FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noul regim FCSTEAUA.RO + forum

«1234568»
greco08.08.2013 19:18

Repet, **** Dinamo e consens intre fanii Stelei, iar **** Gigi nu e (nu pentru ca toti il iubesc, ci pentru ca multi prefera sa nu ne tiganim cu conducerea si multi il considera poate nu salvatorul dar nu neaparat "dusmanul" Stelei). Regulamentul de moderare al forumului reprezinta o pozitie oficiala a site-ului, iar pozitia oficiala nu este ca Gigi e dusmanul Stelei. Pozitia oficiala e:

- multi stelisti au diferite motive sa-l critice pe Gigi Becali

- majoritatea oamenilor (inclusiv PN, PS, oameni de tribuna) pe moment il ignora si se concentreaza pe echipa

- exista si o categorie importanta de stelisti care sunt in protest fata de el si considera ca nu putem sa-l ignoram

Deoarece Gigi Becali e un personaj controversat, nu putem permite injuraturi la adresa lui dar permitem critici inteligente si de bun simt.

Luam in calcul varianta cu fara injuraturi deloc daca asta preferati.

~~~

Din nou, vreau ca cineva sa vb. cu Fox pe PM si sa-mi transmita ca a inteles ca si-a luat ban-ul corect. Cand e gata sa revina (ca simplu user sau ca moderator) si sa discute civilizat si respectuous ii scot ban-ul.

Lari08.08.2013 19:28

Greco, ai inteles gresit randurile mele de mai sus. Prin urmare, voi fi incerca sa fiu cat se poate de concis:

- NU VREAU sa fiu nici redactor-sef, nici moderator-sef;

- NU AM VRUT aceste functii nici atunci cand Costi mi le-a oferit, in repetate randuri, incepand de prin 2010 (cam asa, cred), cand acest site a inceput sa intre in vrie cu multe chestii;

- NU IMI VOI DORI aceste functii NICIODATA in viitor. Atat din lipsa de timp (deci din imposibilitatea de a ma implica asa cum trebuie), cat si pentru ca am vazut de prea multe ori ca, atunci cand echipa are succese, lumea se implica, iar atunci cand performantele lipsesc, marea majoritate e apucata de boli precum: lipsa de timp, lipsa de chef, lehamite, sila, scarba, s.cl.

- VOI RAMANE alaturi de oricine NU VA INCALCA principiile pentru care am incercat sa militez, atat cat am putut, in perioada protestelor. Atunci cand voi considera ca sunt incalcate, unicul gest de protest pe care voi avea cum sa-l fac va fi acela de a renunta sa postez regulat pe acest site. Nu mi-am pus niciodata poalele in cap si nu voi incepe acum, la batranete.

Cu postul de mai sus nu am incercat decat eliminarea din mintea multora a 'teoriei conspiratiei' in ceea ce te priveste, atata tot, asa cum a fost si acea 'dezvaluire' ca te-a sunat Ala, in 2007.

Sanatate si spor! :beer2:

blindius08.08.2013 19:37

@greco: eu nu te cunosc si nu vreau sa te deranjez prea mult. Te rog din suflet sa imi scoti accesul de azi, nu duminica, pentru ca apare tentatia de a citi ce scrieti aici si dau in tremurat.

Ma doare la basca de fiica batausului de femei, nu avem pentru ce s-o respectam noi, din moment ce nu o respecta taica-sau, adica i-a pus silicoane de la varsta asta pentru a o introduce in lume. Il sunam pe Lutu sa stabilim un dialog cu Conducerea de la Jilava sau o fi domnul GEAMBAZI disponibil?!

Pe bune, serios! nu ai cum sa IGNORI aceste lucruri daca vrei sa ridici nivelul. De fapt, chiar s-a incercat asta, iar oameni ca steauatoronto, re-re-re-reabilitat, fac ce fac. Cred ca saptamana trecuta ce-i mai banasem o clona pentru limbaj de ultima categorie.

