Topic permanent despre toti cei carora le stam in gât.Gen Mircea Lucescu,Dinu Gheorghe-Vama,Razvan Lucescu,Cristi Borcea,Gigi Netoiu,Marian Jail Iancu,galeria Rapidului,diversi ziaristi,anumite ziare de sport si nu numai.
Puneti in post ceea ce credeti ca e important,cat mai concis si faceti trimitere la link-urile martor.
Nu copiati toata polologhia din ziar.
Avem o gramada de vorbit despre acest subiect si tot atat de mult de incriminat si de dispretuit acele persoane.
Faceti-o aici cu incredere,dar in cuvinte civilizate.Sunt sigur ca avem inteligenta necesara sa o facem !
Ca deschizatoare de drum,o sa pun aici,parerea colegului nostru de forum Zama,pe care am copiat-o dintr-un topic deschis de el,dar inchis pe buna dreptate pentru ca articolul se discuta la "Stirile zilei ".Iata ce zice el despre Mircea Lucescu :
"O MIZERIE DE OM ! Nu are rost sa ma apuc sa comentez tot interviul, pentru ca pur si simplu nu am ce comenta ! Acest om NU MERITA DERANJUL ! A uitat cand inainte de 1989 taia si spanzura dupa bunul plac si era un apropiat al generalilor de milite...
Doar o rugaminte as avea pt "MERELE OM SI ANTRENOR"...sa se duca pe la un meci al lui "Poli" Timisoara..Oare ce stiu acestia despre IL MUCE de il urasc atat de mult ?
Ca antrenor, nu pot sa apreciez eu cat de bun a fost/este...dar ca om, stie o tara intreaga...Macar Razvan, puradelul, pare mai cu bun simtz..."
Iar "cannavaro" a intrebat,dornic sa afle cat mai repede :
" E nebun ? "