cu Viduka si fara el trebuie sa ii batem... sau macar sa ne calificam....
Nu concep sa nu jucam finala... Sunt o echipa care se bazeaza pe forta individuala... Noi reprezentam fotbal colectiv bazat pe relatii de joc... Nervii tari si stapanirea de sine vor aveau un cuvant greu de spus... Mai e putin si incepe... Hai baieti, hai la Eindhoven sa jucam FINALA!!! FINALA e a Stelei si numai nesansa ne poate opri...
@sorin_777
Ai dreptate si cred ca toti ar trebui sa gandeasca la fel dar sunt si pesimisti. Viduka are sanse de joc 30% a spus doctorul lui asa ca s-ar putea sa acapam de el. Vedem diseara si comentam dupa meci.
cu Viduka si fara el trebuie sa ii batem... sau macar sa ne calificam....
Nu concep sa nu jucam finala... Sunt o echipa care se bazeaza pe forta individuala... Noi reprezentam fotbal colectiv bazat pe relatii de joc... Nervii tari si stapanirea de sine vor aveau un cuvant greu de spus... Mai e putin si incepe... Hai baieti, hai la Eindhoven sa jucam FINALA!!! FINALA e a Stelei si numai nesansa ne poate opri...
La tine chiar asa de repede trece timpul???? Mie mi se pare ca se misca in reluare. Nu mai am rabdare... cred ca ma lasa nervii ![]()
Steaua
nu trece repede dar imi fac curaj... nu mai am rabdare... :!: :!: :!:
S-ar putea ca aceasta veste ca Viduka lipseste sa fie adevarata !! Australia nu poate risca sa mai piarda un om de baza pentru Campionatul Mondial.
Cine naiba e Viduka ? Daca era fotbalist juca la o echipa mare nu la Boro.
Am ajuns sa ne temem de el ?!
Noi nu temem de nimeni !!! Noi suntem razboinici !!! luptam diseara cu diavolul si luptatorii luminii o sa triumfe !! :lol:
1 - 1 gol Radoi. ne vedem diseara la universitate.
Are cineva imnul cupei UEFA? multumesc anticipat!!!
FORZA
era foarte bine dc se punea un ecran mare la universitate ca sa putem vedea meciul toti la un loc...
Nu-l inteleg pe [color:red]LA[color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]!!![/color]
De ce procedeaza asa? Eu il inteleg ca se simte marginalizat, dar nu trebuia sa puna presiune pe jucatori in acest moment. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] trebuia sa mearga in Anglia alaturi de ei si sa ii sustina si apoi foarte frumos sa spuna ca pleaca. Ce a vrut sa arate?
Un scandal in plus la club. Cand tocmai el ar fi trebuit sa fie persoana care sa aplaneze aceste scandaluri... M-a suparat [color:red]LA[color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] astazi![/color]
[/color]
Stai linistit Sorin. Faptul ca [color:red]LA[color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu va fi alaturi de echipa noastra in Anglia, nu inseamna neaparat ca nu ne sustine. Sunt convins ca jucatorii au inteles ca e vorba totusi de niste conflicte la nivel de conducere. Oricum principalul obiectiv in acest moment este conectarea permanenta la joc iar baietii ne vor face cu siguranta fericiti in seara asta.
Spre 23!!!
Oricat de mult il iubesc pe Laca, tind sa ii dau dreptate lui Sorin. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] nu si-a ales bine momentul.
Steaua
Ţiriac: "Numai un netrebnic, un anormal sau un nebun nu este stelist astăzi"
Fostul preşedinte al COR, Ion Ţiriac, a declarat că "numai un netrebnic, un anormal sau un nebun" nu va fi stelist în manşa retur a semifinalelor Cupei UEFA, iar preşedintele FR Tenis, Ilie Năstase, i-a atras atenţia că ştie el un dinamovist - Cristian Borcea - care nu va ţine cu Steaua.
