FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

pareri despre reactiile rivalelor

«1567»
radooku_steaua01.05.2006 19:58

hmmmm se pare ca Petre e nume de cioara :lol: :lol: :lol: :lol:

felix4you200201.05.2006 20:19

ieri a fost recunoscut oficial de catre Razvan Lucescu, intr-o declaratie, ca crapid :lol: :lol: :lol:

este frustrata de eliminarea de catre Steaua din cupa eufa si de palmaresul intern si mai ales international al Stelei :wink: :twisted:

Ale_Steaua4ever02.05.2006 05:17

Ba..yo jur ca nu inteleg...cum te poti bucura de esecul Stelei la Boro??? Esti roman prima data! Si apoi esti stelist, rapidist sau dinamovist! M-a enervat la culme reactia rapidistilor la sfarsitul meciului de pe 30 aprilie...si-au batut joc de imnul Stelei in autocar..si-au batut joc de Gigi Becali...si-au batut joc de Steaua! Inteleg ca si Steaua a facut misto de Rapid dupa ce i-au eliminat atunci, dar ce au demonstrat razand de Steaua? ca sunt mai prosti!!! Asta!! Si regret nespus ca mi-a fost mila de Rapid cand a ratat calificarea in semifinale!! Regret!!

Mandra ca sunt stelista!!!!! :twisted:

antonika02.05.2006 06:15
Ba..yo jur ca nu inteleg...cum te poti bucura de esecul Stelei la Boro??? Esti roman prima data! Si apoi esti stelist, rapidist sau dinamovist! M-a enervat la culme reactia rapidistilor la sfarsitul meciului de pe 30 aprilie...si-au batut joc de imnul Stelei in autocar..si-au batut joc de Gigi Becali...si-au batut joc de Steaua! Inteleg ca si Steaua a facut misto de Rapid dupa ce i-au eliminat atunci, dar ce au demonstrat razand de Steaua? ca sunt mai prosti!!! Asta!! Si regret nespus ca mi-a fost mila de Rapid cand a ratat calificarea in semifinale!! Regret!!  

Mandra ca sunt stelista!!!!! :twisted:

si ce, vroiai sa se califice rapidu nu noi? eu unul m-am uitat la ei cu mila si de sus, cred ca am fost afectat si de alcolemie, ca de obicei ma pis pe ei..... :twisted: :twisted: :twisted:

Ale_Steaua4ever02.05.2006 11:45

bai...nu am zis ca vroiam sa se califice ei! Doamne fer'!! mi-a fpst putin mila de ei ca plangeau no...atata suflet am si eu...dar lasa ca akma tabla din clasa o sa fie mereu plina cu "I hate you Rapid" ca sa nu zik prostii akma...

bodanelu02.05.2006 11:49

am admirat performanta rapidului in Cupa UEFA de anul acesta! pe langa echipa noastra si ei au adus puncte la coeficient! dar dupa reactia lor de la sfarsitul meciului de duminica... am ramas mut! oare au ceva in capatana aia a lor?

iancu dragosh02.05.2006 14:23

In aceasta situatie ma aflu si eu. Am avut sincer emotii la ratarea lui Hamburg din ultimul minut si m-am bucurat pentru victoria rapidistilor insa acestia ne dovedesc inca o data ca o data atinsa o performata nivelul lor de civilizatie scade dramatic iar frustrarile ajung la suprafata.

Din pacate, la o scara mai mica, acelasi lucru se intampla si cu cei doi frustrati din fruntea clubului nostru. Infatuarea marca Gigi sau MM, chiar si Oli am observat, nu o regasim la jucatorii nostri si nci la orice alt stelist in adevaratul sens al cuvantului.

alex_m8702.05.2006 14:50

Vad ca rapidistii au inceput cu declaratii de genu: daca ultimele meciuri se vor juca corect, vom castiga campionatul .Borcea s-a apucat sa acuze arbitrii dupa meciul cu Sportul. Si am mai descoperit ca Steaua-Farul a fost blat :D:D

Penibili, frustrati, etc :lol: :lol: Devin comice reactiile lor

Ice_Angel02.05.2006 15:10

Yo am o singura vorba de zis despre rapid:

:P "DIN GIULESTI PANA-N MADRID NU SUNT PROSTI(CIORI) CA LA RAPID" :P

Ca mai mult nici nu merita niste personaje care behaie la comanda presedintelui de club.

CU Steaua PANA LA MOARTE !!!

antonika02.05.2006 21:31

ba.... se vede ca sunt o turma de oi cu un cioban prost... si mai zic de noi.... si Dinu ala..... ma abtin............

alex_Ra205.05.2006 20:50

dinu vama ii un gunoi la fel ca si toti jucatorii tiganilor.declaratiile lor prin care tot insinueaza cum vezi Doamne ca Steaua va face blaturi cred ca ii un mod sa alunge atentia de pe jocurile lor 'strategice' asupra Stele.si oricum ce ar vrea, sa pierdem cu bacau sau cu Jiul echipe care nu pot bate pe nimeni?!noi dak nu pierdem cu bacu ii blat. niste frustrati...

antiantisteaua05.05.2006 20:55
dinu vama ii un gunoi la fel ca si toti jucatorii tiganilor.declaratiile lor prin care tot insinueaza cum vezi Doamne ca Steaua va face blaturi cred ca ii un mod sa alunge atentia de pe jocurile lor 'strategice' asupra Stele.si oricum ce ar vrea, sa pierdem cu bacau sau cu Jiul echipe care nu pot bate pe nimeni?!noi daca nu pierdem cu bacu ii blat. niste frustrati...

dinu vama e un bun manager :idea:

Ionutdal05.05.2006 23:00
dinu vama ii un gunoi la fel ca si toti jucatorii tiganilor.declaratiile lor prin care tot insinueaza cum vezi Doamne ca Steaua va face blaturi cred ca ii un mod sa alunge atentia de pe jocurile lor 'strategice' asupra Stele.si oricum ce ar vrea, sa pierdem cu bacau sau cu Jiul echipe care nu pot bate pe nimeni?!noi daca nu pierdem cu bacu ii blat. niste frustrati...

Dinu Vama este un bun traficant de droguri , si blaturi (vezi meciul cu gloria care vine )

inima_ros-albastra09.05.2006 18:25

ce e cu masochistu` asta? de cand isi permite el sa vorbeasca despre echipa pe care o iubim? nu ia nimeni masuri impotriva lui sau o sa cantinuam sa fim manjiti cu cacao in continuare? trebuie sa facem ceva? un sait de exemplu ca sa vada si lumea performantele lui ca jucator... voi ce ziceti?

Modificat de moderatori

antonika10.05.2006 10:27

dinu vama e scarba de om... nu stiu de ce i se mai zice vama...ca nu mai e in vama, tre sa i se zica dinu "pasare cu pene negre" ca e la Rapid acum.... si ca manager e de "cacao"... cum poti sa ai incredere intr-un om care a avut legaturi cu tigareta 1&2 si trafic de droguri?

Antonika,evita cuvintele obscene.

Moderatorii

«1567»