Se pare ca episodul 3 va fi unul de fericire...ne gandim totusi...este inca in stadiu de filmare...
Se pare ca episodul 3 va fi unul de fericire...ne gandim totusi...este inca in stadiu de filmare...
@alexDM ai un film bun si dse pare ca si actorii sunt buni. in seara asta vor iesi iar suporterii dinamovisti in strada:))))))))))))))).
Episodul 3 debuteaza cu succes pe micile ecrane! Vizionare placuta in continuare!
Cred ca serialul asta o sa aiba mai mult de 4 episoade. A, si maine, se termina cu happy-end 100% !!!
Imi doresc doar ca Rapid, Dinamo si Poli sa nu se claseze in primele 4. Ca sa aiba din nou motive sa iasa pe strada, sa-si sustina echipele ![]()
eu fac business, actori de succes, imi vine banii le dau la catei sa cumpere coregrafie cand mai ies in strada haha
Steaua a fost, este si va fi cea mai iubita echipa din Romania. Frustrarea cainilor (mai potrivit ar fi hiene) de la Dinamo a inceput cu mult timp in urma - pe cand Steaua se indrepta spre Cupa Campionilor si ei erau eliminati de 17 Nentori Tirana - si va continua MUUUULT de acum incolo. Mai mult m-au deranjat "stelistii" de ocazie care ardeau steagul Stelei sau il calcau in picioare, dupa ce cu o ora inainte il fluturau cu entuziasm.
Felicitari SUPORTERILOR care au asteptat echipa la aeroport.
sportul conduce pe Dinamo cu 1-0 !! OLEEEEE OLEEE MULTUMIM SPORTULEEE !!
Ssstt.... Daca bate Sportu mergem la universitate , da?
Pentru ca este cea mai fericita zi din viata noastra, care este, nu?
Ne vedem acolo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ce sa pierzi mei timpu sarbatorind esecul la prostii aia.... pey asta ar insemna sa iesim la universitate din saptamana in saptamana... o sa iesim in universitate cand Steaua va fi deja campioana !! ![]()
hai k s-a facut 2-0 !!
"Nu este o surpriza.." e asa mai merge mai Cosmin Baleanu. Record de incasari la cel de-al treilea episod :lol: GG Mazilu!
Asta e pe departe cel mai frumos episod ![]()
Poate luam si noi vreo 2-3 jucatori de la Sportul.
Oricum ar fi frumos daca nu si-ar vinde nici un jucator (da din pacate nu au cum :/), cred ca ar face o figura frumoasa in Europa
BLOCKBUSTER e episodul asta: 3-0 :lol: :lol: :lol:
asa e cand te bucuri de insuccesele altora.... gata iar ii parasesc fanii !! hahahahaha !! GALERIA LOR STRIGA : Dinamo SUNTETI DE KKT !! si au si dreptate :lol: :lol: :lol: :lol:
Oamenilor ma imbogatesc, vin cereri pentru episodul 3 la greu!!!!
Doamne ce de lume suparata pe aici....dar dc oare....aaa e suspendat Dica pt finala....dar stai nu e adevarat .....v-a suspendat MACCARONE toata echipa......vai nu se mai aude SCOOTER .....vai ce pacat in minutu 89.... :cry:
bai cacarone, e 3-0 pt sportu'.
multumit???
)))
Hahahaaaaaaa
Ce fericita sunt ![]()
Aveti dreptate, e blockbuster!
Forza Sportul!
Sa moara Borcea, sa ia foccccc parampampam
Moa, ce si-au luat-o, unul cate unul! Exista justitzie divina!
![]()
Eu zic ca la ei nu o sa fie un episod... o sa iasa un nou film James Bond in regia actionarilor si a antrenorului de la Dinamo.. era si timpul sa fie in pas cu moda... :lol: :lol: :lol: :lol:
Eu zic ca la ei nu o sa fie un episod... o sa iasa un nou film James Bond in regia actionarilor si a antrenorului de la Dinamo.. era si timpul sa fie in pas cu moda...
Acum am priceput ce-i cu Dinamo. Astia nu joaca pt UEFA, Liga, campionat ca toti muritorii... Au aspiratii mai inalte, mai elevate, mai borciene ... direct OSCARUL si Cannes! :lol: :lol: :lol: :lol:
Intradevar exista justitie divina.Dinamuistii asista neputinciosi pt-a 1000a oara cum echipa lor se destrama precum casele luate de Dunare.
4-1 !!!
eu propune sa iesim la universitate si sa chemama echipa si conducatorii la salut ![]()
hahaha ce meci tare :lol: :lol: :lol:
Inca n-a chemat Jiji taraful de lautari? De fapt avand in vedere diferenta dintre Sportul si Boro, ar trebui sa-i cheme pe-aia din Clejani :lol:
bun baiat Mazilu asta... oare cum i-o sta in roshu-albastru? ![]()