FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Va "place" manelele ?!

«123456»
Agy_2305.05.2006 22:12

@ alex ripper

Nush daca ai fost atent la ce am postat eu , dar am spus ca ascult orice melodie care imi place indiferent ca e rap , hip-hop , dance , pop s.a.m.d , chiar si muzica lautareasca(Taraful din Clejani au unele melodii super), dar am eu ce am cu rock-ul , asa cum u ai ce ai cu manelele

Agy_2305.05.2006 22:21

Nu toate manelele sunt la fel . Sunt si unele melodii frumoase.

Daca chiar exista da si tu un exemplu ! :P

Adrian Minune - Doar ochii tai ; Numele tau de azi il voi uita ; Costi & F. Salam - Raul Railor , N.Guta & Nicoleta Guta - Imaginea ta ; Tatal meu .

Uite Motane , cateva melodii frumoase (zic eu). Sper sa nu`mi iau ban ca am postat titluri de manele :?

Dan_BKL05.05.2006 22:36

manelele e un motiv de cearta intre suporteri din cate vad eu.

O intrebare pentru cei care nu le plac manelele:

Ce parere aveti de melodia Steaua E NUMAI UNA-Copilul de aur? sau Adi de la Valcea-AM STELISTII DE ECHIPA(Liga Campionilor INTERZISA CCIORILOR)?

Mie imi plac manelele si nu mie rusine cu asta dar nu cred ca e normal sa ne certam intre noi pe subiectul manelelor.

strezahuzum06.05.2006 11:59

Manelele sunt un gunoi, precum balegarul (parerea mea, nu caut cearta). Faptul ca niste indivizi (Adrian limbricul minune sau Adi de la crasma) incearca sa-si lipeasca imaginea lor slinoasa putind a bere proasta si atmosfera de mahala de cea a echipei Steaua e un motiv de rusine si reflectii amare pentru orice suporter serios. Numai ideea ca au putut "canta" despre Steaua astfel de exemplare suburbane imi provoaca scarba.

Daca la anul Dinamo se califica in CL (aiureala desigur, dar sa presupunem ca prin absurd se intampla asta) manelistii vostri iubiti vor trece cu arme si bagaje de partea javrutelor. Atunci ce-o sa mai ziceti ?

KroNos^06.05.2006 13:41
Ce parere aveti de melodia Steaua E NUMAI UNA-Copilul de aur? sau Adi de la Valcea-AM STELISTII DE ECHIPA(Liga Campionilor INTERZISA CCIORILOR)?

Steaua ar trebui sa le ceara bani manelistilor care isi fac imagine si castiga bani pe succesele Stelei.

Gaz pe foc si Bere gratis NU canta piesele facute pentru Steaua in concertele lor si acest lucru ii deosebeste in primul rand de manelisti. Al 2 lucru care-i deosebeste de manelisti este ca ei, Gaz pe foc si Bere gratis, canta in mare masura cea ce le place, pe cand manelistii fac tot posibilul ca sa castige bani din nimic bazandu-se pe naivitatea celor care asculta acest gen si care le tolereaza piesele plagiate sau cele cu dezacorduri.

Dar manelistii atata stiu, cum apare ceva senzatzional in Romania trebuie sa fac piese despre acel lucru. Acum au facut piese despre Steaua, maine daca o castige Marcel Iures Oscarul or sa faca piese despre el.

radical06.05.2006 23:43

Eu nu pot sa ma amuz de voi pe fiecare zi, s-a ajuns poporul stelist sa se certe pe manele..Maneaua e un tip de muzica care imi place, daca voi "tocilarii" nu sunteti de acord...nu imi ramane decat sa va zic: "Mergeti la studiu"

KroNos^07.05.2006 17:28
Eu nu pot sa ma amuz de voi pe fiecare zi, s-a ajuns poporul stelist sa se certe pe manele..Maneaua e un  tip de muzica care imi place, daca voi "tocilarii" nu sunteti de acord...nu imi ramane decat sa va zic: "Mergeti la studiu"

NU vreau sa ma iau de tine dar vezi ca te-ai facut singur de ras.

Din ce ai scris reiese ca manelele sunt pentru cei care NU invatza, care sunt certatzi cu scoala.

Apropo a invatza si a fi destept nu e o rusine. Eu nu sunt tocilar dar nici agramat precum Guitza, Adrian copilul strazii sau multzi altzii. Daca tzie iti place genul asta de muzica in care din 3 cuvinte 4 nu le gasesti in dictzionar(exagerez dar ca sa aibe efect) foarte bine, mie NU-mi place.

Mai demult vorbeam cu un coleg deste muzica si l-am intrebat ce muzica asculta acasa. Si el fara sa-si dea seama a spus "Eu NU ascult muzica, ascult manele!" Abia dupa ce am inceput sa rad si i-am zis ce a spus si-a dat seama ca a facut o greseala. Deci singur a recunoscut, fara sa vrea, ca manelele nu fac parte din vreun gen muzical.

Oricum fiecare cu gusturile lui si eu sau altul nu puteam sa impunem cuiva sa nu mai asculte manele daca acelui om ii plac.

armanovici07.05.2006 20:01

De mic copil eu cand m-am nascut...shailalalala...

i.h.u.g.07.05.2006 20:53

cat de tare e ca va certati pe tema asta...mie mi se pare normal ca unora sa le placa manele in conditiile in care majoritatea jucatorilor si conducatorilor sunt manelisti...nu stiu la ce va asteptati...si cum de va asteptati sa vina unul sa spuna ca e cel mai mare manelist din tara? sa rada toata lumea de el? oricum e cea mai interesanta conversatie pe care am vazut-o in ultimul timp...

