FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«1222324252627»
fomy28.04.2006 15:10
si eu sunt sup si acuma dar din gresili invatam la anul...poate o sa avem o echipa mai puternica...cu careva achizitii invara si o sa putem sa marcam la prima greseala a adversarilor...oricum nu tre sa facem o tragedie totusi am ajuns in semifinale...

da..dar totusi am fost mai aproape ca niciodata de FINALA... :!:

am fost in finala...:D

forever_STEAUA28.04.2006 15:13

Zenga:"Unde a ajuns Steaua e greu să ajungă alte echipe româneşti"

Antrenorul formaţiei Steaua Roşie Belgrad, Walter Zenga, a declarat, vineri, că performaţa obţinută de Steaua Bucureşti în actuala ediţie a Cupei UEFA este greu de egalat de orice altă echipă românească.

"Steaua a primit goluri din faze care nu anunţau nimic şi a ratat o performanţă rară. Însă, a ajuns în semifinale şi a făcut ceva extraordinar pentru fotbalul românesc. Unde a ajuns Steaua în Europa este greu să ajungă alte echipe din România", a spus fostul antrenor al echipei bucureştene.

Walter Zenga, care a împlinit, vineri, 46 de ani, consideră că fanii Stelei ar trebui să fie mândri de echipa lor. "Suporterii Stelei trebuie să treacă peste dezamăgirea eliminării şi să fie mândri de echipa lor. În două sezone, Steaua a jucat 30 meciuri în cupele europene", a declarat Zenga.

Sursa: prosport

Mih28.04.2006 15:27

Se zice ca semifinalele sunt cele mai grele etape ale unei competitii europene... s-a vazut asta. Numai profesionistii trec de ele. Am parut cam amatori , dar cum am mai spus, mai intai suferi pt a ajunge acolo sus !

forever_STEAUA28.04.2006 15:41

Am citit undeva urmatoarele cuvinte: abia dupa ce mi-a ars casa am vazut cu adevarat frumusetea lunii. Si a stelelor, as adauga eu. Abia ieri am realizat ce mult iubesc aceasta echipa. La sfarsitul meciului. Ieri cand imbratisam fiecare jucator si le multumeam, desi eu eram in Romania iar ei departe. I-am imbarbatat pe fiecare in parte, desi doar in gand. Dar nici o secunda nu am plecat capul. Baieti, capul sus! Doar asa veti putea vedea iubirea din ochii nostri.

Vladinho28.04.2006 16:14
Am citit undeva urmatoarele cuvinte: abia dupa ce mi-a ars casa am vazut cu adevarat frumusetea lunii. Si a stelelor, as adauga eu. Abia ieri am realizat ce mult iubesc aceasta echipa. La sfarsitul meciului. Ieri cand imbratisam fiecare jucator si le multumeam, desi eu eram in Romania iar ei departe. I-am imbarbatat pe fiecare in parte, desi doar in gand. Dar nici o secunda nu am plecat capul. Baieti, capul sus! Doar asa veti putea vedea iubirea din ochii nostri.

Un suporter adevarat

Respect tie!

Melku28.04.2006 16:38

Nu stiu cate zile,saptamani o sa am nevoie sa imi revin din socul de ieri.Ieri a fost un film science-fiction,din minutul 30 am intrat in zona crepusculara.Lasand la o parte toate criticile care s-ar cuveni legate de jocul Stelei eu nu pot sa nu raman de-a dreptul consternat ca boro a reusit sa sfideze logica si matematica facand un meci aproape tras la indigo.Nu pot sa cred ca o echipa poate reusi sa revina de la 3-0 in doua meciuri consecutive din aceeasi competitie, nu pot sa cred ca macaronaru` chel pe care sigur o sa il urasc mult timp a reusit sa califice de doua ori consecutiv echipa lui in ultimele minute de joc prin golurile lui.Nu pot sa cred ca toti am sustinut tare si raspicat ca noi nu suntem Basel si am dovedit altceva.Dureros este ca pur si simplu ne-am batut singuri si descultii aia de la boro nu trebuiau sa ne puna probleme.Asta e...cu Steaua pana la moarte...si la bine si la rau...dar rana asta adanca lasata de necalificarea in finala nu va mai putea fi inchisa decat prin razbunarea acestui esec,decat printr-o performanta cel putin egala...

alexfilip28.04.2006 17:21

BRAVO! ASTA E MENTALITATEA DE CARE AVEM NEVOIE!

