Cat poata sa ma scota din minti papagalii astia care se inscriu pe forum doar pentru 1-2 mesaje..m-am uitat mai devreme la lista userilor si multi din acea lista am 0-1-2 mesaje.Sper ca adminii sa faca ceva!
Cat poata sa ma scota din minti papagalii astia care se inscriu pe forum doar pentru 1-2 mesaje..m-am uitat mai devreme la lista userilor si multi din acea lista am 0-1-2 mesaje.Sper ca adminii sa faca ceva!
@dogs
Hai sa iti spun care e diferenta!
Pe noi ce nu ne omoara ...ne face mai puternici!
Nimic nu ne va dezbina. Nici in cele mai umede vise ale voastre. Si apropo: noi nu avem avantajul vostru, acela de a avea o rivala puternica de la care sa avem ce invata! Ne lipsesc dusmanii pe masura!
Dormi in pace!
Dogs superioritatea ta e chiar hilara.Steaua nu o sa ajunga niciodata sa fie ca Dinamo.Dinamo e o simpla necunoscuta intr-o mare ecuatie care din pacate pentru voi nu se va rezolva prea curand.Valoarea cluburilor romanesti se vede la meciurile europene.Diferenta dintre noi si voi?Avem mai multa tarie de caracter si un grup unit si echipa noastra nu se va dezbina niciodata.Si stii de ce?Pentru ca echipa noastra se numeste Steaua Bucuresti!
P.S-Stai linistit ca nu te injuram.Chiar ma distreaza neputiinta voastra.Eu sunt fericit pt tot ce au facut jucatorii nostri, conducerea si antrenorul.Stiu ca e greu sa fii dinamovisti si chiar te inteleg.Nasol sa atingi apogeul umilintei si sa te uiti indurerat cum 'rivala de moarte' a 'echipei' tale face furori.Dar ce sa faci asta este viata.Noi ne bucuram la victorii si suferim alaturi de echipa la infrageri.Voi pentru ce va bucurati?
noi nu suntem k voi
multumesc lui Dumnezeu!dezbinare?dream on!dak nu aveti succese de care sa va bucurati ce sa faceti si voi?va bucurati de necazul altuia!si va mai si mandriti cu asta!cat de mult v-ati dorit sa fiti in locul nostru? :twisted: cat de mult ati visat la ceea ce noi am avut si vom avea? :twisted: cred k sunteti prea insignifianti k sa aspirati la statutul de dusmani ai nostri!!!get a life nu mai salivati la insuccesele altora!
Multumesc Steaua pentru ca ai ajuns pana aici !
Cred ca asta trebuia sa zicem in primul rand ... dar toti ati uitat, neam de romani ce vrei, cand e bine ies in strada, cand e rau injura pe la colturi !
Este pacat ca echipa nu a vrut finala, pacat ca au refuzat cupa, dar poate altadata si poate cu Zenga pe banca ... Olariu a mai ingropat odata Steaua, o ingroapa si acum ... dar poate ca se trezesc din timp cei care raspunde de asta ...
Oricum, eu tin incaodata sa ii felicit, cu un alt antrenor pe banca, Steaua juca o finala, si probabil aducea si o cupa acasa ...
Si oricum, ca tot se cauta vinovati pentru calificare, va spun eu care sunt aceia ... sunt acei fani ai timisoarei, sunt acei fani ai lui Dinamo, si pun ghilimele la "fani" pentru ca defapt nu aia sunt, sunt doar niste neam de traista, prost crescuti, si care daca isi numara neuroni le da cu virgula. Eu aici nu supun de suporteri adevarati ci de cei care se pretind a fi !
Cand o sa vedeti in Londra steagurile lui Arsenal arse de catre suporteri lui Manchester de bucurie ca a pierdut o finala/seminfinala cu strainii sa ma anuntati si pe mine, cand vom invata sa avem si noi putin bun simt si sa ne respectam, poate vom avea o echipa in vreo finala, fie ca e Steaua, fie ca e Dinamo, fie ca e Rapid, dar romaneasca sa fie !
Numai bine la toata lumea !
condoleante !
apreciati faptul ca a fost totusi o semifinala de Cupa UEFA si cu un antrenor taran si un patron idiot este si asa prea mult.nu puteti avea mereu bulan.
da sunt "caine" si astept toate injuraturile pe care puteti sa le debitati DAR sincer respect si urasc la fel de mult Steaua ca pe cel mai mare dusman si nu doresc sa inceapa si la voi nebunia care este la noi.
forta voastra ne-ntareste si pe noi iar fara un dusman pe masura lupta nu ar mai avea farmec.daca incepeti sa injurati echipa si conducerea nu rezolvati nimic si e posibil sa pierdeti mai mult decat o semifinala.(Doamne ajuta !...sac Twisted Evil )
succes la dezbinare ! Wink
suntem unici !
