FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«14567827»
Kristy_Cj25.04.2006 21:07

Lasa-ti cu adresa lu ala...ce mama naibii e asa important,nu are rost sa fim asa negativisti...ne calificam si nu avem ce discuta cu nulitatile :evil:

Kristy_Cj25.04.2006 21:08
hai ca asta e tare  :lol:  

voi chiar credeti ca sta el sa citeasca mail-uri ?

Cine ii scrie sa-i scrie in romana ca poate intelege si e mai frumos :lol: :lol: :lol:

colaps25.04.2006 21:59

se pare totusi ca Michel e baiat cu bun simtz... cica inainte de meciul cu Norvegia si-ar fi cerut scuze de la ai nostri federali si a recunoscut ca a venit cu tema de la UEFA sa ne-ngroape.. (vezi evenimentul zilei de azi) dar ca isi va lua revansa next time... poate ca acum e timpul sa se spele de pacate :lol:

andreea_s25.04.2006 22:12

Parerea mea este ca poate sa vina si cel mai rau arbitru, nu avem cum sa nu ne calificam. Steaua este mult, mult peste cei de la Boro, la toate capitolele! Chiar dc eu cred ca va fi 1-1,sper totusi sa ma insel si sa le dam o mama de bataie, ca sa nu ne uite niciodata! Haideti sa gandim pozitiv si sa ne imaginam cum va fi in Piata Universitatii dupa meciul de joi!

HAI Steaua! HAI Romania!

1986steaua26.04.2006 06:14

Pregatesc si englezii o coregrafie cu mesajul "EINDHOVEN 2006" in Peluza Nord a stadionului.

http://middlesbrough.rivals.net/default.as...=2&stid=8409745

mihai_steaua26.04.2006 08:32

Pana acuma stateam si ma intrebam cum era sa joci un sfert de finala sau o semifinala si ma gandeam la echipele romanesti care au avut aceasta performanta. Pentru ca m-am nascut in 90 nu aveam cum sa stiu . Dar maine cu siguranta vom avea un meci de infarct si probabil ce am traiat la meciul Steaua - Valencia sau Danemarca - Romania o sa fie la degetul mic. Doamne cat as vrea sa ne calificam. Nimic nu poate fi mai frumos decat sa invingi niste englezi inganfati care cred ca daca au inventat fotbalu au dreptu sa sufere cu el. Respect pentru Arsenal si doar atat.

DACA NE VOM CALIFICA VREAU SA VAD TOATA TARA IESIND IN STRADA SI SARBATORIND O CALIFICARE ISTORICA!!!

Mihai , Bucuresti 16 ANI (fara o luna)

Agy_2326.04.2006 08:38

Olaroiu: "Conceptul nostru e clar. Dacă la Bucureşti am fost atenţi să nu luăm gol, în Anglia vom fi atenţi să dăm"

sursa ProSport

Si sigur vor da cel putin doua :twisted: :twisted: :twisted:

andreea_s26.04.2006 10:16

Am stat si am urmarit pt a nu stiu cata oara, loviturile de la 11 m de la Sevillia din 86`, si de fiecare data ma emotionez cand le vad. Trebuie sa recunosc ca ma emotioneaza in aceeasi masura si revederea meciului Steaua-Valencia (din punctul meu de vedere, meciul cu cea mai mare incarcatura emotionala de dupa 90`). Dar stiti ceva? Aceste meciuri vor ramane pt totdeauna in sufletul nostru, insa cred ca e timpul sa ne bucuram de ceea ce se intampla in prezent si sa nu mai traim numai din amintiri! Parintii nostri au avut privilegiul de a vedea o Steaua campioana europeana, eu cred ca e timpul ca si generatia noastra sa planga de bucurie, sa incerce gustul victoriei!

Imi doresc atat de mult sa le dam o lectie celor de la Boro, numai pt modul cum s-au comportat pe teren fata de jucatorii nostri, pt modul cum i-au tratat de sus!

Steaua INVINGATOARE!

sorin_77726.04.2006 10:18
Arsenal a reusit sa se califice in finala dupa 1 - 0 acasa urmat in seara asta de un 0 - 0 la Villarreal.

Noua de ce nu ne-ar iesi figura ?

