FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Noul regim FCSTEAUA.RO + forum

«145678»
greco09.08.2013 04:30

Cu placere! Vom afla destul de curand ce parere au si ceilalti membri AISS / FCSTEAUA.RO, atat cat si restul stelistilor despre noua propunere. Poate ca nu se realizeaza nimic si totul va ramane asa cum e. Vom trai si vom vedea.

Citat din Toronto. Asta este a 2-a oara cand incearca sa provoace dupa postarea de ieri la adresa lui Vlad.

Cum era aia cu toleranta 0? Sau aia este valabila doar pentru cei care nu sunt "oameni noi"?

Unde a postat Toronto asta? Da-mi link la thread. Daca incalca regulile va primi avertisment verbal, apoi avertismente reale, si daca persista va fi din nou banat. Nu exista distinctii intre "oameni vechi" si "oameni noi", oricat de mult vrei tu sa portretizezi ce se intampla ca o lovitura de stat.

MoWeed09.08.2013 04:39

Sunt convins ca se va realiza ceva. O sa mai ramana 2-3 "indezirabili" care sunt convins ca o sa dispara fortat in urmatoarele 2-3 luni. Si dupa aia o sa vina invazia suporterilor de tip "sport.ro" cu postari formate doar din emoticoane sau din 2-3 cuvinte ("hai steauaaaa :X :X :X"). Fara putinii oameni cu mentalitate de pe forum (din care s-au retras deja o parte si o sa se mai retraga) care sa ii "persecuteze" pe "suporterii adevarati" (cum sa fie ei tristi pentru ce a patit Sames; ei nu stiu cine a fost Sames) sunt convins ca veti deveni extraordinar de relevanti pentru marea masa a prostimii. Steaua va fi moarta din punct de vedere moral, dar ce mai conteaza asta atata timp cat suntem relevanti si ne putem lauda ca fcsteaua.ro este citit de multi.

Astept cu interes in 2-3 ani live chat-urile cu MeeeeMeeee, mana iute Mache si, de ce nu, insasi "salvatorul Stelei" becali.

Pana acum toate predictiile cu privire la site s-au adeverit. Eram sigur inca de cand ti-ai postat planul ca Toronto va reveni, ca cel putin 2 din cei 3 siamezi (empyro, lorimer, alex h) vor intra in staff, ca axl va redeveni mod (desi nu ma asteptam sa fie sef - bravo lui, de cand trage sa obtina pozitia asta...). Daca nu ma crezi, intreaba-l pe Vlad. Nu ma asteptam sa fie Adrian facut moderator dar, sincer sa fiu, nu ii dau viata lunga, mai ales cu axl ca sef al lui

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...0&start=660

Sper ca sifoanele lui de pe aici sa nu se apuce sa-i spuna cine l-a turnat. Nu de alta, da' m-am saturat sa sterg injurii si amenintari la adresa mea. Si tinand cont ca, oricum, de luni o sa uit de existenta acestui forum, n-are rost.

greco09.08.2013 04:40

Mai vedem daca predictia ta sumbra se va adeveri. Eu momentan nu sunt convins deloc ca voi avea suportul necesar pentru a pune toate aceste planuri in aplicare, dar daca se vor implementa mai discutam peste un an - doi daca ne-am transformat in sport.ro sau nu.

Nu vreau sa ma laud si meritul meu a fost destul de limitat, dar multa lume inteligenta mi-a scris ca regreta perioada buna a site-ului, cand insemnam si noi ceva spre deosebire de acum. La acea perioada mi-am adus si eu umila mea contributie, si nu vreau decat sa redevenim ce-am fost.

---

M-am uitat la context si nu vad nicio problema cu comentariul "sa doneze banii la niste rromi". Daca va gresi cu adevarat va fi sanctionat, dar pentru asta nu e cazul. Pentru plangeri viitoare legate de moderare, da-mi te rog PM ca sa nu deraiem alte discutii.

MoWeed09.08.2013 04:45

Si eu regret perioada buna a site-ului datorita calitatii utilizatorilor. Eu stiu multi din cei vechi care s-au retras taman pentru ca am lasat toate oile sa-si posteze ideeile idioate aici (imi asum sanctiunea pentru jigniri, poate fi permanenta, ca si-asa de luni nu mai intru aici).

Nu va veti transforma in sport.ro din punct de vedere al calitatii articolelor scrise. Vorba aia, si sa posteze Lari un articol pe luna si tot poate compensa cam orice. Din punct de vedere al utilizatorilor, o sa fie cativa care sa fie si inteligenti si dispusi sa ignore. In rest, prostimea. Exact aia care-l aclama pe ne-a Gigi cand e suit pe maibach.

greco09.08.2013 04:47

Raspunsul meu pentru tine e cel pe care il dau si altor oameni sceptici: mai bine o incercare utopica si un suflu nou decat la ce s-a ajuns acum, pentru ca acum reprezentam aproape de 0 barat.

MoWeed09.08.2013 04:55

@greco

E vorba de un om caruia i-ai fi zis ca "la prima abatere zboara". Dupa ce ca a fost iertat a mia oara intra si tot baga fitile, doar doar l-o provoca pe unul sau pe altul ca sa primeasca respectivul sanctiuni. Eu, unul, daca as fi fost reprimit aici as fi lasat-o mai moale cu provocarile, cu atat mai putin la pronosticuri unde promisese premii in bani castigatorilor, ca apoi sa le dea cu jet.

Ideea asta pe care i-ai bagat-o in cap, ca el este deasupra moderatorilor, ca numai tu il poti sanctiona este una foarte gresita mai ales cand vorbim de el.

Da' ce sa mai vorbim, tu ti-ai facut o parere despre forumul asta bazandu-te pe vorbele lui.

Nu-i fa nimic, nu-mi pasa. Nici macar nu vroiam sa fie sanctionat, nu mai am nimic cu el. Vroaim sa vad daca chiar esti asa de dur si decis sa nu mai permiti atacurile pe forum. Ti-am dat exemplu pe unul din clica ta si mi-ai dovedit ca nu este cazu'. Nici macar nu ai editat postarea.

Lasa, bine ca ia Fox ban pentru ca a injurat-o pe fata lui Stoica pe forumul privat (nici macar in public). Nu zic ca nu a gresit omul, dar era vorba de forumul privat si era vorba de un om care a facut cate ceva pe aici atunci cand tu erai plecat. Stiu, Toronto nu frecventeaza Steaua.ro, n-aveai de unde sa stii.

Spor si la mai multe. Mi-ai aratat ce inseamna noua corectitudine si diversitate in opinii pe forum.

LE: A mai fost o incercare utopica, a mea si a lui Miaus. Norocul site-ului ca au fost un admin si un moderator pe faza. Cine stie ce am fi facut...

Mai bine 0 barat decat sa contribuim si noi la distrugerea Stelei.

greco09.08.2013 05:00

Lui Fox deja i s-a ridicat ban-ul pe care L-A CERUT SINGUR (la propriu, nu la figurat) pentru exprimarea (repet a nu stiu cata oara) "slobozul sa ni-l inghita, sa o facem fericita".

Toronto si oricine altcineva nu merita nici macar avertisment pentru postarea "sa dea banii la niste rromi".

Daca astea ti se par tie favoritisme sa fii sanatos. Inca o data, pentru a continua aceasta discutie absurda contacteaza-ma pe PM. Hai sa ramanem on-topic aici, pentru ca deja ti-ai atins scopul si a vazut toata lumea presupusele mele favoritisme.

MoWeed09.08.2013 05:12

Nu e vorba ca l-a cerut singur, sunt convins ca omul oricum nu va reveni. E vorba de usurinta cu care l-a primit.

Stiu ce a scris, nu trebuie sa imi amintesti, si ti-am mai spus ca si eu cred ca este gresit si trebuia atentionat/avertizat. Nu trebuia banat din prima pentru ca, repet, era vorba de o postare pe privat, eram intre noi si discutam pe baza noilor tale legi. Postarea lui era off-topic si nu era necesara dar, tinand cont ca omul a facut ceva pe aici, merita o explicatie, o discutie, un avertisment, ceva inainte de ban direct.

Cat despre Toronto, e vorba de faptul ca provoaca. Daca permiti provocarile si apoi sanctionezi injuraturile nu rezolvi nimic. O atmosfera de respect reciproc pe forum si "unitate in diversitate" n-o sa existe niciodata daca permiti toate intepaturile. Hai sa zicem ca e un sfat de la unul care modereaza de cand te-ai retras tu. Vrei, nu vrei sa-l accepti, asta e problema ta.

De data asta, toronto nu merita avertisment in nici un caz, nici macar avertisment verbal. Dar, tinand cont ca pasajul respectiv provoca inutil, nu ar fi trebuit sa-l editezi? Intreb, nu dau cu paru'

Vroiam sa vad doar eu cum reactionezi la o situatie concreta, restul care au acces aici sunt suficient de maturi si inteligenti incat pot avea o parere proprie si nu trebuie convinsi de catre mine sau de catre tine.

greco09.08.2013 05:18

Bine, MoWeed, accept ca am procedat gresit in legatura cu Fox si imi cer scuze ca mi-a sarit mustarul atat de repede. Am fost atat de dezgustat de remarca lui inca nu m-am putut abtine, dar greseala a fost a mea si pe viitor voi fi si ii voi incuraja pe ceilalti moderatori sa fie mai toleranti. Te rog sa intelegi ca eu habar n-am cine e Fox si nu am nicio simpatie sau antipatie fata de el... Doar ca daca a putut sa posteze ce a postat dupa ce a citit toate mesajele premergatoare mi s-a parut ca n-are niciun rost sa ne straduim cu el. In viitor vom proceda mai corect.

Cu Toronto imi mentin parerea, poate imi scapa mie ceva dar nu mi se pare ca a provocat si nu mi se pare ca incearca sa caute scandal. Tonul de pe acel thread pare unul detasat, de gluma. Daca nu se va tine de cuvant chiar va disparea din aceasta comunitate.

Inca o data, hai sa revenim la subiect. Toti ceilalti moderatori care au acces aici si-au putut face o impresie completa despre Fox-Toronto-Gate, si au toate informatiile ca sa traga concluziile necesare.

MoWeed09.08.2013 05:28

@greco

Iti raspund aici pentru ca de la munca nu pot da mesaje private. Avem numai IE si de pe el da eroare cand incerc sa dau mesaj privat. Stiu ca este off-topic asa ca sterge, te rog, postarea dupa ce o citesti si raspunde-mi printr-un PM (pot sa le citesc, doar nu pot sa le trimit)

Povestea este in felul urmator:

Anul trecut Toronto s-a ocupat de concursul de pronosticuri. Din proprie initiativa a decis sa dea un premiu castigatorilor (daca nu ma insel, suma pentru primii 3 ar fi fost undeva in jur de 100 de dolari, dar nu garantez - oricum o suma destul de bunicica, ajungea de o masa la restaurant si cateva beri). La 2 zile dupa ce s-a terminat campionatul a intrat pe aici beat si a luat in p**a mortii si mamele a jumatate de forum asa ca, normal, a primit ban.

In acel moment a spus clar ca nu va mai da banii nimanui pentru ca nu vrea el, ca sa-i dea MoWeed si drvladyk (de Vlad a zis ca merge in vacanta in Egipt, deci are bani sa-i trimita). Asta desi timp de 3-4 luni le-a promis oamenilor respectivi in repetate randuri ca le va plati acei bani si ca nu va exista nici o problema. Ca un mic off-topic de la off-topic, asta spune multe despre caracterul omului.

Unul din castigatori e Marius care a spus de la inceput ca va dona banii pentru site.

In acest context, crezi ca dialogul cu Toronto pe acel thread este unul detasat si de gluma? Tu daca ai fi in locul celor care au luat teapa de la Toronto ai fi luat-o ca o gluma?

greco09.08.2013 05:31

OK, apreciez contextul. Nu ma bag dar tu inca esti moderator - sanctioneaza-l verbal, sau da-i avertizare, sau fa-i ce vrei fara sa-l jignesti inutil. Te las pe tine sa te ocupi de situatie.

Adrian09.08.2013 05:58

Greco, toti regretam perioada buna a siteului. Da' ce nu intelegi tu e faptul ca fix ignoranta a distrus acea perioada.

Cica majoritatea s-au retras pentru ca e prea multa ura. Unde? Ca suntem doar o mana de oameni care chiar uram ciobanul. Restu' se fac ca nu le pasa. Restu' mai mult ne urasc pe noi. Deci eu chiar nu inteleg ce ura i-a putut convinge pe Toshiro si ceilalti sa nu mai intre.

Era ura cand scriam ca puscariasul isi bate joc de fostii mari stelisti? Pai ce ar fi trebuit sa fac? Sa il pup in fund si sa ii dau dreptate? Sa ii vorbesc frumos si sa il sfatuiesc sa se impace cu aia?

Am scris doar adevarul: puscariasul nu are ce cauta la Steaua. Nu e compatibil cu acest club.

Despre ce ura e vorba aici? Chiar as vrea sa discut cu Toshiro si sa il intreb unde vede el ura. Sau daca i se pare ca ce am zis mai sus nu e corect.

7 ani, cat Steaua n-a avut rezultate, nu s-a plans nimeni de ura. Acum, cand a inceput sa mai miste, deja toti sunt niste virgine, puri si albi, plini de sentimente frumoase.

Am gresit. S-au plans aia vanduti la cioban. Ca pe ei ii durea-n cot de tot, faceau bijnita cu bilete si se imbogateau. Mai luau bani si de la ala ca sa bata stelisti. Pentru astia vrei sa faci siteul, Greco?

Ce conteaza cum am aflat de empyro?

Pai conteaza. Ca tu nu stii nimic despre el. Bagi tu mana in foc ca e om de incredere?

- Scuze ca trebuie sa ti-o pun pe sleau, dar singura clica pe care lumea o percepe acum e cea care a facut din FCS un site care reprezinta exclusiv punctul de vedere al oamenilor care se afla in protest radical fata de GB, si care ii dezavantajeaza pe oamenii care au alte pozitii

Dezavantajeaza pe cine? Greco, noi, astia radicalii, nu am dat niciodata in nici un stelist. Noi nu trimitem mesaje de amenintari, noi nu facem facebook stalking si nu editam poze in photoshop ca sa umilim, nu injuram.

Zi-mi in fata, frate. Ti se pare ca articolul ala al meu cu "Unde sunt banii?" e scris aiurea? Ti se pare ca nu are argumente? Ti se pare ca e de clica? Eu nu ma supar, ca pot sa respect parerea ta.

Da' daca vrei sa simti pulsul locului, cel mai bine ar fi sa ii intrebi pe toti cei de aici cum sta treaba, nu doar pe Toronto.

Nu te pune in genunchi in fata puscariasului, nu te lasa condus de peluze. Exprima-ti opinia pe forum, prin articole. Dar nu avea pretentia sa vorbesti in numele FCS atunci cand iti exprimi parerile personale pe teme controversate

FCS se teme sa spuna lucrurilor pe nume? Doar intreb, pentru ca eu oricum am vorbit tot timpul in numele meu.

Deci, daca puscariasul se apuca sa il injure pe Boloni, pozitia FCS o sa fie ca nu ne bagam?

Se exagereaza cu acest "seful tau". Era nevoie de cineva care sa coordoneze / calibreze noul spirit in care se va modera. Lasand la o parte prieteniile si animozitatile, ideile lui in acest sens par foarte bune si in concordanta cu cele ale lui Lari, chiar daca nu identice cu ce am vrut eu la inceput. A mia oara o zic, daca va fi imposibil de lucrat cu el pentru alti mozi, il vom schimba

Eu cred ca tu ai inteles ce am incercat eu sa iti spun pana acum. Si anume ca ideile lui sunt bullshit, ca omul e disperat sa fie moderator si sef si de aia te-a contactat. Era si culmea sa nu iti spuna ce vrei tu sa auzi cand el urmarea sa ajunga sus.

Ideile lui se vor materializa in datul afara a tuturor celor care nu sunt cu el. Ca asta a facut si inainte, asta va face si de acum. El si cu grupuletul lui atacau si apoi te rupeau daca comentai.

Decat sa ne batem joc atat, mai bine il intrebi direct ce echipa vrea, el o sa-ti enumere toti prietenii lui si apoi ii faci pe aia mozi, ca sa isi poata bate joc Axl de tot siteul.

Asa cum si-a batut cu mizeria aia de topic "Lua-te-as la misto", cel mai dezgustator loc de pe site, un topic care a dus la scaderea grava a calitatii.

Gica Chioru a luat ban pentru ca l-a facut pe Lacatus "cioara borata", lucru evident gresit. Nu stiu exact motivele pentru care a parasit complet comunitatea, dar trebuie sa-i reatragem pe oamenii ca el.

Iti spun eu motivele. Lacatus se tot punea in genunchi in fata puscariasului si facea Steaua de rahat. Daca nici Gica Chioru nu are voie sa se exprime, atunci mai are rost sa vorbim despre un site al tuturor stelistilor?

- lumea va scrie articole si pe alte teme, stai linistit, am multe promisiuni in acest sens. Daca nu vom primi destule, vom publica ce avem, dar vei vedea ca nu asta se va intampla

Ohoho... am uitat sa-ti zic... traim intr-o lume a promisiunilor.

greco09.08.2013 06:15

- Opinie a mea personala, care nu ar trebui sa fie relevanta: Gigi Becali a facut foarte multe greseli fata de fostii jucatori, fata de suporteri, ne-a terfelit imaginea, si asa mai departe. Problemele care sunt, se stiu. Asta nu inseamna ca discutam despre el in termenii lui de caverna.

- Opinia ta e ca "Puscariasul nu are ce cauta la Steaua". E o pozitie respectabila, e binevenita pe FCSTEAUA.RO, dar nu reprezinta un punct de vedere oficial. Nu avem un punct de vedere oficial pentru ca ii reprezentam pe toti suporterii stelisti. Cand va fi consens, vom avea si noi un punct de vedere oficial.

- Nu bag mana in foc ca Empyro e om de incredere. Pana acum m-a convins. Sunt dispus sa-i dau o sansa si nu i-o voi nega decat daca va incalca principiile pentru care militez.

- Multi oameni se simt dezavantajati si exclusi de aici. Nu ma intereseaza cine are dreptate ("ei" sau "voi"). Cred ca adevarul e undeva la mijloc, si vreau sa va pastram pe voi, sa-i reatragem pe ei, si sa invatati sa convietuiti.

- Nu am citit articolul tau "Unde sunt banii", nu imi dau cu parerea despre el.

- Daca puscariasul se apuca sa-l injure pe Boloni, o sa exprimam pozitia pentru care exista consens in randul suporterilor. Daca nu exista consens, vom da posibilitatea celor care sunt foarte preocupati de acest lucru sa-si verse naduful intr-un mod civilizat. Vor contribui si ei la ecosistemul pe care il creem, dar nu vor monopoliza.

- Am hotarat sa-i acord si lui axl o sansa si cred ca era nevoie de niste schimbari aici. In absenta unui suflu nou nu ar lua nimeni in serios promisiunile de schimbare in bine. Daca axl abuzeaza de responsabilitatile lui sau face favoritisme va fi inlocuit prompt cu altcineva mai capabil.

- Gica Chioru are dreptul sa critice pe oricine altcineva. Pentru "Lacatus e o cioara borata" ar fi trebuit sa fie avertizat pentru limbaj, si anuntat ca-si poate exprima opiniile si civilizat. Daca ar fi persistat in expresii de mahala, ar fi trebuit sa fie banat la fel ca orice user. Dar ar fi trebuit facute eforturi sa ne intelegem cu cineva ca el care si-a adus o contributie importanta la FCSTEAUA.RO in loc sa fie aruncat afara. Cam asa cum fac eu eforturi sa ma inteleg cu voi, cei care ati contribuit mult in absenta mea, in ciuda divergentelor de opinie.

- Poate sunt eu mai naiv, dar eu cred ca multe din promisiunile alea se vor concretiza. Din moment ce vorbim de viitor n-am ce sa-ti spun decat "asteapta si vezi".

MoWeed09.08.2013 06:25

@greco

Nu l-am sanctionat si nici nu l-am jignit inutil. Pur si simplu i-am editat postarea si am sters doar intepatura.

greco09.08.2013 06:26

Multumesc, da-i si un mesaj sa-i explici ce s-a intamplat daca poti.

Ma bag la somn. Astept alte intrebari si propuneri on-topic si cat mai punctuale va rog, si voi incerca sa raspund.

Adrian09.08.2013 07:08

Am citit manifestul tau. Mi se pare ca vrei sa transformi siteul intr-un vasal al anumitor ultrasi. Pentru ca nu inteleg de ce nu trebuie sa aiba siteul o pozitie oficiala in ceea ce priveste anumite lucruri si nici de ce trebuie sa fie prieten cu toata lumea.

Ca oricum nu poti sa fii prieten cu toata lumea. Asta e vis, utopie. Cum crezi tu ca poti fi prieten si cu suporterul stelist de la sud dar si cu suporterul stelist de la nord care il bate pe ala de la sud?

Eu inteleg ca noua directie inseamna mutatul mizeriei sub pres. Poate n-am inteles gresit, poate vrei sa spui altceva dar eu asa inteleg din textul tau.

Nupermitemlimbajulsuburbansubnicioformaincomunitatean

oastra,siactionampromptsiimpartialimpotrivaatacurilorlaî€

€persoana,jignirilor,provocarilor,siamenintarilor.

Chiar sunt curios daca il vei bana personal pe punkeru in momentul in care ala se va apuca sa injure si sa ameninte pe site.

demnitate,decenta,verticalitate.

Astea-s trasaturile celor care nu vor mai avea dreptul de exprimare pe site. Ca evident ca toti vor zbura la primul "**** Gigi". Vei ramane pe site fix cu cei fara demnitate, care tin mereu capul plecat, care injura, care iubesc rezultatele.

transparenta

Cand treburile cu empyro si axl s-au intamplat pe ascuns, nu mai putem vorbi de transparenta.

