FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Middlesbrough - STEAUA - semifinala UEFA 4-2

«1151617181927»
Dj27.04.2006 21:55

repriza a 2 a am jucat romaneste.cu frica si cu fundul in poarta.ne`am speriat de o mare performanta.Oli nu are nici o vina.ne`am temut de ce puteam realiza.pacat

am fost mandru de voi.pana la acest meci retur

iL Napoletano27.04.2006 21:56

Stii ce ar fi frumos...ca toata suflarea stelista sa sarbaotreasca intoarcere echipei in Romania.Acel 11 magic care au purtat pe umerii lor presiunea milioanelor de persoane care traiau impreuna cu ei,iar inima lor batea la fiecare atingere a mingiei impreuna cu inimile suporterilor stelisti.CRED CA baietii nostri merita mult,foarte mult din partea noastra.

Acel 11 minunat care a jnucat cu sange la ochi si la gura,care era gata sa renunte la ultimul respiro pentru a castiga un meci,acea fiara de capitan de care o avem si care a jucat mereu accidentat doar pt a fi alaturi de fratii lui pe teren si pentru a flutura steagul victoriei la fiecare rausita.Acel antrenor Olaroiu care a auzit multe vorbe 'dulci' de la primul sau meci la Steaua,acel MM Stoica care a fost luat peste picioar de nenumarate ori...si nu un ultimul rand acel nebun de patron pe care il avem..ii multumesc pentru felul in care este..ii multumesc pentru nebunia lui...fara aceasta dementa si aceasta grandomanie pe care patronul Stelei le afiseaza in fiecare minut nu ajungeam aici.

Avem o echipa si un club unit..Anii care vor veni vor fi dulci....iar in scurt timp vom ajunge si noi sa SORBIM SAMPANIE DIN CUPA INVINGATORILOR..AU APUS VREMILE IN CARE NE MULTUMEAM CU O SIMPLA PREZENTA...ACUM EUROPA E LA 2 PASI DE NOI SI IN SCURT TIMP VA FI LA PICIOARELE NOASTRE!

SuperSteaua27.04.2006 21:58

Pãcat :cry:

***alex***27.04.2006 21:58

Dupa Danemarca - Romania am crezut ca am invatat lectia, dupa Middlesbrough - Basel am crezut ca o stim la perfectie... dar asta ne este mentalitatea de romani!

Am dat cu piciorul unei sanse imense! Asa suntem noi romanii si nu ne vom putea schimba niciodata! Asta e mentalitatea poporului!

Am pierdut RUSINOS! NU AVEM SCUZE! La jocul prestat daca ne calificam, era o calificare cu gust amar!

Azi dimineata am zis ca am visat 4-3 pt Middlesbrough! DE CE NU NI SE IMPLINESC VISELE DOAMNE?

Dj27.04.2006 22:03

exact.danemarca-Romania 2

cred k Steaua a gresit in meciul asta cat tot campionatul si Cupa UEFA pana acum.incredibil....

cypher27.04.2006 22:07

In seara asta Steaua a jucat doar cu Olaroiu si aprarea luminii.

poate ar fi cazul ca Olaroiu sa-si ia adio de la Steaua.

un meci sub orice critica al Stelei un meci bun al celor de la middlesbrough. cine nu crede asta sa vada reluarea meciului (comediei) din seara asta la nesfarsit.

sunt stelist dar trebuie sa recunosc ca in seara asta Steaua a jucat in cu totul alta parte si cu alta achipa, nu cu middlesbrough.

groparel27.04.2006 22:12

In seara asta ne-am batut singuri..cu toate astea de la an la an crestem..poate la anul va fi mai bine.Pe forum la stelisti.ro multi au criticat jucatorii desi cu aceeasi jucatori am ajuns pana aici.Intradevar nu ar strica inca doi trei fotbalisti de valoare.Carlos mi se pare tot un fel de Hamu..scoate ce-i aproape imposibil de scos si o comite la faze usoare.

