scz...
nu stiam sigur !
dar in fine ! tot avem mai mult ca ei si ramane valabil ce am zis !
scz...
nu stiam sigur !
dar in fine ! tot avem mai mult ca ei si ramane valabil ce am zis !
Nu ti-am contrazis reactia ci doar am corectat ceea ce nu stiai
Fara suparare
ma io nushtiu ce e in capu la rapidisti si la dinamovisti..ei striga ca Steaua e varza da ei nu se gandesc ca suntem mai buni ca ei din toate pctele de vedere;)) ! campionate noi 22 Rapid vro 3 Dinamo vro 17
cate am luat noi...avem 2 eventuri ei cate au ? Rapid 0 .. Dinamo cred ca 1 .. sau nici ala
cupe ... deci noi ne urinez..... pe ei din toate pctele de vedere;) !
Dinamo are 18 titluri
Noi avem 8 eventuri,Dinamo 6
Cand l-a luat dinamu pe-al 18-lea?Si eu stiam tot de 17!Si in fond,ce conteaza la cate au blatuit,tot au prea multe!
Borcea a inceput sa caute vinovati pt esecul de aseara. daca ei nu au putut bate au i ceput sa dea vina pe toata lumea. poate pateste arbitrul ala ceva si il baga pe Borcea la puscarie. ar fi cea mai tare stire. va dati seama ca ar fi in doliu toata antena1.
cred ca aseara dupa meci au plans toti. daca batea Dinamo dadeau toata noaptea despre meci asa nu au mai dat nimic.
Borcea a inceput sa caute vinovati pt esecul de aseara. daca ei nu au putut bate au i ceput sa dea vina pe toata lumea. poate pateste arbitrul ala ceva si il baga pe Borcea la puscarie. ar fi cea mai tare stire. va dati seama ca ar fi in doliu toata antena1.
cred ca aseara dupa meci au plans toti. daca batea Dinamo dadeau toata noaptea despre meci asa nu au mai dat nimic.
_yang
Primul titlu al lui Dinamo a venit in 1955,cand CCA-ul,actuala Steaua,avea deja 3.
De atunci Dinamo a mai castigat 16 tiluri,iar noi 21.
Aveti dreptate.Greseala mea...
Fara suparare
nu m-am suparat ! }{ dar io stiu ca Dinamo are 17..in fine ..
Fara suparare
nu m-am suparat ! }{ dar io stiu ca Dinamo are 17..in fine ..
Asa e 17 are...
Dinamo are 17!!!
iar noi o sa avem 23! Doamne ajuta
Dupa 3 episoade de succes serialul "Nu te bucura de raul altuia" se va incheia astazi cu ultimul episod...
Cast:
Steaua
T-i-g-a-n-i-i
OZN-ul
Invitati Star: "Gigi Corsicanu"!
Stati pe forum pentru mai multe informatii... :lol:
si daka ii batem pe rapid si daka nu tot e al nostru campionatu ca avem 2 meciuri lipsa:|
Maestre, dom' Spielberg, asteptam cu sufletul la gura urmatorul episod ![]()
Razboiul stelelor sa fie, nu altceva... De fapt, un razboi intre o stea si o zburatoare naparlita ametita ratacita in spatiul intergalactic, nu stie nimeni cum a ajuns ea acolo 8O
Madeleine,Spielberg este in general un maestru al filmelor S.F..Aici este adevarul pur,nicidecum fictiune:"Poli-Arges 0-0,Unirea Urziceni-u Craiova 1-0,Dinamo-sportul 4-5".Ne putem gandi la alt regizor realist.
Doamne ce prostie am scris!!!...imi cer scuze tuturor suporterilor pt aceasta greseala!.. Dinamo-sportul 4-5,bineinteles. nu inteleg de ce apare cu litera d mare???
Va prezentam invitatii star:
"tiganii din Giulesti"

Din stanga spre dreapta:
- Boschetarul cu barba
- Tiganul avansat
-Burtos numarul 1
-Gigi CORSICANU- marele lider de satra
-Burtos numarul 2
Sa-i incurajam pe baieti poate asa vor pierde nistre greutate
!
pare mai degraba un documentar despre mutantii din era preistorica.sa fie oare "back to the future 4"?????????
Va prezentam invitatii star:
"rromii din Giulesti"
LOOOOOL
Ce figuri sinistre de lume interlopa au. Parca si fratii Camataru arata mai uman
8O
Asta nu-i nici SF, nici realist, e film cu gangsteri sau si mai bine cu interlopi tuciurii din Bronx, "life in the streets", "I'm a motherfucker P.I.M.P", kestiii.. :o Pana la urma o sa le vina de hac politia - din pacate aia spaniola...
ce gangsteri mah??? sa-i vezi fuga daca dau de ai nostri, ei nu au oameni de incidente, astia sunt mutanti burtosi ei nu se baga, ei sunt in lumea lor, vai de capul lor...
Da-i dracu' de complexati.Astea-s cretini.Pentru ei cand pierde Steaua e motiv de bucurie fiindca asa au cu ce sa-si umple viata aia de ratati inchisi in casa care cred ca pot iesi in evidenta in acest fel sperand ca ceilalti isi vor indrepta privirea asupra lor si asupra echipelor favorite.Cand Steaua facea perfermanta in Europa ei se jucau cu p..a in praf si plangeau sa le stearga "mamica" mucii.Adunatura de ratati si de penibili in frunte cu Borcea(fmm)
LOL ...frate rapid reprezinta rromii din Romania ...CLAR
parca ma uit la 112 politia in actiune, ce e aici leau dat drumu de la jilava..... sau de la antipa mai dregaba. se mai zicea ca rAPID face reclam pozitiva Romaniei in Europa.... rahat minciuni.....
Pe Burtos 1 il cheama Petre, il cunosc ![]()
care burtos? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Burtos 1, ala cu fularu