Pentru mine site-ul fcsteaua.ro SE IDENTIFICA in POZITIA OFICIALA fata de conducere, iar ce avem la Steaua sunt niste puscariasi si puscariabili, nicidecum oameni de dialog.

Asadar, te rog, sterge accesul, nu contul, mai curand de duminica.

greco08.08.2013 19:44

OK, e de inteles. Multumesc oricum ca ramai alaturi de noi.

2 precizari importante:

O mare problema a acestei comunitati sunt off-topic-urile. De exemplu: un articol despre un meci al Stelei se transforma intr-o discutie interminabila despre Gigi (e bun, e rau, sa stea, sa plece, etc.). De exemplu: un articol despre o actiune a galeriei (o coregrafie, o deplasare, etc.) se transforma intr-o discutie interminabila despre conducatorii peluzei si problemele galeriei. In ambele cazuri solutia corecta este crearea unui nou topic ("Nemultumiri fata de Gigi Becali", "Sugestii si discutii despre PN") si redirectionarea celor care vor sa discute despre asta acolo. Sper ca toti moderatorii sa inteleaga gravitatea acestei probleme si sa contribuie la solutionarea ei prin avertismente verbale si in caz de nevoie solutii mai drastice.

Va dau un exemplu de om care a fost indepartat de la site: Toshiro. Redactor vechi si respectat al FCSTEAUA.RO, cu multe de spus, care tine cu Steaua dinainte ca multi dintre noi sa ne nastem. In momentul de fata BANAT pe acest forum, si nevoit sa recurga la solutia de a-si face blog personal. Va rog sa faceti abstractie de opiniile lui despre Steaua (daca sunteti sau nu de acord cu ele) si de neintelegerile lui cu Filip Pindean (om despre care am auzit multe, dar care habar n-am cine e). Important e ca un stelist foarte vechi si civilizat nu mai are loc aici, ceea ce NU E NORMAL.

Un mail al lui Toshiro catre mine:

https://docs.google.com/document/d/1-2eB05z...OCFIypk9kA/edit

NU vreau sa vad raspunsuri punctuale la ce scrie in acel mail. Vreau doar sa sesizez problema pe care o percep nu doar becalistii sau suporterii de rezultate, ci si multi stelisti care au facut mai multe ca noi de-a lungul timpului. Cum ii atragem pe cei ca Toshiro inapoi?

greco08.08.2013 19:50
@greco: eu nu te cunosc si nu vreau sa te deranjez prea mult. Te rog din suflet sa imi scoti accesul de azi, nu duminica, pentru ca apare tentatia de a citi ce scrieti aici si dau in tremurat.

Ma doare la basca de fiica batausului de femei, nu avem pentru ce s-o respectam noi, din moment ce nu o respecta taica-sau, adica i-a pus silicoane de la varsta asta pentru a o introduce in lume. Il sunam pe Lutu sa stabilim un dialog cu Conducerea de la Jilava sau o fi domnul GEAMBAZI disponibil?!

Pe bune, serios! nu ai cum sa IGNORI aceste lucruri daca vrei sa ridici nivelul. De fapt, chiar s-a incercat asta, iar oameni ca steauatoronto, re-re-re-reabilitat, fac ce fac. Cred ca saptamana trecuta ce-i mai banasem o clona pentru limbaj de ultima categorie.

Pentru mine site-ul fcsteaua.ro SE IDENTIFICA in POZITIA OFICIALA fata de conducere, iar ce avem la Steaua sunt niste puscariasi si puscariabili, nicidecum oameni de dialog.

Asadar, te rog, sterge accesul, nu contul, mai curand de duminica.

Nu ma intereseaza aceste dorinte de actiuni dramatice. Nu te doare cu nimic sa-ti pastrezi accesul pana duminica, si daca atunci inca vrei sa nu mai fi mod, dorinta iti va fi respectata.

