hai sa vedem ce situatii se vor infrunta joi:
Steaua, o echipa super omogena, care are pe banca jucatori la fel de buni ca si titularii si asta se va vedea, o echipa care la 46 de ore dupa 1-0 cu Boro a castigat fara probleme un meci mai greu decat cel al lui Boro cu WHu, o echipa cu un lider de nivel modial, Radoi care in acest moment ar putea scoate din echipa aproape orice din mijlocasii centrali ai oricarui mare nume din Europa, o linie de fund care primeste gol numai cand vrea (vezi meciurile cu Heerenven, rapid - greseli sau lipsa de concentrare), un mijloc de poveste, chiar si cu absentele din cauza cartonaselor, o echipa cu un moral de nota 10 (dupa rezultatul din tur, dar si dupa meciul ce i-a propulsat pe primul loc in Div A), un antrenor care stie cum sa pregateasca psihic si tactic o echipa, un antrenor care nu isi pierde nici o clipa capul chiar daca noi toti nu visam decat la Supercupa cu Barcelona, si, nu in cele din urma, pe noi, suporterii cei care le vom transmite toata energia pozitiva joi la ora meciului....
Middlesbrough, care are nu stiu cate meciuri in picioare si e mai obosita ca niciodata, o echipa cu un moral la pamant dupa ce au vazut ¨moartea¨cu ochii la Bucuresti si, mai ales, dupa ce au pierdut semifinala cu prapaditii aia de la WHU, o echipa nu foarte omogena din cauza schimbarilor din primul 11, o echipa ca un cimitir al elefantilor, numai nume si prea putin fotbal, o aparare buna de nimic, un atac de care ar trebui sa ne temem daca ne gandim la nume, dar stati linistiti, ca-i avem pe double G in spate, portarul titular e foarte posibil sa nu joaca, dupa cum sustine BBC, . E drept ca joaca acasa, insa nu e prima data cand baietii joaca sub presiune, si sa nu uitam ca toate calificarile pana acum le-am obtinut in deplasare sau datorita rezultatelot obtinute afara... Daca au rezistat ei in ghete si au dominat pe rapid pe giulesti, nu vad de ce nu ar face fata si pe Riverside.
Ar mai fi si alte argumente, dar nu imi vin in minte acum... oricum, concluzia: PAI NU E EVIDENT!
CALIFICARE DUPA DOUA VICTORII!