Pescurt,vremcatotistelistiidornicidecivilizatiesid

ecentasaisigaseascaloculincomunitateanoastrasisasim

tacasetinecontdeparerealor.

Conducatorii Stelei ti se par dornici de decenta si civilizatie?

FCSTEAUA.RO/AISSaufostacaparatedeungrupdeoamenicarelefol

osescexclusivpentruunrazboidegherilacuconducereaclubul

uinostru.

Da, atitudinea de rahat a celor care stau toata ziua si sunt fericiti si se simt bine, a celor care nu dau doi bani pe Steaua ci sunt interesati de stiluri de viata, etc.

E usor sa spui ca un anumit grupa a acaparat un site cand celalalt grup nu da doi bani si nu se implica.

Cine i-a oprit sa se exprime? Nu am vazut pe nimeni sa sara sa faca cronici de meci dupa meciurile cu Ajax sau Chelsea. Toti s-au uitat la mine, de parca eu eram obligat sa le fac lor pe plac. Apoi m-au criticat ca de ce nu scriu. Da' de ce nu scriu ei?!Pentru ca nu le pasa, pentru ca nu dau 2 bani pe Steaua si asta e adevarul.

Ei vor sa vada un articol in care echipa e laudata indiferent ca merita sau nu, un articol unde sa poata comenta cu "hai Steaua love4ever" si nimic mai mult. Cum poate creste calitatea siteului cand astfel de oameni devin tinta?

Mi se tot spune ca Toshiro s-a retras ca nu mai putea sa bla bla bla.

Ce atitudine e asta, Greco? Atitudine de stelist in nici un caz nu e.

Ca am picat eu vinovat pentru situatia in care se afla siteul dar voi, astia care l-ati parasit, nu aveti nici o vina? V-am bagat eu mana in gat si v-am amenintat ca va rup picioarele daca va mai prind pe aici? Nu. In schimb eu am primit astfel de amenintari doar pentru ca am avut curajul sa spun lucrurilor pe nume.

Mi-aduc si acum aminte cum cerea toronto sustinere pentru echipa si ne certa ca nu ii laudam pe baieti desi rrapidul ne umilea cu 5-1. Asta e o dovada de prostie, in primul rand. Nu de iubire fata de echipa.

Vremsadiversificamgrupulcelorcarecontribuielacontinutulî

€€site-uluiFCSTEAUA.ROastfelincatsacreemdeschidericatreceica

repanaacumnus-auregasitindirectiaincareammers,sisastabilimper

soanedecontactdinrandultuturorfactiunilorcare,dindiver

semotive,suntnemultumitidenoi.Dezideratulnuestesasa

tisfacempetoatalumea,cisa-icooptampeoameniicarepanaacumn-auavutniciuncuvantdespusinprivintanoastra.

Mult succes sa gasesti oameni care sa se implice, ti-am zis.

Cat despre cei nemultumiti, aia sunt bijnitarii pe care ii deranja ca noi ziceam sa nu mearga lumea la meciuri. O sa sustinem si bijnita cu bilete? Ca, de exemplu, eu vreau sa scriu un articol in care sa dau de pamant cu astia. Cum crezi ca va fi primit de cei care se vor simti cu musca pe caciula?

Si vezi ca te contrazici. Mai sus zici ca vrei sa satisfaci pe toata lumea, apoi ca nu vreai sa satisfaci pe toata lumea.

FCSTEAUA.ROnuvapracticaniciodatacenzuradeniciuntip,

Sa speram ca asa va fi.

Nuvremsarenuntamlaarticoleledespreconducereaclubului,

darincercamcaelesareprezinteofractiunemaimicadin

totaluleforturilornoastre,proportionalcunumarulcelorcares

untextremdepreocupatideacestsubiect.Candpublicammateri

aledespreconducereovomfacecutiluldeopiniepersonalaî

€€(sinucapozitieoficialaacomunitatii)sivomincercasa

reprezentamtotspectruldepozitii,delaceivehementinî€

€favoareaconduceriisipanalaceicareseaflaintr-unprotestradicalfatadeea.

Stii cum suna asta? Suna fix asa:

Ne-am vandut, vrem sa facem pace cu aia care fac rau Stelei dar nu vrem sa parem niste sclavi. Asa ca vom mai continua o vreme sa le permitem celor care ii critica pe puscariasi sa mai posteze. Insa o vor face de capul lor, pentru ca nu ii sustinem si parerile lor nu sunt ale noastre.

Actiunilelorcucaracteroficialtrebuiesavizezeexclusivl

ucruriinprivintacaroraneputempunecutotiideacord,

cumarfipromovareafostelorgloriialeclubului,sarbatorireaî€

€evenimenteloristoricedinistoriaStelei,sipromovareadialogulu

ibeneficintregrupuricuperspectivediferite.

Vedem noi cum vor fi promovate fostele glorii dupa ce puscariasul isi bate joc de ei iar siteul nu va avea o pozitie oficiala.

drvladyk09.08.2013 10:31
Indiferent cine ar fi fost numit sef scandalul era gata...

Nu e asa. Sunt oameni aici care nu pot fi acuzati sau suspectati de nimic. Din pacate ei nu vor sa se implice.

Greco, la cv-ul pe care il ai, tu poti relansa site-ul asta. Era nevoie sa vina cineva ca tine si sa preia fraiele caci nu se mai putea. Dar te rog ceva. Nu pentru mine, caci cei care ma cunosc stiu cat imi pasa de functii si rahaturi din astea, ci pentru acest site de care imi pasa. Nu-l du intr-o directie gresita si nu-ti incepe proiectul cu stangul.