Nu ma intereseaza cine cu a pus silicoane, aici nu e voie sa scrii despre nimeni "slobozul sa ni-l inghita, sa o facem fericita", nici macar daca e vorba de o prostituata de pe Calea Vacaresti. Nu avem ce discuta in privinta asta.

Nu am cerut sa ignoram nimic, ci am cerut sa devenim mai reprezentativi pentru TOTI suporterii Stelei, inclusiv pentru cei aflati in protest, dar nu numai pentru ei, asa cum suntem acum.

FCSTEAUA.RO va avea o pozitie oficiala fata de conducere numai atunci cand va exista un consens in randurile suporterilor stelisti, pana atunci nu putem decat sa oferim o platforma oamenilor care vor sa abordeze acest subiect controversat din diferite perspective, oricare ar fi ele. Sunt permise articole civilizate atat pro cat si anti conducere.

Inteleg ca Steauatoronto a jignit ordinar foarte multa lume. Am mai explicat de cateva ori ca promovez amnistie pentru TOATE greselile trecutului pentru toti userii si moderatorilor, si ca incalcari ulterioare ale regulamentului nu vor mai fi tolerate. Mi se pare singurul compromis viabil.

Te rog sa-ti reconsideri pozitia si sa te mai gandesti daca vrei sa continui alaturi de noi. Daca vrei sa ne ajuti apreciem, si daca nu, nu stam in nimeni.

Dragoshel08.08.2013 19:51

cand ba vedea ca situl merge in directia care ii convine si cand va gasi comentariile care le doreste pe.site, va dori sa se intoarca. demonstreaza.i ca situl s.a schimbat nu.l stresa ca o faci degeaba.

cum mi.ai zis si mie, munceste si demonstreaza ca lumea trebuie sa revina pe site/forum.

axl08.08.2013 19:53
p.s. Mi se pare o greseala sa il numesti pe Axl moderator fix dupa ce el a atacat intreaga echipa de moderare, ca cica noi suntem acum catelusi care plecam capul in fata alpha dogului.

Pai si cine te-a oprit sa ma sanctionezi? Sau asteptai ok-ul de la pack master?

Mai serios acum, salutare baieti, bine ai revenit Tiberiu.

Cateva ganduri.

Din cate reusesc eu sa inteleg pentru inceput, Greco doreste sa se implice foarte mult, a cerut control total la site, i s-a dat. Acum vrea increderea noastra, eu sunt dispus sa i-o acord.

Mai apoi, sa analizam nitelus situatia in sine. Unii dintre cei de aici, si staff si useri, habar n-au cine-i Greco. E un nene care e din neant admin, taie si fulgera, vine cu niste idei nastrusnice si impune reguli de necrezut. Cei in cauza au auzit poate de Greco la cearta aia de pomina, cand ne tot intrebam unde-s utilizatorii aia minunati si de ce nu mai intra pe site, dar doar atat. E normala reticenta, e normal sa se simta tradati, inselati, scarbiti, cand ei cred ca li se impune sa scrie cu "Domnul" de-acum. Ce nu inteleg ei e ca nu li impune asta, li se impune sa aiba un limbaj civilizat, atat. Poti spune Gigi, poti spune Becali, nu te obliga nimeni sa scrii Domnul George Becali. Esti sanctionat daca scrii imputitul de Becali la fel de bine cum esti sanctionat daca scrii imputitul de [insert nume de glorie aici]. Nu ideea te baga in belea, ci exprimarea. Si regula asta o salut din toata inima, nu pentru ca n-o sa-l mai injure lumea pe jeg aici, ci pentru ca n-o sa mai fiu nevoit sa citesc mizerii, indiferent daca-s la adresa conducerii, a gloriilor sau a suporterilor, intelegeti?

Mai apoi, apropierea de peluze pe mine personal ma lasa rece, n-o sa lucrez in sensul asta pentru ca nu ma invart in cercul asta. Nici n-o sa pun bete in roate, m-as baga unde nu-mi fierbe oala.

