FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Va "place" manelele ?!

«123456»
rosicky30.04.2006 09:51

nu imi plac si nici nu ascult manele...

poate daca beau ceva :)

cocoapuff_Steaua30.04.2006 22:52

Desi ascult orice gen de muzica ( de la manele pana la clasica :) ) cred ca manelele "este" un gen de muzica de milogi[nu sunt rasist si nici eu nu sunt tigan, desi ascult orice]... nu am nimic cu manelistii si cu fanii lor, dar sa moara mhamha dacâ hãstia hau mai mhult deh 4 chlase...

Radu mic01.05.2006 00:22
eu o dau la euronews,pe cartun netuorc,pe fox kitz.

radem noi radem dar si cand ne va reprezenta la eurovision salam cu minunatul nostru copil..Adrian! cat de josnic poti fi pt a-ti face o pasiune din a asculta "manele"/tiganeasca?? cat de mort de foame si umil?...ahhh daca mai traia Antonescu!!!

antonika02.05.2006 06:38

antonescu, ceausescu sau chiar Vlad Tepes.......

Agy_2302.05.2006 16:23

Sincer sa fiu , ascult manele. Ca in aproape orice gen de muzica mai exita si "uscaturi" . Unele manele sunt oribile , iar altele sunt super tari. In afara de rock d`ala imputit ascult orice (daca imi place cum suna mel evident) . Cum pot pletosii aia nespalati sa asculte genu ala de muz nush . Asa cum ei sunt scandalizati de manele , asa sunt si eu de rock.

Agy_2302.05.2006 16:30

aaa si apropo , am fost la nenumarate petreceri , revelioane , majorate etc. Intrau pe usa baietii rai: rapperi , rockeri , houseri . La inceput cand auzeau manele nu mai stiau pe unde sa se ascunda sa nu mai auda , dupa vreo 3-4 beri sa vezi copiii ce se rupeau. Mai am un prieten rapper , ma vedea pe mine ca ascult manele , imi zicea:"Cum draq poti sa asculti muzica aia ma ?" Am incercat sa ii dau unele mel care imi plac , iar akuma baiatu cat de rapper ar fi , tot mai asculta cate o manea. Asa k mai cautati , poate vor fi unele mel care va vor "incanta" :wink:

antonika02.05.2006 21:40
aaa si apropo , am fost la nenumarate petreceri , revelioane , majorate etc. Intrau pe usa baietii rai: rapperi , rockeri , houseri . La inceput cand auzeau manele nu mai stiau pe unde sa se ascunda sa nu mai auda , dupa vreo 3-4 beri sa vezi copiii ce se rupeau. Mai am un prieten rapper , ma vedea pe mine ca ascult manele , imi zicea:"Cum draq poti sa asculti muzica aia ma ?" Am incercat sa ii dau unele mel care imi plac , iar akuma baiatu cat de rapper ar fi , tot mai asculta cate o manea. Asa ca mai cautati , poate vor fi unele mel care va vor "incanta"  :wink:

rahat... manele=tiganie=prostie=.......

radical03.05.2006 01:23
:lol:  :lol:  :lol: pai ala e steauatoro_to care e asa mare manelist incat a pus o manea pe videopnews.Te tine sa pui una pe videonews 8) ?

Mah copile...ce nu-ti place nu asculta, nu face aici pe inteligentul...

Ce e asa de greu...Viata e scurta, nu te stresa tu marele inteligent, ce nu-ti place NU ASCULTA, daca ai auzit de cuvantul IGNORE..

axl2303.05.2006 07:39

la nebunie imi plac manelele, mai ales cele cu flagrante greseli de gramatica, exprimare, logica si bun simt. reprezinta alter ego-ul unui popor ce nu stie unde se afla, nu stie ce trebuie sa faca, nu stie ce a facut pana acum si unde va ajunge.

o mare inventie a lumii muzicale a fost orga electronica, instrumentul minune, instrumentul cu o mie de instrumente, instrumentul muzical CARE A DISTRUS MUZICA ROMANEASCA.

pe pruteanu nu-l suport decat atunci cand vorbeste despre manele, nu-i gasesc nicio exagerare in momentele acelea, e superb.

redandblue03.05.2006 09:19

o singura vorba pentru manelari...impuscati-va!!!

Captain RedBlue03.05.2006 10:33

Nu! Dar vecinului meu de la etaj da, si numai cu volumul la maxim, sa moara mama! A lui evident! Ce credeti ca ar trebui sa fac?

armanovici03.05.2006 12:03

Sa iti modifici putin vocabularul...in primul rand.

In al doilea rand...debranseaza-l de la curent.

Captain RedBlue03.05.2006 12:18

In primul rand...nu cred ca este cazul, dar daca nu-ti place ceva poti sa reeditezi, doar esti moderator!

In al doilea rand...nu-i o solutie, pentru ca tabloul electric este incuiat...

strezahuzum03.05.2006 20:51

Eu sunt mai taliban, mai fanatic .. asa ca o spun direct : MANELELE SUNT UN GUNOI.

De fapt o comparatie mai corecta se poate face plecand de la o analogie cu natura. Exista un gandacel, care traieste ( toata viata lui de gandacel ) in balegar.

