Daca Steaua pierde eu ma sinucid.Ma credeti?
Daca pierde cu 2-1, 3-2, 4-3, 5-4 nu cred ca te sinucizi. :wink:
Daca Steaua pierde eu ma sinucid.Ma credeti?
Daca pierde cu 2-1, 3-2, 4-3, 5-4 nu cred ca te sinucizi. :wink:
ok.. daca tot s-a inceput... Ludacris, concurs de vise, cine se baga? fara mishto, pe bune, in dimineata duminicii de Pasti am visat ca ma uitam la teveu, am vazut prima repriza de la Boro minut cu minut... tin minte doar sa ai nostri atacau la poarta din stanga, si unul a ratat singur cu portarul... 0-0 la pauza, m-am trezit, am adormit din nou, n-am mai avut rabdare, am derulat filmul si la final am mai auzi doar middlesbrough-Steaua zero la... si aici nu mai stiu... la zero sau la unu? n-am mai avut rabdare... :lol:
important este sa ne calificam in finala indiferent daca pierdem cu 2-1.sper sa nu mai rateze stelistii asa cum au facut-o in tur ca poate fi fatal.Cat despre Radoi ,cred ca n-ar trebui sa stea cu frica ca poate primi inca un cartonas galben.dak primeste ,asta e ,numa sa ajungem in finala
nu e bne cum gandesti ! NE CALIFICAM SIGUR ! Radoi TRE SA JOACE FINALA ALTFEL SUNTEM MANCATI !
Eu sper intr-un 0-0 care sa ne aduca calificarea in Finala UEFA....
Cel mai important este forma lui Goian si Ghionea...evolutia celor 2 va fi decisiva...
Toata echipa trebuie sa joace la parametri maximi. Si Carlos va avea un rol important. Hai Steaua! Spre finala!
Salut. Cea mai mare greseala = eliminarea unui jucator al Stelei.
Daca raman in 10 va fi cam greu. Calmul este foarte bun.
Daca elimina de la ei este altceva.
Deageaba joci, daca nu mai ai unde sa joci.
Mai bine 5 galbene. Decat sa ia doua si sa nu joace.
Valabil pentru toata echipa.
Se poate. Inteligenta in joc, acceleratie, contraatac.
Deageaba joci, daca nu mai ai unde sa joci.Mai bine 5 galbene. Decat sa ia doua si sa nu joace.
Valabil pentru toata echipa.
Se poate. Inteligenta in joc, acceleratie, contraatac.
dak te referi la ce-am zis despre Radoi cu al 2-lea galben ,m-am referit la eventualitatea ratarii finalei dak mai primeste 1 .nu 2 galbene in acelasi meci .DOAMNE FERESTE!
Nu stiu ce se intampla cu mine,dar sunt neasteptat de calm.Poate pentru ca sunt uns cu toate alifiile si recunosc de la o posta echipa care se va califica.
Va amintiti ce spunea Ravanelli la sfarsitul meciului tur ? Ca pe teren a fost o singura echipa.Steaua.In retur vom fi echipa mai inteligenta,mai pragmatica si cu mai multa experienta.
Toate acestea vor duce la calificarea in meciul meciurilor.
Diseara o sa le ascundem mingea cum numai noi stim s-o facem. Degeaba o sa se arunce pe noi pt ca n-au ce sa ne faca. Am intalnit pana acum echipe mult mai bune. Betis a fost una din ele. Daca au reusit baietii sa-l stopeze pe Joaquin (jucator ca ala nu sunt multi in lume), nu cred ca o sa aiba probleme cu bosorogii de Viduka sau Hasselbaink.
F I N A L A
baietii ! deja tre sa ne pregatim de finala :twisted:
tre sa ne pregatim de finala :twisted:
Lasa-ne cu finala !!! Noi trebuie sa ne pregatim de Champions League !!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Se transmite pe vreun site in direct meciu?...ca aici nici meciu de aseara nu l-am putut vedea pe alea 20 programe care is pe televizor aici in München. :?
meciul e transmis pe postul TV dsf
Merci mult...Forza Steaua !
mai e ceva pana deseara si deja am intrat in starea emotiva. Interesant este ca nu sunt asa de emotionat cum am fost la returul cu Rapid. 8O
Si totusi nu am chef deloc de munca, nuami la meci imi sta gandul. Ce rau imi pare ca nu s-a jucat intai la ei...