Si mai apoi, relatia cu oficialii, la fel, ma lasa rece, si-s reticent ca vom putea avea vreodata o relatie de colaborare cu clubul fara sa fim nevoiti sa ne umilim. Eu unul n-o voi face.

Ce mai era? A, da, site-ul sa redevina site-ul suporterilor stelisti. Ader, cum sa nu, am tot repetat lucrul asta pana la epuizare, fcs.ro nu este site-ul suporterilor stelisti protestatari, ultrasi, bucuresteni, etc., este site-ul tuturor suporterilor stelisti, am tot spus asta de fiecare data cand am crezut ca e necesar.

Despre configuratia interna, cu mozi si mod sef n-am mai nimic de zis, cam tot ce scrie acolo ar trebui sa fie respectat de la sine, nu ar fi trebuit sa vina Greco sa ne spuna ca un mod trebuie sa fie impartial si corect.

Asta cu limbajul permis si cel nepermis e cu dus intors, greu de realizat, neproductiv, ineficient. Ce facem, liste cu jigniri si injurii? Userul e inventiv, daca vede ca "tampit" e interzis va folosi "batut in cap", dupa ce apare si "batut in cap" pe lista va folosi "cretin" si tot asa. Aici trebuie sa se vada talentul si discernamantul unui mod, in primul rand sa previna limbajul suburban si apoi sa discearna ce este limbaj injurios si ce nu este, fara sa fie nevoie de liste cu cuvinte permise sau interzise. Asta cu expresiile permise aduce a cenzura chiar daca nu e, si cenzura nu miroase bine. Mult mai ok mi s-ar parea ca modul sa stie sa discearna subtilitatile care unora le scapa, da, Vlad, de tine vorbesc, si sa actioneze firesc, nu sa caute in lista sau sa-l intrebe pe Greco daca expresii gen " MM ca meneger e cum e dar se imbraca aproape ca un papitoi, ar spune unii". Bine, am dat un exemplu stupid, n-am altul mai bun.

Cat despre **** Gigi si **** Dinamo, amandoua contin limbaj suburban si amandoua trebuie sanctionate. Vrem limbaj coerent si decent, dar pana la javre si ciori? Pe aia ii putem injura ca la usa cortului in public?

Si acum buba, "sa nu aiba pozitii oficiale vis-a-vis de conducere, si sa minimizeze importanta acordata subiectului". Cum ti-am spus si in pm Greco, asta cu pozitia oficiala e irelevanta, nu un mod da pozitia oficiala a site-ului, admin-ul si redactorii fac asta. Dar tu ne ceri sa minimalizam importanta subiectului si eu inteleg asta: vine Costel si intreaba "Da de ce fcs.ro si-a schimbat radical pozitia (pentru ca indubitabil, asta va fi impresia creata, fie ca este sau nu este adevarat), ca acum o luna puteam sa-l injur pe Gigi si nu pateam nimic?". Ce sa faca modul ca sa minimalizeze? Sa-i zica "Lasa asta, ia uite ce gol frumos a dat Tanase."? Sa nu-i zica nimic? Sa-i zica "Pai depinde ce intelegem prin radical si depinde ce intelegem prin pozitie. Castravetele este un fruct dicotiledonat, de culoare galben-verzuie, el face parte din familia curcubitaceelor."

Greco, prin obiectul asta al minimalizarii tu ceri mozilor, sa nu folosesc cuvinte mari ca principii, datorie, onoare, demnitate, ceri mozilor sa-si calce pe inima si sa abureasca userul. Sa fie nitelus ipocriti. E mult ce ceri. Pentru mine cel putin. Nu stiu cati pot da ce ceri tu.

