imi place numele topicului :roll:
noi romanii vorbeshte bine romaneshte ![]()
imi place numele topicului :roll:
noi romanii vorbeshte bine romaneshte ![]()
Pai numele l-am pus special pentru oamenii care este care iubeste manele. Orice alta forma a titlului ar fi insemnat o lipsa crasa de respect fata de acei onorabili melomani.
Pai numele l-am pus special pentru oamenii care este care iubeste manele. Orice alta forma a titlului ar fi insemnat o lipsa crasa de respect fata de acei onorabili melomani.
hahahAHAhAHAa...i got it now=))haHAHAHA
Daca ai apucat sa-i vezi live pe Queen,n-ai cum sa asculti manele!De 3 ori am coborit din taxi pt ca soferul asculta manele...
Nu-mi plac manelele.
Sa zic,si de ce anume nu-mi place acest gen de muzica:
1.Nu e ceva original[in mare parte copieri de la greci,turci etc].
2.Cum spuneau si altii,sunt vulgare iar daca nu sunt vulgare suna a jale.
3.Nu am absolut nimic inpotriva celor care asculta manele[doar ca ma oftic atunci cand cineva care asculta manele ma intreaba daca eu nu ascult,ii zic nu-si imi sare in cap 8O .]Merg,pe idee fiecare asculta ce vrea si asta e.
4.Au facut furori acum multi ani ,dar acum parca s-au dus la 'fund' nu mai sunt promovate ,ma rog cantaretii de manele sunt suparati ca vezi Doamne nu sunt promovati...pai nu stiu au atatia bani .zic si eu sa-si deschida un post TV cu astfel de muzica si atunci e ok,daca nu e deschis deja. ![]()
Ps.Hai,sper ca nu se supara nimeni pe mine,ascultatorii de manele,zic...mi-am dat si eu o parere.
Nu-mi plac manelele.
Ai vrut sa zici probabil: "Nu-mi place manelele. "
Hehe ,ok nu-mi 'place' manelele. :lol:
Nici mie nu imi "PLACE" manelele....
Interesenat topic....;)Buna discutie...dar hai sa discutam si despre ce se asculta, daca zicem ca nu ne "place" manelele
Fratilor noi cu Maria :wink: ei cu Mercedesa :lol: :lol: :lol: :lol: