Greco, toti regretam perioada buna a siteului. Da' ce nu intelegi tu e faptul ca fix ignoranta a distrus acea perioada.
Cica majoritatea s-au retras pentru ca e prea multa ura. Unde? Ca suntem doar o mana de oameni care chiar uram ciobanul. Restu' se fac ca nu le pasa. Restu' mai mult ne urasc pe noi. Deci eu chiar nu inteleg ce ura i-a putut convinge pe Toshiro si ceilalti sa nu mai intre.
Era ura cand scriam ca puscariasul isi bate joc de fostii mari stelisti? Pai ce ar fi trebuit sa fac? Sa il pup in fund si sa ii dau dreptate? Sa ii vorbesc frumos si sa il sfatuiesc sa se impace cu aia?
Am scris doar adevarul: puscariasul nu are ce cauta la Steaua. Nu e compatibil cu acest club.
Despre ce ura e vorba aici? Chiar as vrea sa discut cu Toshiro si sa il intreb unde vede el ura. Sau daca i se pare ca ce am zis mai sus nu e corect.
7 ani, cat Steaua n-a avut rezultate, nu s-a plans nimeni de ura. Acum, cand a inceput sa mai miste, deja toti sunt niste virgine, puri si albi, plini de sentimente frumoase.
Am gresit. S-au plans aia vanduti la cioban. Ca pe ei ii durea-n cot de tot, faceau bijnita cu bilete si se imbogateau. Mai luau bani si de la ala ca sa bata stelisti. Pentru astia vrei sa faci siteul, Greco?
Ce conteaza cum am aflat de empyro?
Pai conteaza. Ca tu nu stii nimic despre el. Bagi tu mana in foc ca e om de incredere?
- Scuze ca trebuie sa ti-o pun pe sleau, dar singura clica pe care lumea o percepe acum e cea care a facut din FCS un site care reprezinta exclusiv punctul de vedere al oamenilor care se afla in protest radical fata de GB, si care ii dezavantajeaza pe oamenii care au alte pozitii
Dezavantajeaza pe cine? Greco, noi, astia radicalii, nu am dat niciodata in nici un stelist. Noi nu trimitem mesaje de amenintari, noi nu facem facebook stalking si nu editam poze in photoshop ca sa umilim, nu injuram.
Zi-mi in fata, frate. Ti se pare ca articolul ala al meu cu "Unde sunt banii?" e scris aiurea? Ti se pare ca nu are argumente? Ti se pare ca e de clica? Eu nu ma supar, ca pot sa respect parerea ta.
Da' daca vrei sa simti pulsul locului, cel mai bine ar fi sa ii intrebi pe toti cei de aici cum sta treaba, nu doar pe Toronto.
Nu te pune in genunchi in fata puscariasului, nu te lasa condus de peluze. Exprima-ti opinia pe forum, prin articole. Dar nu avea pretentia sa vorbesti in numele FCS atunci cand iti exprimi parerile personale pe teme controversate
FCS se teme sa spuna lucrurilor pe nume? Doar intreb, pentru ca eu oricum am vorbit tot timpul in numele meu.
Deci, daca puscariasul se apuca sa il injure pe Boloni, pozitia FCS o sa fie ca nu ne bagam?
Se exagereaza cu acest "seful tau". Era nevoie de cineva care sa coordoneze / calibreze noul spirit in care se va modera. Lasand la o parte prieteniile si animozitatile, ideile lui in acest sens par foarte bune si in concordanta cu cele ale lui Lari, chiar daca nu identice cu ce am vrut eu la inceput. A mia oara o zic, daca va fi imposibil de lucrat cu el pentru alti mozi, il vom schimba
Eu cred ca tu ai inteles ce am incercat eu sa iti spun pana acum. Si anume ca ideile lui sunt bullshit, ca omul e disperat sa fie moderator si sef si de aia te-a contactat. Era si culmea sa nu iti spuna ce vrei tu sa auzi cand el urmarea sa ajunga sus.
Ideile lui se vor materializa in datul afara a tuturor celor care nu sunt cu el. Ca asta a facut si inainte, asta va face si de acum. El si cu grupuletul lui atacau si apoi te rupeau daca comentai.
Decat sa ne batem joc atat, mai bine il intrebi direct ce echipa vrea, el o sa-ti enumere toti prietenii lui si apoi ii faci pe aia mozi, ca sa isi poata bate joc Axl de tot siteul.
Asa cum si-a batut cu mizeria aia de topic "Lua-te-as la misto", cel mai dezgustator loc de pe site, un topic care a dus la scaderea grava a calitatii.
Gica Chioru a luat ban pentru ca l-a facut pe Lacatus "cioara borata", lucru evident gresit. Nu stiu exact motivele pentru care a parasit complet comunitatea, dar trebuie sa-i reatragem pe oamenii ca el.
Iti spun eu motivele. Lacatus se tot punea in genunchi in fata puscariasului si facea Steaua de rahat. Daca nici Gica Chioru nu are voie sa se exprime, atunci mai are rost sa vorbim despre un site al tuturor stelistilor?
- lumea va scrie articole si pe alte teme, stai linistit, am multe promisiuni in acest sens. Daca nu vom primi destule, vom publica ce avem, dar vei vedea ca nu asta se va intampla
Ohoho... am uitat sa-ti zic... traim intr-o lume a promisiunilor.