FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«123427»
fuzy23.04.2006 16:31

hai sa fim seriosi! Steaua stie sa joace! am mare incredere in Oli, este un antrenor care nu joaca la 0 - 0 decat atunci cand este cazul :)... nu mergem pe River Side ca sa jucam la 0 - 0! chiar daca ne duce in finala un astfel de rezultat, si nu, noi nu suntem Basel ca sa ne bagam cu fundu' in poarta...

Hristos a inviat!

***alex***23.04.2006 16:43

Primul obiectiv a lui Boro aproape ca s-a dus...1-0 West Ham in min 80...mai ramane al doilea obiectiv...care de fapt nu o sa mai ramana mult :wink:

Florin200423.04.2006 17:18

Am vazut meciul si a jucat varza Boro au avut singura ocazie mai de doamne ajuta in minutele de prelungiri. Au practicat acelasi joc obosit si cu pase lungi la bataie, nimic nou sub soare. Sper sa nu se refaca Schwarzer pana joi ca au o rezerva un pustan care nu pare sigur pe el si sigur o sa fie depasit de miza meciului joi. Daca joaca ca azi cu noi si-o iau rau de tot. Mi-e greu sa cred ca ne pot elimina astia la ce am vazut la ei in ultimele meciuri doar o zi superbuna a lor si una f. proasta a noastra ceea ce e greu de imaginat ca se va intampla dupa moralul si jocul total diferit pe care il au echipele acum.

sorin_77723.04.2006 18:18

Boro a jucat execrabil in cupa... pana la golul primit mai mult s-a aparat... Nu mai este echipa care a batut in campionat acelasi adversar cu 2-0... e drept atunci a jucat acasa... Nu concep sa nu trecem de lunaticii astia de la boro... niste haotici ai fotbalului... Cum au ajuns aici? O fi tot un rapid de-al lor, de-al englezilor? :lol: :lol: :lol:

I.N.Money23.04.2006 18:22

Au jucat prost,dar dupa golul lui Harewood a inceput asaltul lor,doar ratarile au pastrat acest scor de 1-0.Pentru meciul de joi e bine ca acestia au moralul scazut simtitor,dar din pacate UEFA a ramas singurul lor obiectiv,cu siguranta vor trage cu dintii pana la final sa ne elimine.

andreea_s23.04.2006 18:27

Bravo Boro, "v-ati calificat" in finala Cupei Angliei!!! Va rog, comportati-va la fel si in meciul cu Steaua! :lol: :lol: :lol:

Acum vorbind serios, eu fiind ceva mai pesimista, ma gandesc ca daca Boro a ratat calificarea in finala, singura speranta care le-a mai ramas este calificarea in finala Cupei UEFA. Asa ca sunt convinsa ca vor face orice pt a se califica, asta chiar daca sunt destul de obositi.

Oricum, risc si eu un pronostic pt joi:

1-1 ( Radoi)

sorin_77723.04.2006 18:27

categoric va fi un meci greu, e doar o semifinala, daca inscriem primii ne va fi mai usor.... Sa speram ca Lovin va fi un inlocuitor pe masura, iar Balan (daca el va juca) va uimii un continent...

toxic310023.04.2006 18:31

Ma simt aproape ca inaintea meciului retur cu rapid...un mare gol in stomac...nici nu vreau sa ma gandesc ca Steaua poate sa rateze calificarea..dar sunt sigur ca jucatorii nostri isi doresc le fel de mult ca noi o participare in finala pentru ca au muncit mult intr-un moment cnd echipele romanesti si romanii in general nici nu isi puteau imagina o finala de cupa europeana in care sa participe o echipa romaneasca,poate doar Gigi stia ca asa se va intampla...sau cel putin isi dorea si era dispus sa faca orice pentru asta.Iar Oli cred ca isi doreste cel mai mult sa ajunga in finala cu Steaua..dak nu din dragoste pentru culb macar pentru a le inchide gura celor care l-au contestat,sau macar pentru palamersul lui.IUBESC Steaua!VREAU SA MERG LA EINDHOVEN SA STRIG FORZA Steaua!(ca si restul celor care sunt pe acest forum)Sper sa fim cei mai fericiti romani pe data de 27.

Respect pentru jucatori,Respect pentru Oli,dar mai ales respect pentru cei care inteleg ca anul asta poate fii scris pe steaguri mai tarziu si ca lumea va vorbii despre Steaua 2006 copiilor si nepotilor lor.