Antrenor taran si patron idiot??? Vedeti paiul din ochiul altora, dar barna din ochiul vostru o vede toata lumea. Sa fim seriosi, daca Steaua avea un individ ca Borcea in conducere, cred ca l-as fi scos personal in suturi si pumni din club. Cred ca toti stelistii ar fi facut la fel. Becali, asa cum e el, macar a investit in echipa, dar unii ca Borcica dupa ce ca sunt imbecili si tarani cat cuprinde, sunt ei cei care profita ca niste lipitori de pe urma jucatorilor. Diferenta se vede.
In alta ordine de idei, apreciez sinceritatea si recunosterea fortei echipei noastre. Cu o singura rectificare: nu e nevoie sa ne urezi nimic, noi n-o sa ne lasam dezbinati si haosul penibil dinamovist n-o sa apara in Ghencea. Only in your dreams.
Am uitat sa zambesc...Si nu e vina ta Oli. Nu e vina lui Radoi' date=' nu e vina voastra Carlos, Ogararu, Dica,Iacob, Ghionea, Goian. Nu e vina ta Steaua. E destinul. Nu ma indoiesc de faptul ca v-ati dorit mai mult ca orice sa ajungeti in finala. Pt voi. Si pentru noi , ceilalti de acasa. Si pt mine. VA IUBESC. Pe fiecare in parte. Si am plans si eu alaturi de voi. Nu m-ati vazut ? Am fost pe teren la final. Dica, Radoi, Nesu , nu ati simtit mana mea pe umarul vostru? Daca vi s-a parut ca a murit ceva din voi la finalul meciului, va spun eu ca nu e adevarat. Suntem noi aici sa va demonstram asta. Mergem INAINTE impreuna ... Capul sus , Steaua!
Nu va cer imposibilul. Va cer doar sa invatam IMPREUNA sa zambim din nou. Vom reusi!
[b']FORZA
frumos, frumos...m-au trecut fiorii pe spate sincer...trebuie sa umplem stadionul duminica cu tiganii...si sa luam titlul din nou!!!hai baieti!
PS:ce ati fi facut voi dak prin cea mai mare minune cereasca era Dinamo in locul nostru?va bagati tot ce puteati si schimbati vreo 10-20 de antrenori si atunci mai ramaneau 2-3 oameni care sa tina cu Dinamo.de ce?pt k voi nu veti avea niciodata ce avem noi dragoste adevarata si nu de suprafata!
sub0
Inca unul care nu a avut alta treaba astazi. S-a gandit el sa critice antrenorul. Nu imi spune ca ai fi acceptat sa fim eliminati de aviari. Si i-am eliminat cu Oli pe banca. Chestiile cu "daca era x, y sau z pe banca" i-am fi eliminat si pe englezi nu isi au rostul. Pt ca pana acolo trebuiau eliminate Heereenven, Betis si cel mai important echipa zburatoarelor. Fa-te, tata, antrenor si castiga tu toate meciurile. Ca suporter esti exact ca nick-ul tau: sub zero.
forever_steaua - imi pare rau sa iti spun, dar trebuie sa iti spun doar atat, cred ca mai bine ti-ar sta cu un nick de genul roman_forever !
De aici intelegi cam ce vrei ...
din pacate nu am vazut meciul..l-am ascultat doar la radio fiinca nu sunt in tara...insa am si eu o intrebare retorica,deoarece am citit criticile si mi-am facut o parere cit de cit...dar totusi...cum am putut fi atit de prosti si sa pierdem calificarea dupa un scor general care la un moment dat a fost 3-0.efectiv nu-mi vine sa cred ce s-a intimplat..mor de ciuda..cum p...mea Steaua care in UEFA sezonul asta a primit doar 2 goluri a reusit sa primeasca 4 in 60 de minute....in fine nu mai zic nimic ca sunt inca mult prea suparat.
Steaua FOREVER!!!!
@sub0
Nu a fost nici o clipa in care sa nu fiu mandra ca sunt stelista. Nu mi-a fost niciodata rusine sa spun ca sunt stelista. Dar de atatea ori mi-a fost rusine ca sunt roman... (daca vrei detaliez pe prv, nu e nici locul si nici momentul). In viata ai dreptul sa faci anumite alegeri: pe cine iubesti, ce echipa porti in suflet, ce vrei sa te faci cand o sa fii "mare". Dar nu ai dreptul de a alege in ce tara vrei sa te nasti. Romania m-a facut mandra de multe ori, de obicei prin prisma rezultatelor sportive. Dar Steaua m-a invatat sa iubesc neconditionat, sa nu fiu geloasa pe iubirea pe care o manifesta alti oameni fata de echipa mea. Voi fi roman pana in ultima clipa a vietii mele. Dar voi iubi Steaua si dincolo...