Exact. Bineinteles, a fost numit gandac de balegar. Cam asa ceva sunt manelele. Balegar. Dar unora le plac, le asculta si le lauda. Baietii astia sunt precum gandacul de balegar. Ei sunt in mediul lor natural, acolo traiesc, si se simt bine. Nu vor intelege niciodata ca alte animale gasesc dezgustator mediul de viata, ca simpla imagine a gandacelului provoaca dezgust si repulsie.

Dar ce sa-i faci, asa e in democratie. Fiecare e liber sa aleaga, iar daca alege sa traiasca in "balegar" nu poti sa-i interzici asta. Poti doar sa nadajduiesti ca in timp se va diminua numarul, incet-incet.

axl2304.05.2006 06:38

nu stiu daca exista vreun animal pe care sa-l dezguste gandacul de balegar, care e chiar simpatic dupa parerea mea, face lucruri uimitoare cu balegarul. ceea ce nu e valabil pentru manelisti, care din rahat fac rahat, nu bici. si nu stiu daca exista un animal cu care sa-i compari, ar fi o jignire pentru regnul respectiv, nu stiu, poate vreun lemur obscur de prin amazonia aia plina de boli.

ultras200404.05.2006 21:06
aaa si apropo , am fost la nenumarate petreceri , revelioane , majorate etc. Intrau pe usa baietii rai: rapperi , rockeri , houseri . La inceput cand auzeau manele nu mai stiau pe unde sa se ascunda sa nu mai auda , dupa vreo 3-4 beri sa vezi copiii ce se rupeau. Mai am un prieten rapper , ma vedea pe mine ca ascult manele , imi zicea:"Cum draq poti sa asculti muzica aia ma ?" Am incercat sa ii dau unele mel care imi plac , iar akuma baiatu cat de rapper ar fi , tot mai asculta cate o manea. Asa ca mai cautati , poate vor fi unele mel care va vor "incanta"  :wink:

acuma sincer cum draq poti sa asculti mel alea?

nu vezi cata tiganie cat prost gust sunt in versurile alea

mi-e scarba de astia ca tine

bleaaaaah

Agy_2304.05.2006 22:36

acuma sincer cum draq poti sa asculti mel alea?

nu vezi cata Giulesti cat prost gust sunt in versurile alea

mi-e scarba de astia ca tine

bleaaaaah

Nu toate manelele sunt la fel . Sunt si unele melodii frumoase. De unele imi este si mie scarba , asta e...

alex ripper05.05.2006 15:32

toate manelele e frumoase,numai ca e prost intelease ele.v-am mai zis nu stiti sa apreciati ce e fromos in viata.

andrei_8705.05.2006 16:18

subscriu in totalitate lui agy_23. nu pot sa-i sufar pe rockeri si ascult orice altceva, inclusiv manele.

nu tre' sa-ti fie rusine ca asculti manele. ca doar la betie n-o sa ascult 50cent sa-mi bubuie creierii (sau scooter...).

scooter si 50cent sunt bune sa te 'ridice' la moral, da' cand esti pus pe chefuiala tot maneua e cea mai buna.

Motanu D05.05.2006 16:20
Nu toate manelele sunt la fel . Sunt si unele melodii frumoase.

Daca chiar exista da si tu un exemplu ! :P

spre_2405.05.2006 17:31

io nu asc manele:|>:P ascult mult 50 cent..2pac..Eminem..Ciara..The game..(G-unit) si genu asta de muzika..si cateodata bug mafia si parazitii...si cateodata r&b:d

alex ripper05.05.2006 17:50

@andrei_87 & agy_23 reprezentati romanul limitat in gandire. Normal ca o muzica de copozitie,muncita nu va place,pt ca nu o intelegeti.Iar cu rockerii e alta poveste.Sunteti genul ala de oameni care in momentul cand vad un rocker zic ca e satanist.Din pacate sunt multi ca voi.Dati dovada de inculura in momentul cand faceti afirmatii de genul: nu suport rockerii,ca sunt nespalati si pletosi.Judecati oamenii dupa ce muzica asculta nu dupa ce au in cap.Condoleante voua si celor ca voi.Rockul a fost cu mult inainte sa va nasteti si o sa fie aici si dupa ce o sa muriti voi.

antonika05.05.2006 17:55
..... The game..(G-unit) .....

mai documenteazate din ce grup e The Game...

antiantisteaua05.05.2006 21:04

Ce sunt manelele :?:

Agy_2305.05.2006 22:08
@andrei_87 & agy_23 reprezentati romanul limitat in gandire. Normal ca o muzica de copozitie,muncita nu va place,pt ca nu o intelegeti.Iar cu rockerii e alta poveste.Sunteti genul ala de oameni care in momentul cand vad un rocker zic ca e satanist.Din pacate sunt multi ca voi.Dati dovada de inculura in momentul cand faceti afirmatii de genul: nu suport rockerii,ca sunt nespalati si pletosi.Judecati oamenii dupa ce muzica asculta nu dupa ce au in cap.Condoleante voua si celor ca voi.Rockul a fost cu mult inainte sa va nasteti si o sa fie aici si dupa ce o sa muriti voi.

Asa cum voi va dati cu parerea despre manelisti ca "este prosti" asa cred ca am si eu dreptul sa spun despre rockeri ca sunt "ciudati" din punctul meu de vedere. (cand vb de rock nu ma refer la Holograf sau Voltaj de exemplu . Super trupe ; mai ales Voltaj , unele mel imi plac si mie )

«123456»