FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«12345627»
ztucin24.04.2006 21:38

bai fratilor cand ma gandesc ce departe am ajuns ma ia ameteala(cum spunea atacantu spurcatilor ala cere alearga 154 de metri pe meci).pe cuvant nici nu visam acu un an la toate astea iar acum sunt un om fericit. corect ar fi sa jucam fnala si mai corect ar fi sa o castigam pentru ca meritam pe deplin (oricum 23-ul e al nostru).(si mai lasatii pe Borcea, Copos si alti perfizi plini de invidie). inca odata va spun suntem mult prea sus pentru ei.

JOI CU INIMA LA EI, AU NEVOIE DE NOI.

rugutzu24.04.2006 22:08

Mai copii! Stiti ce astept eu cel mai mult? Imaginea aia de la finalu meciului cand jucatorii lui Boro vor fi cu mainile in brau sau culcati pe gazon, plangand de suparare, stelistii si MM alergand cu mainile ridicate care-ncotro pe teren si comentatorul urland la TV de bucurie. Cred ca voi cel mai fericit in acel moment.

Voi nu??

OTAKU24.04.2006 22:35

ar fi misto o victorie

i am vazut pe oamenii de la "boro" cu westham si au jucat cam f prost

ideea e ca numai un cataclism ne poate scoate din finala "gen rosenborg"

misto a fost faptu ca sezonu asta am avut parte de o mare revelatie in cupele europene

la genu ca daca treci de o echipa f tare in optimi poti sa dai peste o echipa f varza in sferturi

si peste una mediocra in semi

absolut ciudat

in mod ciudat performanta de anul asta este uriasa numai pe hartie

anul trecut am eliminat valencia actualu loc 2 in spania in faza in care anul asta am eliminat locu 4 sau 5 din olanda

nu mai pun la socoteala faptu ca acum 2 sezoane ne a scos cu greu Liverpool in turu 2 (campioana europei en titre)

AcMilan1424.04.2006 22:55

Vom avea un meci f greu dar daca stim cum sa-l jucam ne vom califica! Un lucru este cert, important este sa nu primim gol rapid. Sunt aproape sigur ca nu se va termina 0-0 deoarece daca ar fi scorul asta pe final de meci... va dati seama ce ar fi la poarta noastra haselbank,viduka,macarone,yakubu va fi foarte greu sa rezistam, dar in conditiile astea boro va ataca cu toata echipa si puteam declansa rapid un contraatac si putem sa inscrien noi :D

Eu zic ca trebuie sa facem un presing avansat sa combinam si sa ne facem noi jocul

Virgil25.04.2006 06:09

Presimtire :

-presimt ca Lovin va marca un gol.

Daca va fi asa,poate sa fie golul lui Lovin cheia victoriei ?

BandiT25.04.2006 07:41

ne calificam in finala...sunt sigur.

nu conteaza cu ce scor...numai sa ne calificam.

aproape ca nu am emotii...jucam finala...

flo220325.04.2006 07:52
sunt curios ce pronostic ar da Copos si Borcea  :lol:

Copos 1-0 pt rapid :lol:

Borcea 1-0 pt Cluj 8O

sorin_77725.04.2006 08:06
M`boro 1 - 1  Steaua  8)

asta da rezultat... asa sa fie...

Dar sa conducem noi se poate? asta ca sa nu fac tensiune pana egalam... :lol:

bijoux_bz25.04.2006 08:10

1 - 1 gol Radoi

DTP-Ludacris25.04.2006 08:20
M`boro 1 - 1  Steaua  8)

asta da rezultat... asa sa fie...

Dar sa conducem noi se poate? asta ca sa nu fac tensiune pana egalam... :lol:

:arrow: nam mai beneficiat de mult de un penalty in UEFA...asa k e timpu. :lol:

Inscriem primii prin Radoi sau Dica :lol:

colaps25.04.2006 10:43

ia-ti gandul de la penalty... ne arbitreaza Lubos Michel (Norvegia-Romania 1-1), observator de arbitri Petter Mikelsen (Romania-Bulgaria 1-1 la euro '96)

rebely25.04.2006 10:57

BORO-Steaua 0-1 nimic mai mult urmat de finala. :)

colaps25.04.2006 11:45

corect... nici un arbitru din lume n-are ce sa faca Stelei... echipa e mult deasupra oricaror chichitze avocatzesti... Boro n-are fata de eliminat Steaua

Virgil25.04.2006 11:49
ia-ti gandul de la penalty... ne arbitreaza Lubos Michel (Norvegia-Romania 1-1), observator de arbitri Petter Mikelsen (Romania-Bulgaria 1-1 la euro '96)

Nu-i nimic.Vor avea ocazia sa-si spele onoarea patata in cele doua meciuri.In special Lubos care oficiaza la centru.