Directia o consider gresita daca articolele anticonducere vor fi pe loc secund. Deasemenea e gresit sa avem orice fel de legatura cu conducerea care a tarat in noroi numele si istoria unei mari echipe. Sa nu mai fim atat de radicali,ok, sa vb frumos ok. Sa-si exprime opinia toata lumea iar ok. Dar ne manjim daca ne asociem in orice fel cu clica aia sau daca ii ignoram.

Despre a-ti incepe proiectul cu stangul, hmm deja o faci. Si nu vreau sa vii peste cateva luni sa-mi dai dreptate ar fi pacat. Iti trebuie credibilitate si chiar daca tu o ai, inconjurandu-te de persoane nepotrivite o vei pierde. Eu te inteleg ca nu ai timp sa rasfoiesti 4 ani de postari. Dar nici sa stabilesti conducerea in functie de cum te-au imbarligat unii pe fb sau cum te-au lingusit altii prim PM nu e bine. Cand va fi corabia in pericol stim cine te vor abandona primii. Nici un rege inconjurat de lingusitori slugarnici nu a avut viata lunga. Te inteleg ca ai un sistem diferit de valori si repere morale, si eu am aproape 4 ani de cand traiesc in lumea civilizata. Dar nu poti sa vii si sa ceri sa se stearga totul cu buretele, caci nu se poate si vei da gres.

Ca vrei moderatori din ambele tabere e ok. Cu empyro ai gresit si am explicat, o stie si el si sper ca nu-mi poarta pica, am vb si voi mai vb cu el in privat. Cu axl....EPIC FAIL coane, epic fail. Ti s-a zis de ce. Acolo trebuie om fara pata, care nu a avut conflicte, un om care sa ofere credibilitate echipei si proiectului. Lari cica ***, Costi Vasile cred ca s-a cam saturat(si nu-l acuz)... Ar fi Red, dar nu va accepta. Am incercat sa ma gandesc desi sufar ingozitor si am 2 nume:

Dragos- nu cunosc sa fi avut divergente cu nimeni si a fost bun ca solutie de avarie

Fane- nu il cunosc, nu stiu aproape nimic despre el dar nu il stiu sa fi avut conflicte in ultimii ani

Asta mi-i feedbackul, fa ce vrei cu el, am constiinta impacata ca ti-am dat parerea si am incercat sa ajut.

Apropos de decizia pe care ti-o voi da duminica, am niste intrebari care ma pot ajuta sa ma decid cu acel 5% care lipseste.

1. la punctele legate de conducere esti flexibil ? Stiu ca nu negociem ca la piata dar putem discuta?

2. Esti dispuz sa mai reflectezi in legatur cu moderatorul sef?

Fara legatura cu decizia, pura curiozitate, Filip Pindean va mai avea posibilitatea sa se exprime aici?

PS: scuze tuturor pt aseara, baietii stiu ca mai am scapari cand termin saptamana(toronto 2 cum ai zis tu :))) acum ai aflat si tu. Este motivul care ma face sa sustin ca nu sunt bun de mod si am acceptat doar ca solutie de avarie

O zi buna domnilor. US Steaua LIBERA

LE Mai am un nume, uitasem: Stanici

Marius09.08.2013 10:57
Daca cei care s-au ocupat pana acum de site n-ar fi distrus site-ul, si daca nu mi-ar fi spus atata lume (si n-as fi vazut cu ochii mei) ca FCSTEAUA.RO a degenerat in cu totul altceva decat a fost intentia la inceput, n-as fi facut nicio schimbare.

Ei, uite asta nu-mi place. Chiar daca nu ma vad in grupul celor "care s-au ocupat de site" pana acum, nu pot sa ma dezic de niste oameni care chiar au depus eforturi uneori considerabile tocmai pentru ca site-ul sa nu fie "distrus". Iar site-ul nu este distrus, cea mai buna dovada fiind ca ai un site a carui directie s-o schimbi. Ca nu mai are traficul din trecut tine mai mult de chestii obiective (lumea migreaza de pe forumuri catre site-uri de socializare), e suficient sa verifici traficul anual al marlor forumuri din .ro.

Habar nu am de la cine ti-ai luat informatiile, insa bag de seama ca nu-s tocmai corecte. Din cate stiu eu, fara sa fi avut acces la cine stie ce secrete, nu a venit nimeni sa scrie despre echipa, despre fotbal, despre jucatori si sa fi fost trimis la plimbare. Directia, gresita sau nu, pe care se afla site-ul era data de oamenii care se implicau, nu de o hoarda de indivizi care au pus mana pe site si il manevrau in interesul lor, spre marea dezamagire a milioanelor de stelisti. Chiar sunt curios daca vor aparea oamenii dispusi sa scrie despre echipa si jucatori, acum ca s-a schimbat directia si iti urez noroc in a-i gasi si convinge,

In fine, observ ca tocmai tu, care soliciti incredere si colaborare, ai o idee preconceputa despre site si despre cei care s-au ocupat de el. Sper sa ma insel, sper sa imi demonstrezi ca ma insel. Baietii astia, inclusiv Mo sau Adrian, cu care am avut contre destule si dure in trecut, nu-s atat de rai cum iti imaginezi. E adevarat, scriu mult, in special Adrian, risti sa te adancesti in discutii inutile si sterile, dar nu-s de aruncat. Cel putin nu pentru ca cineva ti-a spus anumite lucruri.

