E superb articolul lui Tolontan. E prima oara in noaptea asta cand am zambit - amar, ce e drept, dar am zambit. E ca un balsam pe rana.
Un ziarist fair-play in momentele cele mai triste, in ciuda trustului la care lucreaza. Respect!
E superb articolul lui Tolontan. E prima oara in noaptea asta cand am zambit - amar, ce e drept, dar am zambit. E ca un balsam pe rana.
Un ziarist fair-play in momentele cele mai triste, in ciuda trustului la care lucreaza. Respect!
E superb articolul lui Tolontan. E prima oara in noaptea asta cand am zambit - amar, ce e drept, dar am zambit. E ca un balsam pe rana.Un ziarist fair-play in momentele cele mai triste, in ciuda trustului la care lucreaza. Respect!
Tolontan? Excepţia genială de la o regulă a mahalalei. Cîte articole scrise de Tolontan nu merită superlative?...
@Madeleine ma bucur ca mai ai puterea sa zambesti...nu pot spune acelasi lucru si despre mine :cry:
uite..nu inteleg.....sunt confuz ? oare chiar sunt romani ?????
Suporterii rapidişti au ieşit în stradă să sărbătorească eşecul Stelei. Gigi Corsicanu, liderul galeriei giuleştene, a declarat că "este cea mai fericită zi din viaţa noastră. A luat bătaie duşmanul nostru".
500 de rapidişti au sărbătorit în zona stadionului Giuleşti. Liderul galeriei rapidiste consideră că Rapidul merita să fie în semifinală şi că ar fi reuşit să treacă de Boro.
tocmai vin de la universitate . am vazut stelistii asa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
si :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: si mai ales asa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
cum draq sa pierzi cu 4 (patru) la 2, dupa ce conduci cu 2-0??? 3-0 in ambele manse.....offf trebuie sa fii oaie sa faci asa ceva
Ps am fost cu fularul lui Dinamo !!!
Pai numai cand pierde Steaua puteti sa va bucurati si voi la Universitate, ca penibilii vostri de la Dinamo n-or sa aiba in vecii vecilor performante pe plan european.
Si ca sa nu mai fiu offtopic, am citit tot felul de pareri pe aici. Multi, prea multi, din pacate, blameaza echipa, jucatorii pentru meciul asta. Unii chiar o injura. E o prostie. Jucatorii au jucat ce le-a cerut Olaroiu. Si degeaba i se cauta scuze in stanga si-n dreapta, ca vezi domne el "le facea semn sa se apere avansat si nu-l ascultau jucatorii" s.a.m.d. Am spus-o si mai devreme, cand un antrenor scoate 3 jucatori ofensivi si baga 3 fundasi, trebuie sa fie dus cu capul sa le mai ceara alora sa "se apere avansat"! Nu numai ca n-or sa o faca, dar mai tare o sa ii bulverseze cu cerintele lui aberante. Sa fim seriosi, l-a bagat pe Baciu fundas dreapta sa se calce pe picioare cu Ogararu, iar pe Nesu fundas stanga sa se calce pe picioare cu Marin! Parca nu era suficient ca dupa ce l-a retras pe Radoi fundas central deja se calcau pe picioare fundasii centrali, s-a gandit el ca mai bine ar fi sa provoace haos general. Asta e explicatia, singura explicatie pertinenta, de care din pacate nu au fost in stare nici macar "marii" critici jurnalisti care au aberat in seara asta pe tvr 1 dupa meci. E o explicatie simpla: cand te retragi cu intreg efectivul, adversarul va ataca, fie ca el este Middlesbrough, fie Barcelona, fie Foresta (ca tot a amintit cineva de Dinamo - Foresta). Iar ca si cum nu ar fi fost suficient ca echipa s-a retras si a cedat nu numai mijlocul terenului, ci TOT terenul pana in fata liniei noastre de 16 metri unde erau toti (in afara de Dica), deci ca si cum asta n-ar fi fost suficient, "marele tehnician", antrenorul luminii si al intunericului deopotriva, Olaroiu, s-a decis sa mai faca si cele mai haotice schimbari din istoria fotbalului, introducand 2 fundasi dreapta, 2 fundasi stanga si unul central, dupa ce reprofilase doi mijlocasi centrali tot in fundasi. Iata explicatia dragii mei, pe care o pot rezuma intr-un singur cuvant: HAOS.
De aceea Ogararu a parut ca este total aerian, de aceea Ghionea a parut un incepator, s.a.m.d., pentru ca efectiv n-au mai stiut ce sa joace!
