FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Va "place" manelele ?!

«1236»
Motanu D25.04.2006 20:44

Ca sa fiu si eu in concordanta cu circul recent de pe acest site am decis sa deschid o discutie despre un subiect destul de mediatizat in ultima vreme.

Unii se bat cu pumnul in piept ca manelele nu sunt pentru stelisti ci pentru ciorile. Altii din contra sustin ca 60% dinre stelisti asculta constant manele.

Ma refer doar la fani si va rog sa faceti abstractie de preferintele lui Gigi sau ale fotbalistilor. Iar aici nu discutam gusturile ci doar incercam sa clarificam o problema care sunt sigur ca ii intereseaza pe unii !

Parerea mea o veti gasi in semnatura !

winner_00725.04.2006 20:46

Pai stati sa ma gandesc Manele=subcultura , cateodata vulgare .Raspuns egal :NU dar ca sa nu influentez votul ma las pagubas

No manele

winner_00725.04.2006 20:47

Acest topic a fost deschis din cauza unei declarati a unui inalt membru fcsteaua.ro ca 60% din site asculta manele

Meth0dMan25.04.2006 20:51

Toti tzaranii gospodarii si cocalarii asculta manele !!

gabriela25.04.2006 20:52

Eu personal detest manelele si nu le ascult niciodata, dar nu am nimic cu cei care asculta acest gen de muzica. Fiecare are dreptul sa asculte ce vrea, dar, dupa parerea mea, manelele reprezinta un gen de muzica destul de prost, ca sa nu zic foarte prost.

Motanu D25.04.2006 20:55

Apropo, va rog din nou sa nu postati aici dar de dragul a ma sustine pe mine sau pe altcineva ci sa va exprimati clar ideea !

Astpet si opinii contrare celei expuse de mine. Dar si argumente ! :wink:

DTP-Ludacris25.04.2006 21:11

mai trebuie sa raspund ?

va dati seama dupa nick :arrow: DTP-Ludacris

winner_00726.04.2006 05:24

Mie mi se par de subcultura .Intzelg uni la petreceri asculta dar mereu sa asculte cu sonorul la mexim.Jalnic!

antonika26.04.2006 07:32

jos manelele, nu ne reprezinta ca si echipa, sunt e rahat, si lumea din afara incep sa ne confunde cu ciorile de sub pod...

bodanelu26.04.2006 08:03

nu sunt un fan manele... dar cand va vad ca strigati in stanga si dreapta cu jos manele etc.. mor :)

O manea o auzi intamplator ca mergi pe strada si asculta unul la etajul 2 cu sonorul dat la maxim.

Decat sa fiu un pastilat care danseaza toata noaptea pe noile stiluri electronice mai bine prefer sa ascult o manea la o petrecere si sa beau o sticla de vin.

Deci votul meu este : exclusiv la petreceri

PS: Nu am nici un cd-u sau vreo melodie manea pe calculator :P

bijoux_bz26.04.2006 08:15

bravo. asa e. nici eu nu am nici o manea in calculator si nu ascult decat la perteceri pentru ca atunci cand bei intra mai bine vinu. pana la urma nu e neaparat nevoia de manele ci de lautari care in Romania sunt o traditie. din pacate muzica lautareasca de alta data (de pahar) s-a transformat in manele de prost gust. dar asta e. sper sa se shimbe ceva si sa dispara genu asta.

IONUTZ-CIPRIAN26.04.2006 08:55

:evil:>>>Nu sunt consumator de manele,ascult alte chestii(hip-hop,house),la petreceri mai merge,dar ma dispera aia care asculta asa ceva in masini,mai ales cei cu masini straine,vine unu langa tine la stop,tu asculti MAFIA in DACIA ta rablagita,si vine unu cu un A4 si rasuna "Adrian puradelul minune" cu asta chiar nu sunt deacord,dar la petreceri tre sa ascult ca nu am ce face,intra mai bine si bauturica iti mai da femeia din buci si pleci mai fericit spre o canapea :lol: !!>>> :twisted:

***alex***26.04.2006 08:57

NU! In calculator am doar maneaua "Suparat" care ii place lui Gigi. :D

bodanelu26.04.2006 09:05

@pala_ionut002 subsriu.

estephany26.04.2006 09:51

eu am srchele legate de maneleŞma operasem si imi fusese rau toata noaptea iar unul dimineatza pe la 7 a dat casetofonul cu manele la maxim :evil: :evil: .cred ca daca ma puteam apropia de geam i-l spargeam.

acasa sau pe calc nu am nici o manea dar vorba cuiva la petrecere asculti,ca fata ii mai clatesti si u privirea prietenului dar in alte circumstante :NU manelelor.

cannavaro26.04.2006 10:20

Si cand mai vezi pe cate unul ca se chinuie sa se faca auzite manelele lui ... si nici cu geamurile si usile deschise nu se aud cum ar dori el ...