In concluzie:

- ai increderea mea pentru cel putin trei luni e-acum inainte;

- o sa respect regulile cu mici ajustari, de exemplu pe "Jiji" o sa-l editez in "Gigi" si-o sa cer prin pm sa se respecte noile reguli, la nerespectare repetata o sa sanctionez;

- n-o sa ma implic in reluarea relatiilor cu ultraseria sau clubul;

- n-o sa atac staff-ul in public dar aici da;

- n-o sa fiu ipocrit.

In rest, sa fie intr-un ceas bun. Multa minte celor care trebuie inca sa se decida.

greco08.08.2013 20:07

axl, ma bucur mult ca esti alaturi de noi si citind rapsunsul tau cred ca ne vom intelege foarte bine.

- vad ca ai inteles exact norma de civilizatie pe care doresc s-o impun, sper sa promovezi aceste reguli (cu ajustarile de rigoare) in randurile moderatorilor

- apropiere de peluze: nu lucrezi personal, nu pui bete-n roate, sunt complet de acord. Sper ca echipa de moderare sa abordeze cu grija acest subiect sensibil si sa faca tot ce se poate ca ultrasii si non-ultrasii sa poata discuta civilizat aici (fara jigniri, acuze personale, amenintari, etc.). eu cred ca se poate repara aceasta relatie distrusa si tot ce cer de la voi e moderare responsabila

- relatie cu oficialii: nu trebuie sa faci nimic in privinta asta, decat, la fel sa ajuti la recreerea comunitatii TUTUROR suporterilor stelisti, si cand asta vom reprezenta ca site vor fi dispusi sa si dialogheze cu noi. si daca nu, nu, important e sa facem ce putem de partea noastra

- limbaj nepermis: OK, fara limbaj suburban de orice fel (niciun "****", fara "tigani", etc.). vrei sa coordonezi un efort de calibrare al viitoarelor standarde de moderare si sa lucrezi cu ceilalti moderatori in privinta asta? treaba ta daca vrei sa faci asta printr-un regulament, printr-o lista de guideline-uri, dar faceti in asa fel incat sa fiti toti pe aceeasi lungime de unda, iar noii moderatori care vor veni in viitor sa inteleaga usor care e SPIRITUL in care trebuie moderat aici

- cand te intreaba cineva de ce ne-am schimbat pozitia fata de conducere poti sa-i spui ca, in calitate de site al tuturor suporterilor nu avem o pozitie oficiala fata de conducere ci reprezentam spectrul de opinii al suporterilor Stelei, indemnand la toleranta, respect reciproc, si civilizatie

- nu vreau sa fie nimeni ipocrit, vreau doar sa revenim ce eram pe vremuri si sa nu mai fim perceputi ca reprezentanti ai celor 1% stelisti care sunt in protest radical, chiar daca poate ei sunt cei mai inteligenti suporteri

- multumesc pentru increderea acordata, efortul tau va fi rasplatit pe criterii meritocratice si dupa cat de mult vrei sa te implici cu responsabilitati si drepturi suplimentare (valabil pt oricine altcineva)

- daca lucrurile o iau pe aratura discuta direct cu mine si rezolvam

axl08.08.2013 20:16
- limbaj nepermis: OK, fara limbaj suburban de orice fel (niciun "****", fara "tigani", etc.). vrei sa coordonezi un efort de calibrare al viitoarelor standarde de moderare si sa lucrezi cu ceilalti moderatori in privinta asta? treaba ta daca vrei sa faci asta printr-un regulament, printr-o lista de guideline-uri, dar faceti in asa fel incat sa fiti toti pe aceeasi lungime de unda, iar noii moderatori care vor veni in viitor sa inteleaga usor care e SPIRITUL in care trebuie moderat aici

Desigur. Va trebui sa stiu cine vrea sa se implice, facem un grup de lucru si-i dam bataie. N-ar trebui sa fie prea greu sau sa dureze prea mult, sunt chestii de bun simt si regulamentul actual le acopera in mare pe toate.

Cine vrea sa ma ajute sa-mi dea pm, trebuie rezolvat pana duminica.

