FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«15678927»
sorin_77726.04.2006 13:50
ciudat !

nu radeti..dar aseara am visat ca se va termina 1-1  

primul gol l-au dat englezii (sut in vinclu) si noi am egalat pe final dintro faza confuza  :lol:  :>

i think im goin crazy :lol:

te cred 100%, prea le-ai zis in ultimul timp... mama dar am sa am inima cat un purice pana la final... Bine ca ai zis tu pronosticu si asa am sa stau cat de cat mai relaxat dupa golul lor :D

DTP-Ludacris26.04.2006 13:52

dak nu il ghicesc..nu o sa mai intru o vreme pe forum pana va linistiti :lol:

forever_STEAUA26.04.2006 13:54
ciudat !

nu radeti..dar aseara am visat ca se va termina 1-1  

primul gol l-au dat englezii (sut in vinclu) si noi am egalat pe final dintro faza confuza  :lol:  :>

i think im goin crazy :lol:

Nu puteai sa visezi si tu invers? Ca dam noi primii... Asa o sa stam cu sufletul la gura sa asteptam faza aia confuza :)

fomy26.04.2006 13:54

e miercuri si eu nu mai pot de emotii si de nerabdare meciul de maine...si ma gandesc iar la senzatia de dupa meci...si ca o sa ies pe strada...si o sa tip...si nu cred in nici o clipa ca nu ne vom califica.Pana acuma nu au fost cu nimik mai bun decat noi. Singurul lucru pt care ar trebui sa ne rugam este sa nu fim urmariti de ghinion!Presimt un 2 0 pt Steaua!

DTP-Ludacris26.04.2006 13:59

imi vine sa rad ce vis am avut ..prea penal..

si numai tin minte decat golurile :lol:

oricum cica la "faza confuza" au fost 2 suturi pe care lea scos portarul , al 3-lea in bara si ..al 4-lea a intrat in plasa :lol:

:roll:

nebunus26.04.2006 14:01

De obicei, cum zic eu asa se intampla, asa ca ne vom califica. Vom invinge cu 1-0, pentru ca e prea periculos sa jucam la 0-0. Am aceeasi senzatie pe care o aveam la meciul cu valencia si atunci au facut baietii un meci incredibil. Asa o sa fie si de data asta. Cheia meciului si talismanul lui Olaroiu..... Vasilica Cristocea fara discutii. Hai Steaua!

sorin_77726.04.2006 14:08

oricum  cica la "faza confuza" au fost 2 suturi pe care lea scos portarul , al 3-lea in bara si ..al 4-lea a intrat in plasa :lol:  

asta ca sa ne dam seama cat de greu este acest meci... greu, foarte greu...

Abia astept faza confuza din final... :))

forever_STEAUA26.04.2006 14:15

oricum  cica la "faza confuza" au fost 2 suturi pe care lea scos portarul , al 3-lea in bara si ..al 4-lea a intrat in plasa :lol:  

Si cine a fost norocosul? Care din a 4-a a reusut sa o bage in ate? :lol:

DTP-Ludacris26.04.2006 14:17

:lol: :lol: :lol: nush ..mai conteaza?:twisted: :)

Motanu D26.04.2006 14:19

Carlos, evident ! :P:P:P

Sexystelista26.04.2006 14:19

Maine este ziua cea mare...Ard de nerabdare.Insa sunt foarte emotionata...Cred ca e si un pic de frica.Daca nu as fi mama Omida si nu as sti scorul dinainte, poate ca mi-as face foarte multe griji. :lol: Insa eu stiu scorul de pe acum 1-0 pt Steaua.Mi-e teama de accidentari si de suspendari...Sa speram ca baietii vor avea mare grija.

forever_STEAUA26.04.2006 14:21

@DTP-Ludacris

Iti dai seama ca in caz ca vom fi condusi cu 1-0, toti cei care am citit post-ul tau o sa stam si o sa asteptam ca disperatii faza aia... Parca ma si vad: hai, acuma...NUUUUUUU, NUUUUUU, BARAAAAAAAA!!!!!! si binenteles GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!! :lol: :lol: :lol:

DTP-Ludacris26.04.2006 14:33

is just a dream ... dak vom fi condusi cu 1-0 si veti astepta "faza confuza " si aceasta nu va aparea ...nu o sa mai intru pe forum :lol:

alinush8926.04.2006 14:34

Ce zicetzi...cum vom juca in atac? Cu Oprita?,Cristea sau cu Victoras??...eu sincer cred ca vom incepe cu Oprita,iar in repr a 2-a va intra Cristea sau Iacob....pe de alta parte ce parere avetzi de mijlocasul dreapta? Balan sau Ogararu??

STARforce26.04.2006 14:47

eu zic ca ori merge Victoras titular ori il baga in rep 2 si v-a marca!!!!!!!!!!!!!!!

Madeleine26.04.2006 14:59
oricum cica la "faza confuza" au fost 2 suturi pe care lea scos portarul , al 3-lea in bara si ..al 4-lea a intrat in plasa

Nu-sh ce sa zic, io la o faza ca asta as face infarct pana intra mingea in plasa :? Mai bine sa nu fie nevoie de ea

crematory26.04.2006 15:03
oricum cica la "faza confuza" au fost 2 suturi pe care lea scos portarul ' date=' al 3-lea in bara si ..al 4-lea a intrat in plasa[/quote']

stati ma linistiti...ca faza confuza din final va veni oricum...dar deja la 2-0 pentru noi :lol:

Madeleine26.04.2006 15:07

Adevarul este ca ar fi super-misto sa facem un galop de sanatate la vreo doua-trei goluri diferenta, ca sa razbunam ratarile de la Bucuresti. Moa, ce seara ar fi 8)

crematory26.04.2006 15:12
Adevarul este ca ar fi super-misto sa facem un galop de sanatate la vreo doua-trei goluri diferenta, ca sa razbunam ratarile de la Bucuresti. Moa, ce seara ar fi 8)

dar mare atentie la galbene.

DTP-Ludacris : de cartonase nu ai visat nimic????cine le ia, cand, cum :roll:

:lol:

Madeleine26.04.2006 15:18
DTP-Ludacris : de cartonase nu ai visat nimic????cine le ia, cand, cum

Spune ca rosu Viduka in primele minute. Daca nu, treci la culcare si viseaza acum. :P

DTP-Ludacris26.04.2006 15:21

:lol: :lol: :lol:

inca 26h 10 min pana la meci :cry:

DTP-Ludacris26.04.2006 15:24

Eu v-am spus ce am visat ..numai faceti misto de mine :lol: .

FORZA Steaua !!

Madeleine26.04.2006 15:35

Eu n-am facut misto, visam cu ochii deschisi :wink: :D

crematory26.04.2006 15:40
Eu v-am spus ce am visat ..numai faceti misto de mine :lol: .

FORZA Steaua !!

eu totusi prefer visul meu...acel de 2-0 :lol:

oricum daca marcam primii cred ca ecuatia e rezolvata.

I.N.Money26.04.2006 15:52

Cred ca e din ce in ce mai clar,dupa ce ne spun visele se pare ca o sa avem un meci de infarct !! :lol:

Asa ca haideti toti la farmacie sa ne facem aprovizionarea cu medicamente pentru inima ca o sa avem nevoie :lol:

«15678927»