Daca exista cerere exista si oferta... Daca lumea nu asculta manele ele dispareau de mult!

alinush8926.04.2006 14:45

Da Cannavaro,este cerere,dar iti garantez eu ca in maxim 5 ani,deja se va vorbi la trecut de manele,eu asa sper....nu sunt un ipocrit sa spun ca urasc manelele si sunt d-ala anti-manele....singurul loc unde ascult manele....si asta de conjunctura este la o petrecere,majorat,nunta etc....sa fim seriosi...suntem balcanici, si la o petrecere sau o nunta lumea danseaza si se simte bine,oricum aceste discuti au aparut pe tema acelei "melodii"..ca nu pot sa ii zic melodie, a lui Scooter pe ritm de manea,si dak nu ma insel prima data a fost data la televizor de niste lautari coloratzi....de fapt este pleonasm :lol: :lol: ..care venisera..de fapt erau din sevilla..si au aparut la televiziunile din tara....oricum..nu sunt de acord cu manelel in general :wink:

Motanu D26.04.2006 14:58

Incredibil !!! Pana acuma nu a afirmat nimeni ca ii plac manelele. Eu unul nu le suport nici macar la petreceri dar as fi vrut sa vad pe cineva caruia ii plac si sa-mi explice de ce !

Apropo, unde naiba sunt aia 60% de utilizatori de pe acest site care iubesc manelele ? :twisted:

alinush8926.04.2006 15:04

Motane stai linistit ca multi asculta...chiar sunt mari fani,dar nu da bine sa zici ca esti manelist...si cadn marea majoritate zice ca nu ii plac manelele,desi poate nu este adevarat,atunci stai in banca ta si zici ca esti mare ant manelist,asta fiind evident de suprafata....

iti garantez eu ca multi sculta manele,dar oricum...este dreptul lor,nu suntem pe un forum de discutii despre muzica si artisti sau mai stiu io ce..pana la urm a si un manelist poate fi la fel de bine un bun suporter al Stelei...ma rog..raman la parerea ca unii sunt falsi cand delcara ca sunt anti manele

Motanu D26.04.2006 15:37

Sa nu crezi ca ma numar printre iubitorii de manele care afirma contrariul doar pentru ca iti creaza o imagine superioara. Suna a naibii de patetic dar odata ce ai ascultat Metallica, de pilda, (sau orice alta muzica de calitate, indiferent de gen) iti dai seama ca manelele nu sunt muzica si ca nu merita !

Dar hai ca m-am departat de la subiect ! Daca cei care iubesc manelele nu vor sa posteze e ok. Dar macar un vot anonim... De dragul statisticii !

:wink:

DTP-Ludacris26.04.2006 15:48

hmm...da nu mai bateti frate apropo-uri ... :evil:

NU ASCULT MANELE ( dak e vb de mine)!!!

edit : daca vreti, stiu eu un user de pe forum care asculta manele pt k il am in Messenger ...doar datimi un PM si va spun cine e (aici nu a postat :evil: )

Motanu D26.04.2006 15:49

Nu am batut nici un apropo. Iar nick-ul e prea clar ca sa insinuez ca ai fi fan al manelelor ! :wink:

alex ripper26.04.2006 17:40

eu sunt mort dupa manele. respir manele,traiesc cu manele. Manelele e viata mea!!!

Cel mai mult imi place alea old scul!!! e cele mai tari indiferent unde le asculti,atata vreme cat e asculti cu sunetul la maxim.

redandblue26.04.2006 17:43

nu le suport!!

le-as da foc la toti manelarii imputiti...

alex ripper26.04.2006 17:44
nu le suport!!

pentru ca nu stii ce e bun in viata pentru tine. :wink:

«1236»