IATA CE INSEAMNA SA FII SUPORTER ADEVARAT!

forever_STEAUA28.04.2006 17:42

"Aşteptaţi de 500 de suporteri!

Aproximativ 500 de susţinători ai Stelei se află la aeroportul Băneasa unde echipa din Ghencea a aterizat revenind din Anglia"

Va multumesc !!! Si eu sunt alaturi de voi! Ma auziti??? FORZA

Sexystelista28.04.2006 18:02

Eu...nu stiu daca mai e ceva de zis.Nu are rost sa cautam vinovatii, pt ca vinovatii se stiu ei cine sunt.Sper doar ca o sa ne revenim repede si ca o sa incercam sa ne facem treaba in campionat.

Ca multi alti stelisti adevarati, am plans aseara...Nu am plans pt ca Steaua a pierdut calificarea in finala, ci pt ca am avut sansa sa fiu alaturi de niste campioni adevarati, ca am avut sansa sa-mi vad echipa favorita intr-o semifinala europeana.Am plans pt ca am avut ocazia sa traiesc intens alaturi de aceasta echipa minunata.

Exista si regrete, dar cand iei parte la un asemenea cosmar, nu mai pot nici macar sa-mi exprim regretul...A fost ghinion?Poate!A fost nepasare?Poate!A fost neglijenta?Poate!

Dar intrebarea mea pt cei ce aseara s-au bucurat de insuccesul Stelei este:Oare de cate ori in viata voastra ati avut ocazia sa traiti intens o semifinala de cupa europeana?Oare stiti voi cum e sa ajungi in top?Aveti voi suporteri care sa va aplaude si sa va astepte cu sutele pe aeroport chiar si dupa un insucces?

La toate aceste intrebari raspunsul meu este:Mai aveti de invatat pana sa ajungeti sa puteti raspunde!!!

Forza Steaua!Vom merge inainte orice-ar fi!!Acum poate ca va si iubim, poate ca va si uram!!

Dar important este ca totusi VA IUBIM!

Plang...Plang...Dar plang pt o echipa care merita...Sa nu va fie rusine...Rusine sa le fie lor, celor ce aseara nu au fost romani...

***alex***28.04.2006 18:18

Atitudine pozitiva la aeroport, Gigi a venit zambind, au dat interviuri, este bine sa ne revina moralul pentru meciul cu Rapid.

_Answer_28.04.2006 19:45

Bravo baietilor... duminica pe stadion... sa facem o coregrafie mare ... ceva de genul... "Bucurati-va de insuccesele noastre pentru ca nu aveti succesele voastre !"

flo220328.04.2006 20:01

Gigi la otv: " trebuie sa caut 2-3 jucatori cu personalitate"

doamne ajuta!!!

Virgil28.04.2006 20:13

@ Sexystelista

Foarte frumos comentariul tau.Si chiar ai plans ? Mai dar ce fete devotate avem noi Stelistii.

mountytoma28.04.2006 20:17
@Virgil

Ai avut dreptate,arbitrajul a fost impecabil !! Michel si-a spalat toata pacatele

trebuie sa recunoastem, niciodata pana acum o echipa romaneasca nu a avut parte de un arbitraj atat de corect. tristetea este prea mare ca sa ne mai gandim la asta.

revenind la titlu, DACA Balan nu gresea preluarea si lovea mingea cum i-as lovi eu fata lui Borcea de la Dinamo, acum eram toti fericiti! asa, se bucura Borcea, si ceilalti porci. la barza chioara ii face Dumnezeu cuib, nu? tot asa, daca ciorile si javrele nu au succese, le da Dumnezeu insuccesele noastre...

eu sper intr-un 7-0 cu rapid care sa lamureasca definitiv cine e echipa cea mai adevarata din campionatul asta!

si, ca sa fiu si eu rau, tara asta de dobitoci nu merita succesul Stelei! nu il merita si gata!

sa se bucure basescu si tariceanu de succesul Stelei? sa -si faca 69 toata viata!

minge28.04.2006 20:22

bai astia care m-ati citit ieri, eram baut aseara si nu aveam eu timp de meci, fi-v-ar meciu sa va fie, care poate sa mi-l povesteasca si mie? Miersoi!

DanStan28.04.2006 20:25

Inca 2-3 jucatori buni in lot nu ne-ar strica. Ca poate la toamna avem ocazia sa discutam intre patru ochi cu niscaiva englezi prin Champions League si tare-as vrea sa ne scoatem parleala acolo.

Mih28.04.2006 20:38
Gigi la otv: " trebuie sa caut 2-3 jucatori cu personalitate"

doamne ajuta!!!

Speram! Ne trebuie cativa jucatori profesionisti cu experienta. L-ati vazut pe Dica cum a luat cartonasul ala aiurea in tur cand si-a scos tricoul? La retur a plans ca a luat inca unul la henz . :evil: :| Cred ca stie toata lumea ca in momentul ala era suspendat pt posibila finala.

tanti28.04.2006 20:41
Tantico,las-o mai usor cu dojana,ca suntem alergici la asa ceva. :(

nu am vrut sa fie o dojana, dar asa a iesit... simt prea multa frustrare ca sa ma mai gandesc la nuante... sper ca pana duminica sa-mi revin pentru ca avem de maturat pe jos cu "lebadutele negre"... :cry:

Virgil28.04.2006 20:49

Mi-am inchipuit eu.

Sa batem echipa cu pene !

felix4you200228.04.2006 20:49
vreau si eu sa felicit echipa noastra pentru parcursul extraordinar. Noi deja ne faceam vise la supercupa, insa trebuie sa avem rabdare, ca nu se face totul asa de-odata. Anul trecut optimi, acum semi-finale, si la anul cupa. Trebuie sa fim optimisti. Mai vreau sa felicit si pe cei care au iesit dupa meci in Piata Universitatii. Asta trebuie sa facem. Sa-i sustinem pe baieti, pt ca urmeaza un meci greu duminica.Ca de aia suntem suporteri. Pentru a critica si a injura jucatorii, sunt altii...hai sa-i numim "suporteri de ocazie". Baietii au ascultat de Oli, practicand un joc gen FC Arges, cu care nu suntem obisnuiti. Imi pare rau sa recunosc, si ma doare, insa Oli a gresit enorm, si stiu ca sunteti de acord. Insa cu totii gresim, greseala e omeneasca. Si pentru toti care au intrebat cine sunt Viduka si Macaronne...ati vazut aseara! Acum tintim spre 23, si trebuie sa o facem cu capul sus! Oricum noi vom mai trai sa prindem Steaua la a doua cupa europeana, la a treia...etc! Salutari!
din toamna ne asteapta tutrl 3 preliminar al ligii campionilor, nu Cupa UEFA. aia este pt rapidisti si cei de pe 3 din campionat
felix4you200228.04.2006 20:51
trebe sa fim mandri ca a ajuns pana in semifinale si atat!!!...sa gresit la tactica si nu avem ce sa facem...poate acuma stie Cosmin sa nu mai faca aceeasi greseala.. :cry:

Foarte corect

Omu din greseli invata..si Olaroiu e om si nu trebuie sa-i taiem capu la o greseala.....

dar omul destept invata din greselile altora ! a uitat lectia asta ;)
romanian28.04.2006 21:19

FELICITARI Steaua!!!

