Eu...nu stiu daca mai e ceva de zis.Nu are rost sa cautam vinovatii, pt ca vinovatii se stiu ei cine sunt.Sper doar ca o sa ne revenim repede si ca o sa incercam sa ne facem treaba in campionat.
Ca multi alti stelisti adevarati, am plans aseara...Nu am plans pt ca Steaua a pierdut calificarea in finala, ci pt ca am avut sansa sa fiu alaturi de niste campioni adevarati, ca am avut sansa sa-mi vad echipa favorita intr-o semifinala europeana.Am plans pt ca am avut ocazia sa traiesc intens alaturi de aceasta echipa minunata.
Exista si regrete, dar cand iei parte la un asemenea cosmar, nu mai pot nici macar sa-mi exprim regretul...A fost ghinion?Poate!A fost nepasare?Poate!A fost neglijenta?Poate!
Dar intrebarea mea pt cei ce aseara s-au bucurat de insuccesul Stelei este:Oare de cate ori in viata voastra ati avut ocazia sa traiti intens o semifinala de cupa europeana?Oare stiti voi cum e sa ajungi in top?Aveti voi suporteri care sa va aplaude si sa va astepte cu sutele pe aeroport chiar si dupa un insucces?
La toate aceste intrebari raspunsul meu este:Mai aveti de invatat pana sa ajungeti sa puteti raspunde!!!
Forza Steaua!Vom merge inainte orice-ar fi!!Acum poate ca va si iubim, poate ca va si uram!!
Dar important este ca totusi VA IUBIM!
Plang...Plang...Dar plang pt o echipa care merita...Sa nu va fie rusine...Rusine sa le fie lor, celor ce aseara nu au fost romani...