FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ei sunt cei carora le stam in gat.

«123456»
valentin198523.05.2006 12:02
Intr-un clasament al 'inamicilor' Stelei implicati in Divizia A, cine s-ar situa pe primele 5 locuri in opinia voastra ?  :lol:  

Sa incep eu : Borcea, dinu vama, marian Iancu, il muce jr. si netoiu.

eu cred ca top 5 ar trebui sa arate asa : Borcea Lucescu senior , Lucescu jr, marian Iancu , dinu vama

forever_STEAUA23.05.2006 12:07

@valentin1985

OFF TOPIC: Se referea la cei implicati in Div. A.

ON TOPIC: Top 5 e foarte greu de facut. Dupa parerea mea la egalitate de puncte pe locul 1 se afla borcica , dinu vama, si vreo 4 "fratiori" de la echipa aviarilor.

sorin_77727.05.2006 20:47

De cand aceasta nebunie cu depunctarea Stelei mi-am creeat un user pe ONLINESPORT pentru a contraataca suporteri ai rapidului si persoane rauvoitoare...

iata de ce am primit BAN:

Salut,

Am rugamintea sa pui in semnatura maxim font 4, asa cum scrie in regulament.

Si raspunsul meu firesc

Si ma rog pentru ce am fost banat?

Pentru ca am avut un font mai mare in semnatura ?!?!!?, se modifica usor chiar de moderatori... Apropo sunt moderator pe un site de acelasi profil si intr-o perioada de 1 an nu am banat pe nimeni pentru asa ceva... L-am avertizat cel mult si am facut chiar eu rectificarea.

Eu numesc asta discriminare...

le stam si la asti in gat... Sa nu va inghititi la un momendat :lol: :lol: :lol:

Melku27.05.2006 21:41

Pai sa iti fie invatatura de minte sa mai stai sa te inregistrezi pe forumuri de.... :oops::D

armanovici27.05.2006 22:50

poate ne enervam si le scoatem linkul de pe prima pagna :P:P

clubdumonde28.05.2006 04:16

Inca unul care si-a facut loc in topuri:

strigoiul de Traian Tomescu

Motanu D28.05.2006 06:54

Traian Tomescu e portavocea lui Mircea Sandu. Probabil ca omul s-a suparat ca am batut pe Sportul. Dar nu cred sa ne faca vreo problema !

sorin_77728.05.2006 12:26

Nea Traian a scos si el un sunet doar... Oricum stie ca mai mult nu pooate...

Bodanel29.05.2006 10:21

Lasati-l bah pe mosulica in pace. Ar trebui sa vedem de astia mai tineri desi cred ca multi vor muri de ciuda cand vom lua 23 luna asta(nu mai stiu pe ce data e ultima etapa)

cristian01429.05.2006 14:16

Ia uitati ce articol interesant am gasit in ProSport :

"Desfiintati masa presei!" (Daniel Nazare)

Cateva paragrafe :

FC Steaua a ridicat acreditările jurnaliştilor de la cele trei ziare de specialitate ca pe vremea lui Stalin.Cert e că niciuna dintre aceste publicaţii n-a scris ce voia să citească dimineaţa pe stomacul mic şi gol managerul general Mihai Stoica înainte să se spumeze controlat, să se taie accidental cu lama şi să se parfumeze.[..] ...pentru că e inadmisibil ca Steaua să piardă de la 3-0 cu 3-4 în doar o oră, indiferent în ce fază europeană se întâmplă tragedia, şi pentru că uneori Meme Stoica mai foloseşte metodele lui Jean Pădureanu când vrea să câştige un meci important.

Cateva precizari pentru domnul ziarist : FC Steaua nu are nevoie sa scrieti voi in favoarea ei, FC Steaua are nevoie de obiectivitate in articolele voastre, FC Steaua nu traieste prin voi, nu depinde de voi, ci voi de ea, FC Steaua este iubita de milioane de fani, iar acestia nu pot tolera ca zi de zi echipa lor de suflet sa fie batjocorita in ultimul hal de niste nesimtiti.

De ce n-ai scris bai nene Nazare de metodele folosite de Rapid, de ce faci referiri doar la Steaua ? Chiar as dori ca oficialii clubului nostru sa ceara acestui ziarist de ocazie niste dovezi concrete referitoare la acele metode de mai sus.