Kristy_Cj23.04.2006 18:45

Pentru toti suporterii care merg in anglia la boro-Steaua sa strige cat pot de tare si tot meciul sa-i incurajeze.Sunt sigur ca suporterii stelisti sunt mult mai tari si daca vor fi 3000 eu cred ca se vor auzi.Acesta e un meci si al suporterilor,o semifinala a suporterilor.Jucatorii au nevoie sa stie ca cineva acolo care ii va sustine tot timpul si chiar daca va fi imposibil sa se auda intre cei aprope 30 000 de englezi,tot vor lupta.

FORZA Steaua

Mih23.04.2006 21:17

Ne-am luat o piatra de pe inima.:)

Middlesbrough FC goalkeeper Mark Schwarzer is almost certainly out of Thursday's UEFA Cup semi-final second leg match against FC Steaua Bucaresti and is in danger of seeing his season come to a premature end after suffering a suspected broken cheekbone during his side's FA Cup semi-final defeat against West Ham United FC on Sunday.

sursa: UEFA.com

Articolul complet: http://www.UEFA.com/footballeurope/news/Ki...sId=416026.html

Se discuta despre o accidentare serioasa in articolul asta... ca Schwarzer ar putea lipsi la Cupa Mondiala. Oricum asta ne dorim mai putin, ceea ce e important e ca 4 saptamani se zice ca e sigur accidentat, deci va lipsi 100% joi! :twisted:

seflatoate23.04.2006 21:29

Nu victoria este importanta in acest meci...mult mai importanta este calificarea Stealei in Finala Cupei UEFA si CASTIGAREA acesteia. Oricum campionatul il castigam si anul viitor jucam in Champions League!!! ForZa Steaua!!!!

sorin_77723.04.2006 23:55

Victoras ne scoate la liman... Fizicul lui si insistenta poate pune in valoare viteza de reactie a lui Balan... Eu cam asa vad lucrurile... mai ales ca acum au un portar lipsit de experienta... Trimite tu Radoi si o torpila!!! :lol:

DTP-Ludacris24.04.2006 00:42

Steaua trebuie sa se califice...Steaua se va calificaaa !!! :lol:

saracruzm24.04.2006 01:12

hai sa vedem ce situatii se vor infrunta joi:

Steaua, o echipa super omogena, care are pe banca jucatori la fel de buni ca si titularii si asta se va vedea, o echipa care la 46 de ore dupa 1-0 cu Boro a castigat fara probleme un meci mai greu decat cel al lui Boro cu WHu, o echipa cu un lider de nivel modial, Radoi care in acest moment ar putea scoate din echipa aproape orice din mijlocasii centrali ai oricarui mare nume din Europa, o linie de fund care primeste gol numai cand vrea (vezi meciurile cu Heerenven, rapid - greseli sau lipsa de concentrare), un mijloc de poveste, chiar si cu absentele din cauza cartonaselor, o echipa cu un moral de nota 10 (dupa rezultatul din tur, dar si dupa meciul ce i-a propulsat pe primul loc in Div A), un antrenor care stie cum sa pregateasca psihic si tactic o echipa, un antrenor care nu isi pierde nici o clipa capul chiar daca noi toti nu visam decat la Supercupa cu Barcelona, si, nu in cele din urma, pe noi, suporterii cei care le vom transmite toata energia pozitiva joi la ora meciului....

Middlesbrough, care are nu stiu cate meciuri in picioare si e mai obosita ca niciodata, o echipa cu un moral la pamant dupa ce au vazut ¨moartea¨cu ochii la Bucuresti si, mai ales, dupa ce au pierdut semifinala cu prapaditii aia de la WHU, o echipa nu foarte omogena din cauza schimbarilor din primul 11, o echipa ca un cimitir al elefantilor, numai nume si prea putin fotbal, o aparare buna de nimic, un atac de care ar trebui sa ne temem daca ne gandim la nume, dar stati linistiti, ca-i avem pe double G in spate, portarul titular e foarte posibil sa nu joaca, dupa cum sustine BBC, . E drept ca joaca acasa, insa nu e prima data cand baietii joaca sub presiune, si sa nu uitam ca toate calificarile pana acum le-am obtinut in deplasare sau datorita rezultatelot obtinute afara... Daca au rezistat ei in ghete si au dominat pe rapid pe giulesti, nu vad de ce nu ar face fata si pe Riverside.

Ar mai fi si alte argumente, dar nu imi vin in minte acum... oricum, concluzia: PAI NU E EVIDENT!

CALIFICARE DUPA DOUA VICTORII!

