FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«1161718192027»
spre_2427.04.2006 22:21

ma omorrrr cum sa jucam asa? :((((( nu inteleg la ultimu gol a lu middlesbourgh am zis ca nu se poate am zis ca visez..ca nu e adevaratttttttttttt ma ciupeam singur ! CUM SA JUCAM ASA ? nu critic pe nimeni ! nushtiu ce sa intamplat dar e inaceptabil !

iL Napoletano27.04.2006 22:21

Dj nu ma referam la tine..Din pacate multa lume nu intelege anumite astepecte ale acestui sport.!

Am zis mai devreme ceva...trebuie sa inveti sa pierzi cu demnitate-!

MPeRor27.04.2006 22:22

NAPOLETANO vrei sa spui ca in timpul meciului cand cica jucau (dak ala putea fi numit fotbal sa dai departe orice minge prinzi) u nu ai injurat sau nu ai fost nervos..eu zic sa nu mai faci pe sfantul si sa recunosti ca si u ai facut la fel..oricum orice cuvinte sunt in zadar acum..VIATA MERGE MAI DEPARTE!! SA SPERAM ca VIN SI VREMURI MAI BUNE!!!

FORZAAA Steaua!

rastafarianul27.04.2006 22:22
rastafarianul nu am chef sa argumentez cu tine acum...vroiam sa-ti zic cu totul altceva..poate intelegi cand mai cresti...

Nu ii pot intelege ....am avut la general 3-0...nu stiu daca realizezi 3-0.....cum sa iti sufle cineva fianala la scoru' asta....da o explicatie logica si eu imi ridic palaria in fata ta

AcMilan1427.04.2006 22:23

imi tremura mana inca nu imi revin. Un meci care m-a socat si nu numai pe mine. Astazi din pacate ne-am vazut limitele, numai conteaza nici acel penalty la sfarsit, numai conteaza nimic. Olaroiu il consider vinovat. Boro a fost azi mult mai buna ca Steaua, boro a ratat boro s-a zbatut. Steaua a marcat 2 goluri mai mult de portar.Foarte dureros dar acesta este adevarul. Steaua cat a fortat a reusit. Am atacat la inceput si la sfarsit am facut-o bine. Nu era greu sa joci fotbal 90 de minute, nu era greu sa inscri goluri unui portar f slab,nu era f greu sa contraataci atunci cand adversarii jucau cu 4 atacanti si lasau spatii, nu era greu sa joci pase scurte, cu siguranta ca cei de la boro isi pierdeau rabdarea. Am murit urat,groaznic.Se anunta vremuri cenusi...

Dj27.04.2006 22:23

stiu k nu la mine te`ai referit.nu m-am simtit eu...dar trebuie totusi sa ii intelegi.asa vad unii sa sufere dupa un meci k asta.sa blameze pe cineva

si apropo..chiar daca am zis sa nu spun de nici un jucator nimic...de la Radoi ma asteptam la mai mult...s-a dus in poarta cu restul apararii...

DTP-Ludacris27.04.2006 22:23

soartaaaaaaaaaaaa :evil:

DTP-Ludacris27.04.2006 22:24

incetati...e dureros...decat sa va certati aici mai bine ducetiva pe afara...beti ceva sau culcativa mai rau imi faceti draci....

silviudeep27.04.2006 22:24

Nu stiu, nu prea pot sa imi gasesc cuvintele. Oricum o seara prin care am trecut de la bucrie, extaz, la suparare, mahnire spre final....Principalul vinovat este antrenoru. Nu trebuia sa impinga echipa in defensiva. Ce ma oftica cel mai tare e ca am aratat in primele 25 de minute ca ii putem bate si in final ne-am batut singuri. Dar asta e fotbalul. Felicitari pentru baieti ca au ajuns pana aici. FORTA Steaua si respect celor care au fost romani in seara asta si au fost suporteri stelisti. Celorlalti le urez _|_ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

minge27.04.2006 22:25

RUSINE MAI STELISTILOR, OARE DE CE VA-TI FACUT VOI FOTBALISTI? :lol: :lol: :lol:

iL Napoletano27.04.2006 22:25

Despre Rapid am numai cuvinte de lauda pentru ca a avut un parcurs frumos in UEFA...De Dinamo nici nu vream sa-mi mai obosesc degetele...sunt gunoi!

Dj27.04.2006 22:25

nu ne certam ludacris.dar de la nervi poate asa pare

nu ma pot abtine..mwie celor care se bucura k Steaua nu s-a calificat

I.N.Money27.04.2006 22:26

Ca sa scotem Romania in fata !!! ca voi afundati tara in mocirla....

danmesser27.04.2006 22:26
tocmai vin de la universitate . am vazut stelistii asa  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :( si  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil: si mai ales asa  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  

Ps am fost cu fularul lui Dinamo !!!

