FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«1252627»
maRAYnelu02.05.2006 01:39

!!!!E FORZZA RAPID !!!!!!

PENTRU CA sunt ROMAN

PENTRU CA sunt MICROBIST DE 40 DE ANI

PENTRU CA SI EI AU CONTRIBUIT LA ACEASTA PERFORMANTA

SI MA DOARE PENTRU FOTBALUL NOSTRU CARE NU ARE LOCUL CUVENIT IN "europa lor de lasi"

Ionutdal02.05.2006 03:32

Vezi ca ai gresit sit-ul .

steauafans.tk02.05.2006 04:22

:lol: rau de tot :lol:

ori nu mai scri de astea ori....you'll get in trouble :P

gabriela02.05.2006 08:27
...aaa si nu mai mananc macaroane :P

De acord cu tine. Si eu am scos macaroanele din meniu, ca si-asa nu mancam prea multe, dar au devenit de-a dreptul rele la gust. Nu le mai suport. Doar tata le mai mananca la mine in familie, ca el e dinamovist. :( Noroc ca mama e stelista si nu gateste macaroane prea des.

Inca mai sunt suparata din cauza meciului cu Boro. Nici nu pot sa ma gandesc la meci, ca imi vine sa plang. Mai e si meciul pierdut cu Rapid... Sper sa isi revina cat de curand Steaua.

FORZA Steaua !!!!!!!!!!!!!!!

fatacucola02.05.2006 11:32

imi pare rau ca a pierdut Steaua :((.....oricum cu Nicolita suspendat....nu prea aveau sanse....noroc de Dica si Petre Marin....oricum cele 2 goluri ale Stelei au fost spectaculoase....bv Steaua....esti pe primul loc....cel putin in inimile noastre. Pandurii iau batae cu siguranta

fuzy02.05.2006 11:54
V-am zis?.....amplans apoape toata noaptea :cry:

nu esti singurul! dar asta e... asta-i fotbalul... nu tot timpul cei mai puternici castiga... viata merge inainte, anul viitor ajungem in UEFA Champions League si sunt sigur ca vom face o figura f. frumoasa!

I LOVE Steaua!

FORZA Steaua!

Ariel02.05.2006 19:14

Va spune un stelist de peste 40 de ani( de cand tine cu Steaua) sa nu uitati ca in anul urmator sa dorim ca Steaua sa castige Liga Campionilor.

stelistu paul26.05.2006 12:48

suntem cu voi pana la moarte dar in acest meci nici mie nu-mi vine sa cred ce sa inbtamplat,asta e,ramanem cu fruntea sus,mai este campionatul pe care trebuie neaparat sa-l castigam 8O 8O 8O

axl2310.06.2006 02:17

mai, mie inca nu mi-a trecut, am crezut ca mi-a trecut si am vrut sa vad din nou meciul dar n-am putut sa vad nici macar 5 minute. mi se rupea inima, si uite, am luat campionatul acum, si tot nu mi-a trecut. o sa ramana cuiul meu fix, cred ca putem juca si finala cl si tot n-o sa-mi treaca.

Dawson10.06.2006 02:21

O sa-ti treaca. Asa cum mi-a trecut mie dupa finala cu Milan! :(

E drept ca acolo evolua jucatorul meu preferat all-time, Van Basten, pe cand aici... :?

uZy | @nDr3i10.06.2006 03:15

io zic sa se deleteze topicul ca numa ne rupe inimile :(

skorpio1511.06.2006 08:52

Ba nu! Trebuie sa avem suficienta putere sa ne analizam greselile si sa invatam din ele. Topicul asta ne va aduce mereu aminte cat de sus am ajuns si cat de dureros am cazut, dar ca ne-am ridicat si-am castigat un nou trofeu prin care putem intra iar in Europa. Numai adevaratii profesionisti au parte de astfel de experiente! A mai zis cineva... vom avea sansa de a ne aminti razand de episodul cu Boro. Sa intram in grupele Ligii si vom putea rade atat de el cat si de cei care-au ras de noi.

!spre cl si 24!

sindrom15.06.2006 11:50

N-are nimeni meciul ??? As vrea foarte mult sa il am. Nu conteaza ce s-a intamplat...conteaza ca am ajuns in semifinale!!!

***alex***12.08.2006 10:31

Am vazut acum un montaj pe Eurosport cu cele mai frumoase si dramatice momente surprinse in direct pe acest post, printre care alaturi de doborari de record mondial, momente de la Olimpiada, accidente si finala Cupei Africii, in final este si golul lui Macaronne si comentatorul zice "Yes!Massimo Macaronne has done it again!"

:cry: :cry: :cry:

IPR12.08.2006 19:37

mai bine ati sterge topicul, nu vom uita prea curand acest meci.

Motanu D12.08.2006 20:20

Si ca sa ofer motive serioase pentru inchiderea acestui topic de trista amintire:

Massimo Maccarone

MACCARONE_M_20020831_MM_L.jpg

LoveNesta12.08.2006 20:58

Si eu zic ca ar trebui inchis...adio maccarone sper sa nu ne mai intalnim...

«1252627»