Lari09.08.2013 11:59

"Distrugerea sitului"

Daca n-as fi vazut aceeasi idee si in proiectul de revitalizare al AISS, nu m-as fi legat de acest aspect. A atins si Marius niste elemente, asa incat as dori sa completez.

Este clar ca tu, Greco, ai aceasta senzatie, ca situl era distrus, deci nu e vorba doar de lexic, de alegerea nefercita a unui cuvant.

Daca problemele legate de duritatea la adresa conducerii sunt clare (de acord, de foarte multe ori s-a depasit limita), vreau sa atrag si atentia asupra unor rubrici la care s-a muncit ENORM: cea de istorie, unde seria articolelor "Steaua - de la MApN la Becali" ar trebui sa fie esentiala, dupa umilea mea parere, pentru intelegerea prezentului, si cea de "portret", care nu exista decat cu numele, pana in urma cu 2-3 ani.

De asemenea, distrugatorii sitului au luat atitudine (poate prea dur pentru anumite gusturi, de acord) si fata de scuipatii (nu, nu e un limbaj aiurea, fix asta au facut) adresati fie de rivali (iar acest articol mi se pare un must-read al oricarui stelist), fie de presa (acesta este cel mai recent exemplu).

Ma bucura nespus revitalizarea sitului, ma bucura nespus faptul ca se va impune o linie editoriala eleganta, dar ma infurie faptul ca se vorbeste despre "distrugerea" sitului.

Si o sa vina curand intrebarea "de ce suntem dezbinati?" Atunci, o sa te rog sa vorbesti pe larg si cu oameni amenintati cu bataia ("stim unde se plimba nevasta-ta cu copilu', bah!"), ori cei sunati acasa, pe la 3-4 dimineata, din cauza ca pe acest site se scria contra conducerii. Intreaba-i pe Adi Pacurar si pe Costi, te rog, daca cei care faceau astfel de presiuni erau cei scandalizati de faptul ca pe acest site limbajul era necorespunzator.

De la caldurica, cu berica in mana, e usor sa se arate cu degetelul ca unii distrug situl. "Noi nu ne implicam, dar aia distrug situl!"

Acesta este unicul forum pe care am cont, iar eu am ramas dintr-un respect profund pe care-l port celor care au stat in primul rand de-a lungul protestelor. Mi se pare infiorator faptul ca multi dintre cei care cunosc prin ce-au trecut cei de la Sud, intre 2007-2010 (unii inca sunt cautati de "bajetzi"), sa vorbeasca de distrugerea sitului. Nu ca e lipsita de eleganta atitudinea lor, e o golanie ordinara.

axl09.08.2013 12:24
1. Chiar crezi tu ca e coincidenta ca axl si-a facut aparitia pe site fix acum, dupa multe zile de inactivitate? Si intreb din nou. Tu l-ai contactat pe el sau el te-a contactat pe tine pentru a fi mod?

2. jignirea aia cu cainii?

3. La ce a zis de mama si de familia mea, mi se pare normal sa nu il iert niciodata.

Hai sa ne lamurim nitel, punctual. Daca trebuie sa lucram impreuna lucrurile astea trebuiesc spuse.

1. Lucrurile au stat in felul urmator: acum doua saptamani era un alt scandal aprins la "discutii cu fcs.ro", am intrat acolo si ce am citit m-a scarbit foarte mult asa ca am zis sa iau o pauza totala de pe forum, fara sa scriu, fara sa citesc, fara sa intru. Ieri am gasit pe mail o notificare ca am un mesaj de la Lari. Am presupus ca e in legatura cu altceva decat subiectul asta, Lari mai vine pe la mare si cand o face ne mai intalnim la o bere, asa ca i-am dat un mesaj pe mobil la care nu mi-a raspuns decat tarziu. Pana sa raspunda el am vrut sa-i citesc pm-ul de aici. Cand sa ma loghez pe site n-am putut, pentru ca mi-am sters prajituricile si n-aveam parola. Mi-am facut un cont nou, Clona, am vorbit cu George sa-mi reseteze parola, lucru pe care l-a facut. Am intrat pe contul meu, am citit mesajul de la Lari, in care imi spunea ce vrea sa faca Greco aici si daca vreau sa fiu mod, si i-am raspuns cu un refuz politicos. Dupa care i-am trimis un pm lui Greco, si am avut urmatorul schimb de replici:

Untitled.png

Greco este in eroare, nu l-am contactat eu pentru pozitia de mod, Lari m-a contactat pe mine.

2. Nu a existat nico jignire cu caini. Alpha male poate fi orice, LDS a decis de capul lui ca m-am referit la caini in loc de stele (!?) si voi ati preluat cainii de la LDS si o tot ardeti cu caini desi eu am explicat foarte clar tot acolo ca nu la caini m-am referit.

3. Aici te victimizezi nitelus, sau tragi spuza pe turta ta, te-am injurat doar de mama, nu si de familie, a fost o scapare din partea mea, postarea poate fi gasita, e aici pe undeva, pe forumul intern, nu in cel public, pentru ca aici, in particular te-am injurat, nu in public.

Am tinut sa aduc aceste lamuriri, pentru Greco, dar mai ales pentru ceilalti din staff. Am spus, repet, nu tin mortis sa fiu sef, coordonator, omega (caine?), vreau doar sa ajut. Nu este absolut nicio problema daca cineva o sa-mi ia locul.

Azzido09.08.2013 12:37

Greco, despre "distrugerea" siteului se pot spune multe. In primul rand siteul a decazut, nu a fost distrus.

De ce a decazut?

