FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

pareri despre reactiile rivalelor

«12347»
Marius_6228.04.2006 23:10

Felicitam desigur "gazetarii" din Romania, formatorii de opinie, aparatorii dreptatii si ai fairplayului. In urma meciului si a manifestarilor cioro-prazo-onaniste nesimtitii astia care isi spun gazetari nu au luat unul atitudine ferma impotriva jegosilor.....ba din contra tot de galeria noastra mai mai ca aveau de comentat. Toate meciurile de acasa 50.000 spectatori casa inchisa, 2000 de sufletisti la Boro si 7.000.000 de telespectatori(inclusiv lichele sigur...)Sa vorbim de Timisoara pe care toata presa din Romania o pupa in cur ???? Marea galerie pe care o preaslavesc bulangii astia isi da in petic in permanenta si presa jubileaza!!! Fair Play parca insemna sa-ti sutii echipa ta si sa nu te f.... grija de ce fac altii(era sa zic adversarii........dar nu e cazul singura legatura cu Timisoara Craiova Stefan cel Mare si Tzigania este ca trebuie sa avem aceeasi stema pe pasapoarte din pacate....)

Ionutdal29.04.2006 04:03

FRUSTRARE !!! , asta e singurul si unicul sentiment care ii incearca pe ........ , nu ii mai pronunt ca nu are rost .

Prazistii -- = divizia B (asta spune totul )

aviarii --- = neputiinta (o sa va vedeti valoarea duminica)

cateii --- = :lol: :lol: reviste xxx in cantonament , caini pana la moarte care se bucura doar cand este eliminata Steaua din SEMIFINALE , in rest stiu doar sa-si injure jucatorii

polistii -- = la anul o sa jucati in divizia B (acolo va este locul )

PS : RUSINE TUTUROR .

felix4you200229.04.2006 08:08
IN TARA AU IESIT SA SE BUCURE OAMENI CARE NE URASC!

ANTENA 1 EXULTA!

Craiova, Timisoara, DINAMOVISTII SI RAPIDISTII!

TREBUIE SA DECLANSAM O OFENSIVA IMPOTRIVA ACESTOR JEGURI!

TREBUIE SA NE STRANGEM CAT MAI MULTI SI SA II LOVIM PE ACESTE JIGODII!

TREBUIE SA LE ARATAM CA EI NU POT FACE CE VOR IN TARA ASTA ATATA TIMP CAT EXISTAM NOI!

ASTA INSEAMNA RAZBOI!

nu de acest gen de reactie avem nevoie. ignorindu-i pe dusmani le faci cel mai mare rau. se consuma de nepasarea noastra vis-a-vis de ei, ca nu-i bagam in seama. pt complexatii si frustratii de dinamovisti si rapidisti este cea mai grea lovitura sa vada ca o echipa adevrsa cazuta la pamint se ridica, se sterge de praf, merge mai departe si loveste mai departe necrutator adversarii. asta ar trebui sa fie reactia tuturor stelistilor
IONUTZ-CIPRIAN29.04.2006 09:08

:evil: >>Lasati mai sa se bucure,nu stiati ca ala care rade la urma rade mai bine.....noi stim de ce si de cine vom rade la urma.Nu au minte deloc parca nu ar trai in Romania,cu de alde din astai ne facem de ras pe unde mergem,asta este tara in care traim si noi sau unii nu pot face nimik in aceasta privinta.......Le urez la toti "mult praz de mancat"...."un zbor placut"....si "labareala cat mai placuta" :lol: >>> :twisted:

Motanu D29.04.2006 09:13

Stiti care e partea interesanta ? Ca acesti "rivali"

au motive de bucurie NUMAI cand noi le oferim. Ei nu mai stiu ce inseamna sa se bucure cand "echipa" lor castiga. Asa ca se bucura cand pierde Steaua...

Ironia sortii ? Nu stiu. Dar noi strangem performante iar ei bucurii...

winner_00729.04.2006 09:16

Le trebuie un salon pentru nebuni bine izolat!!!ca lumea sa nu mai aiba parte de asa "oameni".Auzi sa se bucure ca singura echipa romaneasca care putea sa ridice nivelul fotbalului romanesc e descalificata!Ma intreb daca merita aceasta tara asa ceva!!

I.N.Money29.04.2006 09:16

Lasa-i Motane ca ne-am dat seama cat ii duce capul,s-au bucurat ca ei nu au performante.Insa avem vazut toti unde sunt oamenii adevarati,care au strigat numele echipei noastre cand Rapid si Dinamo au jucat prin deplasari.Asta e cea mai mare bucurie a noastra ca fanii altor echipe,gen Pandurii sau Poli Iasi sa le scoata ochii prin aceste scandari.

Motanu D29.04.2006 09:19
[...]sau Poli Iasi sa le scoata ochii prin aceste scandari.

Bine ca mi-ai adus aminte... Zicu declara dupa un meci de la Iasi ca Dinamo este urata si injurata prin tara pentru ca are valoare...

Cu astfel de mentalitate nu ma mira reactia fanilor...

I.N.Money29.04.2006 09:23

In toamna Steaua cand a jucat la Iasi,a fost aplaudata de intreg stadionul!Dupa spusele lui Zicu ce concluzie sa tragem?? ca nu avem valoara daia nu suntem injurati ?? :lol:

Astia sunt amuzanti in ce spun,cred ca nu prea judecata pe moment.