Nu mai rezist!Sunt distrus psihic,n-aveti niste medicamente?
Fir-ar sa fie!Va rog sa ma scuzati dar nu pot sa gandesc pozitiv in aceste momente.Pai sa bagi 2-0 si dupaia sa te retragi in aparare tot restul meciului,incredibil!!!Tre' sa i-au niste hapuri ca sa-mi scada pulsul.
De ce Doamne?!!De ce?!!
P.S.:Tensiometrul indica in acest moment 22 cu 15...
Azi,28 aprilie 2006,noi stelistii am trait cred ca una dintre cele mai nefericite zile din viata noastra.Desi Steaua a jucat o semifinala de cupa europeana,azi toti am observat cu adevarat ce mizerie de om este romanul.
Toata lumea se intreaba de ce se abat atatea nenorociri asupra acestei tari,pai cum sa nu se intample acest lucru cand azi niste dezaxati psihici din tara asta numiti dinamovisti si rapidisti , care ne infingeau cutitul cu zambetul pe buze si se bucurau de un esec al acestei tari.Marile lor bucurii devin esecurile noastre...JENANT !!! oare chair suntem mandri ca ne numim romani? si facem parte din aceasti "oala" cu acesti nesimtiti?
deci nu are rost sa mai discutam despre asta pt ca faptul e deja sonsumat...o sa vina si ziua cand Steaua ca castiga in ultimul minut... si cand vom obtine penalty pe degeaba ..etc.Acuma trebuie sa ce concentram sa castigam campionatul si la anul sa "ne batem cu Europa" :twisted: :twisted:
@sub0Dar de atatea ori mi-a fost rusine ca sunt roman...
Nu te supara pe mine, eu aici nu am postat pentru ca as cauta motiv de cearta disputa, sau pentru ca nu am ce face acasa. Am postat pentru a felicita aceasta echipa.Nu nu sunt suporter, desi am o mica slabiciune pentru Steaua, atat!
Legat de faptul ca ai spus ca ti-a fost rusine sa spui ca esti roman/romanca, ai face bine sa te intrebi de ce ?! Mie nu imi este rusine, nu are de ce, eu nu ies in strada sa ma fac de kko cand restul turmei ard steagurile echipei adverse, si arata ca sunt inteligenti ca niste moluste, in schimb am iesit sa ma bucur cand Romania a aratat ca nu este o tara de retardati mintal, cum cred multi din lumea asta.
Atata vreme cat nu vom stii sa ne bucuram de ce este frumos, sa ne intristam dar sa tinem capul sus cand trebuie si sa ne respectam intre noi, nu vom avea sansa de a schimba ceva !
Este probabil sa ne mai astepte inca 15-16 ani pana vom mai avea o sansa ca asta, si tocamai pentru ca nu stim nici ce am fi castigat, si nici macar ce am pierdut.
Eu iti doresc numai bine ...
Azi,28 aprilie 2006,noi stelistii am trait cred ca una dintre cele mai nefericite zile din viata noastra.Desi Steaua a jucat o semifinala de cupa europeana,azi toti am observat cu adevarat ce mizerie de om este romanul.Toata lumea se intreaba de ce se abat atatea nenorociri asupra acestei tari,pai cum sa nu se intample acest lucru cand azi niste dezaxati psihici din tara asta numiti dinamovisti si rapidisti , care ne invingeau cutitul cu zambetul pe buze si se bucurau de un esec al acestei tari.Marile lor bucurii devin esecurile noastre...JENANT !!! oare chair suntem mandri ca ne numim romani? si facem parte din aceasti "oala" cu acesti nesimtiti?
exact ce ziceau pe la stiri ca fanii lu` Dinamo si rapid sunt mai englezi decat fanii lu` boro:Oricum eu am prieteni denamovisti care ieri au ragusit la meci facand galerie Stelei si azi radeau de ei...asta e...poate o sa ne schimbam odata
Fara nici o exagerare ma durea inima si chiar am crezut ca mor de suparare,nu am putut dormi toata noapte si nu-mi venea sa cred si nici acum.Mi se pare un cosmar,eu am vazut reluarea meciului cu Basel,sincer!Sunt suparat,dar nu pe jucatori si nici pe Oli sau pe conducere,sunt suparat ca sunt roman...suntem niste prosti si ne meritam soarta,avem o mentaliatate de rahat.Ne multumim cu putin,zic altii cum am putut pierde de la 3-0,e simplu...am zis ca e destul si ne-am aparat,in loc sa speculam disperarea lor si sa le dam pana nu mai au ce face,ei aveau 2 aparatori si noi aveam o echipa de aparatori...la 3-0 si aveau aia 4 atacanti trebuia sa avem si noi macar 2 si sa atacam cu toate liniile,...ce trebuia,ce am facut,ce n-am facut nu mai conteaza...ASTA E!