Numai suporter al lui Arsenal sa nu fi fost aseara. pai in minutul 90 eram terminat. ma imbolnaveam la acel penalty si nu mai apucam sa vad ca s-a ratat... O bagam in atele englezilor, nici nu imi fac probleme... Nu se va termina 0-0... 1-1 cel mult daca nu chiar 2-1 pentru noi...

poisonsnakebite200226.04.2006 10:23

am emotii numai cand ma gandesc la ziua meciului,insa sunt sigur ca joi noapte voi iesi in strada(probabil beat) si voi striga cat voi putea de tare, din adancul adancurilor plamanilor mei : F

STARforce26.04.2006 10:45

de abia mi-a revenit vocea si presimt ca voi ragusi din nou.Nici nu se pune problema sa nu ne calificam.Ganditi-va un pic ca noi am fost clar peste ei aici al toate capitolele iar faza lor cu suporterii e limpede ca alta arma nu au!

BATE Steaua CU 2-0

Horica26.04.2006 11:05

Se transmite pe vreun site in direct meciu?...ca aici nici meciu de aseara nu l-am putut vedea pe alea 20 programe care is pe televizor aici in München. :?

Kristy_Cj26.04.2006 11:10
Olaroiu: "Conceptul nostru e clar. Dacă la Bucureşti am fost atenţi să nu luăm gol, în Anglia vom fi atenţi să dăm"

sursa ProSport

Si sigur vor da cel putin doua  :twisted:  :twisted:  :twisted:

genial ce a zis Oli...Murinho e mic copil si daca peste cativa ani il veti vedea la o echipa mare "defensiva" :wink: sa nu va mirati...oricum asa a zis Gigi,si a mai zis ca vom juca finala...sper ca toate astea sa se intample

codrutaandreea26.04.2006 11:18

Steaua nu are cum sa nu se califice pentru ca este iubita si incurajata de prea multa lume. va fi greu dar sa nu uitam ca avem un gol inscris acasa.

faptul ca am castigat pe lia manoliu este un semn de la Dumnezeu. Oli nu va dori sa vina acasa invins ar fi prea dureros pt el si pt echipa sa vada o tara intreaga trista.

HULIAS26.04.2006 11:27

Si bilete pentru finala?

cand le vom putea procura

dbd26.04.2006 11:54

eu doar as vrea sa ne calificam...nu prea conteaza cu cat batem sau ca facem un 0-0 ... bafta baitilor !

Kristy_Cj26.04.2006 11:58

pe site-ul betandwin.com Boro-Steaua

1 1.75 x 3.30 2 4.25

Virgil26.04.2006 12:00
IONUTZ-CIPRIAN26.04.2006 12:23

:evil: >>>Lasati mai ca le scoatem fotbalul din cap,pacat ca nu am reusit de la BUCALE, la cate ratari am avut puteam sa-i facem varza,acolo cred ca o sa radem de ei!!>>> :twisted:

1986steaua26.04.2006 12:30
Pregatesc si englezii o coregrafie cu mesajul "EINDHOVEN 2006" in Peluza Nord a stadionului.

http://middlesbrough.rivals.net/default.as...mp;stid=8409745

Poate cei care merg la meci si cei din Anglia vor face un banner de raspuns ,de genul "ONLY IN YOUR BEST DREAMS" :)

DTP-Ludacris26.04.2006 13:23

ciudat !

nu radeti..dar aseara am visat k se va termina 1-1

primul gol l-au dat englezii (sut in vinclu) si noi am egalat pe final dintro faza confuza :lol: :>

i think im goin crazy :lol:

codrutaandreea26.04.2006 13:29

@DTP-Ludacris mai viseaza de astea ca e bine. sper sa fie asa cum ai spus tu. daca va fi asa o sa te pun sa visezi si ce imi da mie la bac :lol:

DTP-Ludacris26.04.2006 13:43

pai dak stau tot timpu cu gandul la meci..e normal sa visez :lol:

8O BAC ? nu am yo trebuie cu BAC-ul :P anyway ...dak e te anunt :o

deci... M`boro 1 - 1 Steaua

crematory26.04.2006 13:47
Se transmite pe vreun site in direct meciu?...ca aici nici meciu de aseara nu l-am putut vedea pe alea 20 programe care is pe televizor aici in München.  :?

meciul e transmis pe postul TV dsf

crematory26.04.2006 13:48
ciudat !

nu radeti..dar aseara am visat ca se va termina 1-1  

primul gol l-au dat englezii (sut in vinclu) si noi am egalat pe final dintro faza confuza  :lol:  :>

i think im goin crazy :lol:

eu deja de vro 3 zile am visat un 2-0 pentru noi :D

<<S*T*E*A*U*A Ü*B*E*R A*L*L*E*S >>

«14567827»