S-a ars nocturna.. ;-)
S-a ars nocturna.. ;-)
i0nutz83 - ionut_hp_steaua 3-1 (0-0)
Conexiune slaba, joc relaxat.. 3 goluri Real in 12 minute si jocul era incheiat..
mritam si eu un pic mai mult....3 bari si prima repriya mingea era doar in careul Realului...dar asta e fotbalul :evil: :x
omul_anonim 5-2 jok3r_sarbu
KAMACIUKI - Stress 2500 : 3-2...
dupa un meci superb facut de romani...enervat de posesia Romaniei adversarul a iesit in min 90..si vreau sa revin la forma de altadata..mi-am lat revansa din tur..
...
mritam si eu un pic mai mult....3 bari si prima repriya mingea era doar in careul Realului...dar asta e fotbalul :evil: :x
..cred ca ai vazut alt meci... ![]()
imi pare rau baieti dar tre sa anunt ca ma retrag ca nu mai am timp decat de meciurile din campionat..si nam mai facut de o luna un amical ..si sunt si cu bacu ..sper ca ma intelegeti ..bafta -ady_adinho
Adi_adinho a zis ca se retrage din campionat ca este cu bacul acum si nu are timp.
Deci cred ca scoru va fi Adi_adinho - Heruand20 0-3
..cred ca ai vazut alt meci...
neah...a fost meciul nostru ![]()
Interesant.. Si n-ai 12 minute libere odata la doua zile, d-l Adi?
Adelp1er0 - Julica_maniaku 2-2
asa pierd puncte in lupta pt titlu ... asta este :roll: felicitari adversarului !
eu incep sa ma oftic pe motivul ca Ionutz nu mai are acelasi interes ca la inceput...si la ce ma refer...pur si simplu nu mai exista un clasament ..nu mai stim nimic...pt ce tragem si chestia asta nu ma deranjeaza numai pe mine ci pe mai multi...sper ca se va face ceva cat mai curand in legatura cu treaba asta..aaa si apropo Ionut_HP ala mic am incercat de n ori sa joc cu el...si cand e sa intre in joc da conection lost sau dak intra pur si simplu stau 10 secunde sa faca jucatorul un pas...cu toti cu care a jucat cred ca a avut probleme din cauza netului...inclusiv cu tine Ionutz si nu poti nega asta...am mai pierdut 4 ct din cauza lui...cu anularea aia..pt mine el reprezinta cel mai greu adversar...nu poate fi batut..
..sper sa se ia o decizie in caz ca nu voi reusi sa joc cu el macar sa pot da o pasa la 3 secunde...![]()
get a life,ti-am mai zis
Adi si eu joc doar meciurile....eu nu am treaba,dar m-am plictisit de fifa...cu nimeni nu am jucat amical...decat la inceput 1 cu ionut,mai joc asa rar cu danutz pe bere...in rest doar ce am in campionat
Exista un clasament, totdeauna a existat. Probleme au fost uneori la actualizarea lui.. Am fost plecat din oras, am lucrarea de diploma in 3 saptamani, restante de rezolvat, etc.. Pana la urma, unul dintre voi se poate oferi colaborator exclusiv pentru clasament.. De dat din gura e usor, doar la asta ne pricepem toti de minune..
dupa un meci superb facut de romani...enervat de posesia Romaniei adversarul a iesit in min 90..si vreau sa revin la forma de altadata..mi-am lat revansa din tur.....
ma lasi...? de ce as mai fi stat si asa jucai singur..? eu nush ce intelegi tu prin jocu asta dar ceea ce joci tu numai fifa nu se numeste. dai la bulan un gol-2 si apoi te joci singur in propiul teren... dupa golul tau din min 76 nu am mai atins mingea.. si nu se numeste posesia enervanta aia.. posesie enervanta e atunci cand pasezi in terenul adversarului si incerci sa mai dai un gol nu cand pasezi in propiul teren. Deci nush dar cand cineva se joaca in propiul teren nu ai ce sa faci pentru ca din pacate astia de la fifa nu s-au gandit ca sunt si jucatori ca tine care joaca singuri sa faca o tactica sa vina toti jucatorii la tine... Barim jucam o miuta daca fotbalul il refuzai... In fine daca tu esti multumit de jocul tau solo gg si bafta mai departe dar dupa parerea mea tu practici un anti-fifa...
aaa si apropo Ionut_HP ala mic am incercat de n ori sa joc cu el...si cand e sa intre in joc da conection lost sau daca intra pur si simplu stau 10 secunde sa faca jucatorul un pas...cu toti cu care a jucat cred ca a avut probleme din cauza netului...inclusiv cu tine Ionutz si nu poti nega asta...am mai pierdut 4 ct din cauza lui...cu anularea aia..pt mine el reprezinta cel mai greu adversar...nu poate fi batut....sper sa se ia o decizie in caz ca nu voi reusi sa joc cu el macar sa pot da o pasa la 3 secunde...
![]()
asta e parerea ta dude
eu doar in 4-5 meciuri am avut conexiunea slaba...citeste si tu mai sus
si cu nimeni nu am avut problema ce o am cu tine
un ultim avertisment kamaciuki pentru modul in care isi trateaza adversarii..
Prietene, fifa nici nu a inceput si nici nu se termina cu tine.. Nu stii sa pierzi, lucru pe care ti-l spune toata lumea si totusi nu il intelegi.. Ca nu poti sau ca pur si simplu nu vrei, asta e strict problema ta..
ionutz..am si yo o problema..vineri am vorbit cu Alin-greavu..sa jucam la 12 noaptea ca el nu poate decat atunci..in fine..a intrat si mia zis ca tre sa plece ..si ac jucam sambata seara..si sambata nimik..nici na intrat
Etapa 18 : Jok3r_sarbu - Heruand20 2-4
Big_aly_for_ever- Aditza_stelistu 3-4
alin_greavu2002 - ionutz_hp_steaua 7-0
mda...kalr retrogradez :cry:
i0nutz83 - danutz12345 1-1.
Prea multe nu sunt de spus dupa meciul asta.. Am condus, dar am fost egalat printr-un gol stupid..
omul_anonim 6-1 alin_greavu2002
in caz ca nu pot sa joc meciurile de azi cu julica_maniaku si aditza_stelistu cer si eu amanarea celor 2 meciuri pana maine seara (Luni seara)(Plssssssssssss) (m-am cumintit) ![]()