FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«1192021222327»
crematory28.04.2006 02:05

SI INCA CEVA:::SA-MI BAG SCULA IN ALA CARE IL INJURA PE Carlos. NU SUNT SLUGA LU Becali SI NICI A LU Meme DAR E CEL MAI USOR SA-L INGROPI PE CEL CARE E DEJA LA PAMANT: ARATATI TARIE DE CARACTER SI INCURAJATI-L LA MECIUL VIIITOR:vaaaaaa roooooooooggg diiiin suuuuuuufleeeet:

korynna28.04.2006 04:35

aseara am murit pt Steaua...nu am simtit o durere asa mare de mult.chiar si azi lacrimile nu au incetat sa curga si inima sa ma doara..am vazut suporteri care au dat foc steagului cu Steaua...rusine!!!!!cel mai mult acum conteaza sa ii sustinem pt k ei sunt cu moralul la pamant!am avut finala si chiar cupa in mana dupa 20 de ani :cry:

TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI!!!!!!!!

uZy | @nDr3i28.04.2006 04:50

deci nu imi vine sa cred...stateam si ma rugam sa nu mai dea un gol cand era 3 la 2 :( ...si imbecilul de MAcarone o dat gol :cry: :cry: ...pacat ..pt ca in finala castigam sigur :cry:...am boala pe Englezi de nici nu va dati seama :x ...anyways GG Steaua caa ajuns pana aici pentru ca orice alta echipa nu ajungea in semifinale..

Impresaru`28.04.2006 05:36

Hai ma sa analizam la rece : Meciu.. incepe excelent marchezi doua goluri erai calare pe ei!! dupa 2-0 se schimba totu pentru middlesborough : ei trebuiau sa atace furibund si Steaua sa faca o aparare avansata ori la noi nu s-a vazut nici o aparere nici macar aia cum a facut argesu in meciu cu Steaua.. nimic! APARARE=0 au inceput gafele si s-au intrecut care mai de care in ele ... carlosh fernandesh marele portar era mereu prost pozitionat .. neintelegerile intre fundashi la ordinea meciului ..! E IMPOSIBIL sa bag 5 fundashi intr`un meci in care deja conduci cu 2-0 3-0 per general,imposibil!!! in fine trecem peste asta Steaua a jucat slab si nu merita finala evident .. Suntem Mandri ca am ajuns si aici nu? dar revine alta discutie .. CE ANTRENOR E Oli ?? nimeni nu poate sa zica clar si cu mana pe inima ca de cand a venit Olaroiu la Steaua echipa joaca superb joaca super marfa ataca se apara precum o facea in vremea lui Zenga! Olaroiu nu are o tactica..el baga jucatorii post pe post si spera sa joace intre ei pentru ca se cunosc bine si exista aceasta solidaritate dar el nu e un antrenor ! Cum CUM e posibil sa il introduci pe NESU .. un slabutz un pitic un FrAGIL pe langa masivii atacanti ai lu boro? cea mai neinspirata schimbare asta a fost.. si ultimu gol daca sunteti atenti nesu era langa maccarone :(((((((((( ! si inca o schimbare.. de ce nu l-a scos pe Dica si la scos pe OPRITA? cand oprita este un jucator masiv de multe ori s-a spus ca e jucator de anglia ? nimic.. nimic nu joaca Steaua de cand a venit Olaroiu cu toate ca eu sper din tot sufletu sa o faca.. sa ma contrazica Olaroiu , dar asta e.. noi si meciul cu herenveen l-am abordat prost! si mai frustrant e ca in Romania au fost oameni care s-au bucurat de insuccesul Stelei si daca rapidistii sunt indreptatiti sa fie bucurosi pentru ca i-am eliminat mai grav e ca s-au bucurat si suporterii unei echipe care inca ESTE IN DIVIZIA B ceea ce este cea mai mare rusine tu din divizia b sa te bucuri ca mananca bataie Steaua in UEFA ! De acum incolo la esecurile lu Dinamo iesim toti in strada si ne bucuram ... va datzi seama am fi bucurosi zi de zi :))

BandiT28.04.2006 05:50

strigati cu totii:

pana la moarte!

cu Steaua pana la moarte!

asta este .am avut meciul in mana si totusi am pierdut.

ne bucuram ca am ajuns in semifinale...si alti fraieri se bucura ca nu am intrat in finala..

adica crapidistii , cainii , oltenii si timisorenii se bucura ca Steaua nu s-a calificat in finala!

ne inchipuiam in toamna asa ceva?

