

"Victorie fără niciun farmec

Steaua e aproape de titlu după o partidă care poate fi catalogată drept cea mai urâtă a sezonului

Marius POPEANGĂ

Echipă colţuroasă şi incomodă, Jiul a venit aseară pe terenul de împrumut al Stelei, care nu a avut parte de propriii suporteri acuzaţi de rasism.

"Minerii" au mai jucat în tur şi în Şoseaua Ştefan cel Mare cu tribunele goale şi atunci băieţii lui Şunda au reuşit să scoată un punct în faţa "câinilor". Aşadar, precedentul unui rezultat bun exista pentru formaţia din Petroşani, diferenţa fiind că acum cei de la Jiul au cam scăpat de grijile retrogradării.

Pe cât de anost a sunat piesa lui Scooter pe stadionul pustiu, pe atât de prost şi de inestetic a fost meciul. Totuşi, în minutul 17, Nicoliţă s-a descotorosit de Ionuţ Voicu, care, în loc să îl urmărească în continuare pe stelist, s-a luat la ceartă cu unul dintre asistenţi. Astfel că Bănel i-a putut centra perfect înlocuitorului lui Paraschiv, Cristocea, fostul constănţean înscriind cu capul la câteva minute după ce a intrat pe teren. După deschiderea scorului a început însă o nesfârşită serie de erori individuale de ambele părţi. Aşa s-a întâmplat în minutul 28, când, deşi, au scăpat periculos spre buturile lui Hotoboc, Opriţa şi Dică nu au fost în stare să combine decisiv. De asemenea, un sfert de oră mai târziu, în cealaltă tabără, Paleacu, cel care construieşte în teren întregul joc al "minerilor", i-a pasat în careu lui Claudiu Drăgan, care, aşa cum ne-a obişnuit de multă vreme, nu a ajuns la minge. În secunda imediat următoare, nocturna de pe Lia Manoliu a rămas fără o parte din reflectoare, semiobscuritatea afectând şi mai mult, alături de ploaie şi de lipsa suporterilor, coerenţa jocului.

A fost probabil cel mai urât meci făcut de Steaua în acest sezon, care, dacă tot nu a fost văzut pe viu de niciun suporter, se va şterge din memoria tuturor şi va eşua în statistică. Un penultim pas logic făcut de roş-albaştri către un nou titlu de campioană.

Paraschiv s-a accidentat

Mijlocaşul stelist, Sorin Paraschiv (foto), a fost nevoit să părăsească terenul încă din minutul 14, deoarece a făcut o mişcare bruscă, care i-a provocat o întindere. Se pare că Para nu va putea evolua în ultima etapă de la Vaslui de miercurea viitoare, unde în cazul unei victorii a Rapidului, în meciul de astăzi, cu Sportul, Steaua va juca cu titlul pe masă. Paraschiv a fost înlocuit de Cristocea, care a reuşit să şi deschidă scorul la prima atingere de balon, la trei minute după ce intrase pe teren. Altfel, la sfârşitul primei reprize, a apărut o problemă cu alimentarea cu energie electrică, la fiecare stâlp al nocturnei stingându-se mai multe becuri, iar tabela de marcaj "căzând" complet. După pauză, organizatorii nu au reuşit să remedieze problema cu nocturna, dar meciul s-a desfăşurat totuşi în condiţii normale. "

Sursa: Prosport

Uite ca se poate sa ai o atitudine impartiala. Nici pro-Steaua nici anti-Steaua. :wink:

Ayrton03.06.2006 22:13

Nici gsp nu a mentionat nimic despre vreun blat, limitandu-se sa spuna ca rezultatul "convenea" ambelor echipe...

Bogdan4Steaua03.06.2006 22:17

Da, am observat. Sunt curios sa vad Recursul Etapei de maine.

Hai Sportul! :wink:

redandblue03.06.2006 22:23

eu astept sa vad ce zice vama...[...]

Editat. Moderatorii

clubdumonde03.06.2006 22:48
eu astept sa vad ce zice vama...[...]

Editat. Moderatorii

Vama nu va mai putea sa zica nimic pt ca va avea unghiile in gat de suparare ca i-a batut Sportul

Sper eu, desi sunt aproape 100% convins ca meciul e jucat deja

Bogdan4Steaua03.06.2006 22:54

Nu cred ca meciul este aranjat. Nu vad de ce ar rata Sportul sansa de a evolua in Cupa UEFA.

