FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Va "place" manelele ?!

«13456»
Dawson10.06.2006 00:40
Mie una imi place orice fel de muzica, rap, hip hop rock, latino, techno si inclusiv manele( nu chiar orice fel, populara nu imi place). Nu inteleg certa asta pe seama manelelor e un gen de muzica si gata. Nu zic ca nu e o muzica vulgara dar si rapul este vulgar, mai ales cel american. Pe posturile americane de rap jumatate din melodie e numai beep.Dar pt asta nu face nimeni scandal ca sa nu se mai asculte rapul(sau sa spuna ca rapul e numai pt negri de exmplu ). Oricum gusturile nu se discuta. Mi se pare foarte aiurea sa spui ca manele sunt doar pt rapidisti sau stelisti.Muzica nu are nimica de a face cu faptul ca esti stelist, dinamovist sau rapidist.

Poate nu am dreptate, dar asta e pararea mea.

Pisoias, pune burtica pe carte!

Pentru sanatatea natiunii avem nevoie de calitate in toate domeniile.

Jur ca voi face tot ce-mi sta in putinta pentru asta!

axl2310.06.2006 00:49
Dar pt asta nu face nimeni scandal ca sa nu se mai asculte rapul(sau sa spuna ca rapul e numai pt negri de exmplu ).

uite ca daca nu posta cel de mai sus nu vedeam. cum adica nu face nimeni scandal? in 2004 o campanie protestanta pentru educarea tinerilor ce milita impotriva rap-ului a avut un buget de trei ori mai mare ca al Stelei. si asta e nimic fata de campaniile si protestele din 1998-2000, cand au existat scandaluri monstru in legatura cu muzica rap. ceea ce ar trebui sa existe si la noi. politicienii ar trebui sa se implice mai mult in limitarea expansiunii mizeriei asteia de asa-zisa muzica. vorbesc aici de manele, nu de rap.

Alexandra D11.06.2006 19:52

Intr-adevar si versurile din rap-ul american sunt uneori de genul "sa moara dusmanii mei/am masina mea, banii mei, casa mea , fata mea" , dupa cum s-a vazut cand a tradus Cheloo "Drop it Like it's Hot", dar macar sunetul e profesionist :x

uZy | @nDr3i12.06.2006 01:20

vedeti ca o dati in off :)

radical12.06.2006 01:45

Mie imi place numele topicului:

"Va place manelele"?

Nu este cumva "Va plac manelele"?

axl2312.06.2006 02:50

pai imi pare ca n-a fost asa dintotdeauna, l-o fi modificat vreun om de bine. :D

ady4steaua12.06.2006 07:13

...cine mai e anti-manele...eo sunt hotarat...sa nu ascult niciodata porcariile alea :evil: 8O

razvy irr.12.06.2006 07:59
Dar pt asta nu face nimeni scandal ca sa nu se mai asculte rapul(sau sa spuna ca rapul e numai pt negri de exmplu ).

uite ca daca nu posta cel de mai sus nu vedeam. cum adica nu face nimeni scandal? in 2004 o campanie protestanta pentru educarea tinerilor ce milita impotriva rap-ului a avut un buget de trei ori mai mare ca al Stelei. si asta e nimic fata de campaniile si protestele din 1998-2000, cand au existat scandaluri monstru in legatura cu muzica rap. ceea ce ar trebui sa existe si la noi. politicienii ar trebui sa se implice mai mult in limitarea expansiunii mizeriei asteia de asa-zisa muzica. vorbesc aici de manele, nu de rap.