efortul tau va fi rasplatit pe criterii meritocratice si dupa cat de mult vrei sa te implici cu responsabilitati si drepturi suplimentare (valabil pt oricine altcineva)

Astea pe mine iar ma lasa rece, nu ma implic pentru ca vreau sa fiu verde, rosu, sau pentru ca pot sa inchid un topic si sa sterg o postare. Astea-s nimicuri. Tu vrei sa faci o treaba si eu sunt de acord sa te ajut sa faci treaba aia. Moderatul nu mai e de mult timp o placere pentru mine, ultimii doi ani au fost chiar un chin. Dar ne inhamam la carul asta si incercam sa-l trecem macar primul deal.

drvladyk08.08.2013 20:25

draga greco te rog nu te supara dar esti rupt de realitate. imi voi pune intrebarile maine la cafea. axl are catifea pe limba asta o stim toti. empyro macar isi asuma opiniile seara faina baieti

Adrian08.08.2013 20:26

Nu trebuie sa-mi dea voie nimeni ca sa fac ceva, axle. Asa cum am discutat si cu Greco, eu nu voi bana stelisti. Daca iti doreai un ban de la mine, n-ai sa iei. Poate ca esti un lingusitor si un caracter mai putin frumos dar esti stelist. Nu o sa te banez pe tine daca nu sunt banati oameni ca xray sau lorimer.

Greco

E admirabil ce a zis Toshiro... foarte admirabil daca ne gandim ca a ajuns la respectivele concluzii doar acum cand echipa a ajuns sa joace bine. De ce nu trimitea astfel de mailuri cand echipa termina pe locul 6?

Am inteles ca e un stelist vechi, civilizat, intelectual, dar sa nu ne ia de prosti. Si eu discut cu stelisti bucuresteni cu peste 40 de ani de stelism la activ si imi spun ca sunt profund dezgustati de cioban, de situatia de la echipa, de ceea ce au devenit suporterii. Nu cred ca e Toshiro cu nimic peste ei.

Fiecare isi urmareste interesul. Daca pe el il intereseaza doar fotbalul, atunci e normal sa nu-i pese si sa il enerveze articolele extrasportive.

greco08.08.2013 20:32

OK, ai aici lista cu raspunsurile de pana acum:

https://docs.google.com/document/d/1YuZOYKm...WtgVbYJtTs/edit

O sa-ti dau acces s-o editezi in functie de cine ramane / renunta / mai vine.

Pari complet capabil sa coordonezi noua echipa de moderare, deci in momentul de fata iti dau tie responsabilitatea:

• sa stabilesti grupul de moderatori, incercand sa atragem oameni cat mai diversi
  • sa coordonezi editarea unui document care sa prezinte clar si concis spiritul de moderare, ca sa-l putem face cunoscut tuturor utilizatorilor forumului si noilor moderatori. te rog nu uita de: amnistie pentru greselile trecutului, nevoia de a incerca sa ne impacam cu grupurile de oameni pe care i-am indepartat intentionat sau neintentionat pana acum, rezolvarea problemei off-topicurilor, etc.
  • sa strangi propuneri de oameni care pot contribui la noua directie (ideile tale + de la ceilalti moderatori)

Eu as prefera sa faci asta pe un topic in sectiunea de moderare ca sa putem urmari discutiile.

Cand am spus ca poti avansa in functie de performanta n-am vrut sa-ti gadil orgoliul ci sa subliniez ca-mi doresc sa transformam din nou FCSTEAUA.RO intr-o MERITOCRATIE.

Spor la treaba! Sper sa faci un topic nou, sa-i dai "pin" (sau daca nu merge sa ma anunti sa-i dau eu "pin").