Bravo MM !

stella29.05.2006 14:20

inca unu care nu poate sa ne-o inghita... cartianu de la evz... ia nishte strepsils ba baitule

http://www.evz.ro/article.php?artid=260394

cristian01429.05.2006 14:36
inca unu care nu poate sa ne-o inghita... cartianu de la evz... ia nishte strepsils ba baitulehttp://www.evz.ro/article.php?artid=260394

"Cu Radoi ne-am lamurit de mult: baiatului ii lipseste o doaga. De cand joaca la Steaua, a scos dintii multor adversari folosindu-si pumnul si cotul pe post de cleste stomatologic. Cand nu i-a iesit inamicul in cale, s-a rafuit cu hidrantii, retezandu-si venele si tendoanele ca un apucat." 8O 8O

Al dreaq de urat cu cine i-a pus pixu-n mana ! Incredibil cum au voie astia sa delireze liberi prin presa..si ne mai miram ce-are Becali cu ei !

I.N.Money29.05.2006 17:38

Va invit sa vedeti emisiunea Fanatik,sa vedeti cat ii sta Steaua in gat "magului" Lucescu ca ne aflam pe primul loc. :roll:

Rossoblu29.05.2006 18:03

e in reluare :roll:

I.N.Money29.05.2006 18:07

Da,dar nu putem sa ratam sa vedem supararea maestrului ca micul sau baiat este pe 2. :oops:

***alex***04.06.2006 19:55

Razvanel : "Indiferent de ce se intampla miercuri, am dovedit azi ca rapid ramane echipa frumoasa a campionatului" sau "Am batut pe National si in campionat si in cupa, pe Dinamo 3-0, nu am pierdut cu Steaua, 3-0 cu Sportul..." ; Razvan mama nu se contorizeaza astea ci punctele, adica noi 61p, voi 59p!

Jean Valvis : " Am demonstrat ca jucam ca la Brazilia" :lol: sau "In ultimele saptamani s-a jucat mai mult la masa verde decat pe teren" ; bine ca recunosti ce se intampla la tine SUB podul grant!

_yang07.06.2006 19:35

Am impresia ca s-a desfiintat www.gsp.ro ... Stiti vreo ceva ???

flo220307.06.2006 19:40

mai adaug eu unul cu toate "urarile " de bine

Dan FILLOTI

weeezer_2007.06.2006 19:46
Am impresia ca s-a desfiintat www.gsp.ro ... Stiti vreo ceva ???

probabil e picat, o zi, doua..

felix4you200207.06.2006 19:47

pe tolontan l-am crezut un om integru, dar m-am inselat amarnic. cititi ce-a mai scris http://www.gsp.ro/index.php?a=46291&shift=1

nu este picat, chiar functioneaza

korynna08.06.2006 04:47

ce ramane?Bucuria Stelei. Da, asta trebuie să rămînă. Dar nu doar atît. Pentru că Steaua n-a jucat singură. Forţa campionatului nu e dată doar de lider, ci de puterea urmăritoarelor sale....

Catalin Tolontan

dak te uiti putin in stanga jos e ceva de genul asta,dak dai mai departe....vorbeste de rapid...

ultras steaua01.08.2006 16:25
:):):) NUMELE Stelei DAUNEAZA SANATATI PENTRU ANUMITI TAMPITI DIN FOTBALUL ROMANESC :P
_yang14.08.2006 22:06

Iata o noua gafa a mancatorilor de... morcovi de la gsp :

Boștinã din nou rezervã  

Cosmin Olãroiu a hotãrît ca mijlocașul Gabriel Boștinã sã nu facã parte din primul "11", lãsîndu-l pe jucãtorul de 29 de ani pe banca de rezerve. Pentru Boștinã, care era vizibil iritat cã nu este titular, a fost ieri cel de-al treilea meci consecutiv în Liga 1 în care nu a fãcut parte din prima garniturã, dupã partidele cu Poli Timișoara (0-0) și Universitatea Craiova (3-0). El nu a fost inclus în lot la meciul din Supercupã, cu Rapid (1-0), însã atunci Olãroiu a folosit echipa a doua. (Alin Fornade)

http://www.gsp.ro/index.php?a=52436&shift=1

Cu totii stim ca la Timisoara Bostina a fost titular...Numai sa dezbine...atat vor !!!

Virgil15.08.2006 13:17

Spuneti-va parerea sincera despre acest individ.

2-1537340234ff39d09411a_239_155_.jpg

Ii cam stam in gât,nu-i asa ?

gone15.08.2006 13:20

Sincer, nu cred ca ii poate sta nimic in gat. Nu ai vazut ce gusa are? Asta ne inghite cu totu. :lol:

«123456»