diferenta de la cer la pamant intre RAP si manele.Pt mine maneaua nici nu exista si nu o pot cataloga ca un gen muzical.Nu stiu pe cine reprezinta acest cancer.Pur si simplu nu-i reprezinta.Am vazut o faza care pe mine m-a lasat masca.In metrou,un cersetor decult,jegos si cu un caine in brate,dupa ce isi face "treaba" prin metrou incepe sa fredoneze ceva de genu'...eu sunt barosan.NO Coment.Pentru majoritatea care asculta manele,ea traieste o iluzie ceva de nerealizat cand se refugiaza in manea.Astfel nu pot sa inteleg.Cei care compun o manea nu cred k le ia mai mult de 2ore sa faca una.Baga acolo cva de dusmani ca sa moara,de niste "femei",si o declaratie penala si f.falsa pt persoana iubita,cateva dedicatii pt clanurile de mafioti s.a.apoi cu acordu unei jegoase de orgi electronice si o vioara,gata CAPODOPERA.Prostimea cumpara,complexatii ii promoveaza in goana dupa senzational si audienta in final.Lumea e fericita..aia fac bani cacalau,ceilalti audienta=bani si prostimea isi traieste iluzia in continuare. :( Asta e!!Si apropo de muzik:asc. Rave,house,clubing(APROAPE tot ce tine de muzik electronik),punk si uneori rap(muzik cu adevarat care tranzmite un mesaj)
LoveNesta14.07.2006 12:44

manele in nici un caz.puneti fratilor mana pe niste cd-uri cu muzica buna veritasaga,luna amara,soad sau orice numai manele nu.

Dan_BKL14.07.2006 22:58

Steaua e numai una

Ne mandrim cu ea in toata lumea

Steaua e fermecata

Echipa noastra calificataaaaa!

Forza Steaua! Forza Steaua!

Azi am demonstrat ca suntem o valoare

Ce alti n-au fost in stare

Ne mandrim cu ei ca mai buni nu se poate

Au picioare fermecateeeee

Toti am asteptat s-a castige razboiu

Echipa lu Olaroiuuuuu

Cu Gigi Becali,[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],MM Stoica s-a cucerim Europaaaa.

Steaua e numai una

Ne mandrim cu ea in toata lumea

Steaua e fermecata

Echipa noastra calificataaaaa!

Dawson14.07.2006 23:09

Foarte interesant, Dan... :evil:

Oricum nimic nu se compara cu piesa maiastra a inegalabilului Misu Namol:

"Dupa 33 da ani,

Iar e cupa la..........." :lol: :lol: :lol:

Dan_BKL14.07.2006 23:13
Foarte interesant, Dan... :evil:  

Oricum nimic nu se compara cu piesa maiastra a inegalabilului Misu Namol:

"Dupa 33 da ani,

Iar e cupa la..........." :lol:  :lol:  :lol:

e hit-ul milogilor piesa asta :lol: :lol: :lol:

weeezer_2014.07.2006 23:13

"... la milogi" si nici nu rimeaza macar :P

Anti-Manele si eu (am campanie deschisa pe Hi5 :D)

Dan_BKL14.07.2006 23:18
"... la milogi" si nici nu rimeaza macar :P

are si rima pentru ca defapt e"dupa 33 de ani vine cupa la ......"

weeezer_2014.07.2006 23:20

"... milogi" :evil: :evil:

Dawson14.07.2006 23:27

Hai bre, ce dreaq: punctele alea inseamna... "milogi". E clar! :lol: :lol: :lol:

FanSteaua4Life15.07.2006 01:35

Nu sunt un ascultator al acestui gen de muzica(daca se poate numi asa), insa nu ii inteleg pe cei care declara ca ei nu au ascultat nici o data manele.Daca merg la o nunta, de voie de nevoie trebuie sa ascult manele, melodiile de petrecere nu prea mai exista de mult, doar nu o sa plec de la nunta din cauza manelelor(nunta, petrecere, botez sau ori ce alt eveniment de gen).

Am vazut pe un post anterior ca maneaua face parte din categoria oamenilor inculti...Nu neaaparat, eu cred ca face parte din categoria oamenilor limitati(vorbesc de acele persoane care asculta manele non-stop nu de cei care asculta ocazional).Persoane pt care muzica nu exista prin mesajul pe care il transmite.

Am un vecin pe care daca il intrebi ce muzica asculta iti umple capu cu metalica, red hot etc...Dar nu am auzit la el in casa niciodata sa cante o melodie rock...

Am foarte multi prieteni rock-eri(adevarati) pe care eu ii consider foarte originali prin felul cum se poarta,prin felul lor de a fi, de fapt rock-ul si rap-ul sun dintre singurele genuri de muzica care incearca sa fie necomerciale, prin care artistul incearca sa transmita un mesaj...Nu prea ma dau in vant nici dupa muzica rock insa ii respect pe cei care o asculta si recunosc ca am cateva melodi dupa care sunt topit...