Villareal - Arsenal 0-0
Barcelona - Mialn 0-0
Boro - Steaua
Am visat ca va fi 4-3 pt Middlesbrough si eu eram in Anglia si am pierdut meciul, dar nu mai stiu de ce. ![]()
Sigur mergem in finala
ce se mai aude de Lovin? Joaca?
Azi trebuie sa castigam. Maine nu vom mai avea ocazia.
PS: Tocmai m-am intalnit cu un fost coleg de liceu, dinamovist. Mi-a spus ca isi doreste ca Steaua sa se califice. Si crede ca luam anul asta si campionatul. Apropo: pt meciul Dinamo-sportul va paria X 2 ![]()
Steaua
cei de la ONLINESPORT il dau incert pe Lovin...
Dar numai la ei am vazut stirea...
"Florin Lovin a parasit stadionul Riverside, la antrenamentul de miercuri seara, cu o punga de gheata la glezna dreapta, schiopatand.
El a fost supus unui examen medical joi dimineata, iar prezenta sa in primul 11 al Stelei, contra lui Middlesbrough, este incerta.
O lovitura pentru Steaua, pentru ca Olaroiu isi punea speranta in el ca solutie viabila pentru inlocuirea lui Sorin Paraschiv, suspendat. "
Sa speram ca e doar un zvon la care pune botu de obicei ONLINESPORT...
MAMA CATA FRUSTRARE!!! :lol: :lol: :lol:
Întrebat dacã va susține pe steliști în meciul pe care-l vor disputa în aceastã searã cu Middlesbrough, în Cupa UEFA, cãpitanul Vasile Maftei a rãbufnit:
"Disearã toți rapidiștii țin pumnii lui Boro! De ce sã fiu suporterul Stelei? Niciodatã n-am sã fiu! Cum sã țin cu ei?" cevacu.ro :lol: :lol: :lol:
@sorin_777
Si cei de la gsp au anuntat:
Nominalizat de antrenorul Olăroiu ca o certitudine pentru postul de mijlocaş central, Florin Lovin a ieşit de la vestiare după antrenamentul de aseară şchiopătînd şi cu gheaţă la piciorul drept. Jucătorul a spus însă că nu are probleme mari şi că astăzi va fi pe teren.
La fel si prosport:
Florin Lovin, mijlocaşul echipei Steaua, a părăsit Riverside Stadium şchiopătând şi cu o pungă de gheaţă la glezna dreaptă, după antrenamentul oficial efectuat ieri de "roş-albaştri" înaintea meciului cu Middlesbrough, din manşa secundă a semifinalelor Cupei UEFA.
Lovin, înlocuitorul lui Sorin Paraschiv, suspendat, a afirmat că s-a lovit în timpul antrenamentului, însă că nu este nimic grav şi va fi apt de joc până la ora meciului, deşi şchiopăta vizibil.
Totusi diferenta e evidenta intre cele doua ziare si onlinesport.
Steaua
@sorin_777
Lasa-i sa tina cu Boro. In sferturi isi doreau ca rapizii sa mearga mai departe... si i-am eliminat. Daca ei isi doresc sa merga Boro atunci o sa pateasca la fel: ii eliminam si pe astia. ![]()
Steaua
Dumnezeule, ce meci mare ne asteapta asta seara! E pt prima data cand noi, cei tineri (am 23 de ani)avem sansa sa vedem Steaua intr-o finala europeana. Daca Steaua se va califica (si sunt sigur ca o va face), generatia noastra isi gasi si ea satisfactia pe care au trait-o antecesorii nostri, acum 20 de ani.
Revenind la meci, Sper ca in atac va fi folosit flebetea mea, Oprita, care a demonstrat ca e in mare forma. O fi Cristea jucator de contraatac, dar cine imi garanteaza ca in cazul in care va scapa singur spre poarta, va si inscrie. Cu Farul a ratat, deci... Oricum, am incredere in decizia lui Oli, indiferent care va fi aceasta in ceea ce priveste componenta atacului.
Cred ca o sa ii batem si acolo, iar apoi fuga pe strazi. Va fi penultima oportunitate sa ne manifestam public dragostea pt cea mai mare echipa din sud-estul Europei in acest sezon.
Pronostic: 1-2, goluri pt noi Oprita si Dica
Nu am emotii deloc , am avut emotii mai mari cu aviarii si nu ma temeam de forza lor ci de norocul lor , in seara asta Steaua va demonstra ca merita sa joace finala si va juca ca la sevilla cu Betis , deci : Boro - Steaua 0-3