cat despre tactica , antrenor , jucatori...astia au fost si inainte..ei ne-au adus la extaz , ei ne-au adus cu picioarele pe pamant..

avem meci important duminica , lasati acuzele si hai sa castigam campionatul 23.

suntem stelisti , nu caini sau zburatoare..

lupta Steaua!

flo220328.04.2006 06:28

gata! ajunge cu smiorcaiala!eu unul le mutumesc baietilor ca au ajuns pana aici, si ne vedem la anul in CL. dar pana atunci avem meci cu aviarele si TREBUIE SA NE TREZIM!!!! OBLIGATORIU!!!!

helena_steaua28.04.2006 06:32

Nu e mai bine sa ne gandim la meciul cu Rapid din campionat?

mountytoma28.04.2006 06:39

poate suna ciudat dar acum cand m-am mai racorit va propun sa va ganditi cum ar fi fost daca:

meciul incepea cu 1-0, 2-0, 3-0, 4-0 pentru ei, pentru ca Steaua ar fi jucat defensiv de la inceput. Apoi antrenorul suna atacul si Steluta dadea un gol, apoi doua goluri, si in minutul 90 am fi tremurat ca ai nostri sa marcheze golul calificarii, cel de 4-3... Nu a fost sa fie asa, ci invers. De ce?

Steaua a aratat in Cupa UEFA anul asta ca este o echipa buna, uneori extraordinara, una care poate pune la colt orice echipa plina de vedete doldora de bani din publicitati mincinoase. Ne-a aratat insa ca este totusi o echipa romaneasca.

Daca ati vazut la televizor casele luate de apele Dunarii, poate ati observat ca la noi multi traiesc inca in cocioabe din chirpici, pe care si o ploaie mai zdravana ar pune-o la pamant. Englezii, pe care ii detest pentru aroganta lor, ar trebui sa ne seveasca de exemplu: ei traiesc in case solide, din piatra, construite unele de 300-400 de ani. Englezul cand si-a facut casa si-a facut-o sa reziste secole, romanul si-o face doar sa nu-l ploua AZI in capul lui sec.

La fotbal nu ne-au batut englezii, ne-a batut mentalitatea de luptator. Nu ei au revenit in finala Champions League castigand impotriva lui bayern, si a lui Milan? si aia nici macar nu erau balcanici. Diferenta dintre noi si englezi, sau multe alte popoare civilizate, este ca noua ne-a fost data o tara frumoasa si am uratit-o, ne-a fost data o tara bogata si am saracit-o. Ei au avut tari urate si sarace, dar au strans din dinti, au muncit, si au acum tari frumoase si bogate. Noi ne batem joc si de ce a mai ramas bun si frumos in tara asta. NOI AVEM CEI MAI PROSTI CONDUCATORI DIN CATI POT EXISTA. Vezi Becali!

Daca acum sase luni ne spunea cineva ca vom pierde calificarea in finala UEFA, am fi zis poate: da, dar am pierdut o semifinala, pe care alte echipe din Romania doar o viseaza, si cu visele vor ramane pentru secole!

Si mie mi-e ciuda ca am pierdut, dar acum cred ca e timpul sa incetam a mai fi "romani". Hai sa invatam ceva de la cei care ne-au batut.

Hai sa le multumim pentru bucuriile pe care ni le-au facut. Hai sa ii spunem multumesc lui Carlos! Daca ai jucat fotbal vreodata si ai stat si in poarta stii foarte bine ca daca adversarul este lasat sa traga la poarta doar cu foarte mult noroc poti apara. Carlos a scos ieri doua goluri ca si facute, dar la cat de singur a fost in fata adversarilor trebuia sa fie balaur cu douazeci de brate ca sa le scoata pe toate. Le multumim si lui Goian si Ghionea, chiar daca incepand cu un anumit moment au inceput sa se calce pe picioare si sa respinga mingea exact adversarului cel mai bine plasat. Sa-i multumim si lui Radoi, chiar daca de la un moment dat a disparut de tot de pe teren. Sa-i multumim lui Dica, pentru gol si ratari, dar mai ales pentru cat a alergat. Sa-i multumim si lui Balan, care din prea mult elan in ultimul minut a uitat sa ia mingea cu el si a lasat-o celui care a centrat perfect pentru gol. Sa le multumim tuturor, chiar daca au gresit, pentru ca TOT EI SUNT CEI CE NE-AU UMPLUT INIMILE DE BUCURIE DE ATATEA ORI.