rastafarianul27.04.2006 22:12

In fine....faptul e consumat....suntem romani.....asa suntem noi...nu avem mentalitate de invingatori....pacat....greseala a fost a lui Oli ca le-a tot facut semne sa se apere , aveam 2-0 la ei acasa ....greseala lui Radoi ca si-a ascultat atrenorul....cum sa nu ii blamez , cum sa nu fiu suparat , cand au fost in finala si nu cu un pcior ci cu totul....RUSINE !!!!! RUSINE !!!!!!!! ..Oli chiar acum cand trebuia sa demonstrezi ca tu CHIAR stii sa antrenezi....RUSINE !!!!!...TI-AI BATUT JOC DE O TARA INTREAGA...Daca echipa ar fi jucat fotbal pana in ultimul minut erai de apreciat dara asa......

I.N.Money27.04.2006 22:13

Abia pot sa scriu,ca toti de aici suferim,e cea mai urata zi din viata noastra,suntem sfasiati ! Dar trebuie sa tinem capul sus,am ajuns in semifinale,cine se gandea dupa meciul de la Dublin? Trebuie sa fim mandrii de Steaua si sa stergem lacrimile si sa privim in fata iar !!

Cu stima si regrete,un stelist.

danmesser27.04.2006 22:13

Rugaţi-vă ca, după un asemenea colaps, echipa să nu se destrame. Dacă reuşim TOŢI să trecem peste deznădejdea de azi, această a doua repriză va rămâne unică mulţi ani de-acum încolo şi ne vom aminti de ea cu zîmbetul pe buze.

Dj27.04.2006 22:15

sunt f curios.oare noi am fi reusit sa facem ce a facut boro? sa dam 4 goluri in 50 de minute?

iL Napoletano27.04.2006 22:15

Rusine voua copiilor...nu merita jucatorii nostri aceste cuvinte din parte voastra...sunteti niste nemernici si niste mercenari..

Stie careva dintre voi ce inseamna sa fii intradevar un suporter....trebuie sa stii sa razi si sa te bucuri atunci candf echipa castiga dar trebuie sa si plangi alaturi de ei!

sunt.fericit27.04.2006 22:16

tocmai vin de la universitate . am vazut stelistii asa :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( si :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: si mai ales asa :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

cum draq sa pierzi cu 4 (patru) la 2, dupa ce conduci cu 2-0??? 3-0 in ambele manse.....offf trebuie sa fii oaie sa faci asa ceva

Ps am fost cu fularul lui Dinamo !!!

g_force27.04.2006 22:16

Am vazut imaginile de arhiva, de la meciul Steaua-Anderlecht si alaturate meciului pot sa spun ca rau mi-au mai facut.

Becali, aceea era echipa care simboliza ceva, ii reprezenta pe niste oameni care chiar ar fi murit pentru tara lor (si asta nu fiindca erau bolnavi psihici sau retardati). Sa nu-ti inchipui ca banii pot cumpara orice, chiar daca sunt obtinuti prin munca cinstita, ceea ce nu-i cazul tau. Ia-ti lingaii aia, care ti-au bagat in cap ca daca ai ceva bani inseamna ca esti trimisul lui Dumnezeu, si mergeti si va aruncati in Dunare, ca si-asa este furioasa - poate se va imblinzi! V-ati dat examenul si l-ati picat, vestea proasta este ca nu exista reexaminare. Nu poate fi uitata maniera in care ne-am sau mai bine zis, ne-ati facut de ris. Pacat de toata istoria Stelei, bine ar fi sa-i schimbe numele (F.C. BecalisiMeme- suna bine). Uitandu-ma la acest meci mi-am dat seama de ce sintem asa cum sintem...

Rau am mai ajuns!

groparel27.04.2006 22:16

interesant ar fi ca toata repriza a doua Olaroiu striga catre echipa sa avanseze..aici nu a fost vina antrenorului, ci jucatorii s-au vazut calificati.Le-am dat un deget la inceputul reprizei a doua si ne-au luat toata mana.

