FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ei sunt cei carora le stam in gat.

«1456»
cristian01406.12.2006 06:49

Labil pshic.

Oricum declaratiile lui MM sunt prea dificile pentru mintea lui...

_yang28.12.2006 23:39
Ordin!  

Rãzvan Rotaru, Dan Udrea  

Gigi Becali a spus ieri cã nu va accepta ca steliștii convocați la echipa naționalã pentru amicalul cu Moldova sã rãmînã sub comanda lui Olãroiu în vederea turului cu FC Sevilla

Începutul lui februarie 2007 se anunțã a fi extrem de încins în ceea ce privește relația dintre Steaua și echipa naționalã. De ce? Pentru cã în prima miercure din lunã atît gruparea din Ghencea, cît și prima reprezentativã și-au programat meci amical. "Tricolorii" vor da piept cu Italia, în vreme ce roș-albaștrii vor întîlni naționala Republicii Moldova.

Cum meciul Stelei va fi ultima repetiție înaintea turului cu FC Sevilla, din Ghencea, din "16-imile" Cupei UEFA, Olãroiu și-ar dori sã aibã întreag lotul la dispoziție pentru a putea pregãti cît mai bine confruntarea cu spaniolii. Atît Oli, cît și MM Stoica au evitat sã se pronunțe public, însã ei ar vrea ca la naționalã sã nu fie prezenți decît unul, maximum doi steliști.

Gigi Becali e însã de altã pãrere: "Dacã ești fotbalist adevãrat, și la Steaua numai așa ceva avem, atunci trebuie sã faci peste tot programul care ți se cere. Îl faci la echipa de club, apoi îl faci la echipa naționalã, atunci cînd ești solicitat, te întorci la club și continui treaba. Care e problema? Acesta e punctul meu de vedere chiar dacã MM și Oli nu sînt de acord cu mine. Toți jucãtorii de la Steaua care vor fi convocați pentru amicalul cu Italia vor merge sã joace pentru România, iar pe 15 februarie vor evolua pentru Steaua cu Sevilla și cu asta-basta", a declarat Becali.

"Jucãtorii trebuie sã se supunã programului, necondiționat, mai ales cã discutãm despre un meci cu Italia, campiona mondialã entitre, în fața cãreia orice fotbalist și-ar dori sã joace"

Mircea Sandu

"Ce, mai sîntem pe vremea lui Ceaușescu, sã bãgãm pile la selecționer sã ne lase jucãtorii la echipã ca sã ne pregãtim mai bine? Nu, steliștii vor merge la naționalã, nu se discutã!"

Gigi Becali

http://www.gsp.ro/index.php?a=66816&shift=1

De ce oare cred ca nu e o greseala... ???

P.S. : foarte tare cum apare link-ul! Felicitari moderatorului care a realizat chestia asta...!

Virgil04.07.2007 06:31

Cui mai stam in gat la aceasta ora? Stiu, e inca pauza. Totusi invidia, dorinta de revansa, dorinta de a te rezolva cu arbitrii, prin accidentari puse la cale, etc, exista. Ea mocneste in fiecare factor participant la un campionat de fotbal, incepand de la mai marii Federatiei si ai Ligii, pana la ultimul "consumator" de fotbal.

Asadar, ca sa fiu eu primul care exemplific, ma gandesc ca Paszkany ar vrea sa-i serveasca un dus rece lui Becali, pentru cele doua meciuri pierdute de CFR in fata Stelei in campionatul care a trecut, si a locului doi.

Ma gandesc ca le stam in gat lebedelor, pentru modul in care le-am suflat, tot in campionatul care a trecut, locul doi, izbavitorul loc doi.

Timisoara oare ne inghite? Nu la dihania aia umflata din capul lui Poli ma gandesc, ci la suporteri... Emeghara era foarte iubit de tribune, dar prin forta banului, care-i ochiul dracului, a aterizat la noi impotriva vointei lor...

Bodanel04.07.2007 06:52

@Virgil

Daca ii scriu pe toti cei carora le stam in gat s-ar putea sa apara pe postul meu un comentariu de genu' "Editat moderatorii: post prea lung". Cand esti bun si faci performanta apare invidia.

Virgil04.07.2007 06:58

E inca pauza, repet. Dar in cel mult trei saptamani vor aparea fel de fel de situatii ciudate, manevre, opinii, care ne vor pune rabdarea la incercare. Atunci fiecare dintre noi va vrea probabil sa spuna ceea ce il nemultumeste, sa-i arate cu degetul pe cei carora le stam in gat. E cat se poate de firesc.

«1456»