FELICITARI TUTUROR SUPORTERILOR PREZENTI PE STADION!!!

dar...totusi...cred ca noi cei ce am fost acolo,meritam putin mai mult.In primul rind toti ROMANII meritau o victorie!Dar noi cei ce am calatorit 6 ore spre Middlesbrough,am incurajat echipa din toata inima,ne-am bucurat enorm ca mai tirziu sa plingem amarnic, am fost crunt si pe nedrept dezamagiti atunci cind echipa noastra de suflet nici macar nu si-a indreptat privirea spre noi.Singurul care a facut citiva pasi spre noi, ridicaind bratele a neputiinta a fost Lovin.Frumos din partea lui!

Pentru ca cei pe care noi i-am incurajat si care au avut dovada dragostei noastre si care au uitat sa ne multumeasca pentru devotament au uitat pentru o clipa ca noi sintem alaturi de ei si in cazul unei infringeri.

Apoi am luat drumul inapoi spre casa, intr-o tacere crunta si apasatoare, tristi si dezamagiti!

Dar noi ii iertam si ii iubim in continuare pentru ca Steaua ESTE NUMAI UNA IN EUROPA!!!!

Forza Steaua!

CONGRATULATIONS BORO!

Vladinho28.04.2006 21:24
trebe sa fim mandri ca a ajuns pana in semifinale si atat!!!...sa gresit la tactica si nu avem ce sa facem...poate acuma stie Cosmin sa nu mai faca aceeasi greseala.. :cry:

Foarte corect

Omu din greseli invata..si Olaroiu e om si nu trebuie sa-i taiem capu la o greseala.....

dar omul destept invata din greselile altora ! a uitat lectia asta ;)

Si din greselile lui...

tanti28.04.2006 21:31

Dumnezeu nu ne-a adus pana aici ca sa ne paraseasca tocmai acum... nu ne-a lasat sa speram, sa visam cu ochii deschisi... degeaba... acum suntem raniti, iar El ne duce pe brate catre borna 23... si ne va mangaia pe crestete si ne va insoti din vara in LC... sper numai sa nu mai dea cu noi de pamant in halul asta... pentru ca doare mult prea tare...

nu stiu voi cum va simtiti, dar eu inca nu am suficient aer... inca ma gatuie gustul ala amar...

IUBESC Steaua CU TOATA FIINTA MEA... poate de aia si sunt asa dezamagita... fac haz de necaz si spun ca baietii s-au gandit la economiile mele... sa nu le "irosesc" la eindhoven... le-as multumi daca n-ar durea atat de tare...

fuzy28.04.2006 21:36

Carlos nu este vinovat asa cum il acuza toata lumea!

Hai sa trecem peste acest hop, se intampla sa mai ratezi meciuri!

anul viitor jucam in Liga Campionilor!

cat despre adversari...

MI-E SCARBA! IMI VINE SA VOMIT! Oameni ca Borcea, care a chemat lautarii in miez de noapte de fericire pentru ca Steaua nu s-a calificat ar trebui declarati persona non grata in Romania!

Asta se pune rau cu milioane de oameni, intr-o zi o sa dea nas in nas cu un fanatic si o sa ii fie rau de tot

La fel si fanii rivalelor care s-au bucurat pentru victoria celor de la boro... adevarul este ca ei s-au luat dupa oameni precum Borcea sau atacantul ala de la rapid (nu ii retin numele, nu merita sa ma obosesc) care a spus ca o vor sustine pe boro...

RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AM FOST, SUNTEM SI VOM FI MEREU SUPERIORI!!!

O IUBIRE ROS-ALBASTRA!!!!!!!!

F

«1222324252627»