FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

pareri despre reactiile rivalelor

«1237»
codrutaandreea28.04.2006 12:53

dinamovistii au iesut aseara in Stefan cel mare pt a se bucura de infrangerea Stelei. suporterii lui Poli au ars steagurule Stelei.

dinamovistii ies sa se bucure in strada doar cand ia Steaua bataie pt ca ei nu au cand sa se bucure pt ca echipa lor nu le da motive sa iasa in strada.

Motanu D28.04.2006 12:58

Tu crezi ca are rost sa comentam asa ceva ?

Aici e vorba de oameni care se bucura NUMAI cand pierde Steaua. Pentru ca echipele pe care ei le SUPORTA nu le aduc nici un fel de bucurie.

Da-i naibii, nu are rost sa discutam despre asemenea specimene.

radoi8628.04.2006 12:59

Aia care au iesit aseara in strada sunt niste COMPLEXATI! Cel mai mult mi-a placut corsicanu care a declarat ca "a fost cea mai frumoasa seara din viata mea". Asta dovedeste intr-adevar ca crrapid este farmecul vietii, dar Steaua le aduce bucurie. Hehe, sunt tare curios ce vor declara duminica dupa pierderea campionatului.

In legatura cu timisorenii si prazarii, ei nu merita sa le acordam atentie si nici sa le comentam reactiile.

Cainii...mai exista dinamovisti in tara asta? Ca eu am vazut ca s-au autosuspendat si aia 200 care veneau meci de meci si se bucurau la blaturile echipei lor

antonika28.04.2006 13:07

nu tre sa le acordam asftel de bucurii frte des, mai bine sa ne bucuram noi in fiecare miercuri si duminica...

radoi8628.04.2006 13:27

antonika, asa e cand ai performante! Se mai intampla si esecuri si cei care sufera la victoriile tale au motiv de bucurie atunci! Asta e viata...

shagrat28.04.2006 13:32

eu care stau f.aproape de stadionul Dinamo am simtit ca innebunesc cand am vazut handicapatii strangandu-se la stadion...niste imbecili...iar Gigi corsicanu trebuie sa fi avut o viata mizerabila si neagra precum el dak azi-noapte a fost cea mai fericita noapte din viata lui.. :D ...mi-e mila de el!!

helena_steaua28.04.2006 13:41

"A fost cea mai fericita zi din viata mea"-Gigi Corsicanu...cea mai aberanta,lipsita de fair-play,stupida,o declaratie care m-a facut sa rad intr-o zi in care ar fi trebuit sa plang...Din pacate traieste in Romania si asta-i ocupa tot timpul...........

I.N.Money28.04.2006 13:58

Azi personal greu m-am abtinut sa fiu indiferent arogantei lor... :cry:

gianini28.04.2006 14:04

DA-I DRACU'!

durerea e prea mare ca sa ma gandesc la ei.

Vladinho28.04.2006 14:19

Timisoara sa ajunga macar in grupele Cupei UEFA si dupa aia sa vorbeasca...

OMANID28.04.2006 14:42
:D Doamne ce de lume suparata pe aici....dar dc oare....aaa e suspendat Dica pt finala....dar stai nu e adevarat .....v-a suspendat MACCARONE toata echipa......vai nu se mai aude SCOOTER .....vai ce pacat in minutu 89.... :cry:
Virgil28.04.2006 14:48

Dinamo,nu ne mai purta noua de grija.La voi cateaua e moarta in cotet.

Si inca ceva : cainele moare de drum lung si prostul de grija altora.

Triphat28.04.2006 15:10

Pai ies si aia in strada cand pierde Steaua. Ii inteleg, pentru ca Dinamo nu ii scoate in strada de bucurie niciodata!

Sunteti penibili, Dinamo sunteti penibile, sunteeeeti penibili, Dinamo sunteti penibili..

pt rapid nu mai zic nimic, i-am eliminat in QF..

alex4steaua28.04.2006 15:15
:D Doamne ce de lume suparata pe aici....dar dc oare....aaa e suspendat Dica pt finala....dar stai nu e adevarat .....v-a suspendat MACCARONE toata echipa......vai nu se mai aude SCOOTER .....vai ce pacat in minutu 89.... :cry:

OARE CE DRAC CAUTATA TATI DINAMOVISTII PROSTI PE FORUMU ALTOR ECHIPE ? ... RASPUNS = Dinamo N-ARE FORUM SI N-ARE DE CE SA SE BUCURE ORICUM .

EI MERG PE LOCURILE ALTORA SI SE CACA CA CAINII

PS : DUPA CUM ZICEA TIRIAC INAINTE DE MECI :

"Numai un nebun din cei 22M nu poate sa nu tina cu Steaua in aceasta seara" , tu si ceilalti care ati sarbatorit se vede unde va incadrati ...