Pai sunt mai multe explicatii: rezultatele au lipsit cu desavarsire, iar unii sunt stelisti doar la bine. Unii au fost de acord cu protestul, altii nu. Unii au vrut protest softcore, altii au vrut extremism. Unii l-au sustinut pe Cioban, altii nu. Unii s-au implicat activ pe site, altii doar au aratat cu degetul. Unii au fost anti-cioban dar au fost oripilati de stilul "antena 3" de a pune problema. Si ar mai fi multe de spus, cert este ca dezbinarea si-a facut treaba din plin. Si ar mai fi o chestie, voi cei care ati pus bazele acestui site unde ati fost pana acum ? Oare nu ati "distrus" si voi siteul cot la cot cu noi ?

Adrian09.08.2013 12:43

Care stil antena 3, azzido? Am dezinformat noi pe aici? Am mintit sau inventat ceva?

Da, poate ca am fost duri, agresivi, dar nu cred ca poate cineva sa spuna cu mana pe inima ca noi am dezinformat voit vreodata pe cineva. Noi am prezentat situatia reala de la Steaua. Mi-e frica pentru Steaua.

MoWeed09.08.2013 13:40

Cat de usor este sa vii sa judeci ca om care nu a mai intrat pe site-ul asta de ani de zile si a mai fost si rupt de tot ceea ce s-a intamplat la Steaua. Abia astept sa te vad dupa ce investesti timp si nervi aici cum reactionezi cand vine unu' de pe plaja si se apuca sa dea verdicte de-astea.

Empyro09.08.2013 16:00

Ma vad nevoit sa intervin si sa va mai rog (inca o data, dar ultima) sa incetati cu atacurile la adresa mea, cat timp eu n-am provocat si n-am raspuns provocarilor. drvladyk mi-a spus parerea lui in privat si ii inteleg punctul de vedere si eu la randul meu i-am explicat anumite obiective pe care mi le-am impus si sper ca el sa faca parte din acest proiect.

Legat de manifestul lui Greco, fiecare intelege ce vrea si cum vrea, insa punctele "nevralgice" vor fi rezolvate mergand pe acest drum. Este inadmisibil ca un site al suporterilor (de o notorietate aproape oficiala) sa aiba o relatie aproape inexistenta cu galeria !?

Cu toate acestea, nu peluzele vor dicta ce se va dezbate aici, fiindca orice individ, grup va putea sa-si exprime punctul de vedere si nu se va aplica nici o "cenzura" ideologica, ci doar un standard de forma (limbaj/exprimare). Daca se pune problema "directiei" (un termen care personal imi displace), adica raportul anti/neutru/pro al materialelor pe un anumit subiect, atunci acesta va fi intotdeauna in favoarea majoritatii.

Mai mult nu pot sa va zic, fiindca nu ma voi ocupa de redactie, dar la ora actuala va pot da niste cifre. Din 5 persoane pe care le-am contactat in vederea redactarii de materiale, 4 doresc sa scrie "sportiv" si una impotriva conducerii.

In ceea ce priveste, amenintarile, jignirile, etc, indiferent de numele si "rangul in galerie" regulamentul se va aplica. Daca Bogdan punkeru' isi da in stamba, voi fi primul care-l va sanctiona. Sunt din Bucuresti, suntem in anul 2013, avem legi, avem organe abilitate sa aplice legile, putin imi pasa.

Daca pe viitor se vor stabili relatii normale vizavi de conducerea clubului Steaua Bucuresti, foarte bine. Daca nu, la fel de bine, noi tot civilizat ne vom exprima. Daca se va ajunge candva in situatia in care printr-un punct de vedere oficial al site-ului, se vor aduce scuze ori laude la adresa conducerii (in mod nejustificat), voi cobori din aceasta barca fara resentimente.

Nu-l cunosc pe axl, salut "numirea" lui si sper sa reuseasca o cat mai buna coordonare a activitatii de moderare. Nu stiu nimic despre trecutul lui si la ora actuala nici nu ma intereseaza. Converg asupra ideilor noi pe care le-a adus si asta e suficient momentan.

greco09.08.2013 16:23

Oameni buni, am citit tot ce s-a scris dar chiar acum nu am timp sa raspund. Spun doar cele mai importante lucruri:

- Nu va legati prea mult de limbaj - bine, site-ul a DECAZUT, nu a fost DISTRUS. Le-am multumit celor care l-au tinut in COMA, dar e timpul sa-l facem sa redevina ce a fost.

- Am mai spus-o ca principalul vinovat ma consider pe mine insumi pentru ca nu m-am implicat, si nu pot da vina pe altcineva cand realizarile mele din ultimii ani lipsesc.

- In acelasi timp stiu ca daca nu-mi asum eu responsabilitatea pentru schimbarea lucrurilor si pornirea intr-o noua directie nimeni nu o va face si ne vom complace in irelevanta si animozitati personale.

- Ma asteptam ca toata lumea sa aiba ceva de comentat si o lista de nemultumiri. Va rog sa intelegeti ca TOTI m-ati asaltat cu un baraj de comentarii la care e aproape imposibil de raspuns in mod organizat.

Lasand la o parte sub-discutiile, am scris acel document pe care-l am la semnatura pentru a-mi exprima clar pozitia pentru ce e de facut aici. Cat timp mi se va da autoritatea sa implementez acest plan va rog sa cooperati cu mine si sa ducem site-ul in acea directie. Cand mi se va lua aceasta autoritate, sa va desemnati o alta persoana care sa coordoneze schimbarile de la site asa cum stiti voi. Si daca va exista un vid de autoritate si nimeni nu va putea rezolva nimic pentru ca va veti pierde in discutii interminabile sa nu va intrebati de ce nu vine nimeni sa preia initiativa.

«145678»