Lectie de viata probabil: Cand dai doua goluri intr-un retur de semifinala joci sa mai dai macar un gol

DorianS127.04.2006 22:17

Bravo lui Dica si Goian.

Jucatorul meciului a fost, totusi, sa recunoastem, Maccarone.

Primul lui gol a oprit golurile stelistilor iar al doilea gol in minutul 89 ne-a zdrobit.

Eu unul, ca suporter, imi dau si eu parerea(nu injur) de ce nu l-au scos pe Carlos dupa ce a luat trei goluri. Un portar era terminat psihic.

A gresit mult.

Dar poate ca nu aveau cu ce sa-l inlocuiasca.

Oricum sa ai cel mult un singur portar bun e cam putin pentru Steaua. Ar trebui facut ceva aici.

Eu nu am de ce sa merg pe mina lui Fernandez 100%.

Sa fie si o alternativa.

O fi Boro o echipa de taranoi, dar i-a scos si pe AS Roma.

Asa ca bravo Steaua, poate la anul isi au si locul in CL si invata ceva de la meciul de azi.

Dj27.04.2006 22:17
Rusine voua copiilor...nu merita jucatorii nostri aceste cuvinte din parte voastra...sunteti niste nemernici si niste mercenari..

Stie careva dintre voi ce inseamna sa fii intradevar un suporter....trebuie sa stii sa razi si sa te bucuri atunci candf echipa castiga dar trebuie sa si plangi alaturi de ei!

aplauda`i ma tu cand primesc 4 goluri ... intr`o repriza si ceva..

hai sa fim seriosi totusi..si realisti

DTP-Ludacris27.04.2006 22:17

Cu Steaua pana la moarte,pana la moarteee cu Steaua pana la moarte!!!!Fie vreme buna ,fie vremea rea Steaua pana la moarte si dincolo de ea!!!!hai sa va vad p toti... !!! asta e ..e dureros ...am fost invinsi de mentalitatea noastra si de un adversar PROST !!!!!! am 10000000000000000 de draci si sunt mai trist ca niciodata...nu are rost sa mai dau vina pe cineva....SOARTAAAAAAAAA.... :cry:

minge27.04.2006 22:18

Sa va ia dracu cu fotablul vostru ca ati fost niste slabisti, slabi ca stelistii de seara asta nu am mai vazut jucator de fotbal :lol:

rastafarianul27.04.2006 22:18

Rusine ??????? chiar nu imi e rusine...tu ai vazut meciul sau ti l-a povestit cineva....hai s ate readuc cu picioarele pe pamant

din min 30 din prima repriza Steaua s-a retras sa aprotejeze scorul....tie ti se pare normal???????

ALA...adik Olaroiu sa isi dea demisia daca are ceva caracter

iL Napoletano27.04.2006 22:19

Dj nu-i aplaud dar nici nu.i injur si nici nu le zic rusine...e o mare diferenta!

Dj27.04.2006 22:20
Dj nu-i aplaud dar nici nu.i injur si nici nu le zic rusine...e o mare diferenta!

nici eu nu le zic rusine.

le zic k au fost niste fraieri

tot ei ne`au facut sa visam..tot ei ne`au trezit din vis

iL Napoletano27.04.2006 22:20

rastafarianul nu am chef sa argumentez cu tine acum...vroiam sa-ti zic cu totul altceva..poate intelegi cand mai cresti...

DorianS127.04.2006 22:21
tocmai vin de la universitate . am vazut stelistii asa  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :(  :( si  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil:  :evil: si mai ales asa  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  

Ps am fost cu fularul lui Dinamo !!!

Atata timp cat un Dinamovistii sau Rapidistii se bucura de raul Stelei, ele vor fi echipe minore.

Dj27.04.2006 22:21

Atata timp cat un Dinamovistii sau Rapidistii se bucura de raul Stelei, ele vor fi echipe minore.

si frustrate

«1151617181927»