Ţiriac consideră că românii se mulţumesc cu puţin, când se bucură că Steaua ar putea ajunge în finala Cupei UEFA. "Cât de puţin îi trebuie românului. Îi trebuie azi să câştige Steaua. Dacă va câştiga, Steaua ajunge în finala Cupei UEFA, care nu e nici campionatul mondial, nu e nici Cupa Campionilor, este UEFA. Numai un netrebnic sau un anormal astăzi nu-i stelist din cele 22 de milioane de români. Numai un nebun sau un netrebnic nu e stelist azi", a spus Ţiriac.
"Ştiu eu unul de la Dinamo"
"Ştiu eu unul de la Dinamo", l-a completat Ilie Năstase, adăugând: "Sunt şi eu surprins că există ură între persoanele din conducerea celor trei cluburi bucureştene. Mai ales că este vorba de o persoană din fotbal, dacă era din afară, se mai accepta. Poate i s-a întâmplat ceva când era mic şi suferă. Şi mie mi s-a întâmplat, cu tata, care a fost închis şi din păcate l-au bătut nişte sportivi de la Dinamo. De aceea poate şi eu am nişte probleme, dar nu să ajung până acolo încât să urăsc o echipă care are rezultate".
Ilie Năstase, care iniţial nu a vrut să spună care era persoana vizată, a recunoscut ulterior că se referea la directorul executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, după care s-a adresat jurnaliştilor spunând: "Acum m-aţi băgat în gura lui Borcea".
Întrebat dacă Borcea va plânge şi acum, aşa cum a făcut-o în 1986, când Steaua a câştigat Cupa Campionilor, Năstase a răspuns: "Sperăm să plângă până la sfârşit".
sursa: prosport
Steaua
Atacul e mai important ca apararea.
Atacul e mai important ca apararea.
Basel nu e Steaua. Radoi RULES.
Daca le dam o boaba gata FINISH. Tragem de timp.
@valibasa
Tragem de timp ca sa putem lua galbene?!
Steaua
era foarte bine dc se punea un ecran mare la universitate ca sa putem vedea meciul toti la un loc...
Asta ar fi o idee buna pt finala :wink:
Daca dau un gol vor iesi la atac.
Ii vom surprinde. Elvetienii au rams in zece.
Romania>>>> Elvetia.
NU AU MEREU NOROC BOROS =borsh.
Nu in fiecare zi e Pastele:)
TRAGEM STIITIFIC DE TIMP. Mai un fault, mai o pasa, mai la portar, mai o schimare, etc...
TRAGEM STIITIFIC DE TIMP. Mai un fault, mai o pasa, mai la portar, mai o schimare, etc...
Eu zic sa avem grija. Sa nu traga Radoi de timp sau mai stiu eu cine. Fara Banel o sa ne fie greu, dar nu imposibil pentru ca avem solutii, dar in finala fara Radoi.....o sa fie nasol rau. Eu zic ca o sa joace tactic. Un gol rapid si totul s-a terminat pentru englezi. Nu cred eu ca Ghionea si compania de pe linia de fund o sa cedeze. Hai Steaua!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Steaua IN FINALA OOOOOOOOOOOOOO
BORO[...]-Steaua:0-2
HAI PE EI !HAI PE EI!
HAI PE EI PE EI PE MAMA LOR!!
:arrow:
Editat MODERATORII
5 ore si incepe spectacolul...
Care mai are rabdare ca eu deja am inceput sa iau pastile... Ma ia durerea de cap... Inainte de meci bag niste pahare pe gat PLINE bineinteles sa ma potolesc... :lol: :lol: :lol:
Sa nu ne temem!
Avem echipa mai buna ca ei, avem deja un gol marcat, stim sa jucam bine si in fata unui public ostil, ce mai....avem valoarea necesare sa jucam finala UEFA!
Bafta Steaua!
Le multumesc de pe acum stelistilor pentru cadoul de ziua mea (maine).
La miezul noptii, toata lumea in strada!!!!
INIMA NOASTRA,
INTOTDEAUNA VA
si eu voi sarbatori 31 de veri duminica si sper sa poti fi mandru de 2 ori sapt asta!!!!!GOL Steaua..forza Steaua faci un gol