In orice caz, sper sa plece Olaroiu cat mai repede de la Steaua, chiar daca asta va crea si mai mult haos la echipa, macar nu va mai trebui sa il vad pe incapabilul ala primind laude si asumandu-si merite pentru munca unei echipe pentru al carei joc nu are absolut NICI UN merit.
FORZA Steaua!
de asta ii numim pe suporterii rapidisti ..tigani..k se comporta k ei
Rapid has quit UEFA Cup ! Conection reset by Steaua.....remember? :x
asa ca pentru corsicanu...cea mai fericita zii a vietii lui ( de rahat) nu a fost vreo performanta a rapidului.....ci.....esecul Stelei...
patetic !!
Suporterii rapidişti au ieşit în stradă să sărbătorească eşecul Stelei. Gigi Corsicanu, liderul galeriei giuleştene, a declarat că "este cea mai fericită zi din viaţa noastră. A luat bătaie duşmanul nostru".
E trist. Eu una, daca ar fi fost Rapidul sau Dinamo in locul Stelei, desi nu le-as fi tinut pumnii, in nici un caz n-as fi iesit in strada sa ma bucur de infrangerea lor. Asta demonstreaza cat de josnici sunt si cum au ajuns sa traiasca numai din frustrari. Pai daca ajungi sa te bucuri la infrangerile altora si nu la victoriile tale, poti sa te sinucizi, ca mai jos de-atat nu poti s-ajungi.
in afara de 2 campionate..si ceva UEFA anul asta..alta performanta nu are rapidul..asa k se bucura la esecurile altora..k un adevarat colorat ce e...
Rapid has quit UEFA Cup ! Conection reset by Steaua.....remember? :x
asa ca pentru corsicanu...cea mai fericita zii a vietii lui ( de .) nu a fost vreo performanta a rapidului.....ci.....esecul Stelei...
patetic !!
Corsicanu îşi insultă, astfel, propria echipă. Victoriile Rapidului, iată, pălesc în faţa eşecului Stelei...
m-am nascut intr-o familie de stelisti sunt stelist pana la moarte.In seara asta a fost o nedreptate din partea lui Dumnezeu;Steaua merita sa se califice in finala;am demonstrat ca Steaua e o forta in Europa,ma explic nu si fotbalul romanesc,numai Steaua este o forta in europa,imi pare rau ca seara asta a fost stricata de ujn antrenor de mijlocul clasamentului ca Olaroiu;NU SE POATE CA DUPA Zenga SI Protasov SA ADUCI UN ANTRENOR CA Olaroiu Steaua NU MERITA O ASA GRESEALA DIN PARTEA CONDUCERII; [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] Forza [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],[color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] Forza [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]------------ACESTST STELIS 100% A DEMONSTRAT CA ESTE UN ANTRENOR DE VALOARE IN DIVIZIA A ;--------MILITATI PENTRRU [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] ANTRENOR!!!!!!!!!!!!! :!: ![]()
E clar , e o miscare penibla de la kktei . :lol: Eu nu cred ca m-am bucurat asa dupa Dinamo-everton 5-1. :twisted: Dar , de eu sunt mai fair-play, greu sa fii fair-play in tara asta .. acuma m-am dus pe boro forum sa ii felicit (desi cu jumate de gura :evil: :evil: )
Mih ai perfecta dreptate... in sfarsit cineva care stie... daca stati sa le analizati... golurile au fost ale jucatorilor... greseli individuale... va dau exemplu doar la ultimul gol, 1. greseala Goian (cred)ca nu a "alimentat-o" (in min 90 el vroia sa iasa cu pase, pe teren alunecos) ... 2. greseala Carlos, nesigur. 3. greseala Radoi (s-a bagat libero in loc sa joace mij la inchidere, rolul unui libero e sa urmareasca mingea in careu) 4. nesu nu l-a incomodat p cheliosul ala (daca desfacea bratele si ii dadea 1 cot in gura nu zicea nimeni nimic, ba chiar poate dadea fault in atac) ... Nu trebuie sa avem nimic cu novicele Olaroiu... pentru inceput a ajuns departe... mult prea departe... sa-i multumim lui Protasov pentru ca a facut din Steaua ce nu e... Olaroiu continua munca lui... si nu o face chiar rau...
FELICITARI Steaua !!!
