FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«167891027»
crematory26.04.2006 16:04
Cred ca e din ce in ce mai clar,dupa ce ne spun visele se pare ca o sa avem un meci de infarct !!  :lol:  

Asa ca haideti toti la farmacie sa ne facem aprovizionarea cu medicamente pentru inima ca o sa avem nevoie  :lol:

eu deja mi-am facut aprovizionarea...o lada de bere :lol: :lol:

Forza Steaua!!!

1986steaua26.04.2006 16:06

DTP-Ludacris vezi ce mai visezi in seara asta .Poate vii cu vesti mai bune pt inima mea. :lol:

1986steaua26.04.2006 16:07
Cred ca e din ce in ce mai clar,dupa ce ne spun visele se pare ca o sa avem un meci de infarct !!  :lol:  

Asa ca haideti toti la farmacie sa ne facem aprovizionarea cu medicamente pentru inima ca o sa avem nevoie  :lol:

eu deja mi-am facut aprovizionarea...o lada de bere :lol: :lol:

Forza Steaua!!!

Si eu pachetul de tigari + berea aferenta.

La meciul cu crapidul ziceai ca sunt termocentrala. :D

steaua_forewer26.04.2006 16:10

stau pe aici prin casa , ca un leu in cusca , nu mai am rabdare , stau intr-un stres total , dar am convingerea ca ne vom califica si sper sa am gura aurita , eu de obicei nu prea nimeresc pronosticurile dar , am zis cu valencia ca ne calificam la 11m si meciul tur cu boro 1-0 , DOAMNE AJUTA sa nimeresc si a treia oara , 1-1 :lol:

4ndr33a26.04.2006 16:26

Mai nush dak voi ati fost atenti c am zis la tur...am zis ca o sa castige Steaua...nush dak e intuitia feminina sau altceva...acum la retur va zic O SA FIE EGAL 1-1 sa vedem dak am dreptate iar:D FORZA Steaua PANA LA MOARTE!!!!!!!!!!! :)

I.N.Money26.04.2006 16:29

Da nu se risca nimeni la un vis in care bate Steaua cu 5-1?? sa stam si noi linistiti 8)

M@rmota26.04.2006 16:31
DTP-Ludacris vezi ce mai visezi in seara asta .Poate vii cu vesti mai bune pt inima mea. :lol:

Stai linistit si eu am des premonitii; am avut inainte de fiecare meci! Aseara m-am visat cu biletul pt finala; mergeam la Eindhoven. Maine visul va deveni realitate :D nu conteaza cu ce scor ne vom califica..insa..pentru mine e clar ca mergem mai departe!

Agy_2326.04.2006 16:39
Da nu se risca nimeni la un vis in care bate Steaua cu 5-1?? sa stam si noi linistiti  8)

3-1 pt Steaua . Vom conduce cu 2-0 :wink:

Mirel_Radoi26.04.2006 16:47

e cel mai important meci.Trebuie sa castigam.

spre_2426.04.2006 16:53

hehehe o sa vina Iacob ! asa au zis.. daka vine Iacob...numai are rost meciul .. si e si Radoi..Dica..Cristea.. :twisted: :twisted: :twisted:

Mirel_Radoi26.04.2006 16:58

avem multi atacanti.il baga si pe oprita.

SirMihaita26.04.2006 17:19

Joi 27 aprilie 2006 o noua pagina de istorie va fi creata de Steaua , idiferent ca Steaua se va califica , ceea ce speram cu toti , indiferent ca nu vom reusi sa ne calificam. Totul pare asa de frumos incat nu poti sa spui sigur ce ar fi fost mai bun o calificare in UEFA Chmapions League sau o semifinala de Cupa UEFA . Financiar poate ca Champions League ne aducea la masa bogatiilor , dar poate nu ar mai fi fost la fel de frumos , poate nu a mai fii jucat cu 200.000 de oameni in 4 meciuri , poate ca nu am mai fii simtit acea placere de a juca fotbal. Dar totusi poate daca stai si sa te gandesti noi nu eram destul de copti sa jucam in Champions League...multe intrebari ce ne framanta...Steaua intotdeauna o poveste fara sfarsit...Meciul de maine nu va fii doar unul istoric plin de incarcatura emotionala , de sudoare , de lacrimi , de pasiune , indarjire , freamat ... va fii poate cel mai frumos meci din istoria Stelei , practic va intrece acea conjugare a vointei si a sentimentelor din meciul cu Valencia , unde numai daruirea exemplara a jucatorilor si a acelor suporteri fanatici a adus acea minunata si de neuitat victorie...La meciul cu Villareal cand 30.000 de oameni au stat pe aceea ninsoare terifianta (ma apuca inca fiori cand am gandesc la aceea seara magica ) nu putea sa ne invinga nimeni ... daca meciul de atuni nu s-ar fi amanat poate ca si atunci atingeam semifinala...Maine teama ar tre sa dispara si ar trebui sa apese aceea speranta vie care te inconjoara in momentele de daruire suprema fata de clubul pe care il iubesti si il consideri parte din viata ta ... Steaua a fost , este si va fii nepretuita ... Nu exista club mai frumos si mai puternic ca Steaua !!! Asa ca baieti maine orice ar fii MERGETI SI INVINGETI !!! Nu neaparat pt noi suporterii care am fost alaturi de voi , nu pentru Gigi Becali sau MM Stoica , Olaroiu ci pentru voi , ca pe ani si ani sa ramaneti o amintire vie in inimile tutuor suporterilor ... AVETI INCREDERE SE POATE Steaua INTOTDEAUNA PE PRIMUL LOC IN INIMILE NOASTRE !!! INDIFERENT DE REZULTAT VA VOM IUBII MEREU !!! FORZA Steaua !!! acesta fiind prima mea postare aici , sper sa nu va fii plicitisit citint aceste cuvinte spuse de un stelist inflacarat...Dumnezeu SA FIE CU NOI !!!

