gata..am venit si eu de la scoala...si astept meciul ![]()
Suntem la un pas de finala..ce frumos suna.. :twisted:
HAI
gata..am venit si eu de la scoala...si astept meciul ![]()
Suntem la un pas de finala..ce frumos suna.. :twisted:
HAI
mama ce emotii am! nu mai trece timpu asta!
le dam 2 boabe, nu luam niciuna!
hai baieti!
hai Steaua!
pe ei, 'tu-le mama-n cur!
11-le de inceput se pare ca va fi acesta acesta :
Carlos
Ogararu,Goian,Ghionea,Petre Marin
Balan,Radoi,Lovin,Bostina
Dica,Oprita
E un super 11 !
Este un prim 11 de asteptat...nu cred ca sunt surprize...sper ca Balan sa joace fara trac si sa confirme asta seara...ar fi o incununare a unei munci de 4 ani ...il admir extraordinar pe acest baiat...care 2 ani a stat zii de zii in sala de forta...alti jucatori au renuntat dupa o asemenea acidentare,care de altfel este si foarte rara...cel mai bun exemlu de jucator care a suferit de aceasta afectiune fiind van Basten.
Sper sa joace cat mai bine,si mai sper ca Goian si Dica sa nu fie suspendati,dupa parerea mea sunt mai importanti decat Radoi...
Se vorbea si de faptul ca Oli nu e sigur daca sa inceapa meciul cu doi atacanti sau cu trei.Al treilea fiind Iacob.
In aceasta situatie probabil ca Balan ar iesi din 11-le de mai sus.
E si asta o solutie....io as juca cu Iacob titular in atac...oprita in dreapta,iesind Balan din skema,iar Cristea introdus in repriza a doua....ma rog...Oli stie cel mai bine ce are de facut,este usor de zis si de comentat anumite decizii,la urma urmei el raspunde de actiunile lui
Odata cu accidentarea,Iacob a cam pierdut ritmul pregatirilor.
si eu voi sarbatori de seara si sper sa poti fi mandru de 2 ori sapt asta!!!!!GOL Steaua..forza Steaua faci un goldawai steau 2 goluri arata ce poti forta!!!111
Offff ca nu trece timpul asta mai repede, fi-r-ar sa fie :cry:
Mai e putin... si castigam!
si eu voi sarbatori de seara si sper sa poti fi mandru de 2 ori sapt asta!!!!!GOL Steaua..forza Steaua faci un goldawai steau 2 goluri arata ce poti forta!!!111
DA CHIAR TRECE TARE GREU TIMPU DA CE SA FACI O SA CISTEGHE!!!!!!
Ciudat, dar pe masura ce trece timpul sunt din ce in ce mai calma in privinta rezultatului. Ar fi strigator la cer si impotriva legilor naturii sa nu ne calificam. Am fost cu cateva clase peste ei in tur, baietii au jucat frumos, suporterii au facut o atmosfera de Liga Campionilor, toata lumea s-a bucurat - si inca in mod civilizat -, sunt milioane de oameni care vor victoria, trebuie sa se transmita un flux de energie pozitiva si ganduri bune spre Middlesbrough...
Nu, nu concep sa nu ne ducem la Eindhoven. Ar fi nedrept, si dupa jocul lor, si pentru sufletul nostru.
A inceput sa rasune melodia cu Maria , se aude peste tot , a inceput sarbatoarea nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la universitate dupa meci .
boro- Steaua 0-3
A inceput sa rasune melodia cu Maria ' date=' se aude peste tot , a inceput sarbatoarea nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa fie la universitate dupa meci .
boro- Steaua 0-3
Boro 0 - 3 Steaua ??? ce bine ar fi.... :twisted:
Voi fi un pic offtopic dar ma framanta ceva: In cazul in care Steaua se va califica in finala, metroul va circula toata noaptea? Daca nu hai sa ii rugam pe cei de la metrorex trimitand mailuri: iata adresa c***@*** Ar fi misto sa prelungeasca programul. Cat despre meci, va fi foarte greu si sper ca vom fi lucizi. Nu trebuie sa ne lasam presati de englezi! Sa continue seria de meciuri 0-0 si in Cupa UEFA!! FORZA Steaua!!!
se poate vedea meciul pe net? pls daca stiti unde spuneti
Cosmin Olaroiu va incepe intalnirea din aceasta seara cu urmatoarea formatie:
Carlos - Ogararu, Ghionea, Goian, P. Marin - Oprita, Lovin, Radoi, Bostina - Dica, Iacob
sursa : gsp
Steaua
asadar scor final 0-2 :wink:
CINEVA A SPUS CA VA FI 1-1 SI CRED CA ASTA ESTE CEL MAI BUN SCOR. NU CRED CA Iacob VA FI TITULAR. CRED CA Oli VA INCEPE FARA EL SI IL VA BAGA IN TEREN DOAR DACA VA FI NEVOIE DE EL. SPER SA INSCRIEM PRIMII PENTRU A NU MAI AVEA EMOTII.
@codrutaandreea
Echipa pe care am scris-o mai devreme e cea anuntata de Oli.
Si totusi o victorie a Stelei nu ar fi un rezultat mai bun ca 1-1?
Steaua
Sunt mai sigur acum cu Oprita pe teren decat cu Balan! E bun si Balan, dar nu cred ca are experienta necesara unui asemenea meci. Inca 1 ora jumate... 8O
DA! 1-1 SPUN SI EU CA VA FI! DAR NU MI-AR PAREA RAU SA II BATEM CU 2-O SAU CHIAR MAI MULT! SA DEA Dumnezeu SA NE BUCURAM IN PIATA UNIVERSITATII ASTA SEARA!
VA FI GREU SA II BATEM PT CA VA FI O PRESIUNE MARE DIN TRIBUNE. DAR IN FOTBAL NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL.
VEDEM MECIUL SI MAINE COMENTAM.SA VEDEM CE VA FACE ARBITRUL. MIE DE EL IMI ESTE CEL MAI FRICA.
SPER SA MA BUCUR DISEARA SI SA MA DUC MAINE LA LUCRARE CU CHEF.
incearca aici:
http://video.media.gov.kw/ktv3
(televiziune din Kuwait)
sau aici:
(televiziune ruseasca)
pe astea doua s-a vazut meciul tur. sa speram ca vor da si returul... logeaza-te din timp ca pica reteaua...
pentru cei din SUA sau Canada, meciul se transmite live pe GolTV (prin Videotron Illico digital)
incearca aici:
http://video.media.gov.kw/ktv3
(televiziune din Kuwait)
sau aici:
(televiziune ruseasca)
pe astea doua s-a vazut meciul tur. sa speram ca vor da si returul... logeaza-te din timp ca pica reteaua...
pentru cei din SUA sau Canada, meciul se transmite live pe GolTV (prin Videotron Illico digital)