Foarte adevarat e(eu fiind un fidel ascultator de muzica rap)ca unele formatii rap au inceput sa scoata muzica comerciala, ceva la moda in ziua de azi, de ex. BUG Mafia, inainte era formatia mea preferata, acum nu prea ii mai ascult...

Din 30 de calculatoare din fosta mea retea, 25 aveau calc plin de manele, si cred ca nu sunt singurul care a observat asta, pe mess rar mai vezi pe cineva sa asculte muzica buna, primesc zilnic zeci de mass-uri de genul "Cine are melodia Nicolae gutza & company - vreau iubirea inapoi, sau sunt barosan de barosan, dau cu paru, dau cu bata, dau cu sabia"...

Problema nu ar fi manelele in sine, insa prin simplu fapt ca majoritatea sunt copiate de la greci, de la arabi, de la orientali in genereal, mai sunt si traduse prost...De ce credeti ca au atatea dezacorduri si cuvinte incorecte, nu ca sa rimeze???

Am vazut acum vreun an jumate la Kensky Show pe Prima TV un duel verbal intre un roker(pletos si nespalat cum spunea cineva mai sus) si un manelist(spuma societatii, la costum, cravata si cu botul de la pantofi care ii ajungea pana la nas)...Pana scotea manelistul o fraza legata din gura deja era facut de tot kkt-ul de roker-ul...

Din toate aceste lucri ne dam seama cat de jos se duce cultura si gandirea romanului...

Respect tuturor...

Parazitii4ever

iancu dragosh15.07.2006 20:13

Rap-ul si rock-ul au fost initial genuri muzicale necomerciale. In acest moment doza de comercial din rap sau hip-hop este pur si simplu sufocanta, se produc"artisti" pe banda, pusti luati din ghetouri, cu vocea puternica si muschi cat cuprinde care nu sunt in stare sa silabiseasca trei cuvinte in limba engleza. Rock-ul a trecut prin perioada lui comerciala in anii '80,vezi puzderia de hairy-bands, iar acum pot spune ca se afla intr-o postura Ok. Are in continuare doza lui de comercial, insa parca mai poti sa respiri niste muzica pe langa.

Daca vrei sa asculti muzica care nu a fost si nu va fi nicodata comerciala incerca jazz si blues, muzica compusa de adevaratii artisti ai ghetourilor.

IL_Diablo18.07.2006 10:14

Eu am o alta idee. Sa deschid un topic numit "agramaticalitati", ca sa-l citez pe costi costitza. La ce greseli am vazut doar in acest topic... Fratilor ascultati cate manele vreti, dar incercati sa scrieti corect! Macar lucrurile de baza! Degeaba urlam ca nu ne plac manelele, daca dam in balarii limba romana. O ucideti aici, o calcati in picioare. :roll:

no_problem18.07.2006 10:54

1.Io vreau doar sa-i felicit pe cei care au facut misto de muzica asta pe aici. Din pacate prea putini, restul ascunzandu-se cu faze precum "e parerea lui" etc. nu zice nimeni sa-i omori, da' ironia, sarcasmul chiar cred ca le-ar face bine si i-ar scutura un pic pe cativa dintre ei. Doar cativa pt ca majoritatea "cicalaca" nu pot pricepe unele ironii.

2.Pe baietii care canta manele si isi leaga numele lor nesemnificativ de Steaua i-as pune sa alerge dezbracati pe Magheru de la un capat la altul printre fanii lor la fel de nesemnficativi pt mine ca si ei.

3.Baietii aia 2 care au ceva cu rock-ul si cu rockerii, cu muzica electronica si de fapt cu orice ce nu se face pe o Orga(cum bine zicea cineva mai sus) ar trebui sa-si aminteasca gluma cu telefonul de cand eram mici. Adica spuneti-ne cati m de fir telefonic aveti si apoi spanzurati-va cu el.

toate ca toate, da' cum pm sa asculti mizeria aia si sa mai ai si impresii despre alte genuri de muzica?

