A fost un vis frumos..doar un vis..pacat.puteam fi mai sus!
A fost un vis frumos..doar un vis..pacat.puteam fi mai sus!
Si ce frumos incepuse, Doamneeeeeeee.
Si macar daca meritau bey frate, macar daca meritau
Mortii ma-sii de viata ![]()
BAHHH cum pm sa te bagi in propria jumatate cand in meciul cu basel astio le'o dat 4 goluri BAHHH :x :x :x 8O 8O
devina toti jucatorii si Oli !!! refuz sa ma mai uit la vreun meci cu Steaua jucat in stiulul asta !!!
Totusi am ajuns in semifinala.
I-am lasat sa joace prea mult.
Trebuia sa gandim mereu atac, atac, atac.
AU PLECAT DE ACASA CU UN GOL CA SA IA ACOLO 4
ASA ECHIPZA AVEM NOI. NU STIM SA NE DESCURCAM IN SITUATII LIMITA. TREMUR TOATA DE NERVI. NU CRED CA O SA DORM LA NOAPTE DE SUPARARE. AM PIERDUT PE MANA NOASTRA.
Olaroiu a avut un 2-0 din min 20 excelent... dupa aceea ne-am retras iar golul lui maccarone a inceput iuresul englezilor... trebuia mai mult CALM , nu atacuri inutile. Astazi Steaua a semanat cu Basel! A avut un rezultat f bun la inceputul meciului si n-a rezistat psihic! Azi, Steaua A FOST BASEL! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
NU STIU CINE E MAI VINOVAT Olaroiu SAU ECHIPA. ERAU PREA INCREZATORI IN SANSELE LOR. ASTA NE ESTE SOARTA,NU AVEM PE CINE DA VINA ACUM.
Sunt mult mai trist !!!Am hotarat sa vorbesc si un singur lucru zic!!!Cea mai mare prostie dupa ce ai un atac bun sa te pui cu fundul in poarta!!!!Doamne daca era Oleg!!!!!
Dezamagirea imi omoara orice sentiment,imi anuleaza orice instinct....dar am in suflet o mare bucurie pentru ca avem o echipa de aur...BRAVO BAIETI!
VREAU SA LE MULTUMESC PENTRU NOPTILE PE CARE NU LE-AM DORMIT DE BUCURIE SI PENTRU MILIONELE DE ROMANI CARE AU IESIT PE STRAZI SI AU TRAIT ALATURI DE ECHIPA.
fOTBALUL ASA ESTE..SA NU UITAM ca si Milanul a pierdut o finala dupa ce conducea meciul..BRAVO BAIETI BRAVO..!
CAT DESPRE CONTESTATARI VREAU SA VA UREZ O MARE M..E SI O MARE P..A DE B...T
FORZA Steaua Bucuresti,IUBIREA MEA SUPREMA!
nush...e nedrept baaaaaaa cum in minutu 90 atacau....pana atunci de ce nu au tinut mingea de ceeee doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Da, am patit exact ca Basel. Da' exact.
Eu inca imi iubesc echipa la nebunie chiar si acum, doar ca e o iubire dureroasa. Cam ca un iubit care te-a tradat, dar inca il iubesti si n-ai ce sa-i faci. ![]()
Ma scuzati ca devin sentimentala, dar am golit prima jumate de sticla de vin...
ma duc sa beau..sa ma imbat si sami descarc nerviiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ca numai pot ..e de dpartea cea mai trita zi din viata meaaaaaaaaaa.........
Dtp-Ludacris asta e viata omule...te gandeai anul trecut la inceputul compoionatului ca o sa ajungem pana aici?Bea o bere omule si incearca sa dormi...stiu ca nu poti si stiu ca e greu dar numai daca vom fi alaturi de echipa in aceste momente grele putem realiza o performanta pe viitor...Nu uita ca noi am ridicat capul pe scena fotbalului european doar anul trecut,in rest am fgost niste simplii trecatori incepand cu 90..
S-au urcat taranoii pe noi (i-am lasat sa se urce) si ne-au dat clasa. Pacat, nu cred sa mai ajungem in vreo semifinala prea curand.
cat de IDIOT sa fii sa vezi meciul cu Basel si sa faci ACEEASI PROSTIE IMBECILA CRETINA???? Olaroiu LASA-NE ca ne omori!!! CUM SA BAGI 7 FUNDASI SI SA MAIC ERI SA SE APERE AVANSAT? ESTI ZERO!
nu vreau sa fac pronosticuri dar prevad ceva frumos...
acum ne asteapta meciul cu uratii aia negriciosi dupa care avem de sarbatorit castigarea campionatului!
simt ca ard pe dinauntruuuu nu mai pot nu'mi vne sa cred ca au avut atata noroc sa dea un gol in minutul 88' bagamias ****!!!!!!!
Plang...primul meci la care plang...cea mai trista zi din viata mea...e ca la o inmormantare... De ce? De ce asa? De ce trebuie noi romanii sa avem mentalitatea asta? Plang... De ce sunt roman? De ce m-am nascut stelist? De ce ASA DOAMNE? Plang...
este incredibil de cand a dat macaronaru gol plang in hohote ... nam cuvinte DE CE DOAMNE ? de ce a gresito Balan DE ce gresit Carlos DE CE [...] dupa atatea inundatzii si blesteme pe tara asta de kkt idiotu ala NU DA PENALTY CAND ALA A PLONJAT DUPA MINGE Parq ar fi fost portar ? DE CE? DE CE NU AVEM REZERVE DE CALITATE ? DE CE DOAMNE DE CE?
Editat. Moderatorii
CUM [...] POTI MACAR SA TE GANDESTI SI SA SPUI ' CA ORICE AR FI NU MI-E RUSINE SA SPUN CA SUNT STELIST'....STELISTI SUNT DIN NASTERE SI STELIST VOI FI PANA LA MOARTE...NU EXISTA CALI DE IESIRE..PENTRU MINE ORICE CONTESTATIE LA ADRESA ECHIPEI' E O 'BLASFEMIE' DIN SIMPLUL FAPT CA TREBUIE SA TRAIESTI SI SA 'MORI' ALATURI DE ECHIPA..ASTA E AM PIERDUT MECIUL SI IMPLICIT FINALA...SI CE DACA?ANUL VIITOR NU SE MAI JOACA Cupa UEFA SAU CL?
Editat. Moderatorii
Gata cu lamentarile ! Hai sa gandim putin inainte de a scrie !! Va rog !!!