SA LE MULTUMIM ACUM PENTRU CEEA CE VOR FACE ANUL VIITOR IN Liga Campionilor! PENTRU A AJUNGE INSA ACOLO EI AU NEVOIE DE NOI ACUM. POATE CA MECIURLE PE CARE LE-AU CASTIGAT ATAT DE FRUMOS SEZONUL ASTA LE-AR FI CASTIGAT SI FARA NOI, DAR DE ACUM INAINTE NICI NU STITI CATA NEVOIE AU DE NOI.

HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua! HAI Steaua!

Olaroiu? CURAJ OMULE, MERGI PE DRUMUL TAU.

De astazi, eu ma declar UN VIITOR FOST CETATEAN ROMAN!

dief0028.04.2006 06:40

Steaua TE IUBESC

Le multumesc tuturor jucatorilor pentru bucuria de pana acum, le multumesc ca au scos rrapidu, le multumesc ca am putut vedea o semifinala a cupei UEFA chiar in Bucuresti.

Le multumesc pentru tot ce au facut pana acum.

TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI

SPRE 23!!!!!!!!!!!!

bodanelu28.04.2006 06:43

Hai baieti, capul sus! Orice sut in fund e un pas inainte!

Asa a fost, suntem suparati, dar nu mai conteaza. conteaza sa mergem inainte!

Mai avem un obiectiv: 23, apoi 24 sa nu lasam lichelele astea sa profite de munca noastra in europa!

mountytoma28.04.2006 07:08

[quote name="Suporterii rapidişti au ieşit în stradă să sărbătorească eşecul Stelei. Gigi Corsicanu' date=' liderul galeriei giuleştene, a declarat că "este cea mai fericită zi din viaţa noastră. A luat bătaie duşmanul nostru".

500 de rapidişti au sărbătorit în zona stadionului Giuleşti. Liderul galeriei rapidiste consideră că Rapidul merita să fie în semifinală şi că ar fi reuşit să treacă de Boro.[/quote]

IN AFARA DE GUVERNANTI, PARLAMENTARI SI PRESEDINTI, Romania MAI ARE DOUA CATEGORII DE CETATENI CARE MERITA MULTA UE, LARGA SI ADANCA: RAPIDISTI SI DINAMOVISTI. DE CE SA SE BUCURE PROSTII DACA EI SUCCESE NU AU?

bodanelu28.04.2006 07:17

22> 17+3 ! acest mic calcul spune tot!

Mai bine ratata o finala europeana decat in groapa mediocritatii!

flo220328.04.2006 07:23

ca sa te bucuri de succesul altuia sau sa suferi(sau macar sa fi trist) cand are nerealizari,si nu ma refer aici doar la sport, iti trebuie un anumit grad de cultura! in tara lui " sa moara capra vecinului" nu se poate deocamdata. si sa nu-mi spuneti ca va pare rau cand pierde Dinamo cu Cluj-ul!

***alex***28.04.2006 07:49

Sa-mi spuna ceva ca azi e joi si Steaua joaca cu Middlesbrough, va rog frumos!!! Nu imi pot reveni nici acum dupa 12 ore de la meci, o perioada o sa raman cu moralul la pamant...

Nu acuz pe nimeni in mod special, cu totii au gresit, si desi devin obsedant, repet, asta ne e mentalitatea!

bodanelu28.04.2006 08:04

da... asta ne e mentalitatea!

lordandrey0028.04.2006 08:08
Gata a fost o zi lunga plina de sperante, am avut jocul in mana, DAR cand credeam ca am scapat de mentalitatea de looser roman, iata ca am dat-o in petic. Acum trebuie sa ne revenim si sa nu mai injuram echipa si antrenorul asa cum au facut-o unii care au postat ceva mai sus. Cu oameni ca voi nu vom scapa din mocirla. Voi ne bagati din nou acolo. Haideti sa venim cu totii la meciul cu Rapidul si sa cantam asa cum nu am facut-o niciodata!! Fiecare dintre noi e vinovat pentru aceasta infrangere, pentru singurul fapt ca nu vrem sa iesim de rahat! Si nu uitati cei care injurati echipa etc, doar si voi ati cantat: LA BINE LA !!!!GREU!!! Steaua E TOT MEREU CLUBUL MEU!!! Invatati ce inseama cuvantul Greu (scrie in Dex!!)
lordandrey0028.04.2006 08:13

Si inca un mesaj pentru cei care se bucura de victoria lui Boro: NU SUNTETI OAMENI!! NU FACETI PARTE DIN SOCIETATE!! NU VETI FI NICIODATA ASCULTATI!! SUNTETI COMPLEXATI!! FOTBALUL SE JOACA PE GOLURI, IAR PERFORMANTA SCRIE ISTORIA!!

