Deci s-o luam metodic, si daca dupa toate astea ei vor refuza sa discute, nu vom avea niciun raport cu ei si gata.
Problema este insasi dorinta de a vorbi cu ei, chiar ma doare in cot daca accepta sau nu. Tu nu intelegi ca pentru toate mizeriile care le-au facut (muuulte mizerii, chiar si dupa 2006 sau 2007 cand te-ai retras tu), nu ar trebui sa avem ce discuta cu astia?
Pana la un punct inteleg, poate, si dorinta ta de a-i ignora desi nu sunt de acord cu asta. Dar sa colaboram cu groparii Stelei doar de dragul de a atrage toti asa-zisii fani de pe sport.ro? Ce facem acum, ne curvim pentru trafic? Ne apucam sa lingem unde am scuipat doar pentru a atrage prostimea (adica exact aia care dispar la prima infrangere)?
Tineti-va tarlaua si transformati-o intr-un fel de sport.ro putin mai elevat si mai civilizat (desi poze cu tate si buci ar atrage "fanii adevarati" pe site imediat). Eu nu imi bag **** in principiile mele doar de dragul de a "fi relevant".
LE: Intr-o societate normala un dialog cu conducerea ar fi binevenit. Dar nu traim intr-o societate normala si nici conducerea este una normala. Conducerea la Steaua inseamna Jiji. Mai bine imi rupe Toronto picioarele decat sa colaborez cu el
LE2: Vad ca suporterul Craiovei redondo (sau Lorimer cum isi zice pe a 5-a clona) face avancronici. Deci am nimerit 3 din 3. Vlad v-ar putea confirma, dar si-a dat singur ban pe vreo 10 ani.
LE3: Nimeni nu si-a dat demisia doar "pentru ca nu puteti trece peste jigniri din trecut si nu puteti colabora cu oameni din alte tabere". Asta este doar o problema si nu este cea mai mare.
Pentru tine, care nu ai fost aici, este foarte usor sa zici asta, sa vii si sa te erijezi intr-un etalon al civilizatiei.