(eu ascult rock :D si nu suport manele)

Motanu D07.05.2006 20:56

Topicul asta se refera exclusiv la suporteri. l-am deschis in ideea ca cei de aici se vor referii la preferintele lor si vor face abstractie de perferintele Fotbalistilor si ale conducerii !

Later Edit: si eu ascult rock ! :wink:

i.h.u.g.07.05.2006 20:59

true...sorry pt referire...si totusi :D

Ionutdal08.05.2006 02:03

Ma iubeste femeile si e moarte dupa mine .

Toata ziua imi sade pe cap , nu stiu ce sa fac ca sa scap... :lol: :lol: :lol:

axl2308.05.2006 08:04

stiu c a parca a existat odata un antrenor care a interzis manelele jucatorilor, parca Razvan Lucescu, nu sunt sigur. uite, asta e o fapta de laudat.

si mai stiu ca a existat si Marius niculae care avea o manea despre el, ceva de genu "eu sunt Marius niculae, pacalesc orice aparare, nu se exista portar pe lume sa n-aiba teama de mine", o stiu pentru ca am ascultat-o involuntar toata Armata. ceea ce m-a scarbit enorm. sunt curios cat a platit pentru aparitia cantecului astuia.

DTP-Ludacris08.05.2006 08:17

Ati dat-o in versuri ? :lol:

DRAH! 2 Fast...

DRAH! 2 Furious...

I'M TOO FAST FOR Y'ALL MAYN!

DRAH! 2 Fast...

DRAH! 2 Furious...

OHH! I'M TOO FAST FOR Y'ALL MAYN!

:lol: :lol: :lol:

axl2308.05.2006 08:19

mda, ATI DAT-O IN VERSURI!

uZy | @nDr3i07.06.2006 03:03

cand esti beat manelele sunt ok dar daca esti treaz nu prea functioneaza :D

antonika07.06.2006 10:55
cand esti beat manelele sunt ok dar daca esti treaz nu prea functioneaza :D

prefer o mahmureala deaia nasoala decat 1 manea

moxy07.06.2006 12:12

mai bine pastilat techno-electro :x

uZy | @nDr3i07.06.2006 23:48
mai bine pastilat techno-electro :x

si aia merge dar unele manele la betie sunt superrrr :D

IONUTZ-CIPRIAN09.06.2006 14:46

:evil: >>>La betie si sa-ti dea femeia din popou,e mai tare!Ascult dar doar la petreceri,in rest MAFIA,ceva rap de pe dincolo si house!!>>> :twisted:

weeezer_2009.06.2006 18:13

mi se face scarba cand aud o manea... cu riscul ca voi jigni pe multi, asa cum s-a mai spus, maneaua e un gen muzical pt cei mai putin cititi/educati/cultivati.

iar a spune ca cine nu asculta manele e tocilar, cum s-a exprimat cineva mai devreme, e pura aberatie...

Alexandra D09.06.2006 19:48

Maneaua la originile ei si in locurile ei natale era o muzica de calitate,facuta cu instrumente adecvate . Ceea ce se canta la noi e doar o imitatie proasta si comerciala, de genul "muzica facuta la calculatorul unui prieten mai descurcaret". Ce conteaza ca tobele si chitarile n-au ce cauta in muzica orientala, merge si-asa...Oricum e promovata destul de bine prin faptul ca e asociata ideii de petrecere, sunetele alea te fac sa te gandesi la harem , dedicatiile curg si te fac sa te simti asa special cand iti auzi numele la statie zbierat de un "clasic manelar"

diana_usa09.06.2006 20:58

Mie una imi place orice fel de muzica, rap, hip hop rock, latino, techno si inclusiv manele( nu chiar orice fel, populara nu imi place). Nu inteleg certa asta pe seama manelelor e un gen de muzica si gata. Nu zic ca nu e o muzica vulgara dar si rapul este vulgar, mai ales cel american. Pe posturile americane de rap jumatate din melodie e numai beep.Dar pt asta nu face nimeni scandal ca sa nu se mai asculte rapul(sau sa spuna ca rapul e numai pt negri de exmplu ). Oricum gusturile nu se discuta. Mi se pare foarte aiurea sa spui ca manele sunt doar pt rapidisti sau stelisti.Muzica nu are nimica de a face cu faptul ca esti stelist, dinamovist sau rapidist.

Poate nu am dreptate, dar asta e pararea mea.

Dj09.06.2006 21:35

erau niste punkeri ..prin titan boys? cel putin cel de a aparut in reclama aia de la orange..acum vreun an doi il vedeam mereu jos printre "sefi"

nu cred k manele sunt reprezentative pt suporterii stelisti.insa pt caini si milogi..DA

axl2310.06.2006 00:26

raman la parerea ca aparitia orgii electronice a distrus muzica romaneasca, incepand cu dance-ul, trecand prin manea si sfarsindu-se cu soft rock-ul gen voltaj. daca nu depui un efort considerabil pentru a compune o melodie, iese rahat. si la orga electronica e cel mai usor de compus.

«123456»