drvladyk08.08.2013 20:34

lari eu te sustin, la fel si altii..lasa vrajeala si implica-te servici avem toti

Empyro08.08.2013 20:34
Desigur. Va trebui sa stiu cine vrea sa se implice, facem un grup de lucru si-i dam bataie. N-ar trebui sa fie prea greu sau sa dureze prea mult, sunt chestii de bun simt si regulamentul actual le acopera in mare pe toate.

Cine vrea sa ma ajute sa-mi dea pm, trebuie rezolvat pana duminica.

axl, bine te-am gasit si salut initiativa cu regulamentul. Sper sa faci act de prezenta mai des, comparativ cu ultimele luni. Ar fi cam dificila moderarea daca as pune o intrebare si as primi un raspuns in cateva zile, iar problema nu ar mai fi de actualitate.

greco08.08.2013 20:35
draga greco te rog nu te supara dar esti rupt de realitate. imi voi pune intrebarile maine la cafea. axl are catifea pe limba asta o stim toti. empyro macar isi asuma opiniile seara faina baieti

axl are > 6,000 de posturi si pare ca a inteles si e de acord cu noua directie. pare inteligent si capabil.

pentru abuzuri / greseli ii vor fi revocate accesul si privilegiile, lui si oricui altcuiva

E admirabil ce a zis Toshiro... foarte admirabil daca ne gandim ca a ajuns la respectivele concluzii doar acum cand echipa a ajuns sa joace bine. De ce nu trimitea astfel de mailuri cand echipa termina pe locul 6?

Am inteles ca e un stelist vechi, civilizat, intelectual, dar sa nu ne ia de prosti. Si eu discut cu stelisti bucuresteni cu peste 40 de ani de stelism la activ si imi spun ca sunt profund dezgustati de cioban, de situatia de la echipa, de ceea ce au devenit suporterii. Nu cred ca e Toshiro cu nimic peste ei.

Fiecare isi urmareste interesul. Daca pe el il intereseaza doar fotbalul, atunci e normal sa nu-i pese si sa il enerveze articolele extrasportive.

- putin important ce facea Toshiro cand echipa nu juca bine, dar cu siguranta era la fel de stelist si atunci

- te cred ca sunt stelisti vechi anti-Gigi, si au loc toti aici pe site. repet, trebuie sa fim mai REPREZENTATIVI decat suntem acum.

- fie lucrurile cum or fi, e anormal ca am reusit sa indepartam pe cineva ca el, indiferent in ce privinte suntem sau nu de acord cu el

MoWeed08.08.2013 20:36

Daca dadeam si eu o limba scurta poate deveneam sef. De ce, Doamne, nu m-am gandit la asta? :))

greco08.08.2013 20:38

Am zis din start ca nu vreau sa ma ocup de moderarea forumului. Daca axl face treaba buna eu mi-am terminat misiunea. Daca nu face treaba buna re-devin coordonator interimar pana gasim pe cineva de incredere. Nu inteleg ce rost are misto-ul asta, dar treaba ta, privesti lucrurile cum vrei.

Adrian08.08.2013 20:39
- fie lucrurile cum or fi, e anormal ca am reusit sa indepartam pe cineva ca el, indiferent in ce privinte suntem sau nu de acord cu el

Oare pe Fox nu l-ai indepartat chiar tu?

axl are > 6,000 de posturi si pare ca a inteles si e de acord cu noua directie. pare inteligent si capabil.

Eu am peste 10 mii de posturi si nici nu i-am injurat lui axl familia, asa cum a facut el in cazul meu, nici nu am ajuns aici lovind in altii si facandu-i catei, nici n-am agende ascunze. Ca e foarte amuzant ca axl a revenit pe site fix mod. Pana acum era la scufundat probabil.

De ce sa nu fiu eu sef peste mozi?

Lari08.08.2013 20:41
lari eu te sustin, la fel si altii..lasa vrajeala si implica-te servici avem toti

Nu e nicio vrajeala. Nu am de ce sa-mi asum responsabilitati pe care nu am cum sa le duc la indeplinire, iar timpul necesar e numai una din problemele spinoase pe care le am.

