Joi 27 aprilie 2006 o noua pagina de istorie va fi creata de Steaua , idiferent ca Steaua se va califica , ceea ce speram cu toti , indiferent ca nu vom reusi sa ne calificam. Totul pare asa de frumos incat nu poti sa spui sigur ce ar fi fost mai bun o calificare in UEFA Chmapions League sau o semifinala de Cupa UEFA . Financiar poate ca Champions League ne aducea la masa bogatiilor , dar poate nu ar mai fi fost la fel de frumos , poate nu a mai fii jucat cu 200.000 de oameni in 4 meciuri , poate ca nu am mai fii simtit acea placere de a juca fotbal. Dar totusi poate daca stai si sa te gandesti noi nu eram destul de copti sa jucam in Champions League...multe intrebari ce ne framanta...Steaua intotdeauna o poveste fara sfarsit...Meciul de maine nu va fii doar unul istoric plin de incarcatura emotionala , de sudoare , de lacrimi , de pasiune , indarjire , freamat ... va fii poate cel mai frumos meci din istoria Stelei , practic va intrece acea conjugare a vointei si a sentimentelor din meciul cu Valencia , unde numai daruirea exemplara a jucatorilor si a acelor suporteri fanatici a adus acea minunata si de neuitat victorie...La meciul cu Villareal cand 30.000 de oameni au stat pe aceea ninsoare terifianta (ma apuca inca fiori cand am gandesc la aceea seara magica ) nu putea sa ne invinga nimeni ... daca meciul de atuni nu s-ar fi amanat poate ca si atunci atingeam semifinala...Maine teama ar tre sa dispara si ar trebui sa apese aceea speranta vie care te inconjoara in momentele de daruire suprema fata de clubul pe care il iubesti si il consideri parte din viata ta ... Steaua a fost , este si va fii nepretuita ... Nu exista club mai frumos si mai puternic ca Steaua !!! Asa ca baieti maine orice ar fii MERGETI SI INVINGETI !!! Nu neaparat pt noi suporterii care am fost alaturi de voi , nu pentru Gigi Becali sau MM Stoica , Olaroiu ci pentru voi , ca pe ani si ani sa ramaneti o amintire vie in inimile tutuor suporterilor ... AVETI INCREDERE SE POATE Steaua INTOTDEAUNA PE PRIMUL LOC IN INIMILE NOASTRE !!! INDIFERENT DE REZULTAT VA VOM IUBII MEREU !!! FORZA Steaua !!! acesta fiind prima mea postare aici , sper sa nu va fii plicitisit citint aceste cuvinte spuse de un stelist inflacarat...Dumnezeu SA FIE CU NOI !!!