Crezi că eşti fericit. De fapt eşti demn de toata mila, căţeluşule. Cînd echipa ta nu îţi oferă bucurii te-apuci şi adulmeci dezastrele altora.

Voi nici măcar n-aţi ridicat privirea spre locul din care am căzut noi, cîine.

silviudeep27.04.2006 22:28

minge, tu esti exemplul clasic de imbecil!!!!!!!!! Daca nu ai ceva inteligent de spus, retrage-te si savureaza victoria englezilor!!!!

sunt.fericit27.04.2006 22:28

tocmai vin de la universitate . am vazut stelistii asa :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( si :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: si mai ales asa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

cum draq sa pierzi cu 4 (patru) la 2, dupa ce conduci cu 2-0??? 3-0 in ambele manse.....offf trebuie sa fii oaie sa faci asa ceva

rastafarianul27.04.2006 22:28

RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E vorba de mentalitate...englezii si-au dorit mai mult victoria....Olaroiu si-a batut joc de o tara intreaga

iL Napoletano27.04.2006 22:28

**** GURILOR RELE **** DINAMOMUISTILOR....SUNTEM CU 1000 DE CLASE IN FATA VOOASTRA..MA BUCURA FAPTUL CA VA UITATI NEPUTINCIOSI LA TV!

P.S-Rastafarianul singura chestie care ne lipseste este mentalitatea de invingator.Aceasta mentalitate lipseste in general fotbalului romanesc...si stii de ce?Pentru ca suntem inca 'rusinosi'...ne sfiim sa ridicam capul si sa strivim echipele cu care jucam...asta se intampla nu numai la nivel de cluburi ci si la Nationala..asta trebuie schimbat in fotbalul romanesc!

Q-bic27.04.2006 22:29
Nu ii pot intelege ....am avut la general 3-0...nu stiu daca realizezi 3-0.....cum sa iti sufle cineva fianala la scoru' asta....da o explicatie logica si eu imi ridic palaria in fata ta

Scuze de deranj pe aici pe forum ... 2 lucruri: PSG - Steaua - 5-0 (acasa 3-0 la masa verde) si 2 ... nu poti ajunge intr-o finala din prima ... da-mi tu exemple ... eventual cele care intaresc regula, da trebuie sa fii o vreme printre primii ca sa dovedesti ca meriti finala aia ... sau o vrei pe moaca? ... btw ... sunt stelist, au jucat prost din min 30? ... poate, dar poate antrenorul a gandit altfel meciul ... sau crezi ca stie cineva in afara de el cum a gandit partida? ... a gresit? ... asta e, la urma urmei e om!

Forza Steaua!

martanu27.04.2006 22:30
tocmai vin de la universitate . am vazut stelistii asa  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :( si  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil: si mai ales asa  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  

cum draq sa pierzi cu 4 (patru) la 2, dupa ce conduci cu 2-0??? 3-0 in ambele manse.....offf trebuie sa fii oaie sa faci asa ceva

Dinamo nu v-a pupa vreun tur superior in cupele

europene mult timp.....iar echipa aia de butelii

borciene se scufunda.

PS: m-a luat valul, dar bucuria javrelor, aviarelor

si ale celor de la p*li tm ma scoate din minti

silviudeep27.04.2006 22:30

Si alauia cu fularu dinamovist...nu ai facut riduri pe fata de la parcursul Stelei??? Stai linistit ca incepe CL si o sa vezi de la TV parcursul Stelei. Si macar asa sa aprinzi o lumanare la biserica pentru Steaua ca o sa jucati si voi intr-o cupa!!! DATORITA Stelei sa nu uiti asta SCLAV ce esti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rastafarianul27.04.2006 22:30

Multumesc tuturor jucataorilor , ii multumesc si lui Oli, dar trebuie sa recunoastem ca am pierdut pe mana noastra

DTP-Ludacris27.04.2006 22:31

offf....este vina lui olariou ca la 2-0 ...nu a tipat la ei sa ramana sus....si dak a tipat inseamna ca este un papitoi si nu l-au bagat in seama....asta e.. am demostrat k nu suntem asa de tari cum ne crede lumea...dar :

CU SIGURANTA SUNTEM CEI MAI TARI DIN Romania

Dj27.04.2006 22:31

cat de retardat poti fi sa te bucuri k a pierdut Steaua?????

in ce lume traim...

spre_2427.04.2006 22:33

sunt.fericit ! cate titluri are Dinamo ? 17 Steaua 22 ! de cate ori a ajuns Dinamo in semifinale UEFA ? 0 Steaua 1 ! cate eventuri are Dinamo? 1 Steaua 2 ! ce a facut Dinamo ca sa fie mai buna ca Steaua ma ? ;)) nika ! deci voi sunteti niste maidanezi vopisti rosii de pasti.. care toata ziua stati cu osu in gura ! la cotetttttttz

«1161718192027»