Steaua nu se putea apara avansat atat timp cat Dica, Iacob, Oprita si Bostina pierdeau minge dupa minge. Daca Iacob are circumstante atenuante, ceilalti 3 sunt dupa parerea mea autorii morali ai esecului. Cate curse a facut Oprita pe extrema ? Cate mingi a recuperat Dica ? Bostina a fost chiar inexistent. Nu caut vinovati, dar cred ca la 2-0 cei 3 au crezut ca nimic nu se mai poate intampla, iar cand era nevoie de eforturile lor pur si simplu nu reuseau sa intre in joc.
p.s : asta nu se vrea a fi o scuza pentru Olaroiu, Carlos & Co.
Cine injura echipa nu este 1 suporter Steaua... cred ca cel care injura echipa este 1 agarici care si-a cumparat fular cu Steaua ca a batut-o p sevilla cu 3-0... nu sunteti stelisti daca fredonati Scooter-Maria, nu sunteti stelisti daca injurati Steaua cand va dezamageste... nu sunteti stelisti daca va duceti p stadion... si nu sunteti adevarata galerie daca va duceti in peluza "nord"
Adevaratii suporteri ajuta echipa la greu... sunt alaturi de ei... nu o injura 1 noapte intreaga, ca din cauza lor nu s-au putut imbata fericiti... Noapte buna !
M-am mai uitat inca o data pe video-urile de la gsp.ro
Nu stiu, da la golul al doilea mi s-a cam parut fault in atac la Viduka. Greu de vazut(nevazut de arbitru), dar Viduka s-a lasat "parinteste" pe Goian, (s-a tinut de el, nu l-a mai lasat sa se inalte) si asa a dat el lovitura de cap.
In minutul 94 a cam fost hent in careu. Si Sazeta Sporturilor a spus-o.
Dar de,arbitrul deja ne daduse cu 2 minute in urma o lovitura de la 17 m, si n-a mai fluierat nimic.
Stiu totusi ca Steaua a jucat prost.
Ce-a fost, a fost.
Hai Steaua!
A fost si vina jucatorilor, dar mai ales a fost o vina de tactica prost aleasa. Cand te aperi in semicerc cu 7 fundasi sub o presiune enorma cand la un gol esti eliminat ,iar la recuperare pt englezi parca sunt 20 de jucatori e normal ca jucatorii sa greseasca. :evil: Trebuia tinuta mingea cat mai mult departe de careul lui Carlos, fara atacuri cu mingi lungi care erau recuperate de cei de la boro in scurt timp. Trebuia joc de pase scurt , pe jos... presiune cat mai mare pe boro... multe cornere, incursiuni . Nu trebuia sa ii lasam sa ne invadeze mijlocul de teren si in nici un caz careul! :evil: Trebuia mai mult calm si nu greseam... eu simteam golul 4 al englezilor inca din minutul 80. Ne dominau rau de tot, ce sa mai spunem.
Dar cum am mai zis de n ori, Steaua a castigat o lectie de experienta. Asa se fac marile echipe... trebuie sa suferi ca sa ajungi acolo sus! Capul sus, eu am avut puterea sa imi revin. ![]()
P.S: Si parca mai aveam un post pe pagina asta.. sau poate nu mi-am revenit inca si am visat.
![]()
Daca jocul era echilbirat , poate puteam sa ne plangem de arbitrajul slab. Dar daca joci doar 20 de min nu meriti sa castigi partida. Asa ca ne-am facut-o cu mana noastra, n-avem ce reprosa de la aribtrii. Golurile veneau si daca nu era henz la ala sau off-side la celalalt, tinand cont ca englezii au avut si o groaza de ocazii (unele salvate miraculos, am avut si ceva noroc )
nu am vrut sa spun de tactica, pentru ca pocnitii astia de "suporteri" sa nu sara p Olaroiu mai tare... s-a vazut ca e la inceput... dupa ce a ca a jucat 4-4-2 ... a mai bagat inca 2 fundasi... credea ca e la jocuri p calculator... eu cred ca Steaua batea mai rau daca nu facea pasul (cam urias) in aparare... ce a fost a fost... atat am avut de spus despre acest meci... d'abea astept meciul cu tziganii...
Chiar ar fi interesant de stiut cine l-a pus pe Oprita sa faca recuperari in fata careului de 16. Cand l-am vazut pe Iacob la 20 de metri de poarta noastra - prin minutul 50 - am crezut ca nu vad bine. Ce cauti tu, varf de atac, in jumatatea proprie ? Mana lui Olaroiu ? Daca da, atunci e de rau.