Nu mai putin adevarat este si faptul ca aportul ofensiv al Sportului Studentesc scade drastic in cazul in care lipseste Mazilu(s-a vazut in meciul cu noi), iar acesta nu va mai juca pana la finele campionatului.

clubdumonde03.06.2006 23:02

Pentru ca prefera niste bani siguri in locul unei calificari ipotetice

colaps03.06.2006 23:12

amintiti-va de campionatul european din portugalia, meciul danemarca-suedia 2-2, exact cat le trebuia la amandoua echipele sa mearga mai departe in dauna italiei... gravesen se balbaia in careul de 16 si efectiv nu voia sa traga la poarta la 2-1 pt danezi, mai ceva ca Dica si cu Oprita in seara asta... a fost ca un meci de vacanta, gen lasati-o balta sa nu ne punem mintea cu voi sa va dam vreo 3-4 ca iese rau... multumiti si noi si voi... bafta si spre 23...

Melku03.06.2006 23:15

Multe nu pot fi spuse de meci, m-am bucurat la golul dat de Cristocea si cam atat. Jocul a fost foarte foarte foarte slab dar important e ca am castigat cele trei puncte...totusi nu asa ar trebui sa arate jocul unei viitoare echipe care isi doreste in grupele CL indiferent de circumstante. Traiesc cu speranta ca odata cu transferurile pe care le-a promis Gigi si jocul va fi "altfel".

Bogdan4Steaua03.06.2006 23:17
Pentru ca prefera niste bani siguri in locul unei calificari ipotetice

De ce ipotetice? Daca inving maine pe Rapid si castiga in ultima etapa la Bistrita, cei de la Sportul sunt in Cupa UEFA. Chiar si cu un egal in meciul de maine, acest lucru mai este posibil in cazul in care Dinamo se incurca la Timisoara.

sorin_77704.06.2006 02:09
Sper ca lucrurile sa fie asa de simple pe cat sustii tu Bogdane. Insa meciul asta mi-a lasat un gust amar. Sper sa facem scor cu Vasluiul si sa putem sa sarbatorim linistiti 23-ul.

Astfel de meciuri se razbuna. Meciul retur cu Boro e un exemplu !!!

Citesc in presa si SURPRIZA, nimeni nu zice nimic de "blat"...

Nu am vazut meciul (am fost la o nunta :cry: ) dar din ce citesc am impresia ca timpul nefavorabil si ceea ce a spus Bogdan4Steaua sunt aspectele care si-au pus amprenta asupra jocului PROST intradevar...

DTP-Ludacris04.06.2006 06:48

Bine ca am castigat,oare nu s-au invatat dupa episodul M`boro ? Dupa 1-0 nu au mai jucat nimic ...poate egalau aia pe final sa vezi atunci cum jucau ultimele minute...,iar de Dica mi`sa facut SILA !!!!!!! :evil:

Minimus04.06.2006 08:09

Meci mai urat ca asta rar am vazut ... cel putin la Steaua. Eu zic ca principalul motiv al acestei caricaturi de meci a fost lipsa suporterilor . Pai daca s-ar fi jucat asa cu 50.000 de fanatici in tribuna iesea cu omor pe stadion! cu 50.000 de stelisti ar fi alergat baietii de n-aveau aer.

Blat ? poate ... dar mai degraba dorinta jiului sa nu ia goluri multe si multumirea Stelei ca are cele 3 puncte ... rezultat mutual avantajos. Nu era nevoie de blat la un asemenea meci...

A1 ... eu eram intr-o bodega :) si comentariile au venit de la sustinatorii echipei , sonoruu fiind dat incet din primu minut asa ca pot spune ca avantaj eu fata de voi dupa ce am citit aici despre comentatori.

PS: Pana la urma ce s-a intamplat cu nocturna ?

***alex***04.06.2006 08:45

Azi e duminica sunt calmi oamenii, cred ca maine se va specula ceva prin ziare...

strezahuzum04.06.2006 09:26

Slab meci nea Oli ... slab meciul baieti. Dar slab de tot, complet, total. Om fi luat noi cele 3 puncte, dar daca nu jucam altceva la Vaslui o sa tremuram rau de tot ...

forever_STEAUA04.06.2006 10:32

Un meci foarte slab, transmisie si comentatori sub orice critica. Lipsa spectatorilor a influentat foarte mult jocul nostru. Foarte multe greseli individuale, pase aiurea. Nu a fost blat! "Intelegerea", daca a fost, s-a referit la cate goluri isi iau cei de la Jiul.

"O stea pleaca din galaxie

Respect George Ogararu"

Frumos...

«16789»