SJ-69-VIO28.04.2006 08:14

Am 26 ani si sunt suporter stelist de pe 6 ani cand jucam marile derbyuri Steaua - Dinamo in fata blocului. Inainte de a face acuze vreau sa felicit echipa Steaua ca ajuns pana in aceasta faza a competitiei si ca mi-a adus atatea bucurii in aceasta campanie de calificare. Daca e sa gasesc o vina pentru meciul de aseara consider ca in proportie de 80% a fost vina antrenorului (e de inteles gafele pe care le-au facut jucatorii atunci cand din 4 4 2 te transformi in 7 2 0. Aparatorii obisnuiti sa isi faca jocul s-au trezit in situatia unei aparari super aglomerate in care nu au mai putut sa-si faca jocul cu care erau obisnuiti. La aceasta de adauga si schimbarile total neinspirate facute de Olaroiu. 20% vina jucatorilor - nici unul dintre ei in afara de Dica nu a avut curajul sa tina mingea si sa incerce sa iasa cu ea. Toti incercau sa se scape de ea cat mai repede posibil. Toti se temeau sa nu faca o greseala individuala si din cauza lor sa luam gol. Am urmarit aseara pana pe la 2 noaptea toate discutiile de pe diferite posturi TV insa acest aspect nu l-a observat nimeni. N-a fost o cadere psihica atat de mare pe cat a fost teama de a nu face o greseala individuala. Personal as vrea ca Olaroiu sa plece si sa se aduca un antrenor scump, de valoare care sa mizeze pe atac si nu pe defensiva. Chiar daca asta ar insemna ca Steaua sa piarda mai multe meciuri as putea trece peste ele daca in cele pe care le castiga imi ofera acel spectacol si joc de atac pe care il asteptam toti.

Referitor la galeriile rapidiste, dinamoviste, etc cred ca e o prostie si o dovada de incultura din partea catorva suporteri sa te bucuri de esecul de aseara al Stelei in conditiile in care aseara Steaua reprezenta imaginea Romaniei. Eu in primul rand sunt roman si apoi stelist. La victoria si calificarea Rapidului dupa meciul de infarct cu nemtii m-am bucurat enorm de mult si le-am tinut partea la toate meciurile. Poate de asta suntem noi ultrasii superiori si ca numar si ca grad de civilizatie fata de ei. Stim sa ne bucuram si de succesul celorlalti.

Sper sa treaca repede peste esec si sa imi aduca o mare bucurie duminica in meciul cu Rapidul. CU Steaua PANA LA MOARTE! FORZA Steaua!!!!!!!!!!!

iancu dragosh28.04.2006 08:21

Cu totii visam la o situatie ideala in care sa ne afirmam si sa ne dovedim valoarea. Toti fotbalistii asteapta mingea aceea intoarsa in spate pe la 16 m numai perfecta pentru a fi catapultata in poarta, eventual si in minutul 90, studentii asteapta subiectul acela perfect la examen pe care-l stiu ca pe Tatal Nostru.

Intrebare: Pentru un antrenor, exista situatie mai buna decat sa ai 2-0 cu noroc in deplasare ( au fost 2 goluri de portar sa recunoastem), sa ti se deschida jocul iar adversarii sa atace cu toate liniile? Eu nu-mi pot imagine o situatie mai buna in care sa aratai ca este un mare antrenor, ca antrenezi o echipa capabila sa castige in stil de mare campioana o confruntare atat de importanta.

Cel mai dureros lucru este ca Steaua mea a aratat aseara timp de 60 de min ca o echipa mica, parca juca Ceahlaul, nu cea mai titrata echipa din Romania. Acesta este primul lucru pe care l-am pierdut cu Oli, nu pasele, nu aparare sigura, ci mentatlitatea unei echipe mari, pe care o recastigasem cu Walter si Protasov.

mai tineti minte ce spuneau jucatorii pe vremea lui Walter si mai apopi a lui Oleg: Chiar ne intrase in cap ca suntem capabili sa invingem pe oricine si ca nimic nu ne poate oprii. Acum,lucrurile s-au schimbat putin, Oli i-a invatat ca daca nu joaca bine si nu respecta indicatiile pot pierde la oricine.