Cei 4 din fata trebuiau sa fixeze cel putn 4 adversari in prorpia jumatate. Asa cel putin joaca echipele mari. Cui sa-i paseze 'liberoul' Radoi cand toti jucatorii ofensivi stau pe linia portii ? Cum sa nu centreze aia si din buda stadionului din moment ce nu exista nici un jucator cu viteza pe linia ultimului lor aparator ? Daca pana si fundasii lor laterali jucau extreme atunci ce pretentii putem avea ?
Min. 90, Steaua - Rapid 0-0, Nico cu lacrimi in ochi, ma incearca un sentiment de compasiune vis-a-vis de durerea lor si NU POT canta "Am avut si vom avea mereu...". Batalia romanilor trebuia data in semifinale, ne-am consumat psihic prea devreme, am facut din calificarea impotriva ciorilor (acum stiu ca nu trebuie sa mai am compasiune fata de nevrednici), o chestiune de demnitate ... Poate ca asa a si fost...
Min. 90 Boro - Steaua 4-2 (1-2)!!! Pot sa mai spun ceva? In orasul meu, am vazut meciul impreuna cu 20 prieteni, stelisti prin conjunctura, niciodata pe stadion, dar primii care si-au pus Maria pe telefon si in masina. Ii injura deopotriva pe Oli, tactica falimentara a jucatorilor, gena natiei, contextul istoric si bineinteles pe Gigi. Am ridicat esarfa cu insemnele Cupei Campionilor deasupra capului si am cantat singur: " Campionii, campionii/ Ole, ole, oleee "... Am 36 de ani si incerc sa-mi explic lucid cum este posibil asa ceva. Si iata:
- in 2000 de ani de istorie, noi am atacat o singura data cateva cetati lesesti pe timpul lui Stefan, iar englezii au colonizat lumea;
- cand nu am reusit sa ne tradam conducatorii si sa cedam fara lupta, am parjolit ogoarele si am otravit fantanile, retragandu-ne in mlastini sau munti;
- genetic suferim o involutie, tiganii devenind gena dominanta si orice reminiscenta de curaj dacic sau trufie romana este inhibata de invazia de non-valoare manelisto - lautareasca a etniei sus-amintite.
Duminica avem meci cu exponentii non-culturii, cu autorii paienjenisului suburban din care ne zbatem sa scapam, cu fanii lui Boro, intr-un cuvant. Si daca mai exista romani adevarati, curajosi, puternici, dornici de a pune la locul lor cativa neinsemnati ai istoriei, acestia vor veni la stadion si vor sustine SINGURA echipa romaneasca ajunsa in semifinalele unei cupe europene, dupa 1989!
PS Fiind vorba tot de curaj, adminii acestui site pot pune acest articol ca editorial...Or sa o faca?
Cam atat de spus despre meciul asta.. greu de trecut peste un astfel de meci, DAR viata merge inainte. Duminica avem meci si UEFA e si la anul . Deci, strangem din dinti si ne vedem in continuare de treaba!
HAIDE Steaua! :wink:
Analizand mai la rece, pe mine personal nu ma deranjeaza atat de mult pierderea acestei calificari cat modul in care am pierdut-o. Aveam meciul in mana si nu am stiut sa gestionam situatia.
e 3:35am si inca nu pot dormi...n-am mai plans de mult si o fac acum...dar o fac cu mandrie...pentru ca eu plang pentru ceva...pentru Steaua...plang pentru Steaua ca nu joaca finala cupei UEFA...si nu ma bucur cum fac alte echipe mari care castiga amicale prin Cipru...si nici macar pe alea...
La ce nivel de penibilitate au ajuns suporterii unor echipe adverse precum Dinamo, Rapid, Craiova....
Mentalitatea lor din aceasta perioada: daca nu pot sa ma bucur pentru succesele propriei echipe, hai sa ma bucur pentru insuccesul altora.
Cand Dinamo nu a reusit sa treaca de grupele Cupei UEFA nu am vazut o bucurie isterica generala a fanilor stelisti. Stiti de ce? Pentru ca suntem cu o clasa peste ei...atat ca si suporteri, cat si ca echipa, palmares, etc.
Capul sus Steaua! Keep walking! Mereu superiori pe toate planurile!
nu plangeti fratilor...avem cea mai frumoasa echipa..avem echipa care ne-a scos atea ori in piata. avem echipa care totusi ne arata ca suntem muritori si din pacate sau din fericire nu genii.::forzaaaa steauaaaaaa:::
MANDRU CA SUNT STELIST