Eu nu pot sa ma amuz de voi pe fiecare zi, s-a ajuns poporul stelist sa se certe pe manele..Maneaua e un tip de muzica care imi place, daca voi "tocilarii" nu sunteti de acord...nu imi ramane decat sa va zic: "Mergeti la studiu"
NU vreau sa ma iau de tine dar vezi ca te-ai facut singur de ras.
Din ce ai scris reiese ca manelele sunt pentru cei care NU invatza, care sunt certatzi cu scoala.
Apropo a invatza si a fi destept nu e o rusine. Eu nu sunt tocilar dar nici agramat precum Guitza, Adrian copilul strazii sau multzi altzii. Daca tzie iti place genul asta de muzica in care din 3 cuvinte 4 nu le gasesti in dictzionar(exagerez dar ca sa aibe efect) foarte bine, mie NU-mi place.
Mai demult vorbeam cu un coleg deste muzica si l-am intrebat ce muzica asculta acasa. Si el fara sa-si dea seama a spus "Eu NU ascult muzica, ascult manele!" Abia dupa ce am inceput sa rad si i-am zis ce a spus si-a dat seama ca a facut o greseala. Deci singur a recunoscut, fara sa vrea, ca manelele nu fac parte din vreun gen muzical.
Oricum fiecare cu gusturile lui si eu sau altul nu puteam sa impunem cuiva sa nu mai asculte manele daca acelui om ii plac.