Sper sa fie cel putin egal ( daca nu bate Magica Steaua )
Sper sa fie cel putin egal ( daca nu bate Magica Steaua )
In cel mai rau caz nu m-as supara sa ne bata Boro. Ei ne dau 4 si noi le dam 3 !
Pai,primul este parcursul exagerat al sud coreenilor in 2002,apoi banii din Bahreim si-au spus cuvantul cand a fost decis sa se rejoace meciul de baraj cu Uzbekistan parca pentru acest Mondial care urmeaza in Germania,iar ultimul exemplu putem sa consideram campania Romaniei din calificarile pentru Euro 2004 cand am fost pur si simplu macelariti de arbitraje cel putin hilare.
Coreea si Uzbekistanul joaca in Asia,nu sunt sub umbrela UEFA.In al doilea caz sa nu uitam ca ne-am lasam macelariti pe "Lia" de danezi cu 2 - 5.Sa nu uitam nici infrangerea in Ghencea in fata Norvegiei cu 0 - 1,Pe ploaia aia rece si pe terenul ala imposibil.
Money,imi pare rau ai picat "examenul". :lol:
Virgil,nu m-am legat numai de UEFA aici,am zis ca fotbalul e o afacere de aceea m-am referit la acele tari ! Iar in partea legata de ratarea calificarii nationalei la Euro 2004,cu punctele pierdute la Oslo si Copenhaga pe mana arbitrilor eram calificati ! Dar hai ca deja suntem offtopic,nu cred ca o sa ajungem in discutia asta la un numitor comun si zic sa o incheiem. ![]()
On-topic: facem egal si ne calificam.
Cum doresti.
Dar iata stadionul Riverside din Middlesbrough,cu o capacitate de 35.049 locuri pe scaune,pe care va evolua joi Steaua :

Construit in 1997.
Select.
Dupa cum se poate observa gazonul nu da direct in tribune.Exista un culoar destul de larg.
Hai sa va arat si Philips Stadion(36.500 locuri) pe care vom disputa finala :

Marfa !
Se pare ca Lubos Michel,pe langa cele doua meciuri pe care le-a condus cand a jucat nationala noastra,a arbitrat si atat de dragul nostru meci de pe Ghencea,Steaua-Aston Villa(2-1),cand Europa a aflat de un atacant care putea sa devina un jucator de mare clasa in lume,Cristi Ciocoiu.
Deci momentan istoria e cu noi
!!!
fratilor, incepe sa-mi cam fie frica si de arbitrajul asta (nu cred in teoria conspiratiei, dar e posibil pur si simplu ca un arbitru sa aiba boala pe noi, neinfluentat de nimic).
Insa astept cu atata nerabdare si bucurie meciul de joi, ca nici nu vreau sa ma gandesc ca am putea sa invingem si sa ni se puna in cale un arbitru. Refuz sa cred ca am putea avea un asemenea ghinion, cand fericirea e atat de aproape... Offff
Arbitrii in general nu au de ce sa aiba boala pe noi!Doar daca sunt motivati...Si stiti voi ce vreau sa spun prin asta.Cred ca de data asta nu vom avea nici o problema cu arbitrii...
Sa nu speculam totusi.Poate are motive serioase sa nu faca deplasarea.
E foarte ciudat ce se intampla... MM Stoica spune ca nu stie nimic, Laca nu vrea sa comenteze, la fel si GG. Cred ca situatia se va clarifica abia dupa meciul din Anglia.
Dumitru Dragomir a spus la tvr ca in eventualitatea cazului in care Steaua nu se va califica iar [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] va lipsi de la meci, toti suporterii il vor acuza pe cel care a stat la baza neparticiparii simbolului Stelei. Nu pentru ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ar fi putut aduce victoria, dar el este considerat de suporteri ca un talisman.
HAI Steaua!
Am si eu o rugaminte la cei ce se ocupa de site, vedeti ca rezultatul la pronosticul Boro-Steaua nu este corect ( 70+25+3 nu este egal cu 100%).
@ andreea
mama da ce perfectionista esti... zice acolo ca Steaua e favorita, atunci nu cunteaza...
Tare mi-e frica de slovacul asta care ne arbitreaza.
Daca tineti minte, dupa ce arbitrii ne-au mancat in
meciurile cu nordicii, Mircea Sandu a facut un protest
oficial la UEFA. Sa nu-i fi ramas boala pe noi,
ca daca vrea poate "strica" meciul.
La un asemenea nivel nu cred ca se poate pune problema arbitrajului!
Am si eu o rugaminte la cei ce se ocupa de site, vedeti ca rezultatul la pronosticul Boro-Steaua nu este corect ( 70+25+3 nu este egal cu 100%).
70+25+3=98
CELE 2 PROCENTE REPREZINTA EROAREA, INTZELES?
Ni aici era locul sa postezi asta, dar sper ca unul din responsabilii cu sondajul sa citeasca acest post.
Pe de alta parte nu uita ca acei 2% reprezinta impozitul. Vrei sa se supere Bodu iar pe noi ?! :twisted: :twisted: :twisted:
Arsenal a reusit sa se califice in finala dupa 1 - 0 acasa urmat in seara asta de un 0 - 0 la Villarreal.
Noua de ce nu ne-ar iesi figura ?
Corect ! 0-0 e scorul lui Oli !
Am si eu o rugaminte: faceti rost de mail-ul lui Lubos Michel. Sa trimitem niste mailuri...preventiv.
Nu ca in cazul lui Urs Meyer, dupa ce raul a fost facut.
Conform google se pare ca nu are ! :roll: 8O 8O 8O Dar am sa mai caut !
Oli THE BEST!!!
[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] e jucatorul meu preferat,dar nu cred ca face bine ca nu merge in Anglia,oricare ar fi conflictul...el trebuie sa o faca pentru Steaua,iar daca nu vrea atunci Steaua va merge mai departe...nu cred ca doar pt ca el nu e in tribune,nu ne calificam...cele 90 de min(eventual prelungirile)depind doar de jucatori,ei sunt eroi,restul sunt doar regizorii in piesa aceasta
hai k asta e tare :lol:
voi chiar credeti k sta el sa citeasca mail-uri ?