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2006 09:28

:evil: >>>Bai hai sa fim seriosi,daca 10 cretini au iesit in strada sa scandeze impotriva Stelei nu inseamna ca suntem injurati prin tara,j-avrele ne intrec cu varf si indesat,eu zic ca Steaua este cea mai iubita echipa din tara,iar frustatii aia care au iesit la injurat si-au facut echipele de ras in toata tara,daca am fi facut noi asa ceva imi era rusine cu asa fani,asa ca imi este rusine cu asa conationali!!!>>> :twisted:

Virgil29.04.2006 09:30

Stiti ceva ? Nu va mai faceti probleme . Si noi ne bucuram cand ei o iau pe cocoasa.Ati uitat ? E o chestie cat se poate de normala.

I.N.Money29.04.2006 09:33

Aici e o mare diferenta : Steaua scoate lumea in strada la performante mari,ei ies in strada sa sarbatoreasca infrangerea noastra...e o diferenta ca de la cer la pamant.

***alex***29.04.2006 10:25

Din serialul "Nu te bucura de raul altuia" va prezentam episodul 2: Unirea Urziceni - Universitatea Craiova 1 - 0. Va urma.

_yang29.04.2006 12:03

Le-am aratat cine suntem aseara...

FanSteaua4Life29.04.2006 12:06

Nu trebuie sa ne intereseze ce au facut rivali nostri, este de ajuns ca echipa a fost asteptata la aeroport de peste 500 de fani, aici se vede mentalitatea...respect tuturor celor care au fost la aeroport...

Madeleine29.04.2006 12:49
Din serialul "Nu te bucura de raul altuia" va prezentam episodul 2: Unirea Urziceni - Universitatea Craiova 1 - 0. Va urma.

:lol: :lol: :lol:

Acum corect ar fi sa iasa si stelistii pe strazi sa se bucure. Numai ca io uitasem ca exista si alte divizii in afara de A.

codrutaandreea29.04.2006 13:54

stelistii se bucura de rezultatele echipei nu e nevoie sa iasa in strada sa se bucure de infrangerile rivalelor. daca ar trebui sa iesim in strada doar cand sunt invinse rivalele ar trebui sa stam numai in strada. nu cred ca ar fi prea placut sa stam numai in strada.

alex_Ra229.04.2006 14:59

ce frustrati...sa iesi in strada si sa faci pe mascariciul cand o rivala a jucat in SEMIFINALE si a fost la momente de concentrare de finala si sa anunti televiziunile sa vina sa te filmeze...dar ce sa facem cand propria echipa te face de rusine, te uiti la altii.acesti ...(nush cum sa le zic, ca nu s-a inventat inca cuvantul) mai au mult de trait-cateva vieti care nu vor fi de ajuns insa- pana sa se poata mandri ca echipele lor sa ajunga macar la nivelul si performantele Stelei, pana atunci ciocu' mic si capu la cutie, iar declaratia lui Gigi corsicanu, nu pot sa o inteleg decat ca ar fi stelist si ca s-ar bucura ca Steaua a ajuns in semifinale, alfel nu am idee ca a vrut sa zica .......................MANDRU CA SUNT STELIST

radical29.04.2006 15:21

Episodul numarul 1: **** Timisoara 0-0 Arges

Episodul numarul 2: Unirea Urziceni 1-0 U Craiova

Episodul numarul 3: Va urma

Episodul numarul 4: Va Urma

Filmul se desfasoara pe durata 29 aprilie - 1 Mai...

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2006 15:24

:evil: >>>Si ultimul episod:"TITLUL 23 in Ghencea"!>>> :twisted:

radooku_steaua29.04.2006 15:28

nu va exista un ultim episod.... intotdeauna Steaua ne va crea episoade noi care sa ne faca fericiti si sa ne aduca bucurie in suflet, iar episoadele cu ''adversarii nostri'' nu pot decat sa ne bucure ca sunt frustrati si invidiosi si sa ne amuze ''caracterul lor complex'' care contine 3 cuvinte si alea incorecte gramatical. FORZA Steaua !! spre cl !! SPRE 23 !! CAMPIONIII ALEEE CAMPIONIII ALEEE CAMPIONIII ALEE CAMPIONII ALEE CAMPIONI ALE !!

IONUTZ-CIPRIAN29.04.2006 15:34

:evil: >>>Ultimul din sezonul asta ca vor urma si alte sezoane si noi episoade!!>>> :twisted:

DTP-Ludacris29.04.2006 16:00

Reactia "rivalilor" ma face sa ma simt mandru ca sunt STELIST...au de ce sa fie invidiosi...pt ca Steaua a ajuns in semifinala si ei nici de grupe nu au trecut (Dinamo) iar de rapid...no comment dar le-am aratat ca suntem mai buni si iam eliminat

FOTZA Steaua !

radical29.04.2006 16:27

Serialul "Nu te bucura de raul altuia"

Cast(in ordinea aparitiilor):

Poli Tim.

FC Arges

Unirea U.

U. Craiova

Dinamo

Sportul

Steaua

Rapid

Invitati star: Cristi Borcea si Gigi Corsicanu

Declaratii inainte de aparitia serialului:

"M-am bucurat de am adus lautarii acasa" - Borcea

"Cea mai fericita zi din viata mea" Corsicanu

_____

Episodul numarul 1: **** Timisoara 0-0 FC Arges

Episodul numarul 2: Unirea Urziceni 1-0 U Craiova

Episodul numarul 3: Va urma

Episodul numarul 4: Va Urma

Acest serial este in filmare stati atenti pentru aparitia ultimilor episioade...

pisybaby29.04.2006 17:27

e totusi o performanta ca am reusit sa ii scoatem in strada,ca sa se vada si mai bine cat sunt de frustrati si de idioti.ei se cred tari acum ca au facut asta...ce ratati frate

«12347»