Motanu D25.04.2006 11:50
Boro n-are fata de eliminat Steaua

Dar maestrul Lubos Michel are ! :!: :!: :!:

Madeleine25.04.2006 11:51

Va fi un meci foarte greu, trebuie sa fim realisti. Presiunea e foarte mare si de-o parte si de alta, Boro nu mai are nimic de pierdut, in sensul ca au pierdut tot, le-a mai ramas doar Cupa UEFA si joaca la orgoliu. Asta e si punctul lor forte, dar si defectul lor, pentru ca vor ataca non-stop si sper ca stelistii vor profita de spatiile libere si incrancenarea lor.

Mai sper ca n-o sa primim gol in primele minute, pentru ca in combinatie cu atmosfera de pe stadion ne-ar demoraliza.

Va castiga cine e mai stapan pe sine, mai puternic psihologic si mai realist. Cred ca noi o sa fim aia si experienta Stelei va decide meciul.

Nu mi-ar displacea o victorie la scor, dar ma multumesc si cu un egal. Posibil 1-1, pt ca mi-e greu sa cred ca nu se vor marca goluri.

Spre Eindhoven!

I.N.Money25.04.2006 11:59

Vestea ca ne arbitreaza Michel m-a dat pe spate,din pacate cred ca o sa avem mari probleme cu acest individ,sper sa ma insel,dar am impresia ca vom avea un adversar in plus pe Riverside.

Virgil25.04.2006 12:14

Nu cred ca la acest nivel se mai poate pune problema unui arbitraj ostil.

I.N.Money25.04.2006 12:21

Orice e posibil ! la precedenta Cupa Mondiala,Korea de Sud a fost purtata pana in careul de asi de catre FIFA,calcand in picioare Italia,Spania sau Portugalia.Atitudinea arbitrului Michel depinde de faptul ca nu cumva noi am devenit un ghimpe in coasta lor.

Virgil25.04.2006 12:27

Bai Money,tu intri prea mult in politica.Nu cred ca e cazul aici.

Dupa cum presupui tu,finala ar trebui disputata de Schalke si Boro,ai caror suporteri ar umple tribunele stadionului din Eindhoven si ar cheltui bani frumosi acolo.

Eu iti garantez ca va fi invers.Ca finala o vor juca Steaua si Sevilla si stadionul va fi la fel de plin si se vor cheltui la fel de multi bani.

Nu garantez fara acoperire.Steaua si Sevilla au luat prima optiune in aceasta faza de calificare.

andreea_s25.04.2006 12:30

Eu nu cred ca acest domn Michel ne poate impiedica sa ajungem in finala. Tot ce poate sa faca este sa dea niste cartonase galbene jucatorilor care risca sa nu mai joace in finala! Asta este problema! Sa ne rugam sa nu primim galbene!

Virgil25.04.2006 12:38

Te inseli,Michel nu e domn de loc.Ce-i drept pare.E un mare nesimtit.Poti sa-i spui domn unui nesimtit ?

Fie el Corpodean,Balaj sau Michel ?

I.N.Money25.04.2006 12:51
Dupa cum presupui tu,finala ar trebui disputata de Schalke si Boro,ai caror suporteri ar umple tribunele stadionului din Eindhoven si ar cheltui bani frumosi acolo.

.

Din pacate nu eu presupun,ci altii care de cam mult timp considera fotbalul o afacere,nepasandu-le de cluburile care se ridica prin munca jucatorilor,nu prin enorme sume de bani.

Virgil25.04.2006 14:00

Ai putea sa dai minimum 3 exemple?Asta ca sa fii cat se poate de concret.

I.N.Money25.04.2006 14:26

Pai,primul este parcursul exagerat al sud coreenilor in 2002,apoi banii din Bahreim si-au spus cuvantul cand a fost decis sa se rejoace meciul de baraj cu Uzbekistan parca pentru acest Mondial care urmeaza in Germania,iar ultimul exemplu putem sa consideram campania Romaniei din calificarile pentru Euro 2004 cand am fost pur si simplu macelariti de arbitraje cel putin hilare.

«12345627»