4. Din pacate multi suporteri ai echipei noastre asculta manele. Si multi suporteri sunt f prosti pe toate planurile. e trist da' trebuie sa o recunoastem. in fond, asa e toata populatia tarii de care ne lovim maj zilnic.

Asa ca rockerii si ca o coreg a grupului Ultras: Steaua rullzzzzz!

gone18.07.2006 12:00
Articol din revista TV Manele Magazin.L-am extras din revista litera cu litera  

Portretul robot al barbatului de succes din lumea manelelor.  

Un vechi proverb romanesc spune ca nu haina face pe om, probabil ala care a pus in circulatie proverbul nu era sanatos la cap. Haina face pe om si inca cum. Multi dintre cei care asculta manele sunt oameni care au realizat ceva in viata si vor sa ti-o arate. Haina si accesoriile sunt semnele prin care comunicam cu cei din jurul nostru. Haina sau mai precis hainele, dau informatii pretioase despre cine suntem, ce vrem, dar mai ales despre ce am dori sa fim. Si pentru ca multi dau prea repede cu stangul in dreptul, ne-am gandit sa facem un mic portret robot al ascultatorului de manele, care e si om de succes nu ghertoi care prinde peste cu trestia pe Herastrau.  

Mircea N. STOIAN  

Ochelarii:  

E de preferat ca ochelarii sa fie cu rame groase si neaparat de firma. Firma trebuie sa se vada bine de tot de la distanta. Dolce & Gabana, Versace, Armani  

Lantul:  

Simbolizeaza bunastarea celui care-l poarta. E obligatoriu sa fie gros, dar nu in exces.Daca are si ceva diamante e minunat. Mai multe lanturi suprapuse e semn de lipsa de seriozitate si ingamfare. Firme recomandate: Chopard, Dolce & Gabana, Bvlgari.  

Camasa sau tricoul:  

De evitat camasile sau tricourile cumparate de la Mall. Sunt de cele mai multe ori facaturi si le poti gasi la Dragonul rosu la preturi de trei ori mai mici. Smecherii aleg firme ca Levi?s, Camel, sau Columbia.  

Ceasul:  

Obligatoriu din aur si obligatoriu Rolex. Patek Philippe, Omega, Rado, si Vacheron Constantin ar fi o varianta pentru cei mai sofisticati.  

Blugii:  

Cat mai rupti si peticiti. E de asemeni de preferat sa fie cumparati de la magazinele de firma din Milano, Paris, New York, Sofia sau Londra. Cu cat arata mai jalnic cu atat sunt mai pretiosi.  

Amanta sau iubita:  

Ideal ar fi sa aiba intre 18 si 22 de ani; peste 22 de ani e prea batrana si trebuie schimbata. Nu conteaza cat costa intretinerea ei. E imaginea puterii, a potentei inca vioaie si a masculinitatii.  

Concluzie: Academia Catavencu are acum o noua concurenta.

Este preluat de pe alt forum. Deci, voi cei care ascultati manele bagati la cap. :lol:

Mya_Steaua27.08.2006 03:40

Nu ! categoric nu !

borcescu_coposan31.08.2006 15:22

Eu Rocăr (rocker)| Eu Anti-Manele | "Manele E" pentru analfabeti, muncitori pe santier, angajatii lu prigoana la rosal, pentru aia mai colorati, pentru betivi, si oameni cu gusturi proaste, si fara cultura muzicala. Si va rog, nu mai confundati muzica, cu manelele..

Muzica = MUZICA

Manea = Manea

Exact cum Apa = Apa (Lichid), Lumina = Lumina, si Prostu = Prost.. daca ii zicem la manea ca e muzica, e ca si cum am zice la apa, ca e prost..sau la lumina ca e lichida... lucruri total diferite..nici nu merita cearta...unii asculta muzica, altii asculta manele (boceli cantate de afoni pentru afoni)

LoveNesta31.08.2006 16:00

^mare dreptate ai tu... :wink: :D

Andreya01.09.2006 09:38

Eu ascult toate genurile de muzik..inclusiv manele..asta depinde de starea mea de spirit cum s-ar zice...dar la un chef treb sa fie inclusiv manele :roll:

«13456»