Amandoua proprozitiile sunt perfect adevarate, insa in aceasta consta mentalitatea unei echipe mari, s-o iei in considerare mai degraba pe prima decat pe ultima.

piemont28.04.2006 08:21

Si la bine si la rau de Steaua alaturi mereu!

nu-l pot ierta pe Olaroiu pt tactica sinucigasa adoptata, nu-l pot ierta nici pe Radoi care in calitate de capitan ar fi trebuit sa iasa primul in atac, sa traga echipa dupa el asa cum facea [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], dar totusi multumim Stelei pt aceasta performanta,

sai-i batem duminica pe aviari!

si Corsicanu sa se duca in p**** ma-sii!

manuela28.04.2006 08:27

Ba vreau sa va felicit ca ati mai putut posta dupa meci...eu mi-am inchis televizoarele si am stat in pat.Dar nu va inteleg pe cei care au zis ca nu trebuie sa ii invinovatim.Dar eu am invinovatit pe toata lumea..inclusiv pe mine..ca poate nu m-am rugat la D-zeu...poate am gresit prea mult eu...am ajuns sa cred ca dc sunt din Dolj si D-zeu ne incearca pe cei de aici asa..Chiar nu stiu.Si una peste alta mai am si nunta maine si poimaine.Eu imi bag ceva in ea de viata!!!si totusi care sunteti din Buc sau care puteti duceti-va azi si intampinatii!!!Apropo pe cat credeti ca e ziua mea??Pe 10mai.Fu.. that day!deja imi planuiam sarbatorirea zilei sa o fac pe 9!!asta e !keep on livin`people!!!

Virgil28.04.2006 08:46

O fi.Dar eu cred mai degraba ca ii plac fundurile.

Humbler28.04.2006 08:56

e bine ca nu l-a vazut nimeni p CAPITANUL si cel mai bine platit jucator din divizia A: Radoi, el s-a facut antrenor si nu a jucat ce a trebuit... Olaroiu le facea semn sa urce... da' le facea degeaba... daca Radoi era libero si tragea echipa inapoi... Daca sunt suparati, si le pare rau de noi... ar trebui sa bata rapid :)

dbd28.04.2006 08:58

pana la urma cred ca e mai bine sa ii felicit ca au ajuns pana aici....bravo lor...dar pacat pacat si iar pacat ca nu au putut MACAR SA SE APARE BINE daca tot s-au retras...am avut 3-0 in mana !!!

alexfilip28.04.2006 09:48

Baieti, eu m-am uitat atent la meci nu numai cu sufletul ci m-am su uitat la antrenori, la dispunerea jucatorilo...Oalroiu la un moment dat a inceput sa le tot ceara jucatorilor sa urce, striga de numa' numa'...a fost chiar o faza hilara cu el si McClaren unu langa altul, amndoi impingandu-si echipa in atac! Eu cred ca vina a fost a jucatorilor, care se gandeau deja la finala si medalii...Lovin a incercat sa urce cu mingea la picior, dar Radoi ( de ce Radoi? DE CEEEEEEEEE?) statea in careu si parca NU MAI VOIA SA IASA de acolo...ati vazut ce hau s-a cascat la miijloculterenului? NU cred ca Oli e atat de prost incat sa le ceara jucatorlor asa ceva...Radoi si Lovin (implicit, tras de Radoi) stateau pe aceasi linie cu G&G...aveam 2 fundasi laterali, 4 fundasi centrali si 2 mijlocasi laterali...si NICI UN MIJLOCAS CENTRAL! NICI UNUL! Din cauza asta, orice minge respinsa in 3 sec era din nou la 15 metri de poarta. Pt cei ce ati jucat vreodata Manager, va puteti inchipui...eu nu cred ca e vina lui Oili asta...s-au panicat jucatorii si au cezut ca se pot blinda. Carlos... apropo, nu m-i sa parut sub alt porat roman...tineti minte ce a facut Dolha cu Anderlecht? Rapid a pierdut findca nu iesea Dolha la centrari...Cu Danemarca findca Lobont a stat cu findu in poarta la o centrare la 8 metri de poarta, iar Stelea... :lol:. Carlos a gafat, dar cand a gafat nu a luat gol, ci a avut bulan, mingea ricosand intruna departe de poarta. Cand NU a gafat a luat gol...la bomba lui Macarone nu avea ce sa faca. La golul doi...dak statea in poarta lua gol zic eu...la golul trei...Ala a inscris dintre tre fundasi Stelisti...La golul patru: Unde erau G&G?

«1192021222327»