@Virgil
Ai avut dreptate,arbitrajul a fost impecabil !! Michel si-a spalat toata pacatele
si eu sunt sup si acuma dar din gresili invatam la anul...poate o sa avem o echipa mai puternica...cu careva achizitii invara si o sa putem sa marcam la prima greseala a adversarilor...oricum nu tre sa facem o tragedie totusi am ajuns in semifinale...
SAL ALLL intai. Deci ce sa va zic pur si simplu nu gadesc ce sa intamplat la meci am fost cu baieti la o terasa eram toti in suspans dar ce veni ??? primele 30 minute Steaua era Barcelona in picioare apoi ce sa intamplat a fost o decadere brusca nu credeau ca conduc cu 2-0 ei jucand prima oara in semifinalele Cupei UEFA . Daca era Nicolita era ceva el era atacant cum a facuto si in meciul cu Bestis Sevilia a stat in fata am marcat 2 goluri da era ceva el fugea tot mecuil dupa minge. Cand au dat gol englezi iam injurat al 2 la fel al 3 era prea de tot imi venea sa sparg televizorul dar venind al 4-lea gol m-am facut gem pe scaun si eram cuprizand de un spirint zicandumi nu se poate asa ceva. Eu va zic ca asta e numai inceputul aunl trecut Steaua se bucuca eliminad FC Valencia in optimi si acuma baieti nostri au ajuns in semifile deci o mare realizare la anul o sa fie mai mult decat acuma . Am ajuns acasa suparat ma uit la televizor dar ce sa vad
cand rapidisti si dinamovosti se bucurau pt ca o luat bataie Steaua nu se poate asa ceva e Romania totusi.Toti suntem ROMANI si la bine si la rau. Va garantez ca Steaua va avea mai mult curaj in continuare si va mai spun odata E TARA NOASTRA Romania! Forza Steaua 4ever :* TE IUBIM Steaua
si eu sunt sup si acuma dar din gresili invatam la anul...poate o sa avem o echipa mai puternica...cu careva achizitii invara si o sa putem sa marcam la prima greseala a adversarilor...oricum nu tre sa facem o tragedie totusi am ajuns in semifinale...
da..dar totusi am fost mai aproape ca niciodata de FINALA... :!:
da dar nu este ultima finala de Cupa UEFA.
Un suporter stelist şi-a colorat faţa şi părul în roşu-albastru, cu vopsea de maşină
Un suporter stelist din Arad care şi-a vopsit faţa şi părul în culorile echipei se plânge că nu-şi mai poate da jos vopseaua de pe piele, după ce a folosit coloranţi industriali.
Constantin Gheţe afirmă că s-a vopsit pe faţă şi pe cap pentru că a pierdut un pariu, el fiind convins că echipa lui favorită se va califica în finala Cupei UEFA. "La scorul de 0-2 pentru Steaua, am făcut un pariu cu prietenii că ne vom califica şi am promis că mă vopsesc pe cap şi pe faţă dacă pierd. Am folosit însă vopsea de maşină, fără să ştiu că nu se mai dă jos", spune Constantin Gheţe.
"Este foarte amuzant pentru că numai ochii i se mai văd, în rest e complet vopsit. Noi nu am ştiut ce vopsea a folosit, iar acum s-a uscat pe piele şi nu se mai dă jos", afirmă un prieten de-al bărbatului.
Pentru a scăpa de culoarea de pe faţă şi de pe păr, bărbatul spune că se va spăla mai multe zile la rând cu acetonă. "Mă tem însă să nu rămân fără păr în cap sau cu arsuri pe faţă", a mai spus arădeanul.
NO COMMENT :roll:
Din pacate, singurul care are mentalitate de invingator de la Steaua e... Jiji! E el prost, dar stie ce vrea tata!
Sa ne fie rusine pt meciul de aseara, sa fim mandrii pentru tot ce a facut Steaua pana acum!
Si sa fim alaturi de echipa! Acum se face diferenta intre adevaratii suporteri si cei de ocazie.