poate suna ciudat dar acum cand m-am mai racorit va propun sa va ganditi cum ar fi fost daca:
meciul incepea cu 1-0, 2-0, 3-0, 4-0 pentru ei, pentru ca Steaua ar fi jucat defensiv de la inceput. Apoi antrenorul suna atacul si Steluta dadea un gol, apoi doua goluri, si in minutul 90 am fi tremurat ca ai nostri sa marcheze golul calificarii, cel de 4-3... Nu a fost sa fie asa, ci invers. De ce?
Steaua a aratat in Cupa UEFA anul asta ca este o echipa buna, uneori extraordinara, una care poate pune la colt orice echipa plina de vedete doldora de bani din publicitati mincinoase. Ne-a aratat insa ca este totusi o echipa romaneasca.
Daca ati vazut la televizor casele luate de apele Dunarii, poate ati observat ca la noi multi traiesc inca in cocioabe din chirpici, pe care si o ploaie mai zdravana ar pune-o la pamant. Englezii, pe care ii detest pentru aroganta lor, ar trebui sa ne seveasca de exemplu: ei traiesc in case solide, din piatra, construite unele de 300-400 de ani. Englezul cand si-a facut casa si-a facut-o sa reziste secole, romanul si-o face doar sa nu-l ploua AZI in capul lui sec.
La fotbal nu ne-au batut englezii, ne-a batut mentalitatea de luptator. Nu ei au revenit in finala Champions League castigand impotriva lui bayern, si a lui Milan? si aia nici macar nu erau balcanici. Diferenta dintre noi si englezi, sau multe alte popoare civilizate, este ca noua ne-a fost data o tara frumoasa si am uratit-o, ne-a fost data o tara bogata si am saracit-o. Ei au avut tari urate si sarace, dar au strans din dinti, au muncit, si au acum tari frumoase si bogate. Noi ne batem joc si de ce a mai ramas bun si frumos in tara asta. NOI AVEM CEI MAI PROSTI CONDUCATORI DIN CATI POT EXISTA. Vezi Becali!
Daca acum sase luni ne spunea cineva ca vom pierde calificarea in finala UEFA, am fi zis poate: da, dar am pierdut o semifinala, pe care alte echipe din Romania doar o viseaza, si cu visele vor ramane pentru secole!
Si mie mi-e ciuda ca am pierdut, dar acum cred ca e timpul sa incetam a mai fi "romani". Hai sa invatam ceva de la cei care ne-au batut.
Hai sa le multumim pentru bucuriile pe care ni le-au facut. Hai sa ii spunem multumesc lui Carlos! Daca ai jucat fotbal vreodata si ai stat si in poarta stii foarte bine ca daca adversarul este lasat sa traga la poarta doar cu foarte mult noroc poti apara. Carlos a scos ieri doua goluri ca si facute, dar la cat de singur a fost in fata adversarilor trebuia sa fie balaur cu douazeci de brate ca sa le scoata pe toate. Le multumim si lui Goian si Ghionea, chiar daca incepand cu un anumit moment au inceput sa se calce pe picioare si sa respinga mingea exact adversarului cel mai bine plasat. Sa-i multumim si lui Radoi, chiar daca de la un moment dat a disparut de tot de pe teren. Sa-i multumim lui Dica, pentru gol si ratari, dar mai ales pentru cat a alergat. Sa-i multumim si lui Balan, care din prea mult elan in ultimul minut a uitat sa ia mingea cu el si a lasat-o celui care a centrat perfect pentru gol. Sa le multumim tuturor, chiar daca au gresit, pentru ca TOT EI SUNT CEI CE NE-AU UMPLUT INIMILE DE BUCURIE DE ATATEA ORI.
SA LE MULTUMIM ACUM PENTRU CEEA CE VOR FACE ANUL VIITOR IN Liga Campionilor! PENTRU A AJUNGE INSA ACOLO EI AU NEVOIE DE NOI ACUM. POATE CA MECIURLE PE CARE LE-AU CASTIGAT ATAT DE FRUMOS SEZONUL ASTA LE-AR FI CASTIGAT SI FARA NOI, DAR DE ACUM INAINTE NICI NU STITI CATA NEVOIE AU DE NOI.
HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua!
Olaroiu? CURAJ OMULE, MERGI PE DRUMUL TAU.
De astazi, eu ma declar UN VIITOR FOST CETATEAN ROMAN!