crematory26.04.2006 18:11

mah, mie egal nu-mi convine. vreau victorie!!!!!nu zic ca nu ar fi bine un egal dar parca si mai dulce ar fi calificarea cu o victorie :twisted: :twisted:

Virgil26.04.2006 18:19

O sa constati ca poate fi la fel de dulce si la o infrangere minima.Nu ca as dori asta.

***alex***26.04.2006 18:27

Nu conteaza scorul, conteaza sa ne calificam!

crematory26.04.2006 18:35
Nu conteaza scorul, conteaza sa ne calificam!

nici "nu se scoala" intrebarea in privinta calificarii, eu doar am expus modul in care as vrea sa ne calificam

:roll:

Sexystelista26.04.2006 18:41
O sa constati ca poate fi la fel de dulce si la o infrangere minima.Nu ca as dori asta.

Dar ce 1-0 pt Steaua nu-ti convine??? :D :wink:

andreea_s26.04.2006 18:57

Nu mai rezist, nu mai am rabdare, iar emotiile sunt cat casa de mari!!! Cred ca voi face noapte alba! Nu vreau sa stam pana in ultimul minut cu sufletul la gura, nu stiu dc as mai rezista la inca un meci in care sa nu fim sguri de calificare nici pana in ultimul minut! Nici nu indraznesc sa ma rog la Dumnezeu pt ca maine sa fie bine, pt ca in tara sunt probleme mult mai mari cu inundatiile si cred ca as fi egoista sa fac asta. Imi doresc asa de mult sa ne bucuram maine... nici nu stiti cat de mult!

Steaua CAMPIOANA!

abelardo26.04.2006 18:58

Salutare! Un prieten din Canada vrea sa asculte meciul la radio pe net. Stiti cumva daca se transmite undeva pe net meciul ca m-a disperat!!! :lol: [/img]

1986steaua26.04.2006 19:43
Salutare! Un prieten din Canada vrea sa asculte meciul la radio pe net. Stiti cumva daca se transmite undeva pe net meciul ca m-a disperat!!! :lol: [/img]

Totalsport fm transmite meciul.Da click pe iconita de Winamp.

www.totalsport.ro

Madeleine26.04.2006 20:05

Unii se gandesc la Eindhoven, altii (de FC Rapid aviarul e vorba) se gandesc cum sa marcheze "o ploaie de goluri" duminica.

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Nico_Nam_cum...rul_Stelei.html

N-ai ce sa-i faci, exista indivizi care se nasc luzari si asa si mor :lol: :lol:

Btw, nici eu nu pot sa dorm de nerabdare in noaptea asta. Imi arde pamantul sub talpi :(

Mirel_Radoi26.04.2006 20:06

Daca Steaua pierde eu ma sinucid.Ma credeti?

Motanu D26.04.2006 20:12
Btw, nici eu nu pot sa dorm de nerabdare in noaptea asta. Imi arde pamantul sub talpi :(

Dormi linistit. Gigi Becali lucreaza pentru tine ! :twisted: :twisted: :twisted:

Madeleine26.04.2006 20:15
Dormi linistit. Gigi Becali lucreaza pentru tine !  :twisted:  :twisted:  :twisted:

Adevarat, de ce sa-mi fie teama? Doar s-a spovedit Jiji pe Athos. Va dati seama ca i-a luat o zi pe putzin, si inca n-a spus tot? :roll:

carbone26.04.2006 20:33

ECHIPA NOASTRA A AJUNS LA O MATURITATE CARE SE HRANESTE CU PERFORMANTA.EI STIU CEL MAI BINE CE AU DE FACUT SI SUNT SIGUR CA NU VA VOR DEZAMAGI. NE VOM CALIFICA, AM INCREDERE IN BAIETI!!!!

«167891027»