axl08.08.2013 20:42
axl, bine te-am gasit si salut initiativa cu regulamentul. Sper sa faci act de prezenta mai des, comparativ cu ultimele luni. Ar fi cam dificila moderarea daca as pune o intrebare si as primi un raspuns in cateva zile, iar problema nu ar mai fi de actualitate.

Am lipsit intentionat, ma scarbise ultimul scandal, nu mai stiu care. M-a scos din amortire un pm de la Lari. Vreau sa te implici si tu in ce avem de facut in legatura cu limbajul si alte alea.

Domnilor, acuzati-ma de ce vreti. AICI. Dar orice atac pe forumul public asupra staffului venit de la staff va fi aspru pedepsit.

Greco, acum ma culc, ca ma trezesc la 5, am scufundari. Maine la pranz voi deschide topicul respectiv, vom discuta cateva ore.

Dragoshel08.08.2013 20:43

bai moweed tu la 12.000 de posturi estilejer sef de scara

drvladyk08.08.2013 20:43

bine lari, hai sa ne bagam p toti

greco08.08.2013 20:44
Oare pe Fox nu l-ai indepartat chiar tu?

Eu am peste 10 mii de posturi si nici nu i-am injurat lui axl familia, asa cum a facut el in cazul meu, nici nu am ajuns aici lovind in altii si facandu-i catei, nici n-am agende ascunze. Ca e foarte amuzant ca axl a revenit pe site fix mod. Pana acum era la scufundat probabil.

De ce sa nu fiu eu sef peste mozi?

Pe Fox nu l-am indepartat eu, i-am dat ban - repet a 3-a sau a 4-a oara pentru injuraturi ca la usa cortului. Si sunt dispus sa-i dau un-ban si chiar sa-i redau accesul de moderator daca vrea sa participe la efortul de a crea aici un mediu tolerant, civilizat, respectuous.

Asa e, nu vazusem cate posturi ai si tu. Daca ti-a injurat familia a gresit. Repet ce-am spus de nu stiu cate ori: greselile trecutului se iarta acum, toate greselile viitoare se pedepsesc drastic.

De ce sa nu fii sef peste moderatori: pentru ca acum nu sunt convins ca esti 100% de acord cu noua directie. Nici axl nu e 100% de acord, dar chiar daca avem mici neintelegeri pare ca suntem aproape pe aceeasi lungime de unda.

Daca participi la noul proiect si lucrezi bine cu toti moderatorii vei avea responsabilitati sporite de moderare / coordonare, vedem si discutam la momentul potrivit. Asa cum i-am spus si lui Dragoshel ca daca va coopera si ne va ajuta la noul efort va redeveni admin pe forum.

Pentru orice nemultumire legata de coordonarea lui axl - PM direct la mine si rezolvam prompt.

Adrian08.08.2013 20:45
Domnilor, acuzati-ma de ce vreti. AICI. Dar orice atac pe forumul public asupra staffului venit de la staff va fi aspru pedepsit.

Mai serios acum, se intampla ceva extrem de interesant aici. Greco s-a intors dupa o perioada lipsa de 5 (cinci!) ani cu o atitudine de alpha male, cea ce mie imi place foarte mult, bravo Greco, si la mai mare! Si ceea ce e extrem de interesant e ca toti, dar absolut toti cei care se dadeau alpha male au coborat coada si urechile si stau cuminti in expectativa ca nu cumva alpha male cel nou sa-i scuture nitel.

Si acum ramane de vazut daca Greco este cu adevarat alpha (ceea ce mi-ar placea) sau disimuleaza si el.

Si acum va rog sa ma scuzati, ma duc sa fac niste snorkeling la Olimp, e o apa cristal.

:rolleyes:

axl08.08.2013 20:47

Nu fi magarus si citeste cum trebuie. Atunci nu eram mod, eram user.

«1234568»