Cristty_bossul28.04.2006 15:25

treaba e ca ratatii astia nu prea au ocazia sa se bucure pentru performantele echipelor lor si mai asteapta cate un moment d-asta. pt Rapid cea mai mare performanta din istorie e ca au intalnit pe Steaua in sferturile UEFA si au fost eliminati, dinan0 nu stia ce inseamna sa joace in europa poate doar cel mult un tur, aia de la Craiova...ma intreb cum e sa joci cu juventus colentina si cu intergaz :lol: , si Timisoara.... de aia chiar mi-e mila :twisted:

alex4steaua28.04.2006 15:27

Steaua 23.0

Rapid 21.5

Dinamo 6.0

Acesta e punctajul la coeficient pe anul asta ... se vede clar diferenta de valoare ... ma faceti sa-mi fie mila de dinamovisti ... da pe drac :twisted: .

weber_p28.04.2006 15:30

Pareri?? Nu ma intereseaza ce zic dinamovistii! au avut ocazia lor sa demonstreze ca au valoare in europa si au fost dati afara pe usa din spate a Europei!

Rapid?? no coment! Despre rapid vorbim luni dimineata!! O sa se urineze Dica si Nicolita pe voi bah ciori nenorocite!!

Hai cra cra cra de aici!!

codrutaandreea28.04.2006 16:23

ce tari suntem!!!!!!!!!! pana si dinamovistii intra pe site-ul Stelei. am intrat azi sa vad ce se comenteaza pe sit-ul lui Dinamo si au un site jalnic. lasa ca asa se mai bucura si ei in strada ca altfel nu au cum. echipa lor nu joaca decat in campionat si nu au cum sa se bucure prea mult pt asta. ei si in campionat joaca prost. Steaua are 2 meciuri mai putin si tot pe primul loc e asa ca..............

forever_STEAUA28.04.2006 17:04

Pai de echipa ta nu s-a mai auzit niciodata. Si tu trebuie sa fi surd. Eu pe unde am fost de la meci pana in momentul asta numai Scooter-Maria am auzit.

andrei_8728.04.2006 17:19

IN TARA AU IESIT SA SE BUCURE OAMENI CARE NE URASC!

ANTENA 1 EXULTA!

Craiova, Timisoara, DINAMOVISTII SI RAPIDISTII!

TREBUIE SA DECLANSAM O OFENSIVA IMPOTRIVA ACESTOR JEGURI!

TREBUIE SA NE STRANGEM CAT MAI MULTI SI SA II LOVIM PE ACESTE JIGODII!

TREBUIE SA LE ARATAM CA EI NU POT FACE CE VOR IN TARA ASTA ATATA TIMP CAT EXISTAM NOI!

ASTA INSEAMNA RAZBOI!

alexfilip28.04.2006 17:26

Eu zic sa discutam despre niste lucruri de o impotanta ceva mai mare decat frustratii aia...de exemplu gunoiul de sub chiuveta, sau chestia dupa care trebuie trasa apa la veceu, sau gumele de mestecat intarite pe asfalt... ce, cand te pishi bagi in seama pishatul? Da noi de ce ii bagam in seama pe frustrati si pe looseri?

***alex***28.04.2006 17:51

Dinamo nici macar de grupe nu au trecut...pe Rapid i-am eliminat...Poli si Craiova nici nu merita sa le pronunti numele!

BOTU&CIOCU MIC!

Bogdan4Steaua28.04.2006 18:45

OMANID reprezinta exemplul suporterului dinamovist, care a adunat in ultimele luni tone de frustrare si acum tine neaparat sa le exteriorizeze.

OMANID este Dinamo pe invers, ceea ce ma face sa cred ca respectivul suporter face parte dintr-o anumita minoritate sexuala. Sau poate si-a gresit nick-ul si a vrut sa scrie ONANIST, pentru ca si asa am inteles ca se practica pe la Dinamo......

Later Edit: din serialul "Nu te bucura de raul altuia" va prezentam episodul 1:

Poli Timisoara - FC Arges 0-0. :wink:

Va urma.

radooku_steaua28.04.2006 22:02

astia care ziceti voi nu pot fi numiti adversari... STEUA NU ARE ADVERSAR IN Romania !! exista doar dusmani... care se bucura la insuccese... dar un candidat serios la fotbal nu va exista niciodata... iar diferenta dintre suporteri stelisti si cei de la alte echipe este uriasa... TOT RESPEKTUL PENTRU CEA MAI FRUMOASA GALERIE DIN Romania !! sunt sigur ca dinamovisti deja ar fi aruncat cu pietre in jucatori, rrapidisti si-ar fi luat zborul si aripa protectoare de langa jucatori , oltenii si-ar fi bagat capu' in borcan si nu ar fi incurajat echipa, de timisoreni ce mai e de zis cand stim cu toti ca sunt frate cu tiganu'.... un ultim mesaj pentru dushmani : SUNTETI PATETICI !! NU NE PASA DE VOI !! IN Romania SUNTEM NOI !! IN Romania SUNTEM NOI !! IN Romania SUNTEM NOI !! NUMAI NOI !!

_yang28.04.2006 22:11

O intrebare retorica pentru cei care spun ca ar fi invins Boro(dar n-au trecut de noi): Cine sunt cei singuri impotriva tuturor...?

«1237»