***alex***24.04.2006 08:36

Se pare ca eroul de la Bucuresti, cum a fost numit de presa engleza, nu va juca joi. Rezerva este tot un australian , Brad Jones, de 24 ani, si-a facut debutul in Premiership in 2004 si de atunci a jucat titular de 13 ori.

Mai multe detalii aici: http://www.sporting-heroes.net/football-he...sp?HeroID=11194

fomy24.04.2006 09:47

avand in vedere ca am primit foarte putine goluri...chiar si cand eram sub presiune nu e greu sa ne calificam...dar tot o sa am emotii..si o sami inghete mainile...in timpul meciului... :twisted: :twisted:

***alex***24.04.2006 10:20

Informatii pentru cei care vor sa mearga la meci, atat din tara cat si de afara:

Englezii au pus deja in vanzare biletele pentru mansa retur a dublei Middlesbrough - Steaua. Englezii au anuntat pe site-ul oficial al clubului ca biletele pot fi achizitionate fie de la stadion, de la casa principala de bilete, fie online, fie prin telefon.

Preturile biletelor variaza intre 24 si 32 de lire sterline pentru adulti. Copiii si batranii beneficiaza de o reducere de pret, pentru ei, costul unui bilet fiind intre 15 si 22 de lire sterline.

([site din caracatita Gazetei Sporturilor])

Kristy_Cj24.04.2006 15:15

MARK SCHWARZER will have corrective surgery at a private hospital in Darlington this afternoon after fracturing his cheekbone in the FA Cup semi-final defeat to West Ham yesterday.

http://www.mfc.premiumtv.co.uk/page/Home/0,,1,00.html

Portarul celor de la Boro va suferi in aceasta dupa masa la clinica privata din Darlington operatia pentru a repara fractura de pomete suferita ieri in semifinala din FA pierduta contra celor de la West Ham.

***alex***24.04.2006 15:39
MARK SCHWARZER will have corrective surgery at a private hospital in Darlington this afternoon after fracturing his cheekbone in the FA Cup semi-final defeat to West Ham yesterday.

http://www.mfc.premiumtv.co.uk/page/Home/0,,1,00.html

Portarul celor de la Boro va suferi in aceasta dupa masa la clinica privata din Darlington operatia pentru a repara fractura de pomete suferita ieri in semifinala din FA pierduta contra celor de la West Ham.

Si va sta o luna de zile!

Sexystelista24.04.2006 15:49

Cred ca acum, la doar 3 zile pana la implinirea unui mare vis, cuvintele sunt de prisos.Suntem mandri ca am ajuns pana aici, dar vom fi si mai mandri cand vom aduce in Romania o cupa europeana.Steaua va fi numele ce va sta pe buzele tuturor.Acum cel mai important este sa fim alaturi de acesti baieti minunati ce ne-au adus atata bucurie in suflet.Ei sunt motivul pentru care milioane de romani nu mai simt rusine ca apartin acestei natiuni.Sunt sigura ca baietii vor trata acest meci ca si cum ar fi meciul vietii lor.Si mai stiu ca intreaga suflare romana va fi alaturi de ei.Inimile noastre vor bate la unison pentru singura echipa ce ne face cinste in Europa:Steaua!!!

Hai baietii!!Luptati pentru a spala rusinea acestei tari...Luptati pentru romanii ce va sustin.

Noi suntem alaturi de voi!!!

Victoria este a noastra!!

Agy_2324.04.2006 16:49

Middlesbrough 1-3 Steaua (0-1 Dica,0-2 Bostina, 1-3 Cristea) Se pare ca sunt cel mai optimist de pe aici . Forza Steaua :twisted: :twisted: :twisted:

winner_00724.04.2006 17:01

Pronosticuri:

Daca as fi Gigi Becali as zice 3-0 pentru Steaua

Daca as fi MM aa zice 2-0 pentru Steaua

Daca as fi Oli as zice ca si un 0-0 e bun

Iar daca as fi eu as zice ca va fi 1-0 pentru Steaua

Kristy_Cj24.04.2006 17:27

Eu zic ca va fi: Boro-Steaua 1-2

Si cred ca va fi mai mult decat un meci,o batalie pana in ultima secunda,mai greu decat returul cu rapid

DTP-Ludacris24.04.2006 17:43

M`boro 1 - 1 Steaua 8)

Kristy_Cj24.04.2006 17:47

Nu cred ca ti-ai dori 1-1...o sa stam cu tensiunea in tavan,o sa vezi cum cad cate 2,3 in fata TV dupa fiecare ratare al lui Boro sau Steaua 8O

«123427»